Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οπως τα λες φιλε(μπορω να σε λες ετσι?:P)με εψησες για τα καλα για να το παρω....εγω δεν εχω κανενα σμαρτφον...αλλα μεχρι μεσα ινουνιου αντεχω γιατι εχω πανελληνιες...απο εκει και περα βλεπουμε..μακαρι αν φυγει η πρωτη φουρνια να δουμεε το πως θα ειναι και να διορθωσουν τυχον bugs και να ερθει η νεα φουρνια να το παρουν και οι Γιωργηδες :lol::lol:

σωστοοοοος !! ;)

και οπως ηρθαν τα πραγματα .... ουτε ο Φιλιππος δεν εχει πια :(:mad:

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρομαι και εγω για το συγκεκριμένο κινητο . Αλλα επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε κινεζικα κινητα γενικοτερα , θελω εσεις οι βετερανοι να με βοηθήσετε στο εξης .

Αντε βγαινει και το αγοράζω , απο κει και περα υπαρχει Support ( Νεες εκδόσεις Android κτλ ) ή δεν εχουμε στον ήλιο μια ?

Ευχαριστώ . :)

Αυτο το it cause some days delay λεει πολλα..

Να ψηφισουμε ποιο, G4 η G3S, θα κυκλοφορησει πρωτο? :)

Ρε συ Γιωργη, ιδιο μεγεθος εχουν τα δυο, γιατι να διαλεξεις αυτο με την μικροτερη οθονη?

(Εγω σκεφτομαι ετσι γιατι ειμαι λιγο γκαβουλιακας :lol::lol::lol:)

Ρε σεις, συνονοματοι και μη, εμενα μου περναει απο το μυαλο μπας και μαζεψει παραγγελιες η εταιρεια και κλεισει μετα ροκανιζοντας τα λεφτακια μας?

Πολυ παραξενα μου φαινονται ολα αυτα, καμμια αλλη εταιρεια δεν ειχε προβλημα με goverment?

Μονο αυτοι εχουν? Περιεργα ολα αυτα..

Εγω παντως δεν παραγγελνω πρωτος..!

Και για τον Gavel το λεω, μη σου φανει παραξενο που αλλαξα ροτα προς μεγαλυτερες οθονες αν και ημουν υποστηρικτης των μικρων, απλα επεσε στα χερια μου ενα 4,5ιντσο και διαπιστωσα ποσο γκαβουλιακας ειμαι, αφου ειδον "το φως το αληθινον" :lol::lol::lol:

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ενα 4,5ιντσο και διαπιστωσα ποσο γκαβουλιακας ειμαι, αφου ειδον "το φως το αληθινον"

δεν θελω να πιστεύω οτι εχεις (κι εσυ) πρεσβυωπία !!! :lol::lol: και πας για μεγαλύτερη οθόνη

παντως αυτου του ειδους οι δικαιολογιες περι GOVERNMENT ειαι σαφης ενδειξη οτι δεν ειναι ετοιμοι να το κυκλοφορισουν ακομα και .... δήθεν..... φταίει η "Ανωτέρα Βια"

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

δεν θελω να πιστεύω οτι εχεις (κι εσυ) πρεσβυωπία !!! :lol::lol: και πας για μεγαλύτερη οθόνη

παντως αυτου του ειδους οι δικαιολογιες περι GOVERNMENT ειαι σαφης ενδειξη οτι δεν ειναι ετοιμοι να το κυκλοφορισουν ακομα και .... δήθεν..... φταίει η "Ανωτέρα Βια"

Mπα κανενας εδω μεσα δεν εχει πρεσβυωπια...........:lol:

Εγω να φανταστεις πηρα -παρελαβα μολις χθες το HDC-Galaxy-S3-Legend 5.3 ιντσες ΛΟΛΟΛΟΛ αφου πηρα και κρατησα για καμια 15 μερες το newman n2 γιατι ουτε αυτο μου εκανε στην γκαβομαρα μου:X

Τωρα το HDC-Galaxy-S3-Legend μετα απο 24 ωρες μου φαινεται πραγματικα εντυπωσιακο σε ολα του και το εννοω πως ειναι οτι ποιο best value for money που εχω παρει και χωρις να υστερει πουθενααααααα:cool:

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-Legend

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

και οπως ηρθαν τα πραγματα .... ουτε ο Φιλιππος δεν εχει πια :(:mad:

ωχχ...δηλάδη καποιος του το πηρε? :rolleyes::rolleyes: :lol:

για καποιο λογο δεν βρισκω τα πληρη χαρακτηριστικα στο site(edit τα βρηκα)...αλλα ρε παιδες 5,3 ιντσες? δεν ειναι λιγο παντοφλα? :X:X

εδω για το g4 ελεγα οτι μπορει αν ειναι μεγαλο...:P αυτο πληριαζει ταμπλετ....:P και εκτος απο αυτο δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το g4

(προς Γιωργο και οσο θυμαμαι ποσο πολυ σνομπαρα καποτε με το jiayu στο φιλιπο που την ελεγα κινεζουμπα...:P και τωρα προσκυναω που λεει ο λογος :P)

και εγινα περιεργος που βλεπω το 1gb με μισο ματι?γιατι αν ειναι κουτσουρεμενο οπως του N2 τοετε...χ**σε μεσα πολυχρονη ;p

Edited by georgePs

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Ό,τι να 'ναι με μαλλιά!

http://cl.ly/image/0p0D2T214218/Screen%20Shot%202013-04-19%20at%201.25.17%20PM.png

http://cl.ly/image/1P2b0e2b2t1C/Screen%20Shot%202013-04-19%20at%201.25.58%20PM.png

http://www.etotalk.com/jiayu-g5-android41-quad-core-12ghz-dual-sim-45-inch-hd-ogs-130mp_p3731.html

χαχαχα...δεν υπάρχουν οι τύποι λέμε!! :lol::lol:

ρε κοντευουν να φτασουν τους ελληνες αυτοι χαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

You can't sink a Rainbow

Γιατι δεν θελεις να το πιστευεις? ΕΙΜΑΙ 55 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ (και οχι μονον..)

:lol::lol::lol:

Και να μην πω οτι απο τοτε που αρχισα να ψαχνομαι για Android, αφου περασαν τοσοι μηνες μεχρι να αποφασισω (και δεν αποφασισα ακομα), η πρεσβυωπια μου ανεβηκε, χωρις πλακα..χαχαχα

Αφου τοτε να φανταστειτε ψαχνομουν για κινητο που να μπαινει στην τσεπη, τωρα παει το ονειρο αυτο της τσεπης, γι αυτο καλο και το G4, "μηπως ειναι και καπως μικρο" ?? Λεω εγω τωρα..:lol::lol:

Να ρωτησω και κατι ρε παιδια, μηπως ειμαστε υπερβολικα απαιτητικοι απο την Jiayu?

Υπαρχει Κινεζικο τετραπυρηνο με 2Gb RAM που να κυκλοφορει ηδη? Μονο το Mi2 και το Ηonor 2 νομιζω?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

To jiayu g5.

:lol: :lol: :lol:

edit: Πάντως δεν κατάλαβα τι διαφορές έχει το G5 για τόση μεγάλη διαφορά τιμής. Επίσης το etotalk έκανε λάθος στον επεξεργαστή.

Edited by silmarien

ειναι ομορφοοοοοοοοοοοο :P

και μετα απο κατι τετοια γινεται να μην περιμενεις?:O:O:cry:

You can't sink a Rainbow

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, ξέρουμε τη διαδικασία με την οποία γίνεται root;

Το sar πόσο είναι;

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, ξέρουμε τη διαδικασία με την οποία γίνεται root;

Το sar πόσο είναι;

φιλε ας βγει και ας μην το ρουταρουμε τους πρωτους 5 μηνεσ:p:p:p θυσια .....

περα απο την πλακα ιγουρα θα βγουν οδηγοι για το πως...

αν δεν αντεξω στο περιμενε με βλεπω για κατι τετοιο...http://www.pandawill.com/huawei-honor-2-u9508-quad-core-smart-phone-2g-ram-android-40-45-inch-720p-ips-retina-screen-80mp-camera-3g-gps-p70341.html

You can't sink a Rainbow

Εγώ πάντως δεν αντέχω να περιμένω πότε θα θυμηθούν οι Κινέζοι να το βγάλουν και είμαι έτοιμος για αγορά του Nexus 4 που το βρήκα ευκαιρία μεταχειρισμένο κάτω από 300€.

Ηλπιζα να αλλάξει κάτι αλλά με τόση κοροϊδία βαρέθηκα να περιμένω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παρουσίαση των νέων προιόντων της εταιρίας και του G4.Το μήνυμα αναφέρει "Dear everyone :This is Jiayu New Products Launching!!!!"

602096_151447478365466_253147298_n.jpg

430181_151447971698750_410983132_n.jpg

Μην φάτε,έχει γλαρόσουπα!! :lol::lol:

Η πρώτη φωτό από το G5

376171_151448125032068_26094712_n.jpg

Δείτε το από την ανάποδη πλευρά γιατί από την κανονική δεν πρόκειται να το δείτε ποτέ! χαχαχα

Edited by GKako

Στην δεύτερη φωτό πιάτακια του ελληνικού ειναι επάνω στο τραπέζι ; Χαχαχα

Δεν μου άρεσαν οι κοπέλες τις παρουσίασης και δεν το αγοράζω

Εμένα μου κάνουν εντύπωση τα ακουστικά που έχουν τα οποία είδα και στο unboxing, που φυσικά δεν θα τα δούμε ποτέ εμείς. Εδώ κοντεύουμε να μην δούμε το κινητό θα μου πείτε... :lol:

Εγώ πάντως δεν αντέχω να περιμένω πότε θα θυμηθούν οι Κινέζοι να το βγάλουν και είμαι έτοιμος για αγορά του Nexus 4 που το βρήκα ευκαιρία μεταχειρισμένο κάτω από 300€.

Ηλπιζα να αλλάξει κάτι αλλά με τόση κοροϊδία βαρέθηκα να περιμένω.

Στο eshop έχει σήμερα καινούργιο 360;)

Στο eshop έχει σήμερα καινούργιο 360;)

Είναι το 8gb στο eshop και βρήκα στα 270€ το 16gb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max