Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν εχω καταλάβει κάποια διαφορά με την αναβάθμιση :blink::lol:
giphy.gif

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν εχω καταλάβει κάποια διαφορά με την αναβάθμιση :blink::lol:

Σοβαρά;

Εμένα μου φάνηκε μέρα τη νύχτα μετά την αναβάθμιση.

Το κακό είναι πως δεν άλλαξε τίποτα.:mad:

Xiaomi 12 Pro

Σοβαρά;

Εμένα μου φάνηκε μέρα τη νύχτα μετά την αναβάθμιση.

Το κακό είναι πως δεν άλλαξε τίποτα.:mad:

Ναι , το 535 ειναι τούμπανο ολα τα ιδιο τα τρέχει :lol: δεν κανει για την διαφήμιση (πριν και μετα ):lol::lol::lol:

giphy.gif

Φτιαξαν στο facebook σίγουρα όταν κάποιος έχει γενέθλια και πατήσεις πανω σε πάει στα γενθλια όλων τον φίλων ανά ημερομηνία όπως παλιά πριν δεν δουλευε

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Φτιαξαν στο facebook σίγουρα όταν κάποιος έχει γενέθλια και πατήσεις πανω σε πάει στα γενθλια όλων τον φίλων ανά ημερομηνία όπως παλιά πριν δεν δουλευε

Όχι ρε φίλε! Τι λες τώρα! Μετά από πόσο? 6 μήνες? Κανά χρόνο?

Τώρα με έστειλες. Έχω καταενθουσιαστεί. Είδατε αν μας δίνουν τις αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο? Τα μικρά πράγματα σε κάνουν χαρούμενο :D

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Παιδιά το facebook εχει τραγικές ελλείψεις ,θελει πολλά update ακόμα ,ειναι περίεργο για μια εταιρεια Software οπως Microsoft να μην θέλει(μπορεί) να δώσει μια σωστή και ολοκληρωμένη εφαρμογή facebook .
giphy.gif

Πράγματι ειναι λίγο πιο γρήγορο και επιτέλους δείχνει τα γενέθλια κανονικά! Διάβασα ότι μπορείς να στείλεις και βίντεο σε αυτή την έκδοση του Facebook! Δηλαδή πριν δεν μπορούσες;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Για την official εφαρμογή γράφετε; Γιατί, ειδικά στο θέμα των γενεθλίων, δεν είχα ποτέ θέμα. :confused:
Huawei Nova 5T

Για την official εφαρμογή γράφετε; Γιατί, ειδικά στο θέμα των γενεθλίων, δεν είχα ποτέ θέμα. :confused:

Εγώ είχα! Αντί για γενέθλια έβγαινε σαν εκδήλωση η οποία όμως ποτέ δεν φόρτωνε πλήρως! Τωρα με την αναβάθμιση δείχνει κανονικά τα σημερινά αλλά και τα επόμενα όλων των φίλων τα γενέθλια! Ναι για την εφαρμογή εννοώ, όχι απ' τον IE.

Βρήκα εφαρμογή για να βλέπεις live video από YouTube λέγεται streamTube για δοκιμή πατήστε mad radio

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Βρήκα εφαρμογή για να βλέπεις live video από YouTube λέγεται streamTube για δοκιμή πατήστε mad radio

Μας μπέρδεψες! Τι σχέση έχει το streamTube με το mad radio;

Εγώ είχα! Αντί για γενέθλια έβγαινε σαν εκδήλωση η οποία όμως ποτέ δεν φόρτωνε πλήρως! Τωρα με την αναβάθμιση δείχνει κανονικά τα σημερινά αλλά και τα επόμενα όλων των φίλων τα γενέθλια! Ναι για την εφαρμογή εννοώ, όχι απ' τον IE.

Οπότε υπάρχουν γενέθλια, πάντα έχω 2 ειδοποιήσεις. Αυτή του ημερολογίου, σαν εκδήλωση και αυτή του facebook, που, όταν την επιλέγω, με πάει στη λίστα με όλα τα γενέθλια των φίλων μου.

τι παίζει,μόνο εγώ δε βρίσκω τα γενέθλια;:wacko:

Όταν σου χτυπάει ειδοποίηση για γενέθλια και επιλέγεις τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, δε σε πάει στην εφαρμογή του facebook, για να σου εμφανίσει μια λίστα με τα γενέθλια όλων των φίλων σου, ανά ημερομηνία;

Huawei Nova 5T

Μας μπέρδεψες! Τι σχέση έχει το streamTube με το mad radio;

Μέσα στο streamtube άμα πατήσεις mad radio βλέπεις live τι γίνεται μέσα στον σταθμο

http://www.windowsphone.com/s?appid=fca4905e-ee65-4356-84c0-fb5e08f63db1

Κωνσταντινος

Όταν σου χτυπάει ειδοποίηση για γενέθλια και επιλέγεις τη συγκεκριμένη ειδοποίηση, δε σε πάει στην εφαρμογή του facebook, για να σου εμφανίσει μια λίστα με τα γενέθλια όλων των φίλων σου, ανά ημερομηνία;

....και στο μενού "εκδηλώσεις" αν πας, θα δεις κι εκεί τα γενέθλια όλων των φίλων σου!

Οπότε υπάρχουν γενέθλια, πάντα έχω 2 ειδοποιήσεις. Αυτή του ημερολογίου, σαν εκδήλωση και αυτή του facebook, που, όταν την επιλέγω, με πάει στη λίστα με όλα τα γενέθλια των φίλων μου.

Όχι δεν μου έρχεται ειδοποίηση για γενέθλια εμένα....

Xiaomi 12 Pro

Όχι δεν μου έρχεται ειδοποίηση για γενέθλια εμένα....

Πατα πάνω δεξιά της γραμμές, πατα εκδηλώσεις και μετά πατα μέσα στο πλαίσιο που λέει πρόσφατες εκδηλώσεις και θα εμφανιστούν και τα γενέθλια απο κάτω!

Πατα πάνω δεξιά της γραμμές, πατα εκδηλώσεις και μετά πατα μέσα στο πλαίσιο που λέει πρόσφατες εκδηλώσεις και θα εμφανιστούν και τα γενέθλια απο κάτω!

:wacko::wacko:

Πριν την ενημέρωση είχα δοκιμάσει και δε μου τα έδειχνε...

Xiaomi 12 Pro

:wacko::wacko:

Πριν την ενημέρωση είχα δοκιμάσει και δε μου τα έδειχνε...

Αυτό έγινε μετά την ενημέρωση! Αλλά εξακολουθεί να μη μπορείς να διορθώσεις το ποστ που ανέβηκε! Μονο η επιλογή "διαγραφή" υπαρχει πάλι! :(

Μακάρι με τα 10 να μας δώσουν κάτι καλό.

Κρίμα να μην έχουμε εφαρμογές.Θα φυσούσαν τα windows.

Xiaomi 12 Pro

Δεν είναι μονο να έχουμε εφαρμογές, αλλά και οι εφαρμογές που ήδη έχουμε, δεν είναι καλογραμμενες όπως πχ το Facebook! Ελπίζω στα 10 να τα διορθώσουν όλα αυτά!

Μονο η επιλογή "διαγραφή" υπαρχει πάλι! :(

Αυτό είναι ένα από αυτά που δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν τα διορθώνει η Microsoft τόσο καιρό... :mad:

Huawei Nova 5T