Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσημο firmware

Σοβαρή πρόταση

Την επισημη μπορουμε να την βρουμε για εγκατασταση απο την sd card ?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσημο firmware

Σοβαρή πρόταση

Την επισημη μπορουμε να την βρουμε για εγκατασταση απο την sd card ?

Την έχουν οι Ισπανοί εδώ (ομως, δεν μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως διαχωρίζουν τα μοντέλα - τα ονομάζουν G4B+, G4A, G4T)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ας δοκιμάσει κάποιος γράφοντας στο built.prop την γραμμή

dalvik.vm.execution-mode=int:fast

και μετά από επανεκκίνηση αν βελτιώνεται το θέμα του gps

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Ακομα και με το Bluetooth GPS το endomondo sports tracker cardio trainer runtastic γραφουν ασχετα χιλιομετρα και ταχυτητα.το run keeper ειναι ολοσωστο!εβαλα τη γραμμη στο build.prop και φανηκε να φτιαχουν ολα. Αλλα θελω δοκιμη να κανω με φουλ διαδρομη

τα παιδια στο xda κοιτανε για υπερχρονισμο των 6589,6589t:)

εγω με g4 με απλο 6589 θα θελα ενα τουρμπισματακι ως τα 1.5 του t:p

ιδου οι ενδιαφερομενοι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2376283:)

αν κ θελω τουρμπισμα με την παρουσα ωραια ρομ..πολλα θελω,ξερω

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Με τη γραμμη στο build.prop οντως διορθωθηκε η μαπα καταγραφη σε ολα τα προγραμματα με το Bluetooth gps. Προφανως και με το ενσωματομενο GPS. Η ληψη σημα GPS ομως παραμενει μαπα. Κλασεις κατωτερη του εξωτερικου GPS. Οποιος θελει το κινητο και GPS αξιοπιστο παιρνει ενα Bluetooth GPS.-

Ας δοκιμάσει κάποιος γράφοντας στο built.prop την γραμμή

dalvik.vm.execution-mode=int:fast

και μετά από επανεκκίνηση αν βελτιώνεται το θέμα του gps

κι εγω εβαλα τη γραμμη στο build.prop

μετά από επανεκκίνηση και πριν δοκιμάσω το gps, ειπα να τρεξω ενα ANTUTU test, μια και ελεγε ο τυπος στο developers, οτι του φάνηκε να τρεχουν ολα πιο γρηγορα...

τζιφος :( απο 16056 ANTUTU v4.0.1 που ειχα τεσταρει μολις το ειχα παραλαβει .... μου εδωσε τωρα 15645 (με το ιδιο ANTUTU v4.0.1) και η τρομερή διαφορα ειναι στο Dalvik οπου απο 955 επεσε στο 294

και συγκρινοντας το με το HTC One-X που εχει σχεδον ιδιο τεστ-βαθμο (G4T=15645 vs HTC One-X=15756) τα Dalvik ειναι 291 εναντι 1150 του HTC

οι λοιπες μετρισεις ειναι κοψε-ραψε πολυ κοντα μεταξυ τους (με εξαίρεση τα 3D graphics που το G4T=3868 και το HTC=2985)

αυτα για πληροφορηση, οτι η αλλαγη στην γραμμη στο build.prop δειχνει απο το ANTUTU να "καθυστερει" το κινητο .... αν και εμφανως εγω δεν προσεξα να συμβαινει τιποτε τετοιο .... τουναντίον μαλιστα μου φάνηκε οτι ξεκιναγε (reboot)και ετρεχε αρκετα πιο γρηγορα απο οτι πριν την αλλαγη

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

@akaloith

--Εκτος θεματος-- το δικο σου (BT GPS) ποσο το πηρες και απο που?

και γενικά αν έχει κάποιος σχετική πρόταση ας δώσει link.

Σε προηγουμενο ποστ #2586 εχω φωτο του και συγκριση σηματος με το εσωτερικο GPS.ειναι παλιο δε το πηρα τωρα Edited by akaloith

Έχω ενα πρόβλημα με την κάμερα...φαίνεται θολά...γνωρίζει κανεις αν φταίει η Ρομ γιαυτό;

Έχω βάλει την Τελευταία ισπανική για το 3000 basic.

Με αφορμή τις διαφορετικές εκδόσεις (1850 & 3000)

Στις μπαταρίες Λιθίου, η τάση της μπαταρίας δίνει την "φόρτιση" 100%=4.20 volt), το ποσοστό φόρτισης/αποφόρισης υπολογίζεται από την τάση της, κάθε στιγμή (πχ 4.00Volt=82%, 3.80Volt=65%, κ.ο.κ)

Γιατί λοιπόν οι εκδόσεις 1850/3000 να χρειάζονται διαφορετικό firmware, αφού ανα πάσα στιγμή, το κινητό "μετράει" την τάση και δίνει το (εναπομείναν) ποσοστό μπαταρίας? Μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορές στο τηλέφωνο?

Εγω, που παρήγγειλα την έκδοση 1850 (6589Τ) από To2c (η οποία προσφερόταν - με +$15 - με extra battery 3000mAh + LARGE back cover), θα πρέπει να "βάζω" το thin firmware? Θα δουλεύει σωστά όμως με την thick battery?

Οι Ισπανοί ας πούμε, δίνουν ΕΝΑ firmware για την έκδοση G4T (Turbo), ανεξαρτήτως μπαταρίας...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Η ισπανικη ρομ δημιουργει πτωση μπαταριας και δε συνεργαζεται σωστα με το thin

Γιατι μπαινει η thick μπαταρια & καπακι στο thin?

Η ισπανικη ρομ δημιουργει πτωση μπαταριας και δε συνεργαζεται σωστα με το thin

Γιατι μπαινει η thick μπαταρια & καπακι στο thin?

Για το α), ίσως έφταιγε η εφαρμογή jiayu.es apk, την οποία αναβαθμίσανε προ λίγων ημερών

Για το β), ο

Το2c λέει (επιβεβαίωση σε 15 μέρες περίπου, με την παραλαβη): How we make Jiayu G4 enjoy Slim & Big Power Same time ?

Re: Just buy one 3000mAh battery and a Thick battery cover , then you can enjoy the slim jiayu g4 , Meantime, you can change to 3000mAh battery and back cover to make it more power . $15 for one 3000mAh battery + one battery cover .

Και ξαναλεω αν υπαρχει καποιος 3000mah αθηνα ας βρεθουμε να κανουμε τραμπα καπακια & μπαταριες.η jiayu λεει οτι ΔΕΝ γινεται.το τι λεει το καθε μαγαζι δε ξερω

και την διαφορά παχους, πως θα την "βολεψει" για τα :

1- στον φακο της camera

2- στο ηχειο

3- στα κουμπια του ηχου

4- στο κουμπι του power

5- στο βυζμα των ακουστικων

6- στην υποδοχη του USB

7- την τρυπα του μικροφωνου

ολα αυτα ειναι στο καπακι και οχι στο "σωμα" του κινητου !!!.....

τι δηλαδη, θα εχει ενα κενό 2 χιλιοστων (περιπου), οπου δεν υπαρχει η μπαταρια ?!!!?? :lol::wacko::blink:

θελω να την δω αυτη τη λυση !! ;)

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Προφανως και καπακι αλλαζεις... Αν αλλαζει...

χοντρο καπακι μπαταρια

Λεπτο καπακι μπαταρια

Τεσπα ειναι ενα θεμα που υποτιθεται εχει αναλυθει διεξοδικα.

Η jiayu λεει οτι δε γινεται.μια δοκιμη θα λυσει καθε αμφιβολια

Edited by akaloith

Προφανως και καπακι αλλαζεις... Αν αλλαζει...

μα εδω ειναι το προβλημα ... το χοντρο καπακι δεν θα "εφαρμοζει" σωστα γυρω-γυρω απο το φακο της camera (και flash), γιατι η καμερα εχει παχος 8,2 χιλ (στο λεπτο), ενω το καπακι το χοντρο θα ειναι 10,0 χιλ

αρα, μονο αν ειναι ειδικα κατασκευασμενο καπακι "πατεντα" (σιγα μην ειναι για τοσα λιγα λεφτα :p), μονο τοτε θα "σφραγιζει" το κενο των σχεδον 2 χιλ

αλλιως μεταξυ camera και καπακι θα υπαρχει γυρω-γυρω ενα κενο, απο οπου θα μπαινουν, σκονες, καβουρια, πιτυρίδα, Ultrex, η Τροικα, η Μερκελ, κλπ κλπ :lol::lol:

Edited by GAVEL

Δεν εχω χοντρο στα χερια μου.1.8χλ (8.2 vs 10mm) δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ουτε ξερω αν στο χοντρο αν η τρυπα της καμερας κανει ελαχιστη κουρμπα προς τα μεσα.η καμερα ειναι το πιο απλο στην ολη προσαρμογη ακομα και με ενα λαστιχακι γυρω καλυπτεις τα οποια κενα.αλλα νομιζω εχουν πιο σημαντικες αλλαγες απο τη τρυπα της καμερας.αυτο ειναι το λιγοτερο. Edited by akaloith

Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu, κουμπωνει κανονικά αλλά αφηνει κενό εσωτερικά , καθως και στο σημείο που είναι η καμερα.Με λίγο τρανταγμα η μπαταρία πεφτει οπότε μου είναι αχρηστο εντελώς, το ίδιο και το μαλακό κάλυμμα της jiayu το οποιο περισσευει λίγο στο παχος του.

Έχει βάλει και φωτογραφία:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4850673#post4850673

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Το μποσικο της μπαταριας το τρως πολυ ευκολα.η καμερα με μια λεπτη ροδελιτσα εστρωσε επισης.αν αυτα ειναι τα θεματα μπορω να τα ανεχτω.

Συζητηση να γινεται γιατι μου αρεσει το λεπτο μου και μου αρκει η αυτονομια του

Edited by akaloith

Οτι και να λέμε θεωρητικά, αμα δεν το δούμε "real" δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα

Ουτως ή άλλως, εμένα το thin (η "βάση" της παραγγελίας) μάλλον με καλύπτει, αν δεν κάνει το καπάκι και η μπαταρία, ωστε να μετατρέπεται σε thick (όπως με διαβεβαίωσε ο To2c), ας είναι καλά το Paypal, ένα partial refund $15 και κλείσαμε...

Φωτό (και σχόλια) λοιπόν με την παραλαβή (το tracking δεν δουλευει ακόμα...)

ΥΓ Θα ζητήσω φωτό από τον To2c στο thread του

για δειτε κι αυτο !! ειναι οδηγίες για το GPS σε Μediatek

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981