margomenos13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Επειδή η αναμονή συνεχίζεται, βλέπω το xiaomi m2a ως πολύ καλή εναλλακτική. Διπύρινο μεν όμως τον 6589 (χωρίς t) δεν τον βλέπω πολύ ζωηρό και ο snapdragon του xiaomi χτυπάει 18άρια στο atutu. Προσέξτε στα πεδία 2D & 3D διαφορά. http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/jiayu-g4-benchmarks_1.jpg Για το M2s δεν βρήκα είκόνα, όμως δείτε στο βίντεο 6:17 Απλά είναι ο παράγοντας δίκαρτο που περιμένουμε πολλά άτομα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Απλά είναι ο παράγοντας δίκαρτο που περιμένουμε πολλά άτομα εδώ... αυτο ακριβως.. δεν κηνυγαμε τις απολυτες επιδοσεις. Κινητα με μετριες-καλες επιδοσεις υπαρχουθν επωνυμα σε καλες τιμες με εγγυηση κι απο ελλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καθήστε να βγεί το G4 και μετα μιλαμε και για G5... :confused: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Απλά είναι ο παράγοντας δίκαρτο που περιμένουμε πολλά άτομα εδώ... Κυριολεκτικά αυτο !!! ειναι ομως και ενας αλλος παράγοντας, που εγω προσωπικα, εχω εμπειρια απο πρωτο χερι ...... Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ JIAYU και λεω, απο πρώτο χερι, γιατι εχω και το G3 και το G2S της JIAYU κατα την γνωμη μου, ισως τα καλλίτερα VFM (Value For Money) Κινεζικα που εχουν πεσει στα χερια μου, ως τωρα !! η ταπεινή μου γνωμη ;) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Εγω βρε παιδια ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Αν παρουμε δεδομενα τα specs του G4 advanced και του G5, ποιος ο λογος παραγωγης του δευτερου? Για να εχει 0,2" οθονη μικροτερη, που σημαινει 3mm στο μηκος και 1,5mm στο φαρδος λιγοτερο? Ασχετα με το αν θα χρησιμοποιηθει ο Τ η οχι, για ποιο λογο θελουν να κυκλοφορησουν το G5? Θα υπαρχουν καποιοι που θα επηρεαστουν απο την τοσο μικρη διαφορα στις διαστασεις? Φυσικα θα υπαρχουν καποιοι που θα διαλεξουν το ενα η το αλλο εφ οσον κυκλοφορουν και τα δυο, αλλα εγω πχ που θελω οσο γινεται μικροτερο, αν δεν υπηρχε το G5 στον οριζοντα, θα επαιρνα σιγουρα το G4 χωρις ενδοιασμους ωστε να πω αυτο δεν το παιρνω, ειναι μεγαλο.. Πολλα γινονται για λογους marketing αλλα η παραγωγη ενος νεου μοντελου με μονη διαφορα στις διαστασεις της κασας (ελαχιστα χιλιοστα) κοστιζει και σε καθυστερηση (αυτες τις εποχες τις γεματες ανταγωνιστες) και σε χρημα. Για το G6 που ειναι πολυ μεγαλυτερο το καταλαβαινω, για το S1 που θα εχει Qualcomm το καταλαβαινω, για το G5 ομως οχι.. Γιώργο η βασική διαφορά με όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κάνει το G5 να διαφέρει είναι η μεταλλική κάσα (stainless steel body).Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα είναι όντως ίδια με το G4 και θα έχει όντως λίγο μικρότερη οθόνη και βάρος-διαστάσεις.Η τιμή του υπολογίζω θα είναι μεταξύ 300-350$ αλλά η ποιότητα κατασκευής του θα το δικαιολογεί.Το αρνητικό ή και θετικό για κάποιους,είναι ότι θα μοιάζει υπερβολικά με το iphone 5.Επίσης θεωρώ ότι δεν τους συμφέρει να το βγάλουν το 2014 γιατί τότε θα αρχίσουν να παρουσιάζονται τα πρώτα octa-core.Προσωπικά,αφού περίμενα 6 μήνες για το jiayu G4 και έχω ένα τηλέφωνο να κάνω την δουλεία μου,θα περιμένω το G5.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βγω off topic. http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/jiayu-g5-spy-photo-6.jpg Edited May 22, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Σήμερα μου ήρθε το G2 που είχα παραγγείλει για τον πατέρα μου και μου έφυγαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που είχα για τη συγκεκριμένη μάρκα. Σκέφτομαι πολύ για το g4, όμως αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι το g2 έχει πολύ χάλια flash. Ισχύει για όλα τα Jiayu αυτό ή το g4 θα έχει πιο δυνατό; Κανένας που να έχει εμπειρία και από g3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) θα ειμαστε τελείως off-topic, αν αρχισουμε να λεμε για ολα τα αλλα Jiayu, στο τοπικ του G4 αλλα για γρηγορα ...... χωρις να μπορω να συγκρινω με το G2 (ειναι το μονο που δεν εχω), το flash και των 2 αλλων που εχω ειναι το κλασικο "καλουτσικο" Κινεζικο. Μην ξεχνας ...... ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ...... αν θες καλη καμερα & flash, παρε NIKON :p 6000 JiaYu G4 Youth to be sold in China Today! αντε αρχισαμε !!!! εδω λεπτομεριες http://www.gizchina.com/2013/05/21/6000-jiayu-g4-youth-to-be-sold-in-china-today/ Edited May 22, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Γιώργο η βασική διαφορά με όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κάνει το G5 να διαφέρει είναι η μεταλλική κάσα (stainless steel body).Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα είναι όντως ίδια με το G4 και θα έχει όντως λίγο μικρότερη οθόνη και βάρος-διαστάσεις.Η τιμή του υπολογίζω θα είναι μεταξύ 300-350$ αλλά η ποιότητα κατασκευής του θα το δικαιολογεί.Το αρνητικό ή και θετικό για κάποιους,είναι ότι θα μοιάζει υπερβολικά με το iphone 5.Επίσης θεωρώ ότι δεν τους συμφέρει να το βγάλουν το 2014 γιατί τότε θα αρχίσουν να παρουσιάζονται τα πρώτα octa-core.Προσωπικά,αφού περίμενα 6 μήνες για το jiayu G4 και έχω ένα τηλέφωνο να κάνω την δουλεία μου,θα περιμένω το G5.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω γιατί θα βγω off topic. Χμμ..ετσι πως το βλεπω να γυαλιζει, θα το ονομαζα VIP G4 Advanced σε ενα κλικ μικροτερο. Ετσι εξηγειται και η αρκετη διαφορα τιμης με το G4. Παντως αν υποθεσουμε οτι καποιος θελει το advanced, μεχρι να βγει σε κυκλοφορια, μεχρι να περιμενουμε καποια reviews, βαλε και καμμια 25ρια μερες να ερθει, παει πολυ μακρυα η βαλιτσα, καλο φθινοπωρο δηλαδη... Αν ειναι ετσι, προτιμω (μια που το G5 μου αρεσει περισσοτερο) να φαω ακομα.. εναν γαιδαρο περιμενοντας..:):):) . Edited May 22, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Νέα video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Νέα video Αυτά είναι! Άλλο ένα + για το κινητό! Σπάει ΚΑΙ καρύδια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) οσο και αν εχει αργησει δε παυει το τοσο στενο bezel του στα πλαινα να ειναι ultra ανταγωνιστικο και το μεγεθος για 4,7αρι 3000mah τα λοιπα 4.7αρια ειναι 5αρια και τα 5αρια παντοφλες Edited May 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Αυτά είναι! Άλλο ένα + για το κινητό! Σπάει ΚΑΙ καρύδια! :p Προς το παρόν έχουν σπάσει τα δικά μας καρύδια από την αναμονή :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilosps3 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Θα μπορούσε; Expect restock on 27th May 2013 http://www.banggood.com/JIAYU-JY-G4-Basic-1G-RAM-Android-4_1-MTK6589-Android-Phone-Black-p-74523.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Θα μπορούσε; Expect restock on 27th May 2013 http://www.banggood.com/JIAYU-JY-G4-Basic-1G-RAM-Android-4_1-MTK6589-Android-Phone-Black-p-74523.html Γιατι να μην μπορουσε? Προ των πυλων ειμαστε... Ομως πολυ ακριβη η βασικη εκδοση... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εδώ λένε ότι το έχουν ετοιμοπαράδοτο http://www.antelife.com/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εδώ λένε ότι το έχουν ετοιμοπαράδοτο http://www.antelife.com/jiayu-g4-mtk6589-quad-core-1g-ram-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-android-4-1-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-phone.html στειλε τους mail και ρωτα τους αν οντως εχουν το πραγματικο προιον στις αποθηκες τους ή το περιμενουν απο στιγμη σε στιγμη. Να απαιτησεις ευθεια απαντηση του τυπου ναι το εχουμε στις αποθηκες μας. Καθε αλλη απαντηση για μενα ειναι τσατσιες των κινεζων για να τραβηξουν πελατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilosps3 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Giati kai sta duo site grafi Size: 184 x 100 x 56mm eno einai 133×65? aplos kanan lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το μέγεθος του κουτιού κοιτάς. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 στειλε τους mail και ρωτα τους αν οντως εχουν το πραγματικο προιον στις αποθηκες τους ή το περιμενουν απο στιγμη σε στιγμη. Να απαιτησεις ευθεια απαντηση του τυπου ναι το εχουμε στις αποθηκες μας. Καθε αλλη απαντηση για μενα ειναι τσατσιες των κινεζων για να τραβηξουν πελατες... Εάν δεις στα reviews κάποιος το έχει ρωτήσει: in sotck right now? test version? thanks Reply by antelife.com Hello, a few in stock. The final Jiayu G4 version. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Γνωρίζει κάποιος πότε θα υπάρξει επάρκεια και ποιό site είναι πιο αξιόπιστο? έχει αγοράσει κάποιος το GIAYU G4 να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 jiayu g4 καταρχην...φιλικα ;) το κινητο παραμενει πανεμορφο...αλλα θεωρω οτι μπορει να καθυστερησει η <<καλη>>( advance εκδοση) οχι πως το ουμι εχουμε κατι σιγουρο αλλα οκ Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ευχαριστώ για την διόρθωαη..;) επειδή χρειάζομαι συσκευή άμεσα καμιά αντιπρόταση υπάρχει? Το συγκεκριμένο- jiayu g4 το βλέπω να αργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Προς το παρόν έχουν σπάσει τα δικά μας καρύδια από την αναμονή :):):) Εδώ έχουν σπάσει τα δικά μου που δεν θέλω να αγοράσω... Φαντάσου!!! Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Λένε πως θα έχουν την επόμενη εβδομάδα στο Etotalk.com Please is this phone on stock now? Wich colors? Thanks Reply: The new batch will be arrive in next week. If you want to place order for this phone today, better order it now. As our policy is 1st in 1st out. Thanks Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ευχαριστώ για την διόρθωαη..;) επειδή χρειάζομαι συσκευή άμεσα καμιά αντιπρόταση υπάρχει? Το συγκεκριμένο- jiayu g4 το βλέπω να αργεί... βρισκομαι στην ιδια κατασταση φιλε.....χρειαζομαι αμεσα...(απο 30 και μετα) δες το umi x2 υπαρχει και αντιστοιχη σελιδα στο φορουμ....λενε οτι θα βγει στις 29...αρκετα καλυτερο σε οθονη επεξργαστη αν και λιγο μεγαλο για καποιους :P αν θες αυτη τη στιγμη μπορεις να πας σε ενα jiayu g3,star,newman n2,umi x1,jiayu g2s κτλ,umix1s Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts