Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα την εγκατάσταση και των δυο MIUI στην συσκευή μου η οποία είχε firmware από to2c. (έχω κρατήσει backup) και αντιθέτως με του asot έμενα μου κάνει auto shutdown και σκαλοπάτι στην μπαταρία. Μήπως φταίει ο kernel? Aλλάζει ο kernel όταν βάζεις νέα rom? Μπορεί αυτές οι ερωτήσεις να σας φαίνονται αστείες άλλα είμαι και λίγο άσχετος.:)

φταιει ειτε οτι η Miui που κατεβασες δεν κανει για την δικη σου συσκευη , ειτε κατα την μεταφορα απο Pc σε κινητο καποιο αρχειο corrupted. δοκιμασε αρχικα να κατεβασεις την miui απευθειας στο κινητο και εαν παλι δεν, δοκιμασε αλλη ρομ. ποια συσκευη εχεις?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω την thin. 1/4 .

βγήκε και MIUI 3.10.25 http://en.miui.com/download-85.html) Δεν έχει και σημαντικές διαφορές...

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Εχω και γω δυο εκκρεμότητες:

Α. 160 χαρακτήρες, στην "μαμα" SMS εφαρμογή, σε MIUI, μπορούμε να έχουμε?

Β. Ψάχνω κάποιον με Miui (εφόσον έχει Xiaomi account) να δοκιμάσω το σύστημα αποστολής SMS μέσω MiCloud (στα πρότυπα της Apple και του iMessage φαντάζομαι...), κανείς ενδιαφερόμενος? (κντ με PM, please)

A. Solved

Κατεβάζουμε το "modified" mms.apk ενός Ελληνα (με δυνατότητα 160 χαρακτήρων και άλλες μικρο-βελτιώσεις), με Total Commaned ή παρόμοιο, κατόπιν rename mms.apk σε mms-original.apk για backup (βρίσκεται στο \system\app) και paste το νεο (με αλλαγή permissions σε rw-, r--, r--), reboot, install new app και ετοιμοι!

Β. Δοκιμάστηκε με 2 συμ-φορουμίτες και δουλευει, ευχαριστώ!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

βγήκε και MIUI 3.10.25 http://en.miui.com/download-85.html) Δεν έχει και σημαντικές διαφορές...

Μολις την εγκατέστησα (με τον "εσωτερικό" update της miui) αλλα δυσκολευτηκα!

Το CWM 6.0.4.4 ή / και το modified mms.apk που εγκατέστησα προ ολίγου, έβγαζαν λάθος checksum και δεν προχωρούσε η εγκατάσταση (αλλα το τηλέφωνο κατόπιν εκκινούσε κανονικά)

Εβαλα CWM 6028, επανέφερα και το orIginal mms.apk και έγινε το update σε miui v5 3.10.28 (changelog)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Κατέβηκε το σχεδόν 1Gb παιχνίδι, αλλα και σε μένα (με MIUI) κολλησε στην εκκίνηση...

Εγραψα στο aiakos για να "βοηθήσει" να εντοπίσουμε CWM έκδοση με το Fix Permissions inlcuded, ωστε να "φτιάξω" CMW που να το περιέχει

Το FIX PERMISSIONS έχει αφαιρεθεί από το clockworkmod εδώ και μερικές εκδόσεις (τσέκαρα και αυτές που είχα κρατημένες από παλιά, 6040 - 6037 - 6036 και ούτε εκεί υπήρχε).

Ο λόγος μή ύπαρξης πλέον είναι ότι το recovery ΔΕΝ θα ρημάξει για κανένα λόγο τα permissions. Η αφαίρεση αυτή ήταν αποτέλεσμα βελτίωσης του cwm

βρήκα και σχετικό link από το github https://github.com/CyanogenMod/android_bootable_recovery/commit/96d9f223658fa32a7f354d965b82292f3fc013b2

Κάτι παρόμοιο με το wipe battery stats το οποίο εδώ και πολλές εκδόσεις έχει αφαιρεθεί

Δεν ξέρω αν καλύπτει η απάντηση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί νέα έκδοση (μετά από 603x) να περιλαμβάνει την επιλογή με fix permissions

Πήγα να ξανά κάνω εγκατάσταση την MIUI με cmw 6.0.4.4 και μου έβγαζε error ενώ με την cmw 6.0.2.8 έγινε κανονικά...το ίδιο έγινε και με το update της MIUI σε 3.10.25 .Ίσως το 6.0.4.4 δεν είναι συμβατό με αυτή την rom.

Gravity box που το βρίσκουμε?

εγκαθιστάς το xposed framework και έπειτα το gravitybox που είναι module για το xplosed

Σημείωση.

και τα δύο πρέπει να εγκατασταθούν στην internal memory και φυσικά να είσαι root

Πήγα να ξανά κάνω εγκατάσταση την MIUI με cmw 6.0.4.4 και μου έβγαζε error ενώ με την cmw 6.0.2.8 έγινε κανονικά...το ίδιο έγινε και με το update της MIUI σε 3.10.25 .Ίσως το 6.0.4.4 δεν είναι συμβατό με αυτή την rom.

Παιδιά τελικά μήπως έχει γενικότερο πρόβλημα στις ROM το 6.0.4.4 recovery (Checksum errors)?

ασχετο. πηρα tablet lg g pad 8.3

qualcomm 600 4x1.7Ghz

microsd

8.3'' 1920x1200

υπερυθρες

αλουμινιο, απιστευτη ποιοτητα κατασκευης

κουκλι (ασπρο)

300ευρω αξιζει πολλα περισοτερα αν δειτε τι σκουπιδι κυκλοφορει σε αυτη τη τιμη η και παραπανω

οποιος ψαχνει tablet που να μεταφερεται η αναζητηση του μολις τελειωσε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374974

sorry για το oftopic αλλα τα καλα πραγματα πρεπει να τα λεμε και να μαθευονται

Με γειά!

Επεσες με τα μούτρα να το τεστάρεις και δεν γράφεις καθόλου για το G4 σου...

Πως παει η miui σε σένα?

δε το πιανω και πολυ πλεον :(

wifi gps του lg ειναι μερα με τη νυχτα

η Miui εκανε reboot, δεν εχω χρονο να σκαλιζω και το jiayu οποτε restore

αλλωστε εξ αρχης ηξερα οτι βαζω ρομ του thick στο thin μου. οποτε ειχα στο μυαλο οτι με ενα απλο restore επανερχομαι αν ολα πανε στραβα. δε πηγαν αλλα δε μπορω να ασχολουμαι και με αυτο.

Γαμωτο δε παιζει το qpair με το jiayu! που ειναι τελειο, οτι ειδοποιηση εχεις στο κινητο στη στελνει στο tablet :(

Μάλιστα...

Νεες ROM, φρέσκες (δεν εχω επαληθεύσει τίποτα και ΔΕΝ θα δοκιμάσω τίποτα, όσο η miui μου παίζει καλά...)

Φαντάζομαι αυριο - μεθαύριο θα δώσουν τα link και στην Jiayu news..

Να θυμίσω

G4 - model number

H - Huge 3000 mAH

L - Light 1850 mAH

G - Advance 2G/32G

(W) - World edition - if not present, for China market

Updated firmware version G4H, G4HG and G4L of 2013.10.25

Official website of the G4L-20131023-072636_20131025

Official page G4H-20131021-172551_20131025

Official page G4HG-20131022-153302_20131025

1, the main interface and lock screen status bar transparent optimization.

2, solve some of the touch-screen virtual buttons without vibration.

3, part of the solution to upgrade the old version of the software models resulting from changes 512M RAM space issue.

4, update hardware drivers bottom bag, please note that third-party ROM developers synchronized bottom bag to maintain software compatibility.

ΔΕΝ λύθηκε το πρόβλημα της "πτώσης" ένδειξης μπαταριας στο 40%-30%-14% (αναλογα με την rom)

G4H-20131021-172551_CWM

G4H-20131021-172551_FT

Direct links

G4HG-20131022-153302_CWM

G4H-20131021-1​72551_CWM

G4L-20131023-072636 - FT (needrom, user/pass registration required...)

Θα συμπληρώσω και τα υπόλοιπα...

Edited by asot

το οτι κανενα απο τα Links δεν ειναι για εκτος κινας? (W)

ΑΥτό δεν είναι απαραίτητα κακό, έχουν Lewa launcher και μερικές "κινεζο" εφαρμογές που σβήνουν εύκολα!

Προφανώς, στις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσουν όλες οι εκδόσεις

συγχρονίζω τις επαφές με το exchange active sync.

ο 1ος συγχρονισμός έγινε μια χαρά, αλλά από εκεί και πέρα ότι update κάνω είτε στη συσκευή είτε στo outlook δε συγχρονίζει.

το περίεργο είναι πως το calendar συγχρονίζει μια χαρά, είτε από κινητό είτε από outlook.

ξέρει κανείς τι παίζει???

Προσωπικα 2 πραγματακια με χαλανε με την miui .το θεμα με την ταυτοτητα καλουντος που αρχίζω να πιστευω ειναι καποια ρυθμιση και ο τηλεφωνικος καταλογος οπου λογο αγγλικου interface δεν μπορω να κανω αμμεση αναζητηση με συντομευση ανα γραμμα. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα. Ο μονο λογος που θα αλλαζα θα ηταν καποια official με Ελληνικα 'η miui με Εληνικα επισης.

Παιδιά τελικά μήπως έχει γενικότερο πρόβλημα στις ROM το 6.0.4.4 recovery (Checksum errors)?

Σε cubot gt99 και zte v967s παίζουν όλα άψογα

Μετά από ψάξιμο στο νετ βρήκα ότι οι MIUI ΔΕΝ έχουν εν γέννει υποστήριξη MD5. Το φαινόμενο με το md5 error δεν παρατηρείται μόνο σε εγκατάσταση rom αλλά ακόμα και σε restore κάποιου backup. Σε ένα από τα φορα της muiu κάποιος ανέφερε ως πιθανή λύση την εγκατάσταση κάποιου 3rd party προγράμματος που λύνει το πρόβλημα που έχει η MIUI με την υποστίρηξη md5. Ένα απλό search στον γούγλη θα τα δείξει όλα... μην παίρνετε τον λόγο μου για απόδειξη

Αυτό προς επιβεβαίωση αυτών που είπε ο Στράτος στο αντίστοιχο νήμα ότι προφανώς οι κινέζοι πρέπει να κάνουν κάποιο βήμα εμπρος.

Όσο για το παιχνίδι... θεωρώ απίθανο ένα παιχνίδι να έχει πρόβλημα σε όλους όσους έχουν cwm χωρίς fix perm. (από όσους διαθέτουν custom recovery το 80% εάν όχι περισσότερο χρησιμοποιούν cwm)... και να πρέπει να κάνουν fix persmissions. Τη στιγμή που το "fix permissions" υπήρχε όταν το android δεν υποστήριζε εγκατάσταση (μέσω cwm) από SD, και στην ουσία δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει σήμερα αφού δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το παιχνίδι εγκαθίσταται αλλά "πρέπει" να γίνει fix permissions για να παίξει !?!? Εάν δεν έχεις custom recovery ή καλύτερα δεν έχεις cwm ή έχεις νέα έκδοση τί γινεται? όχι ρε παιδιά το μικρό μου μυαλό δεν το χωράει. Συν το φαινόμενο GravityBox που για "κάποιον λόγο" ΔΕΝ παίζει με miui...

αποτέλεσμα για το δικό μου μυαλό... φταίει κάτι που έχει ή είναι στημένη η miui... Δεν θα το ψάξω περισσότερο... δεν με ενδιαφέρει η miui ή οποιαδήποτε custom rom (έτυχε να είναι αυτή τώρα... απλά είναι τυχαίο).

Παρακάτω υπάρχει στιχομυθία από τους devs του clockworkmod σχετικά με το "fix persmissions"... απαντά 1-2 ερωτήματα

Steve Kondik

Patch Set 2:

Can we just remove fix_permissions already? It's total placebo these days. I wrote it for dealing with the silly things that happen when we used to put apps on SD before Android supported it. Since then, it's been something of a sugar pill that magically fixes all problems without actually doing anything.

Koushik Dutta

Patch Set 2:

agreed. that needs to die.

Phyto Wardt

Patch Set 2: Code-Review+1

It is the most useless part But, expect tons of spamming like when battery stats were removed +1

Edited by aiakos

Καμια διαφωνία aiakos σε όσα λές

ΤΟ θέμα βέβαια παραμένει οτι μια "μεγάλη" δύναμη σε rom για Android (η miui) έχει κάποια θέματα (μικρά ή μεγάλα) με επιμέρους εφαρμογές ή utilities.-

Απο κει και πέρα, έκαστος κάνει τις επιλογές του (αναλογα με τις ανάγκες ή τα γούστα του) και πορεύεται κατάλληλα.-

Προσωπικά, ήμουν/ειμαι (σχεδόν απόλυτα) ευχαριστημένος από τις rom της Jiayu (και στο G3S και στο G4) και η "μετάπτωση" σε miui έγινε μονο από περιέργεια (η μη σωστή απεικόνιση μπαταρίας δεν αποτελεί αρκετό λόγο...).

Ομως, κακά τα ψέματα, η miui ειναι πληρεστατη και λειτουργικότατη και μονο κάποιο σοβαρό "θέμα" με το G4 θα με κάνει να "φύγω" ξανα προς official android...

+1000

συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ πιστεύω ότι τόσες εκατοντάδες (για να μην πω χιλιάδες) χρήστες της miui δεν μπορεί να είναι πρόβατα που διαλέγουν αυτή. Σίγουρα η ρομ είναι πάρα πολύ καλή. Και το ίδιο θα έκανα κι εγώ αν είχα το ίδιο τηλέφωνο. Η ζυγαριά όπως και να έχει είναι σίγουρα προς την ρομ και ούτε συζήτηση για το recovery.

Οσοι θελετε μπορειτε να δοκιμασετε και την offcial lewa os 5 που ειναι σε δοκιμαστικη φαση. Εμφανισιακα ειναι φοβερη και βασιζεται στην miui rom. Και εδω προσ το παρον υπαρχει θεμα με ενδειξη της μπαταριας. Εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και την εχω 3 βδομαδες.. πληροφοριες και download στo

http://www.lewaos.com/main.html

Edited by lewnidask
Galaxy S10

ξερουμε εαν ταιριαζει σε advanced?

το επόμενο G4(μαλλν S)θα κυκλοφορήσει με τους νέους οκταπυρηνους.

Αυτό είναι;

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s2-5-0-inch-full-hd-android-4-3-smart-phone-super-narrow-bezel.html