dimzan Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παντόφλα , με 10 χιλιοστα πάχος , σίγουρα δε το λές . Άπλα δε δικαιολογείται με την καμία διάφορα τιμής μόλις 30 δολάρια . Αν ήταν 50 δολάρια η διάφορα κάτι θα κάναμε... Φυσικά το δέλεαρ είναι τα μόλις 8,2 χιλιοστα πάχος του basic μοντέλου... Εν αναμονή , γιατί πολύ πιστεύω ότι όταν τελικά θα βγούνε στην αγορά θα έχουν διαφορετική τιμή πρός τα πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soutz Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 ενταξει χαλαρωστε λιγο για "παραπληροφορηση" dual active λενε dual active λεμε τωρα αν απανταει 2 κλησεις μαζι λιγη σημασια εχει. ειναι το πιο "dual active" που υπαρχει αυτη τη στιγμη οτι και αν σημαινει αυτος ο ορος και παραπανω "dual active" δεν εχει και νοημα εκτος αν θελετε να μιλατε σε 2 ταυτοχρονα που δε νομιζω οτι εχει και νοημα. κοιτα Ολιγον απο Dual Active δεν υπαρχει. η τεχνολογια ειναι ακριβης και δεν χωρα αμφισημες εξηγησεις. Άρα το κινητο ΔΕΝ ειναι Dual Active γιατι με την εννοια του ορου αυτου θα επρεπε να μπορει καποιος να δεχεται κληση την ωρα που μιλαει στην αλλη γραμμη και να κανει switching. οταν μπλεκεις data + voice ΔΕΝ ειναι dual active. Δεν το κατηγορω γιατι και εγω θα το παρω αλλα να ξερουμε τι λεμε. οριστε και μηνυμα με επισημη απαντηση απο την εταιρεια που εβαλε αλλος συμφορουμιτης official απαντησεις απο jiayu 1) δεν υπαρχουν θεματα με τα 2gb ram 2) δεν γινονται τραμπα οι μπαταριες, who cares, το 95% θελει 3000 μπαταρια. 3) ειναι dual sim dual stand by, who cares δε μιλαω με 2 γραμμες ταυτοχρονα και δε ξερω ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο,θα εχεις και 2 ακουστικα και 2 μικροφωνα για να λες αλλα στον ενα αλλα στον αλλο? το video της mediatek δειχνει οτι χρησιμοποιεις τη μια sim για ομιλια και οτι με τη δευτερη μπορεις κανονικα να κατεβαζεις, fair enough Δεν είχα ποτέ εμπειρία με 2πλη sim αλλά αν κάνει η μια browsing και η άλλη κλήσεις θα με βολέψει απίστευτα. Συμφωνω οτι βολευει και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δηλαδή για να καταλάβω από τα τελευταία , αν είμαι σε 3G δίκτυο και σερφάρω δεν θα μπορώ να δεχτώ κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 στο κόσμο του Marketing, δεν επικρατεί πάντα η κοινή λογική, αλλά η λογική του ότι θέλει ο αγοραστής. Έτσι λοιπόν «χτυπάνε» το λεπτότερο (πιο ελκυστικό) μοντέλο στα, ας πούμε, 220 $ ενώ το σαφώς καλλίτερο «παχύ» flagship μοντέλο το βάζουν μόλις 30 $ ακόμα από τις διχασμένες γνώμες που διαβάζω εδώ, μάλλον τα κατάφεραν και μας έχουν προβληματίσει, τι να αγοράσουμε ….. γάτες οι Κινεζουμπιδες …….. :cat: νιαρρρρρρρρ εγώ πάντως μόνο για το flagship μοντέλο ενδιαφέρομαι ….. και μάλιστα ΚΑΤΑμαυρο Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soutz Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δηλαδή για να καταλάβω από τα τελευταία , αν είμαι σε 3G δίκτυο και σερφάρω δεν θα μπορώ να δεχτώ κλήσεις; οχι αν εχεις και 2G σήμα και 3G μπορεις να σερφαρεις με την μια καρτα και να μιλας με την αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 αν ρίξετε μια ματιά εδώ http://www.romzj.com/resources/default.html?view=mobiles&cid=239 θα δείτε ότι εφόσον έχει ΡΟΜ για όλα τα Jiayu (τα μεταφράζει Good Domain), θα πρέπει λογικά να βάλει και τυχόν ΡΟΜ για το G4 (όταν βγει με το καλό) Άρα, ένα πολύ σημαντικό λινκ για τα "αγαπημένα μου" Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) φυσικα και μπορεις να αλλαξεις ρομ οπως ακριβως κανεις και στο g3 http://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/ προτιμω τα αγγλικα απο τα κινεζικα :P Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 λέτε να βγει και καμιά ρομ που να έχει και ελληνικά; στο κινέζικο tablet που έχω, έβαλα ρομ που έχει και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 λέτε να βγει και καμιά ρομ που να έχει και ελληνικά; στο κινέζικο tablet που έχω, έβαλα ρομ που έχει και ελληνικά αργα η γρηγορα θα φορεσει και ελληνικα. οχι με το καλημερα, αλλα σε 1-2 μηνες απο την κυκλοφορια του, οπως γινεται και με τα υπολοιπα κινεζακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 τι κοινο εχουν το samsung galaxy s4 και το jiayu g4 ? φορανε gpu PowerVR SGX 544. αυτο για οσους ανησυχουν οτι το hardware του jiayu g4 ισως δεν ειναι αρκετο η ιδια gpu φοριεται απο iphone ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) η μαυρη εκδοση θα κυκλοφορησει πρωτη, η λευκη θα ακολουθησει. Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) φίλτατε, μάλλον την πάτησες, γιατί αν ακολουθήσουν την ψηφοφορία, τότε μάλλον πρώτα το καρα-κατάμαυρο θα βγάλουν :p οοοπς .... δεν είδα τι έλεγες μετά τις φώτο .... τελικά συμφωνούμε και πάλι, μόνο που τώρα πρέπει να κανείς λίγο ακόμα υπομονή Edited March 12, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 και οπως ειπα ασπρο μαυρο και τα 2 κουκλια ειναι, δε με νοιαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εεε δεν γίνεται! αυτές οι τελευταίες φώτο είναι το κερασάκι.. το θέλω!! Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κι εμενα που μου γυαλισε το G5, θα ξεγεννησω περιμενοντας...αφου το G4 ακομα ερχεται..φαντασου ποτε θα βγει το πενταρι.. jiayu αθανατη.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 αντε και στη ελλαδα :P http://pic.ejiayu.com/www/xxd/szhqb/1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 λετε να εχει και τα υπεροχα ακουστικα στη συσκευασια? http://pic.ejiayu.com/bbs/erji/1a.jpg http://pic.ejiayu.com/bbs/erji/10a.jpg http://pic.ejiayu.com/bbs/erji/9a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κι εμενα που μου γυαλισε το G5, θα ξεγεννησω περιμενοντας...αφου το G4 ακομα ερχεται..φαντασου ποτε θα βγει το πενταρι.. jiayu αθανατη.. άσε ρε Γιώργη τα G5 !! μην μας τρελαίνεις :wacko: άσε να βγει το ρημάδι το 4 και μετά όλοι μαζί θα ξαναπεριμενουμε το 5αρι Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 τι κοινο εχουν το samsung galaxy s4 και το jiayu g4 ? φορανε gpu PowerVR SGX 544. αυτο για οσους ανησυχουν οτι το hardware του jiayu g4 ισως δεν ειναι αρκετο η ιδια gpu φοριεται απο iphone ipad Του jiayu θα είναι μονοπύρηνη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) υποθετω το συγκεκριμενο chip συντροφευει τις 6589 υλοποιησεις και ειναι εξαιρετο ευτυχως γλιτωσαμε αλλα τσιπακια που δεν εχουν καλη συμβατοτητα με games κτλ αυτο ειναι οτι πιο συμβατο υπαρχει στην αγορα το οτι η samsung sto gs4 το χρησιμοποιει αντι για mali μου κανει τεραστια εντυπωση οι πιο φρεσκιες φωτο του http://forum.china-iphone.ru/download/file.php?id=67178&t=1 http://forum.china-iphone.ru/download/file.php?id=59574&t=1 http://forum.china-iphone.ru/download/file.php?id=67177&t=1 http://forum.china-iphone.ru/download/file.php?id=59570&t=1 και η ψηφοφορια για να επιλεξετε ποιο jiayu g4 θελετε http://www.gizchina.com/2013/03/10/poll-jiayu-considering-8-variants-of-the-jiayu-g4-vote-now-to-help-them-decide/ ασπρο μαυρο, ονειρα κανω, κοντα μου πως θα ρθειςςςςς :P Edited March 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) POWERVR SGX544 can be implemented as a high-performance 4-pipe single core, or in multiprocessor (MP) configurations of between 2 and 16 cores (8 to 64 pipes.). εφοσων λεει 544mp ειναι 2πυρηνη η gpu και οχι μονοπυρηνη απλα περιμενα η 2πυρηνη να λεει mp2 αλλα αρκει το mp του galaxy s3 ειναι τριπυρηνη δηλαδη 544mp3 το Iphone 5 εχει 543mp3 δηλαδη προηγουμενο μοντελο αλλα επισης 3πυρηνο δε θα μπορουσατε να ονειρευτειτε καλυτερο chip γραφικων σε συσκευη αυτης της τιμης να το πω απλα Edited March 13, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 POWERVR SGX544 can be implemented as a high-performance 4-pipe single core, or in multiprocessor (MP) configurations of between 2 and 16 cores (8 to 64 pipes.). εφοσων λεει 544mp ειναι 2πυρηνη η gpu και οχι μονοπυρηνη απλα περιμενα η 2πυρηνη να λεει mp2 αλλα αρκει το mp του galaxy s3 ειναι τριπυρηνη δηλαδη 544mp3 το Iphone 5 εχει 543mp3 δηλαδη προηγουμενο μοντελο αλλα επισης 3πυρηνο δε θα μπορουσατε να ονειρευτειτε καλυτερο chip γραφικων σε συσκευη αυτης της τιμης να το πω απλα Άρα είναι μονοπύρηνη αφού δεν γράφει mp.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) ολα τα antutu tests Ολων των 6589 τηλεφωνων λενε 544mp! http://www.pandawill.com/media/banner/2013-03-05_14_37_44zp950+.jpg galaxy s4 http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Screenshot_2013-03-03-13-09-32.png Edited March 13, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) :lol:άσε ρε Γιώργη τα G5 !! μην μας τρελαίνεις :wacko: άσε να βγει το ρημάδι το 4 και μετά όλοι μαζί θα ξαναπεριμενουμε το 5αρι και να φανταστεις πως οταν αποφασσισα οτι ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου android πριν πολλους μηνες, μου γυαλισε το G2, μετα ειπα καλο και το G3, ομως μετα φανηκε το G2S που ηταν μικροτερό οπως το ηθελα.. Φυσικα μεχρι να κινηθω, ερχονται οι τεσσερις πυρηνες ειπαν ,οποτε εγινε το κακο.. Παντως εχω ενα θεματακι με τα μεγαλα κινητα οπως επισης δεν κρυβω την προτιμηση μου για μεγαλες μπαταριες, γι αυτο φλερταρω το G5 που ειναι ενα κλικ μικροτερο G4 με την τριχιλιαρη μπαταρια. Ομως δεν με βλεπω να αντεξω να περιμενω αλλο. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ :wacko: Υ.Γ. Εσυ βλεπω εχεις παραγγειλει το G2S, εδω τι κανεις, καβ--μαραζωνεις με το G4?? :lol::lol::lol: Edited March 13, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 :lol: και να φανταστεις πως οταν αποφασσισα οτι ηρθε η ωρα να παρω το πρωτο μου android πριν πολλους μηνες, μου γυαλισε το G2, μετα ειπα καλο και το G3, ομως μετα φανηκε το G2S που ηταν μικροτερό οπως το ηθελα.. Φυσικα μεχρι να κινηθω, ερχονται οι τεσσερις πυρηνες ειπαν ,οποτε εγινε το κακο.. Παντως εχω ενα θεματακι με τα μεγαλα κινητα οπως επισης δεν κρυβω την προτιμηση μου για μεγαλες μπαταριες, γι αυτο φλερταρω το G5 που ειναι ενα κλικ μικροτερο G4 με την τριχιλιαρη μπαταρια. Ομως δεν με βλεπω να αντεξω να περιμενω αλλο. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ :wacko: Υ.Γ. Εσυ βλεπω εχεις παραγγειλει το G2S, εδω τι κανεις, καβ--μαραζωνεις με το G4?? :lol::lol::lol: Καλά πάμε πάντως το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και έχουμε γράψει 22 σελίδες :lol::lol: Το θέμα είναι ότι παρόλο που πριν ενάμισι μήνα πήρα το Ascend P1 το συγκεκριμένο το περιμένω πως και πως γιατί με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του δεν παίζεται με τίποτα:) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts