Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μια μικρή σημείωση: Να είναι κλειστή η Τοποθεσία, όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Καμία σχέση.

Κανένα πρόβλημα δεν εχω με το Mixradio ακόμα και σε streaming

κι ας έχω μονίμως ενεργή την τοποθεσία.

Δοκίμασέ το αυτό που λέω. Αρκεί και μόνο να σεταριστεί ο λογαριασμός και όλα έτοιμα.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καμία σχέση.

Κανένα πρόβλημα δεν εχω με το Mixradio ακόμα και σε streaming

κι ας έχω μονίμως ενεργή την τοποθεσία.

Δοκίμασέ το αυτό που λέω. Αρκεί και μόνο να σεταριστεί ο λογαριασμός και όλα έτοιμα.

Μα το έχω δοκιμάσει και μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου. Μετά το διέγραψα. Ίσως να άλλαξε κάτι με κάποιο update.

Huawei Nova 5T

Μα το έχω δοκιμάσει και μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη χώρα μου. Μετά το διέγραψα. Ίσως να άλλαξε κάτι με κάποιο update.

Πρέπει να ρυθμίσεις την περιοχή του Mixradio/Nokia account, μπαίνοντας από browser.

Πάντα ήταν έτσι και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Και ποτέ δεν είχε να κάνει με την ενεργό ρύθμιση τοποθεσίας του κινητού.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Το σημερινό update του opera εχει διορθώσει πολλά πράγματα και άρχισε επιτέλους να δουλεύει. Συνδέθηκα και με τον λογαριασμό μου και είναι ακριβώς όπως τον άφησα στο Ν8.....

Έχει βέβαια θεματακια προς διόρθωση αλλά είναι πιο γρήγορος σπο ie και uc. Ειναι σε πολύ καλό δρόμο.

Υ.Γ. Δεν δουλεύουν οι συντομεύσεις το my phone.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πρέπει να ρυθμίσεις την περιοχή του Mixradio/Nokia account, μπαίνοντας από browser.

Ακριβώς αυτό. Μετά δουλεύει κανονικά άσχετα με το location της συσκευής...

:rtfm:

Συγγνώμη για το προηγούμενο off topic, νόμιζα οτι το είχα ποντάρει στο Windows Phone 8 series, μάλλον θα μπερδεύτηκα. Για να ειμαι on topic εχω να προτείνω το Power Planner. Για οποιοδήποτε σπουδάζει είναι πολυ χρήσιμο , καθώς σε βοηθάει να οργανώσεις το προγραμμα της σχολής σου, να θυμάσαι τις εργασίες που εχεις για το σπιτι κλπ. με διαφορα reminders και με ενα πολυ καλο live tile. Στα πλην ειναι οτι πρπει να κανεις account.

Edit: Το έφτιαξα για να ειναι on topic

Edited by dexter

[sIGPIC][/sIGPIC]

Break your TV. Enter the unwired revolution.

-Dexter

Πως μπορούμε να βάλουμε τον οπερα εμεις που δεν είχαμε προεγγραφεί σαν ΒΕΤΑ τεστερ;:worry:

Μα ούτε εγώ γράφτηκα και το κατέβασα κανονικά.....!!!!!

Προσπάθησες?

Περίμενε να βγεί να μην φας στην μάπα και τα buds... :lol:

Μάλλον bugs εννοείς.

Δεν νομίζω να με πειράξουν. Με ενδιαφέρει συγκεκριμένο feature. Με double tap να ανοίγει η σελίδα (κάτι που πλέον δεν γίνεται με τον ΙΕ ικανοποιητικά). Τα υπόλοιπα μάλλον δεν θα με πειράξουν.

Μα ούτε εγώ γράφτηκα και το κατέβασα κανονικά.....!!!!!

Προσπάθησες?

Φυσικά προσπάθησα!:lol:

Κατεβασμένο το έχω, αλλά κολλάει στην οθόνη εκκίνησης.

Μιλάμε για το γνήσιο opera mini-beta που μπήκε λίγα λινγκ πιο πάνω και όχι για το opera pro απο την kalisoft με τις διαφημίσεις που όμως είναι κλώνος fake με ads.

EDIT: Ξαναπροσπάθησα τώρα. Πριν τις 11:15 που έγραψα το μηνυμα και όλη την μερα χθες, κολλούσε στην εκκίνηση. Τώρα κατάφερα και μπήκα. Μάλλον το άνοιξαν για όλους. Το double tap δουλευει κανονικά! Θα πέσει έλεγχος αν δουλευει και σε όλα τα σαιτ έτσ,ι και αν το κάνει το 520 γλύτωσε την μεταβίβαση. Με τις τελευταιες αλλαγές στον ΙΕ είχα χάσει μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του WP μου (για τις δικές μου ανάγκες) σε σημείο να σκέφτομαι να το στείλω. Αν με τον Οπερα καλυφθώ δεν έχω λόγω να φύγω απο το λειτουργικό.

Edited by highpriest

Άλλαξε γλώσσα στα Αγγλικά αν κολλά στο loading... Βέβαια μόλις έκανε κι άλλο update που ανοίγει και με Ελληνική γλώσσα αλλά κρασάρει αμέσως και με πετάει έξω απο την εφαρμογή...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σαν πρώτη εκτίμηση θα πω ότι είναι σχετικά αργό στο άνοιγμα σελίδων, ακόμη και με wifi. Αλλα είναι ΒΕΤΑ, και...μεγενθύνει σελίδες και με double tap (όλες όσες άνοιξα), οπότε μια χαρά!:up::up::up:

Όμως αυτό, δε θα επηρεάσει την εύρεση του τηλεφώνου, που γίνεται μέσω δεδομένων κινητής και gps, σε περίπτωση κλοπής;

Huawei Nova 5T

Όμως αυτό, δε θα επηρεάσει την εύρεση του τηλεφώνου, που γίνεται μέσω δεδομένων κινητής και gps, σε περίπτωση κλοπής;

Καμία σχέση, σα να αλλάζεις περιοχή στο Spotify... :)

Και αν σε νοιάζει, στην τελική χάσε εσύ το κινητό και την αλλάζεις την περιοχή σε Ελλάδα και μετά.

(Για να καταλάβεις,

δε μπορεί να συμβεί ένας ξένος τουρίστας το κινητό να του το κλέψουν στην Ελλάδα

και εκείνος να το έχει με χώρα αναφοράς την πατρίδα του;

Αλοίμονο, δεν έχει να κάνει...)

Σαν πρώτη εκτίμηση θα πω ότι είναι σχετικά αργό στο άνοιγμα σελίδων, ακόμη και με wifi. Αλλα είναι ΒΕΤΑ, και...μεγενθύνει σελίδες και με double tap (όλες όσες άνοιξα), οπότε μια χαρά!:up::up::up:

Το αντίθετο. Ειναι πιο γρήγορος απο ie και uc.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως με πετάει αμέσως εξω (ανοίγει και κλείνει αμέσως) όταν είμαι σε 3g πράγμα που δεν μου κάνει με wifi

Άλλαξες γλώσσα τελικά??

Όχι, κανονικά Ελληνικά.

Το αντίθετο. Ειναι πιο γρήγορος απο ie και uc.

Το πρόβλημα που έχω είναι πως με πετάει αμέσως εξω (ανοίγει και κλείνει αμέσως) όταν είμαι σε 3g πράγμα που δεν μου κάνει με wifi

Δεν με πέταξε καθόλου έξω, αλλά από ταχύτητα θέλει διπλάσιο χρόνο από τους δύο που αναφέρεις. Περίεργο...

Καμία σχέση, σα να αλλάζεις περιοχή στο Spotify... :)

Και αν σε νοιάζει, στην τελική χάσε εσύ το κινητό και την αλλάζεις την περιοχή σε Ελλάδα και μετά.

(Για να καταλάβεις,

δε μπορεί να συμβεί ένας ξένος τουρίστας το κινητό να του το κλέψουν στην Ελλάδα

και εκείνος να το έχει με χώρα αναφοράς την πατρίδα του;

Αλοίμονο, δεν έχει να κάνει...)

Σωστό κι αυτό. Κατατοπιστικός, όπως πάντα. :)

Huawei Nova 5T

Mια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να βλέπουμε πόσα δεδομένα εξοικονομούμε με τον έλεγχο δεδομένων (Data sense) είναι το IE Data Savings. Μάλιστα μπορούμε να δούμε πόσα δεδομένα γλιτώσαμε από κάθε site που επισκεφθήκαμε με τον IE.

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fie-data-savings%2Fdf349698-a989-4d6d-b81e-1287e49a5f86

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αν μπορείτε πρόγραμμα και εκτυπωτής για ασύρματη εκτύπωση.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για τί μάρκα εκτυπωτή μιλάμε;

Έχω πετύχει apps για εκτύπωση μέσω server διαδικτυακού, έχω πετύχει επίσημα apps για συγκεκριμένες μάρκες εκτυπωτών πχ Samsung, Brother, Canon, Xerox, HP. Άποψη για τη χρηστικότητα δεν έχω.

Και έχω δει apps για εκτύπωση αλλά πάλι δεν.

Edited by mobiuser

Μobile Print για samsung εκτυπωτές, Brother iPrint&Scan για Brother και την PrintHand που υποστηρίζει κάποιους Epson, Canon και HP εκτυπωτές.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μobile Print για samsung εκτυπωτές, Brother iPrint&Scan για Brother και την PrintHand που υποστηρίζει κάποιους Epson, Canon και HP εκτυπωτές.

δεν δουλευει η πρωτη. Δεν μου την κανει εγκατασταση καν....

δεν δουλευει η πρωτη. Δεν μου την κανει εγκατασταση καν....

Δοκίμασε αυτή.