ampelift Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδιά δεν εχω καταλάβει κάποια διαφορά με την αναβάθμιση :blink::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδιά δεν εχω καταλάβει κάποια διαφορά με την αναβάθμιση :blink::lol: Σοβαρά; Εμένα μου φάνηκε μέρα τη νύχτα μετά την αναβάθμιση. Το κακό είναι πως δεν άλλαξε τίποτα.:mad: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Σοβαρά; Εμένα μου φάνηκε μέρα τη νύχτα μετά την αναβάθμιση. Το κακό είναι πως δεν άλλαξε τίποτα.:mad: Ναι , το 535 ειναι τούμπανο ολα τα ιδιο τα τρέχει :lol: δεν κανει για την διαφήμιση (πριν και μετα ):lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Φτιαξαν στο facebook σίγουρα όταν κάποιος έχει γενέθλια και πατήσεις πανω σε πάει στα γενθλια όλων τον φίλων ανά ημερομηνία όπως παλιά πριν δεν δουλευε Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Άντε να δούμε και καμιά ενημέρωση της προκοπής στο messenger. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Φτιαξαν στο facebook σίγουρα όταν κάποιος έχει γενέθλια και πατήσεις πανω σε πάει στα γενθλια όλων τον φίλων ανά ημερομηνία όπως παλιά πριν δεν δουλευε Όχι ρε φίλε! Τι λες τώρα! Μετά από πόσο? 6 μήνες? Κανά χρόνο? Τώρα με έστειλες. Έχω καταενθουσιαστεί. Είδατε αν μας δίνουν τις αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο? Τα μικρά πράγματα σε κάνουν χαρούμενο :D Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παιδιά το facebook εχει τραγικές ελλείψεις ,θελει πολλά update ακόμα ,ειναι περίεργο για μια εταιρεια Software οπως Microsoft να μην θέλει(μπορεί) να δώσει μια σωστή και ολοκληρωμένη εφαρμογή facebook . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πράγματι ειναι λίγο πιο γρήγορο και επιτέλους δείχνει τα γενέθλια κανονικά! Διάβασα ότι μπορείς να στείλεις και βίντεο σε αυτή την έκδοση του Facebook! Δηλαδή πριν δεν μπορούσες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τα γενέθλια που τα βλέπετε;:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Για την official εφαρμογή γράφετε; Γιατί, ειδικά στο θέμα των γενεθλίων, δεν είχα ποτέ θέμα. :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Για την official εφαρμογή γράφετε; Γιατί, ειδικά στο θέμα των γενεθλίων, δεν είχα ποτέ θέμα. :confused: Εγώ είχα! Αντί για γενέθλια έβγαινε σαν εκδήλωση η οποία όμως ποτέ δεν φόρτωνε πλήρως! Τωρα με την αναβάθμιση δείχνει κανονικά τα σημερινά αλλά και τα επόμενα όλων των φίλων τα γενέθλια! Ναι για την εφαρμογή εννοώ, όχι απ' τον IE. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 τι παίζει,μόνο εγώ δε βρίσκω τα γενέθλια;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Βρήκα εφαρμογή για να βλέπεις live video από YouTube λέγεται streamTube για δοκιμή πατήστε mad radio Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Βρήκα εφαρμογή για να βλέπεις live video από YouTube λέγεται streamTube για δοκιμή πατήστε mad radio Μας μπέρδεψες! Τι σχέση έχει το streamTube με το mad radio; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγώ είχα! Αντί για γενέθλια έβγαινε σαν εκδήλωση η οποία όμως ποτέ δεν φόρτωνε πλήρως! Τωρα με την αναβάθμιση δείχνει κανονικά τα σημερινά αλλά και τα επόμενα όλων των φίλων τα γενέθλια! Ναι για την εφαρμογή εννοώ, όχι απ' τον IE. Οπότε υπάρχουν γενέθλια, πάντα έχω 2 ειδοποιήσεις. Αυτή του ημερολογίου, σαν εκδήλωση και αυτή του facebook, που, όταν την επιλέγω, με πάει στη λίστα με όλα τα γενέθλια των φίλων μου. τι παίζει,μόνο εγώ δε βρίσκω τα γενέθλια;:wacko: Όταν σου χτυπάει ειδοποίηση για γενέθλια και επιλέγεις τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, δε σε πάει στην εφαρμογή του facebook, για να σου εμφανίσει μια λίστα με τα γενέθλια όλων των φίλων σου, ανά ημερομηνία; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μας μπέρδεψες! Τι σχέση έχει το streamTube με το mad radio; Μέσα στο streamtube άμα πατήσεις mad radio βλέπεις live τι γίνεται μέσα στον σταθμο http://www.windowsphone.com/s?appid=fca4905e-ee65-4356-84c0-fb5e08f63db1 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Όταν σου χτυπάει ειδοποίηση για γενέθλια και επιλέγεις τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, δε σε πάει στην εφαρμογή του facebook, για να σου εμφανίσει μια λίστα με τα γενέθλια όλων των φίλων σου, ανά ημερομηνία; ....και στο μενού "εκδηλώσεις" αν πας, θα δεις κι εκεί τα γενέθλια όλων των φίλων σου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Οπότε υπάρχουν γενέθλια, πάντα έχω 2 ειδοποιήσεις. Αυτή του ημερολογίου, σαν εκδήλωση και αυτή του facebook, που, όταν την επιλέγω, με πάει στη λίστα με όλα τα γενέθλια των φίλων μου. Όταν σου χτυπάει ειδοποίηση για γενέθλια και επιλέγεις τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, δε σε πάει στην εφαρμογή του facebook, για να σου εμφανίσει μια λίστα με τα γενέθλια όλων των φίλων σου, ανά ημερομηνία; Όχι δεν μου έρχεται ειδοποίηση για γενέθλια εμένα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Όχι δεν μου έρχεται ειδοποίηση για γενέθλια εμένα.... Πατα πάνω δεξιά της γραμμές, πατα εκδηλώσεις και μετά πατα μέσα στο πλαίσιο που λέει πρόσφατες εκδηλώσεις και θα εμφανιστούν και τα γενέθλια απο κάτω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πατα πάνω δεξιά της γραμμές, πατα εκδηλώσεις και μετά πατα μέσα στο πλαίσιο που λέει πρόσφατες εκδηλώσεις και θα εμφανιστούν και τα γενέθλια απο κάτω! :wacko::wacko: Πριν την ενημέρωση είχα δοκιμάσει και δε μου τα έδειχνε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 :wacko::wacko: Πριν την ενημέρωση είχα δοκιμάσει και δε μου τα έδειχνε... Αυτό έγινε μετά την ενημέρωση! Αλλά εξακολουθεί να μη μπορείς να διορθώσεις το ποστ που ανέβηκε! Μονο η επιλογή "διαγραφή" υπαρχει πάλι! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μακάρι με τα 10 να μας δώσουν κάτι καλό. Κρίμα να μην έχουμε εφαρμογές.Θα φυσούσαν τα windows. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν είναι μονο να έχουμε εφαρμογές, αλλά και οι εφαρμογές που ήδη έχουμε, δεν είναι καλογραμμενες όπως πχ το Facebook! Ελπίζω στα 10 να τα διορθώσουν όλα αυτά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αυτό ήθελα να πω βασικά.:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μονο η επιλογή "διαγραφή" υπαρχει πάλι! :( Αυτό είναι ένα από αυτά που δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν τα διορθώνει η Microsoft τόσο καιρό... :mad: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts