Jump to content

gelvil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gelvil

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

gelvil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και απο μένα! Και επειδή ένα φιλαράκι μου θέλει να το παραγγείλει άμεσα,υπάρχει σε κάποιο site κάποια προσφορά-κουπόνι για αυτό το κινητό?
  2. gelvil

    Jiayu G4

    Καλησπέρα και απο μένα! Και επειδή ένα φιλαράκι μ θέλει να το παραγγείλει άμεσα,υπάρχει σε κάποιο site κάποια προσφορά-κουπόνι για αυτό το κινητό? χμμμμ...γράψτε λάθος!:lol: ήθελα να το γράψω στο θρεντ του iNew v3 απλά είχα ανοιχτά και τα 2 αυτά θρέντ:lol:
  3. παρατηρώ ότι οι φωτογραφίες έχουν ανάλυση 640*480...λέω εγώ τώρα...μήπως δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το κινητό να αποδίδει στο μέγιστο? *οι φώτο που μπορούμε να ανεβάσουμε εδώ μετατρέπονται σε κάποια συγκεκριμένη ανάλυση?
  4. gelvil

    Jiayu G4

    Φίλε μου Πρόδρομε σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου που κοίταξες και για τη συμβουλή σου!Εψαξα όμως για G4 digitizer και δεν βρήκα πουθενά τόσο φτηνά όσο μου λες(όντως αυτά που μου έστειλες είναι αρκετά φτηνά, αλλά για G3 και G2. *η διαδικασία είναι όντως απλή αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου
  5. Καλές γιορτές και Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας, με αρκετή τύχη και μπόλικη υγεία!
  6. gelvil

    Jiayu G4

    φιλε μου mertaghon ευχαριστώ για την υποστήριξη! :D εννοείται οτι δεν του ανάφερα οτι μου έπεσε αν και πιθανόν όντως να μην έχει καμία απολύτως σχέση γιατί για 1μιση μήνα λειτουργούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!οπως και να χει αργότερα θα γράψω και στο θρεντ του minideal μπας και γίνει κάτι!
  7. gelvil

    Jiayu G4

    Καλησπέρα σε όλους. Μετα λύπης μου να σας ενημερώσω ότι το G4 μου βγήκε off . :( Το κινητό το είχα αν θυμάμαι καλά απο αρχές Ιουλίου(ήμουν από τους πρώτους που τόλμησε να το πάρει).Ελπίζω να ήταν ελαττωματική μόνο η δική μου συσκευή μιας και ήταν από τις πρώτες παρτίδες! Πλέον η αφή του δε λειτουργεί καθόλου(λογικά πρέπει να εχει πρόβλημα το digitizer) ενώ η οθόνη του ανάβει κανονικά!Το κινητό μου είχε πέσει 2-3 φορές πρίν αρκετό καιρό αλλα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα!εως ότου εχθές που χτύπαγε το ξυπνητήρι δεν μπορούσα να το κλείσω με τπτ!οπότε αναγκάστικα να βγάλω τη μπαταρία!απο εκείνη την ώρα και επειτα δεν ξαναλειτούργησε η αφή!*να σας ενημερώσω οτι εκτός απο αυτό το πρόβλημα που πλέον το αχρηστεύει,είχα παρατηρήσει οτι χανόταν το σήμα της vodafone στα καλά καθούμενα αρκετά συχνά!δεν έπεζε ρόλο σε ποια υποδοχή θα τη βάλω ,ούτε ποια ρομ θα φοράει.(η cosmote δεν μου παρουσίαζε κανένα τέτοιο πρόβλημα σε όποια υποδοχή και αν ήταν**λάθος μου που δεν το είχα στείλει πίσω για επισκευή από την αρχή:( Το βασικότερο ομως είναι οτι ήρθα σε επικοινωνία με το minideal (οπου απο εκεί είχα κάνει την αγορά)και μου είπαν οτι η οθόνη ΠΡΕΠΕΙ να αγοραστεί απο εμένα!δεν είναι εντός εγγύησης η οθόνη!οποτε μου βγάλανε ένα σύνολο των 60$(οθόνη)+15$(μεταφορικα).75 δολαριάκια έτσι μετά απο 2 αγορές αρχισα να χάνω την εμπιστοσύνη (όσο αναφορά το θέμα εγγύησης) για τα κινεζομάγαζα(όσο "αξιοπιστα" και αν είναι). Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι δεν μου είπε καν "στείλτε το μας να δούμε αν ευθύνεστε εσείς ή είναι προβληματική η παρτίδα εξ αρχής" Οπως και να χει έχω μείνει με ένα απλό κινητάκι (και προς το παρόν τουλάχιστον δεν σκοπεύω να το στείλω) και να ακολουθήσω πιθανόν τον δρόμο του akalioth.
  8. gelvil

    Jiayu G4

    Κάποια σταθερή καινούρια rom έχουμε?
  9. gelvil

    Jiayu G4

    Κρίμα για το κινητο,ελπίζω να καταφέρεις να το φτιάξεις!Η αλήθεια όμως είναι οτι επειδή δε το πολυπροσέχω και δεν τις μπορώ τις θήκες για να πώ οτι σε γενικές γραμμές προστετεύεται απο γρατζουνιές κ.α οταν το βάζω σε τσαντάκι ακόμη και με κλειδιά μεσα δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ η οθόνη του!οπως επίσης μου έχει πέσει 3 φορές απο ύψος 1.5μ και το μόνο που έπαθε είναι να έχει φύγει λίγο το χρώμα σε ένα σημείο πάνω στο μέταλλο!τιποτα ιδιαίτερο δηλαδή! Προσωπικά είμαι απίστευτα ικανοποιημένος απο το κινητό οπως πιστεύω και οι περισσότεροι το μόνο μείον που η αλήθεια είναι οτι με νευριάζει (οφείλεται σε δικό μου λάθος γιατί έχω επιλέξει λάθος ρομ με αρκετα μικροπροβληματάκια). Μπορεί κάποιος γνώστης να μου πεί μία ρομ να εγκαταστήσω μεσω flashtool(μόνο αυτό ξέρω);) και να μην έχει προβληματα?Πιά είναι η πιο σταθερή ρομ?αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να τη βρώ? Ευχαριστώ
  10. gelvil

    Jiayu G4

    Απο Χαλκίδα είμαι φίλε μου...αλλά έλα για μπανάκι!:D *αν σκέφτεσαι πάντως να το αγοράσεις , δε χρειάζεται παραπάνω σκέψη!Πάρ`το :cool:
  11. gelvil

    Jiayu G4

    H οθόνη του φίλε μου είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑΑ!!!*Οπως γενικά και όλο το κινητό!Η ποιότητα του είναι απίστευτη!:D *έχω γράψει ένα review πριν 4-5 σελίδες αναλυτικά για το κάθε κομμάτι του.
  12. gelvil

    Jiayu G4

    Φίλε μου ο ήχος μια χαρά είναι και ακούγεται αρκετά δυνατά όταν το βάζεις στο τραπέζι(οχι στο κρεβάτι)απλά υπάρχουν και πιο δυνατά ηχεία κινητών!;) *είμαι λίγο περίεργος με τον ήχο οπότε εγώ έχω το θέμα όχι το κινητό! το Viber που χρησιμοποιώ , μία χαρά λειτουργεί!
  13. gelvil

    Jiayu G4

    Και κάποιες φώτο....:cool: https://drive.google.com/folderview?id=0BwgvmQmWumfMTDlyblJqVU5xaU0&usp=sharing
  14. gelvil

    Jiayu G4

    παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας!θέλω να φλασάρω μία rom στο G4 και θέλω να το κάνω μέσω flash tool αλλα πρώτα πρέπει να εγκαταστήσω driver του κινητού!προσπαθώ αλλα μου λέει οτι δεν περιέχει πληροφορίες ψηφιακής υπογραφής!:wacko:ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να εγκαταστήσω τους driver?ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση!;)
×
×
  • Create New...