Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μου στείλαν ένα e-mail στο οποίο μου δίναν κωδικό ανίχνευσης (tracking number) και την φράση Warranty Phone. Μήπως εννοούν ότι μου στέλνουν καινούριο;

Think positive!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να μου πείς αν με την συγκεκριμένη rom(jiayu es) μπορώ να κάνω βίντεο κλήσεις?(χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο

πρόγραμμα όπως viber,skype κ.τ.λ.-διότι η ''μαμά'' rom που φοράει τώρα έχει επιλογή για να κάνεις)

p.s. πήρε το μάτι μου κάπου στο youtube ένα βιντεάκι όπου στο κινητό φαίνονταν όλα τα gb του αποθηκευτικού χώρου και είχε και βίντεο κλήση...

Με την jiayu.es κάνεις βίντεο κλήση αρκεί να έχεις δίκτυο 3G. :)

Σήμερα μου στείλαν ένα e-mail στο οποίο μου δίναν κωδικό ανίχνευσης (tracking number) και την φράση Warranty Phone. Μήπως εννοούν ότι μου στέλνουν καινούριο;

Μπορεί καινούργιο καλύτερα δηλαδή... Είσαι σε καλό δρόμο πάλι καλά! Εγώ ακόμα περιμένω τη θα πει η νεκροψία γιατί το G5 που έστειλα είναι πεθαμένο πολλές μέρες!!! Δύσκολα τα πράγματα! Στο spemall.com το έστειλα έχει 2 μέρες το παρέλαβε μου έστειλε και μαιλ ότι το πήρε κ όλα καλά μετά από 1μήνα και 2 μέρες με τον καρβουνιαρι τα Ελτα...

Εχει φλασάρει κάποιος την παρακάτω να μας πει εντυπώσεις?

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-myui/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευελπιστώ, γιατί δυο μέρες ακόμη δεν φαίνεται πουθενά η συγκεκριμένη αποστολή. Ίσως να θέλεις 2,3 εργάσιμες. Πάντως από την στιγμή που απαίτησα αντικατάσταση μετά από δέκα λεπτά το μαύρο ήταν out of stock. Λέτε να είναι το δικό μου; :p
Hello moto....!

Εχει φλασάρει κάποιος την παρακάτω να μας πει εντυπώσεις?

http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4-myui/

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά αυτή

en.miui.com/thread-10317-1-1.html

Είναι πάρα πολύ καλή το advanced έχω και βλέπει τον χώρο σωστά όλα δουλεύουν άψογα έχει Ελληνικά και 2πληκτρολόγια με ελληνικά.

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά αυτή

en.miui.com/thread-10317-1-1.html

Είναι πάρα πολύ καλή το advanced έχω και βλέπει τον χώρο σωστά όλα δουλεύουν άψογα έχει Ελληνικά και 2πληκτρολόγια με ελληνικά.

Το σκαλοπάτι της μπαταρίας υφίσταται ;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια γεια σας. Μετα απο 2 μηνες που διαβαζω αυτο το thread εχτες παρηγκειλα και εγω το G4 advanced απο το to2c.com και τωρα ειμαι στην αναμονη. Ελπιζω οταν ερθει να ειναι ΟΚ. Νεοτερα με την παραλαβη.

παιδιά μήπως έχει κανεις θέμα με την θύρα τον ακουστικών?

πχ εάν βάλω πολύ μέσα τα ακουστικά δεν ακούγεται πολύ καλά και το μικρόφωνο στις κλήσεις δεν δουλεύει, ενώ αν το κρατάω λίγο πιο έξω να μην έχω βάλει τα ακουστικά μέχρι κάτω κάτω καμια φορα δουλεύει...

το ίδιο γίνετε με 3 διαφορετικά ακουστικά

παιδιά μήπως έχει κανεις θέμα με την θύρα τον ακουστικών?

πχ εάν βάλω πολύ μέσα τα ακουστικά δεν ακούγεται πολύ καλά και το μικρόφωνο στις κλήσεις δεν δουλεύει, ενώ αν το κρατάω λίγο πιο έξω να μην έχω βάλει τα ακουστικά μέχρι κάτω κάτω καμια φορα δουλεύει...

το ίδιο γίνετε με 3 διαφορετικά ακουστικά

Προφανώς τα ακουστικά δεν είναι συμβατά...

Υπάρχουν κάποια με συγκεκριμένο "τύπο" που παίζουν απροβλημάτιστα (πχ από iPhone ΔΕΝ παίζουν, τα Xiaomi Piston λειτουργούν τέλεια!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πάντως εμένα μου είπαν ότι το επιδιόρθωσαν χωρίς κόστος (για την οθόνη που μου ζήτησαν λεφτά δήθεν ότι εμφάνισε πρόβλημα στα σημεία, ενώ το είχα στείλει νεκρό για το board), άρα ήταν μπλόφα για να βγάλουν το κατιτίς τους. Πάγια τακτική μάλλον των Κινέζων.
Hello moto....!

Προφανώς τα ακουστικά δεν είναι συμβατά...

Υπάρχουν κάποια με συγκεκριμένο "τύπο" που παίζουν απροβλημάτιστα (πχ από iPhone ΔΕΝ παίζουν, τα Xiaomi Piston λειτουργούν τέλεια!)

τα ακουστικά που δοκίμασα (3) ήταν από παλιότερα κινητά μου που είχαν μέσα. 3 xperia

δηλαδή με αυτά ίσως λειτουργεί? http://goo.gl/msqIO2

Σημερα προσεξα οτι μου εφυγε το τζαμακι απο την καμερα απο πισω. :X με ουχο στικ το κολλησαν;

τεσπα βρηκα αυτο στο εβαυ http://www.ebay.com/itm/New-original-Rear-Camera-Glass-For-JIAYU-G3-G3s-G4-Smart-Cell-phone-/191038595222?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c7ac9a096

http://www.focalprice.com/IPF04B/Replacement_Black_Camera_Frame_Holder_for_iPhone_4G.html

κανει λετε; ξερετε καποιο αλλο σαιτ να δω;

Edited by sokos1

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

τα ακουστικά που δοκίμασα (3) ήταν από παλιότερα κινητά μου που είχαν μέσα. 3 xperia

δηλαδή με αυτά ίσως λειτουργεί? http://goo.gl/msqIO2

Τα "original/genuine" Xiaomi Piston έχουν επένδυση kevlar στα καλώδια - αυτά που δίνεις, εμένα δεν μου "κάθονται" καλά...

Επίσης, ανανεώθηκε το μοντέλο προ διμήνου

Η (φτηνότερη) τιμή τους είναι γύρω στα 15 ευρώ με ταχυδρομικά... διάλεξε κάποιον άλλο καλύτερα

Σημερα προσεξα οτι μου εφυγε το τζαμακι απο την καμερα απο πισω. με ουχο στικ το κολλησαν;

τεσπα βρηκα αυτο στο εβαυ http://www.ebay.com/itm/New-original-Rear-Camera-Glass-For-JIAYU-G3-G3s-G4-Smart-Cell-phone-/191038595222?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c7ac9a096

http://www.focalprice.com/IPF04B/Replacement_Black_Camera_Frame_Holder_for_iPhone_4G.html

κανει λετε; ξερετε καποιο αλλο σαιτ να δω;

7mm διάμετρο έχει, δεν κοιτάς σε κανένα κατάστημα με service Κινητών μηπως σε βολέψουν (χωρίς να σε γδάρουν...)?

Edited by asot

Τα "original/genuine" Xiaomi Piston έχουν επένδυση kevlar στα καλώδια - αυτά που δίνεις, εμένα δεν μου "κάθονται" καλά...

Επίσης, ανανεώθηκε το μοντέλο προ διμήνου

Η (φτηνότερη) τιμή τους είναι γύρω στα 15 ευρώ με ταχυδρομικά... διάλεξε κάποιον άλλο καλύτερα

7mm διάμετρο έχει, δεν κοιτάς σε κανένα κατάστημα με service Κινητών μηπως σε βολέψουν (χωρίς να σε γδάρουν...)?

Θα το τσεκαρω ;)

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

Παιδιά, έχεις δοκιμάσει κάποιος αυτό;

Paragon exFAT, NTFS & HFS+

Υποτίθεται ότι σου επιτρέπει να έχεις στο κινητό σου Micro SD κάρτα φορμαρισμένη σε exFAT ή NTFS.

καλησπερα παιδια , φιλος μου θελει να του αγορασω το Jiayu G4 - 1 ram - 3000 μπαταρια , μπορειτε να βοηθησετε να βρω την καλυτερη τιμη με free μεταφορικα ...

Το σκαλοπάτι της μπαταρίας υφίσταται ;

Το κάνει ακόμα! Προσπάθησα κ με πρόγραμμα αλλά τίποτα δε φτιάχνει βγήκε κ νέα αναβάθμιση!!

Το πρόβλημα με το σκαλοπάτι της μπαταρίας είπαμε ότι είναι θέμα του Kernel και το γνωρίζει και η Jiayu.

Έχει περάσει κανείς firmware του G5 στο G4; Το Hardware είναι το ίδιο.

Hello moto....!

Και είναι τόσο δύσκολο κάποιος αν όχι η ίδια η εταιρεία να διορθώσει τον κερνελ;

Και είναι τόσο δύσκολο κάποιος αν όχι η ίδια η εταιρεία να διορθώσει τον κερνελ;

Μπορεί να το φτιάξουν τώρα με τη νέα

Miui όλο νέες εκδόσεις βγάζουν αν κάνουν και τα άλλα πρόγραμματα της miui στα αγγλικά θα είναι ακόμα καλύτερη!

Παιδιά, έχεις δοκιμάσει κάποιος αυτό;

Paragon exFAT, NTFS & HFS+

Υποτίθεται ότι σου επιτρέπει να έχεις στο κινητό σου Micro SD κάρτα φορμαρισμένη σε exFAT ή NTFS.

Εγώ το έχω αλλά θεωρούσα ότι είναι μόνο για το OTG.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Την τελευταία εβδομάδα η ένδειξη για τη SIM έχει σχεδόν συνεχώς το κόκκινο Χ αναμμένο και το σήμα στο μηδέν. Φτιάχνει για 30 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται στην κατάσταση μη σύνδεσης. Η τοποθεσία που βρίσκομαι δεν φαίνεται να επηρεάζει καθόλου τη δυσλειτουργία αυτή.

Μήπως έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει κάποια πρόταση του τι να κάνω, τι μπορεί να φταίει;

Edited by bzzt