Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εκει που ημουν ετοιμος να το παραγγειλω ... ... απλα δεν εχω καταλαβει ακομα ποσες εκδοχες του κινητου αυτου υπαρχουν

διάβασε 4-5 σελίδες πιο πισω, υπάρχει συγκεκριμένο post του akaloith που λεει ακριβώς πόσοι τύποι και πόσα μοντέλα του G4 υπάρχουν

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αντε ας προσθεσω και τις gpu διαφορές και τα χρωματα ωστε να εχει καποιο λογο υπαρξης η επαναληψη του ποστ μου.

basic = 1gb ram / 4gb rom

advanced = 2gb ram / 32gb rom

nonturbo = 6589 = 1.2ghz cpu & 286Mhz gpu

turbo = 6589t = 1.5ghz cpu & 357Mhz gpu

thin = λεπτο = 1850mah (8.2mm παχος, αυτονομια 1 ημερα φουλ)

thick = χοντρο = 3000mah (10mm παχος, αυτονομια 2 ημερες φουλ)

white = λευκο με γυαλιστερο καπακι

black = μαυρο με ματ καπακι

παρτε ολα τα παραπανω μπλεξτε τα και φτιαξτε 16 θεωρητικα συνδιασμους.

στη πραξη κυκλοφορουν 3-4

παραδειγμα εγω εχω:

basic turbo thin black

που σημαινει 1gb ram / 4gb rom, 6589t cpu, λεπτο με 1850mah μπαταρια και μαυρο με ματ καπακι

ουφ....

Edited by akaloith

Και πάνω στη χαρά μου που βρήκα τη σωστή έκδοση παει... Μου επεσε κάτω και η οθονη θρυμματιστηκε... Συνειδητοποιησα με σιγουριά ότι η οθόνη δεν είναι gorrila glass πάντως μιας κι έπεσε από ελάχιστο υψος που το παλιό είχε πεσει απειρες φορές κι έγινε κυριολεκτικα εκατο κομματια και τώρα τι...

Είδα κατι τέτοια http://www.banggood.com/Original-JIAYU-G4-LCD-Display-+-TP-Screen-Repair-Parts-p-86817.html αλλά το θέμα είναι θα καταφέρω να την αλλάξω μόνος μου η θα πάει τσαμπα μιας και δε το λες και φθηνό.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Και πάνω στη χαρά μου που βρήκα τη σωστή έκδοση παει... Μου επεσε κάτω και η οθονη θρυμματιστηκε... Συνειδητοποιησα με σιγουριά ότι η οθόνη δεν είναι gorrila glass πάντως μιας κι έπεσε από ελάχιστο υψος που το παλιό είχε πεσει απειρες φορές κι έγινε κυριολεκτικα εκατο κομματια και τώρα τι...

Είδα κατι τέτοια http://www.banggood.com/Original-JIAYU-G4-LCD-Display-+-TP-Screen-Repair-Parts-p-86817.html αλλά το θέμα είναι θα καταφέρω να την αλλάξω μόνος μου η θα πάει τσαμπα μιας και δε το λες και φθηνό.

Ωχ! Πονεσα!!!! Κριμα ρε 'συ!

Παντως το πιο συμαντικο σε μια πτωση ειναι η γωνια που θα χτυπησει η συσκευη κατω. Δηλαδη η τυχη ειναι ο μεγαλυτερος παραγοντας. Αντε με κανα Gorilla να ανεβει η πιθανοτητα να τη γλιτωσεις κατα ενα μικρο ποσοστο.

Σου εχει χαλασει και η LCD ή εσπασε μονο η touch screen/digitizer (δεν ξερω κι εγω πως το λενε);

Απ'οτι ειδα, παντου παιζουν ιδιες τιμες και ειναι και τα δυο μαζι (lcd + ts). Η απορια ειναι κατα πόσο ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ORIGINAL και οχι καμια μουφια κακης ποιοτητας και ξενερωσουμε.

Καποιος πιο εμπειρος ισως βοηθησει.

Τσεκαρε και αυτο αν και μπορει στην πραξη να μην βοηθησει καθολου αφου ειναι το G3.

Ψαξε κι εσυ μηπως βρεις κατι πιο σχετικο.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο ειχες;να το δουμε;το μεταλλο γυρω δε προστατεψε που εξεχει λιγο;εχω παραγγειλει θηκη ελπιζω να ρθει πριν μου ξαναπεσει... Δοκιμασε την οθονη γιατι οχι; αλλιως ρωτα το μαγαζι που αγορασες ποσο παει να το αλλαξουν αυτοι Edited by akaloith

Μου φαίνεται οτι κάποιος Ρώσος έχει ίδιο πρόβλημα με σένα

Δες εδώ

Ευχαριστώ αλλά τελικά βρήκα άκρη και το εγκατέστησα μέσω του Jiayu.es. Όπως και να έχει πάντως θα το γυρίσω πίσω και λόγο του θέματος με την οθόνη, η οποία κάποιες φορές τρεμόπαιζε, αλλά και γιατί έχει ένα μικρό σημαδάκι πάνω στο μεταλλικό το πλαίσιο ενώ και το καπάκι δεν κλείνει εντελώς καλά. Ένας μήνας είναι, θα περάσει.

Καλημέρα προσπάθησα να βρω στο google το SAR του κινητού Διάβασα για 1.2 και για 1.5... Τι ισχύει τελικά? Ξέρει κανείς

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Κρίμα για το κινητο,ελπίζω να καταφέρεις να το φτιάξεις!Η αλήθεια όμως είναι οτι επειδή δε το πολυπροσέχω και δεν τις μπορώ τις θήκες για να πώ οτι σε γενικές γραμμές προστετεύεται απο γρατζουνιές κ.α οταν το βάζω σε τσαντάκι ακόμη και με κλειδιά μεσα δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ η οθόνη του!οπως επίσης μου έχει πέσει 3 φορές απο ύψος 1.5μ και το μόνο που έπαθε είναι να έχει φύγει λίγο το χρώμα σε ένα σημείο πάνω στο μέταλλο!τιποτα ιδιαίτερο δηλαδή!

Προσωπικά είμαι απίστευτα ικανοποιημένος απο το κινητό οπως πιστεύω και οι περισσότεροι το μόνο μείον που η αλήθεια είναι οτι με νευριάζει (οφείλεται σε δικό μου λάθος γιατί έχω επιλέξει λάθος ρομ με αρκετα μικροπροβληματάκια).

Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πεί μία ρομ να εγκαταστήσω μεσω flashtool(μόνο αυτό ξέρω);) και να μην έχει προβληματα?Πιά είναι η πιο σταθερή ρομ?αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να τη βρώ?

Ευχαριστώ

το link που εχεις βαλει αναφερει μονο οθονη. εσυ θες το μπροστινο γυαλι με το digitizer, και την οθονη αν εχει χαλασει κι αυτη.

να ξερεις ομως οτι το κινητο αυτο ειναι ogs , δηλαδη one glass solution, και η οθονη ειανι κολλημενη στο γυαλι με το digitizer.

Αν σου εχει χαλασει μονο το digitizer τοτε θα πρεπει να ξεκολλησεις απο πανω του τη δικη σου οθονη και να την κολλησεις στο καινουριο, κι ολα αυτα να τα βαλεις στο κινητο.

Δεν ειναι ευκολη διαδικασια οταν το κινητο ειναι ogs. Ψαξε πολυ καλα τι θα κανεις!

edit: το link μαλλον δινει και το touch screen μαζι, δεν μπορω να το καταλαβω.

Edited by dimzan

απορια ολοι λετε για μεταλλο περιμετρικα στο κινητο.

εγω γιατι εχω ενα πλαστικοειδες ασημενιο υλικο περιμετρικα?:p

ατουρμπιστο 3000mah λευκο απο buyincoins εχω.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

μεταλλικο σασι που φτανει ως τα ακρα και προστατευει το κρυσταλο

ουδεμια σχεση με την πλαστικουρα που εχουν τα samsung που φαινεται ως μεταλο

@pan82 γκαντεμιά φίλε..

Εμένα το ανταλλακτικό ενιαίο μου φαίνεται, lcd + touchscreen

http://www.to2c.com/jiayu-g4-original-touch-screen-lcd-screen.html

http://www.aliexpress.com/store/product/Black-G4-LCD-Display-Touch-Screen-Frame-Replacement-Assemble-For-JIAYU-G4-MTK6589-Touch-Pane-Free/807878_1046416490.html

Στο banggoοd δεν είναι και τόσο σαφές, το έχει και αρκετά φτηνότερα απο τους άλλους.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

@pan82 γκαντεμιά φίλε..

Εμένα το ανταλλακτικό ενιαίο μου φαίνεται, lcd + touchscreen

http://www.to2c.com/jiayu-g4-original-touch-screen-lcd-screen.html

http://www.aliexpress.com/store/product/Black-G4-LCD-Display-Touch-Screen-Frame-Replacement-Assemble-For-JIAYU-G4-MTK6589-Touch-Pane-Free/807878_1046416490.html

Στο banggoοd δεν είναι και τόσο σαφές, το έχει και αρκετά φτηνότερα απο τους άλλους.

Αστα τα είδα κι αυτά αλλά μετά λες να δώσω 100 δολάρια για κατι που μπορεί να μη καταφέρω τη στιγμη που καινούργιο κάνει 200... Έστειλα στο minideal να ρωτήσω πόσο κάνει η επισκευή να δω τι θα μου πουν. Θα προσπαθησω να το ανοίξω κι εγώ να δω αν μπορώ ούτως η άλλως και θα κρίνω

George Bernard Shaw

Δες πως γίνεται η

, λογικά δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές...

Γενικά, πιστεύω οτι τα (καλά) κινέζικα, λόγω Modular κατασκευής, συναρμολογούνται (και αντίστροφα) εύκολα...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλησπερα:

Ποιες ειναι οι διαθεσιμες roms για το g4 turbo 1gb ram ? Και τι προσφερει η καθεμια?

Δες πως γίνεται η
, λογικά δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές...

Γενικά, πιστεύω οτι τα (καλά) κινέζικα, λόγω Modular κατασκευής, συναρμολογούνται (και αντίστροφα) εύκολα...

το g3 δεν ειναι ogs απ οσο ξερω οποτε δεν εχει κολλητα την οθονη με το touch screen digitizer

Edited by dimzan

Καλησπερα:

Ποιες ειναι οι διαθεσιμες roms για το g4 turbo 1gb ram ? Και τι προσφερει η καθεμια?

Δες στο ποστ #2628 και στο needrom

Ειδικά στο 2ο, έχει αρκετές λεπτομέρειες (για τα περιεχόμενα της ROM) στα σχόλια

Επίσης, έχει μια ROM (slightly modified) o lewnidask καμια 50αρια ποστ πιο πίσω...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δες στο ποστ #2628 και στο needrom

Ειδικά στο 2ο, έχει αρκετές λεπτομέρειες (για τα περιεχόμενα της ROM) στα σχόλια

Επίσης, έχει μια ROM (slightly modified) o lewnidask καμια 50αρια ποστ πιο πίσω...

ναι το γνωριζω το site αλλα δεν αναφερει ποιες ρομ ειναι για το απλο , το advanced, ή το απλο τουρμπο.

γι αυτο ζητησα για το τουρμπο 1/4 ποιος εχει δοκιμασει τις ρομς και τι προσφερει η καθε μια

Μετα απο αρκετα τεστ και κοντρες με διαφορα αλλα κινητα, ειδα οτι το wifi του ειναι σχετικα ασθενες σε σχεση με τα υπολοιπα.

Υπαρχει κατι που μπορει να το διορθωσει; Γινεται fix σε καποια rom; (σορυ αν εχει ξαναγραφτει, 184 σελιδες ειναι αρκετα δυσκολο πλεον να παρακολουθηθουν σχολαστικα).

Εχω το basic thick apo minideal με rom απο το needrom http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-official/

Αυτό είδα κι εγώ δεν είναι ίδια διαδικασία και δε με βλέπω να το ρισκάρω... με βλέπω να παραγγέλνω καινούργιο μιας και δεν έχω βρει και κάτι καλύτερο. Ψάχνωντας στο google πάντως βρήκα αναφορές χρηστών που έσπασε η οθόνη με απλή εναπόθεση σε τραπέζι με την οθόνη προς τα κάτω οπότε η οθόνη δεν είναι και ιδιαίτερα ανθεκτική τελικά ειδικά αν σκεφτώ οτι το gorrila glass defy μου ειχε πέσει άπειρες φορές με την οθόνη προς τα κάτω και ειδικά να θρυμματιστεί τελείως. http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/help-g4-screen-cracked/

http://imageshack.com/scaled/800x600/850/19sk.jpgUploaded with ImageShack.com

http://imageshack.com/scaled/800x600/17/8o1f.jpgUploaded with ImageShack.com

George Bernard Shaw

Μια ερώτηση προς τους κατόχους: η συσκευή έχει δυο sim μια κανονική και μια micro sim ποια από τις δυο είναι για 3g-data και ποια για μόνο ομιλία; Μπορεί να έχει γραφτεί ποιο πριν αλλά είναι 180 σελίδες.

Pan82 μήπως είχε κάποιο πρόβλημα από πριν που απλά δε φαινόταν; Εντάξει από πτώση κάτι πάει και έρχεται ο άλλος λέει ότι απλά το ακούμπησε στο τραπέζι. Τέσπα όπως και να έχει καλή τύχη είτε επισκευή είτε καινούργιο.

Καλά η θήκη δε καλύπτει την οθόνη έπεσε με θήκη αλλά αυτή τη σιλικόνης τι είναι που καλύπτει το μισό μέρος.

Soulis89 το 3g επιλεγείς εσυ από το μενού σε ποια σίμ θες να είναι παίρνει και στις δύο πάντως και οπότε θες το αλλάζεις από μενού

George Bernard Shaw

Τελικα το προβλημα με το wifi δεν ειναι καθολου ιδεα μου. Εβαλα το wifi analyzer και ανακαλυπτω οτι το κινητο εχει μαλλον πολυ κακη κεραια. Τουλαχιστο 15db κατω σε σχεση με το προηγουμενο μου, αρα σε καποια που ειναι στο οριο δεν τα πιανει, ενω και αυτα που επρεπε να πιασει καλα καποιες φορες εχει χαμηλη ταχυτητα.

Θα ψαξω να δω μηπως μπορεσω να αυξησω την εμβελεια με hardware επεμβαση. Ειναι θεμα hardware προφανως

Χαρακτηριστικο ειναι οτι διπλα στην κεραια του μοντεμ (μερικα εκατοστα δηαλδη κοντα) αντι να δεινχιε -20db δειχνει -50db

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36031&d=1379765361

Edited by dimzan

Τελικα το προβλημα με το wifi δεν ειναι καθολου ιδεα μου. Εβαλα το wifi analyzer και ανακαλυπτω οτι το κινητο εχει μαλλον πολυ κακη κεραια. Τουλαχιστο 15db κατω σε σχεση με το προηγουμενο μου, αρα σε καποια που ειναι στο οριο δεν τα πιανει, ενω και αυτα που επρεπε να πιασει καλα καποιες φορες εχει χαμηλη ταχυτητα.

Θα ψαξω να δω μηπως μπορεσω να αυξησω την εμβελεια με hardware επεμβαση. Ειναι θεμα hardware προφανως

Χαρακτηριστικο ειναι οτι διπλα στην κεραια του μοντεμ (μερικα εκατοστα δηαλδη κοντα) αντι να δεινχιε -20db δειχνει -50db

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36031&d=1379765361

Περίεργο αυτό που λες. Εμένα αν το βάλω δίπλα στο μούφα το ρουτερ μου που δεν έχει καν εξωτερική κεραία και χτυπάει πάνω από -30db. Και γενικότερα μου έχει δείξει καλά στοιχεία στοιχεία, ίσως καλύτερα και από το Μι2ς.