Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Newman K1

Umi X2 (οχι Turbo)

ThL W8

Star S5 Butterfly

Το χ4 ΔEN μου APEΣEI...

TO ουμί ΔEN είναι σε στοκ

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.gizchina.com/2013/05/30/jiayu-g4-review/

usb otg working

http://t1.qpic.cn/mblogpic/afa9af00b838115d5a3a/2000.jpg

http://t1.qpic.cn/mblogpic/49a68984c83b560f2abc/2000.jpg

Edited by akaloith

Δείτε τι λέει το banggood για αυτό το G4

Με λίγα λόγια ότι πουλιέται στην απλή έκδοση ειναι μοντελα δοκιμαστικα και όχι τα κανονικά ( τα προβλήματα που αναφέρει στο gizchina όσων αφορά αργό wifi και GPS οφείλονται σε αυτό το γεγονός- δεν ειναι η τελική έκδοση )

Ακόμα δεν ξέρουν ποτέ θα έρθει η κανονική ( απλή ) έκδοση . Οσο για την advance ειναι ακόμα σε τεστ. Μετά θα παει σε presell . Μετά θα εχει λίγα stock κ.τ.λ.

Και στο τέλος θα μας πουν καμια 380$ για την καλή έκδοση

Απο το πολυ πειράγματα θα το χαλασετε βρε παιδια .

Ωραίο κινητο , πιστεύω θα αξίζει αλλά θα μας ταλαιπωρήσει

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Για αλλη μια φορα θα βγαλω χολη και απ οτι φαινεται θα εγκαταλειψω οριστικα την αγορα μαζεμενου-ποιοτικου-ολοκληρωμενου κινητου με mtk6589 :

Η samsung θα βγαλει το s4 mini σε dual sim εκδοση. Τί σημαινει αυτο?

Λιγο χειροτερα χαρακτηριστικα , λιγο ακριβοτερο (και λεω λιγο γτι και το g4 πανακριβο θα το βγαλουν) και 8αρα καμερα αντι για 13αρα.

Τι κερδιζουμε?

ΕΓΓΥΗΣΗ !!

μαζεμενο κινητο με 4.3 ιντσες και μικρο bezel με παχος 9χιλιοστα και μολις 107 γραμμαρια βαρος

το led φλας σε ολα τα επωνυμα ειναι μακραν καλυτερο απο το φλας στα κινεζικα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ καθως μιλαμε για επωνυμο προιον με πολλες πωλησεις . xda και συναφη θα παρουν φωτια και οι διαφθεσιμες ρομ θα ειναι για ολα τα γουστα

καμια ασυμβατοτητα με μαρκετ και καμια αναγκη για περιαγμενα build.prop (κυριως για παιχνιδια αυτο)

πολυ καλυτερη υποστηριξη σε αξεσουαρ.

Αν λοιπον βγει τον ιουλιο οπως λενε εγω δε θα ασχοληθω με το g4 που θα βγει τον αυγουστο και θα κοστιζει κανα 50€ παρακατω και φυσικα με το ρισκο του κινεζου που ΑΚΟΜΑ δεν εχει τελικο firmware. Τα ελεγα εγω οτι πουλανε ακομα engineer samples.....

Με τα 6575 και 6577 εκαναν μαπμ οι κινεζοι και προωθησαν τα dual-sim . Καλυψαν ενα κενο στην αγορα γι αυτο πηγαν πολυ καλα. Τωρα ομως καθυστερουν πολυ και οι επωνυμες εταιρειες τους προλαβαινουν...

Καθε αντιλογος δεκτος.

PS μακαρινα βγω ψευτης και να βγει σε ευλογο χρονικο διαστημα το g4 advanced με λογικη τιμη για κινεζικο

Edited by dimzan

.

Και στο τέλος θα μας πουν καμια 380$ για την καλή έκδοση

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Βεβαια, οοοοοοταν θα γινει αυτο, ολος ο κοσμος θαχει παρει αλλα καλυτερα..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αρχισα να παρακολουθω το θεμα απο την αρχη μιας και εγω ημουν πιθανος πελατης...τολμη και γοητεια καταντησε και η πλακα ειναι οτι κανεις δεν το εχει!

Εγω πηρα το zte v987 και ευτυχως ηρεμησα..επωνυμο ,φτηνο καλο

Τα ελεγα εγω οτι πουλανε ακομα engineer samples.....

Κι εγώ τα ίδια με σένα έλεγα σχετικά με τα δείγματα που μοιράξουν οι κινέζοι στον κάθε reseller για να ανεβάσουν ένα βιντεάκι στο youtube και να μας βάλουν στην πρίζα.

Εγώ προσωπικά, αποχή μέχρι νεοτέρας.(για Σεπτέμβρη και μετά το κόβω να βγαίνουν τα 6589Τ με σοβαρά specs)

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Για αλλη μια φορα θα βγαλω χολη και απ οτι φαινεται θα εγκαταλειψω οριστικα την αγορα μαζεμενου-ποιοτικου-ολοκληρωμενου κινητου με mtk6589 :

Η samsung θα βγαλει το s4 mini σε dual sim εκδοση. Τί σημαινει αυτο?

Λιγο χειροτερα χαρακτηριστικα , λιγο ακριβοτερο (και λεω λιγο γτι και το g4 πανακριβο θα το βγαλουν) και 8αρα καμερα αντι για 13αρα.

Τι κερδιζουμε?

ΕΓΓΥΗΣΗ !!

μαζεμενο κινητο με 4.3 ιντσες και μικρο bezel με παχος 9χιλιοστα και μολις 107 γραμμαρια βαρος

το led φλας σε ολα τα επωνυμα ειναι μακραν καλυτερο απο το φλας στα κινεζικα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ καθως μιλαμε για επωνυμο προιον με πολλες πωλησεις . xda και συναφη θα παρουν φωτια και οι διαφθεσιμες ρομ θα ειναι για ολα τα γουστα

καμια ασυμβατοτητα με μαρκετ και καμια αναγκη για περιαγμενα build.prop (κυριως για παιχνιδια αυτο)

πολυ καλυτερη υποστηριξη σε αξεσουαρ.

Αν λοιπον βγει τον ιουλιο οπως λενε εγω δε θα ασχοληθω με το g4 που θα βγει τον αυγουστο και θα κοστιζει κανα 50€ παρακατω και φυσικα με το ρισκο του κινεζου που ΑΚΟΜΑ δεν εχει τελικο firmware. Τα ελεγα εγω οτι πουλανε ακομα engineer samples.....

Με τα 6575 και 6577 εκαναν μαπμ οι κινεζοι και προωθησαν τα dual-sim . Καλυψαν ενα κενο στην αγορα γι αυτο πηγαν πολυ καλα. Τωρα ομως καθυστερουν πολυ και οι επωνυμες εταιρειες τους προλαβαινουν...

Καθε αντιλογος δεκτος.

PS μακαρινα βγω ψευτης και να βγει σε ευλογο χρονικο διαστημα το g4 advanced με λογικη τιμη για κινεζικο

Θα συμφωνήσω μαζί σου με την επισήμανση ότι δεν ξέρουμε σίγουρα αν το dual sim s4 mini ειναι για ευρώπη.Η samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει τα κινητά της σειρας s και note σε dual sim εκδόσεις αλλά ποτέ δεν τα έφερε ευρώπη.

Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος θέλει σήμερα φθηνό κινητό αλλά όχι φθηνιάρικο (κάτι xperia,galaxy,lg των κάτω 200€ με 2-3 εξαιρέσεις τα θεωρώ προσωπικά φθηνιάρικα και όχι φθηνά) παίρνει σήμερα κάποια απο τα πολλά διαθέσιμα που υπάρχουν σήμερα.Επισης σημαντικό ειναι το γεγονός ότι στα mtk κινητά η μνήμη ραμ ειναι η πραγματική και όχι λιγότερη όπως στα επώνυμα.Το 1gb ram των mtk6589 αντιστοιχει σε διαθέσιμα 971mb για το λειτουργικό,κάτι που δεν ειναι έτσι στα "επώνυμα"

.Το 1gb ram των mtk6589 αντιστοιχει σε διαθέσιμα 971mb για το λειτουργικό,κάτι που δεν ειναι έτσι στα "επώνυμα"

πιο αστειο επιχειρημα δεν εχω ακουσει...

Η samsung θα βγαλει το s4 mini σε dual sim εκδοση. Τί σημαινει αυτο?...

τι δουλεια εχει το s4 mini με τη κατηγορια που συζηταμε. ουτε καν 1280x720 οθονη δεν εχει. Παρτε ενα κανονικο s3 τουλαχιστον το οποιο ναι ειναι αντιστοιχο ενω φυσικα του λειπει η δευτερη σιμ

βρισκομαστε εντελως oftopic

Θα συμφωνήσω μαζί σου με την επισήμανση ότι δεν ξέρουμε σίγουρα αν το dual sim s4 mini ειναι για ευρώπη.Η samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει τα κινητά της σειρας s και note σε dual sim εκδόσεις αλλά ποτέ δεν τα έφερε ευρώπη.

Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος θέλει σήμερα φθηνό κινητό αλλά όχι φθηνιάρικο (κάτι xperia,galaxy,lg των κάτω 200€ με 2-3 εξαιρέσεις τα θεωρώ προσωπικά φθηνιάρικα και όχι φθηνά) παίρνει σήμερα κάποια απο τα πολλά διαθέσιμα που υπάρχουν σήμερα.Επισης σημαντικό ειναι το γεγονός ότι στα mtk κινητά η μνήμη ραμ ειναι η πραγματική και όχι λιγότερη όπως στα επώνυμα.Το 1gb ram των mtk6589 αντιστοιχει σε διαθέσιμα 971mb για το λειτουργικό,κάτι που δεν ειναι έτσι στα "επώνυμα"

αυτο που εν ολιγοις ειπα ειναι οτι δεν αξιζει ακριβο κινεζικο, δηλαδη πανω απο 200€

Στο ευρος τιμων απο 100 εως και 150 βαρυα 180€ τα κινεζικα dual-sim ειναι μονοδρομος, παραπανω υπαρχουν τα επωνυμα που υπαρχει υποστηριξη.

Εκει χανουν το παιχνιδι οι κινεζοι και γι αυτο εκνευριζομαι με το g4 και το Χ2 και την καθε λογης κινεζικη ναυαρχιδα.

Το ελαφρυντικο βεβαια ειναι οτι και οι επωνυμες εταιρειες κατα καιρους κανουν χοντραδες, οπως εγινε με το nexus 4

πιο αστειο επιχειρημα δεν εχω ακουσει...

τι δουλεια εχει το s4 mini με τη κατηγορια που συζηταμε. ουτε καν 1280x720 οθονη δεν εχει. Παρτε ενα κανονικο s3 τουλαχιστον το οποιο ναι ειναι αντιστοιχο ενω φυσικα του λειπει η δευτερη σιμ

βρισκομαστε εντελως oftopic

Aστειο ή μη ειναι η αλήθεια και ισχύει.Περισσότερη ραμ,σημαίνει καλύτερη λειτουργία και multitasking.Πριν πάρω το thl w7 είχα το note 1 και το 1gb ram ήταν λίγο σε έντονη χρήση ακόμη και με την ελαφριά cm10.1 γιατι η συσκευή ξεκινούσε στο λειτουργικό με 780mb ram.Τα σχεδόν 200mb παραπάνω ραμ στο "κινέζικο" (είτε το θέλουμε είτε όχι όλα σε κάποιο κινέζικο εργοστάσιο κατασκευάζονται και ειδικά τα πλαστικά των samsung ειναι τόσο άθλια ή τόσο καλά--->οπως το δει ο καθένας σαν των καλών κινέζικων των 150-200$ ) κάνουν την διαφορά και αυτό ειναι γεγονός αστείο ή μη

Edited by bbbb

τα 971 mb δε θα προσφερουν multitasking? τοτε το newman n2 που λεει οτι εχει 1gb και διαθεσιμα ειναι τα 770 και κραταω στα χερια μου δηλαδη τι θα πρεπε να κανει? να μην ανοιγει καν? η αφαιρεσαν 29mb ram απο τα υπολοιπα για να τα κανουν φθηνοτερα? προφανως αυτα ειναι τα chip μνημης.

μου θυμιζει τη κλασικη ερωτηση αρχαριου:

πηρα σκληρο δισκο 500gb και τα 465 ειναι διαθεσιμα, με κλεψαν?

ασε που ειναι εντελως βλακια

οριστε το samsung galaxy s4 και ποση μνημη εχει

http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2013/03/galaxy-s4-specs-antutu.jpg

τα 2Gb κινεζικα δινουν 1900+ MB ram και οχι 1814 που δινει το καραεπωνυμο sg4

Edited by akaloith

αυτο που εν ολιγοις ειπα ειναι οτι δεν αξιζει ακριβο κινεζικο, δηλαδη πανω απο 200€

Στο ευρος τιμων απο 100 εως και 150 βαρυα 180€ τα κινεζικα dual-sim ειναι μονοδρομος, παραπανω υπαρχουν τα επωνυμα που υπαρχει υποστηριξη.

Εκει χανουν το παιχνιδι οι κινεζοι και γι αυτο εκνευριζομαι με το g4 και το Χ2 και την καθε λογης κινεζικη ναυαρχιδα.

Το ελαφρυντικο βεβαια ειναι οτι και οι επωνυμες εταιρειες κατα καιρους κανουν χοντραδες, οπως εγινε με το nexus 4

Και που να ξερες για τις ναυαρχίδες της Xiaomi,Meizu,ZTE,Huawei,OPPO...

Οπως και νάχει :offtopic:

τα 971 mb δε θα προσφερουν multitasking? τοτε το newman n2 που λεει οτι εχει 1gb και διαθεσιμα ειναι τα 770 και κραταω στα χερια μου δηλαδη τι θα πρεπε να κανει? να μην ανοιγει καν? η αφαιρεσαν 29mb ram απο τα υπολοιπα για να τα κανουν φθηνοτερα? προφανως αυτα ειναι τα chip μνημης.

μου θυμιζει τη κλασικη ερωτηση αρχαριου:

πηρα σκληρο δισκο 500gb και τα 465 ειναι διαθεσιμα, με κλεψαν?

Αλλο λες εσύ και άλλο εγώ.Και ναι ενημερωτικά το n2 σου έχει 770mb ram γιατι έχει exynos cpu/gpu όσο δηλαδή πάνω-κάτω έχουν και τα samsung με το 1gb ram.Με την έννοια που το θέτεις με το δίσκο,όχι δε σε κλεψαν.Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός που συζητάμε εδώ ότι στα κινητά υπάρχουν κάποια που κάνουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπειρία χρήσης.Και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4725082#post4725082 μια φωτό που έβαλες εσύ με την μνήμη ραμ για το umi x2.Σε σχέση με το s4 ξεκινά το λειτουργικό με διαθέσιμα 1969 έναντι 1814mb του s4.Και στα 2gb ραμ μπορεί να μην κάνει την διαφορά εμφανή στο χρήστη αλλά oι αντιστοιχες αναλογίες στο 1gb και 512mb των κινέζικων κινητών,κάνουν την διαφορά έναντι των επώνυμων

Εnd offtopic από μένα

Edited by bbbb

http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2013/03/galaxy-s4-specs-antutu.jpg

οριστε η μνημη των επωνυμων....

οσο για το galaxy mini

1900 μπαταρια, ξεχνατε τα 3000

qhd οθονη? μα καλα που τη ξεθαψαν

dual core?

μα καλα περιμενα να πιασει το marketing της samsung σε ασχετους αλλα οχι και σε ψαγμενους...

χαρισμα σας

καποια κινητα κανουν καλυτερη διαχειρηση μνημης? τα επωνυμα? γιατι εχουν καλυτερο λειτουργικο? το ιδιο λειτουργικο φορανε. γιατι ειναι γεματα applications που φορτωνουν το συστημα (πχ samsung) αυτο ισα ισα τα επιβαρυνει! τι αλλο θα ακουσω....

Edited by akaloith

χαχαχαχαχα.Εγώ συμφωνώ μαζί σου.Αν αναφέρεσαι σε μένα σχετικά με το ότι στα επώνυμα τρέχει καλύτερα το λειτουργικό,διάβασε καλύτερα τι έγραψα.

The legendary Xiaomi ‘Red Rice’ rumours have sparked up once again today with talk that the phone could be powered by the latest quad-core MT6589T Turbo Mediatek chip and be priced to give the JiaYu G4 a run for its money!μπλα μπλα μπλα

http://www.gizchina.com/2013/05/30/next-xiaomi-to-be-mediatek-turbo-phone/

Βράσε ρύζι.... :lol:

Δε νομιζω να ειναι θεμα chipset η διαθεσιμη RAM.

Και το δικο μου κινεζικο Qualcomm εχει, αλλα μια χαρα 360MB διαθεσιμα απο τα "512" εχω μονο...

Αληθεια, ξερουμε τι παιζει με το θεμα της διαθεσιμης RAM?

Sorry για το OT, αλλα ετσι κι αλλιως κινητο το κινητο δεν υπαρχει :p

Jiayu g2s ή το g3s? να αγοράσω;

Στο g2s μου αρέσει το μέγεθος και για το design

Στο g3s μου αρέσει το gorilla glass

Δεν θα περιμένω άλλο το G4.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και πάλη sorry για το off topic.

Δεν είσαι ο μόνος που βαρέθηκε...

Εγώ είμαι ανάμεσα σε zp980 -m2a

Καμία βοήθεια;

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

εσυ ξερεις καλυτερα.

αν θες οπωσδηποτε μικρο παιρνεις το g2s , ξεχνας καποια βαρυα παιχνιδια που παιζουν τωρα ή θα βγουν, και κανεις μικρες παραχωρησεις λογω μικροτερης οθονης στην ευχρηστια στο ιντερνετ.

αν δε σε ενοχλουν οι διαστασεις το g3s ειναι καλυτερη επιλογη αν κανεις σοβαρη χρηση smartphone , η μιση ιντσα παραπανω ειναι σου δινει πολυ περισσοτερη ευχρηστια στο browsing απ οσο φανταζεσαι , και φυσικα βοηθαει και η αναλυση που ειναι ιδανικη γι αυτες τις ιντσες. Ουσιαστικα ειανι ενα g4 με ελαχιστα μικροτερη μπαταρια (2750 αντι για 3000) , καμερα 8mp αντι για 13, και λιγο μεγαλυτερο bezel.

Σιγουρεψου οτι υπαρχει σε στοκ πριν τους στειλεις τα λεφτα με το paypal. Μιλα τους στο chat, μη σου πουν θα το εχουμε αυριο και στο στειλουμε, να το εχουν οπωσδηποτε σε στοκ, οχι να σε κοροιδευουν θα στοκαρουμε απο μερα σε μερα κλπ κλπ

Edited by dimzan

Διαφέρουν στο μέγεθος + ανάλυση και στο σχήμα όπως λες και συ.Επίσης το ένα είναι dual και το άλλο quad core.Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.

Επίσης συμφωνώ και με αυτά που λέει ο dimzan παραπάνω.

Για να σε βοηθήσω δες αυτή την σύγκριση

http://www.gizchina.com/komper.php?target=&kpids=3%2C2

Edited by GKako