Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται αλλιώς. Έχουμε γράψει 57 σελίδες σχόλια, απόψεις , γνώμες, προβληματισμούς και πολλά άλλα με την ανάγνωση τέτοιων σελίδων. Αν ισχύουν αυτα που διαβάζουμε πρόκειται για τρομερό κινητό στα 200€ και εμένα με βολεύει γιατί είναι το μόνο 4.7 ιντσών κινητό που μου αρέσει τόσο εμφανισιακα όσο και τεχνολογικά.

+100000000

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επεσε επιδημια, κι αλλοι εχουν in stock..

http://www.aliexpress.com/item/Unlocked-JIAYU-G4-MTK6589-Quad-Core-RAM-2GB-32GB-ROM-3G-Android-4-1-Smart-Phone/816064488.html

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-10-1-Eken-T10-Tablet-PC-Allwinner-A10-Android-4-0-Capacitive-Screen-4GB/678455117.html

Ο δευτερος λεει καθαρα πως το 1/4 ειναι in stock αλλα το 2/32 presell.

συγνωμη φιλε akaloith αλλα οτι βρισκουμε πρεπει να το ανεβαζουμε, αυτος ειναι ο σκοπος του forum, και καθ ενας πρεπει να βγαζει τα δικα του συμπερασματα.

Υ.Γ Εκτος και αν λενε ψεμματα πως εχουν ετοιμοπαραδοτα, αλλα εχουν στειλει το μηχανακι να παει να φερει..:lol::lol::lol:

Edited by guideman

Υ.Γ Εκτος και αν λενε ψεμματα πως εχουν ετοιμοπαραδοτα, αλλα εχουν στειλει το μηχανακι να παει να φερει..:lol::lol::lol:

Δεν λένε ψέματα...Απλά στις εκδόσεις των 2GB παίρνεις κανονικά την έκδοση με το 1GB και στο κουτάκι έχεις και δώρο ένα στικάκι του 1GB :p

Κάποιος σχολιαστής αναφέρει στο gizchina οτι θα υποστηρίζει μόνο wifi b/g και όχι το n.Iσχύει;

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Δεν λένε ψέματα...Απλά στις εκδόσεις των 2GB παίρνεις κανονικά την έκδοση με το 1GB και στο κουτάκι έχεις και δώρο ένα στικάκι του 1GB :p

Κάποιος σχολιαστής αναφέρει στο gizchina οτι θα υποστηρίζει μόνο wifi b/g και όχι το n.Iσχύει;

Για το αν ισχύει δεν ξέρω αλλα δεν νομίζω να κάνει τέτοιο λάθος η Jiayu... tragic..

Παντως εγω θεωρω πως το μονοραμο αρχισε να κυκλοφορει...

Το μοντέλο με το 1GB RAM θα βγει απότι λένε σε 2 εκδόσεις.Η μια θα είναι με τη μικρή μπαταρία (1850mAh) και η άλλη με τη μεγάλη (3000mAh).

BTW Γιώργο η υπογραφή σου έχει τρομερό γέλιο :lol:

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

εγω θα το πιστεψω οτι κυκλοφόρησε, μονο οταν καποιος απο εμας εδω μεσα, ανακοινώσει οτι το εχει στα χερια του ;)

μεχρι τοτε ..... υπομονή :cool:

ασε δε που στο official store εχουν λεει σε στοκ το ΑΣΠΡΟ G2S :love: :up:

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

ασε δε που στο official store εχουν λεει σε στοκ το ΑΣΠΡΟ G2S :love: :up:

Για δώσε link...

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Αυτό είναι με τον παλιό επεξεργαστή.Δεν ξέρω εαν αξίζει μιας και με λίγα ευρώ παραπάνω πας στο G4.

Από τον ΜΤΚ6577 που έχει 40nm αρχιτεκτονική πας στον ΜΤΚ6589 που έχει 28nm αρχιτεκτονική και τεράστια διαφορά σε κατανάλωση ενέργειας και θερμοκρασίες.

Edited by tarantules

ασε ... αμα εχεις κολημα με 4αρες οθονες (εναντυ 4.7αρες λιγο πιο παντοφλε :O) περνεις και πιο παλιους επεξεργαστες

ασε δε που τρελάθηκε η γυναικα μου (σε ασπρο) και ο μικρος μου γιος (σε μαυρο που το ειχε και του το κλεψανε)

Εμένα η 4άρα οθόνη του Galaxy S μια χαρά μου κάνει για διάβασμα pdf αλλά ακόμα καλύτερα να έχω 4.7.Η ταμπλέτα η 10άρα δεν με βόλεψε.Πολύ βαριά για να διαβάζεις με τις ώρες.

Το μοντέλο με το 1GB RAM θα βγει απότι λένε σε 2 εκδόσεις.Η μια θα είναι με τη μικρή μπαταρία (1850mAh) και η άλλη με τη μεγάλη (3000mAh).

BTW Γιώργο η υπογραφή σου έχει τρομερό γέλιο :lol:

Απο τα links που παραθεσα φαινεται οντως οτι θα υπαρχουν 4 εκδοσεις, ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι μπαταριας και RAM, οσο για την υπογραφη μου, χτυπαω στον εαυτο μου..παλαμακια για τις "εξυπναδες" που λεω ωρες ωρες..:lol::lol::lol:

εγω θα το πιστεψω οτι κυκλοφόρησε, μονο οταν καποιος απο εμας εδω μεσα, ανακοινώσει οτι το εχει στα χερια του ;)

μεχρι τοτε ..... υπομονή :cool:

Γιωργη, βλεποντας αυτα τα links που παραθεσα, οταν το σκεφτομαι ψυχραιμα, μαλλον θελουν να δεσμευσουν τα λεφτα μας και ..οποτε ερθει θα γινει shipping, χωρις να τους νοιαζει αν σε 60 μερες μπορει να κανουν refund αν δεν ερθει.

Αλλα μαλλον ειμαστε προ των πυλων, γι αυτο βγαζουν αυτοι ολες τις εκδοσεις ετοιμες.

Υποψιαζομαι ομως οτι θα αργησει να βρεθει καποιος να θυσιαστει πρωτος εδω..:):)

Υποψιαζομαι ομως οτι θα αργησει να βρεθει καποιος να θυσιαστει πρωτος εδω..:):)

Σίγουρα όμως θα βρεθούν πάρα πολλοί από Αμερική που θα το πάρουν οπότε θα έχουμε λίαν συντόμως κάποιο αναλυτικό hands on να δούμε τι πουλιά ποιάνει σαν συσκευή.

το να επιμενουμε και να ανεβαζουμε aliexpress links που απο το γενναρη εχουν "διαθεσιμο" το jiayu g4

δεν ειναι ενημερωση, ειναι παραπληροφορηση

κανεις δε θα το παρει απο αυτους που ξαναλεω απο το γενναρη βλεπω λινκ οτι το χουν διαθεσιμο

ολοι μας περιμενουμε να το παρουμε απο ενα αξιοπιστο ΓΝΩΣΤΟ μαγαζι

οποτε εγω προσωπικα εχω βαρεθει να βλεπω καθε τοσο λινκς που κανεις δε προκειται να χρησιμοποιησει για την αγορα του τηλεφωνου ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ...

Φιλε Αντωνη το αν στο Aliexpress το εχουν απο τον Ιανουαριο in stock εγω δεν το γνωριζω, τωρα ειναι Μαιος και φαινεται οτι ειμαστε αισιως προ των πυλων.

Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι οταν κυκλοφορησει, ολα τα μαγαζια ξαφνικα την ιδια μερα θα το εχουν διαθεσιμο ως δια μαγειας? Οχι φυσικα.

Καποιοι θα ειναι πρωτοι, καποιοι δευτεροι, καποιοι τριτοι και παει λεγοντας..

Γιατι λοιπον να μην ειναι στο Aliexpress οι πρωτοι?

Οσο για την παραπληροφορηση εχεις λαθος, γιατι ουτε εχω εγω την υποχρεωση να γνωριζω αν η δηλωση ενος πωλητη ειναι ψευδης η οχι αλλα ουτε και εσυ στο κατω κατω το ξερεις αυτο για τον συγκεκριμενο πωλητη αν δεν παραγγειλεις και δεν φας πατατα, απλα το υποθετεις.

Μπορουμε λοιπον να πληροφορουμαστε μεταξυ μας με οτι βρισκουμε και απο κει και περα καθε ενας κρινει μονος του.

Εξ αλλου αν προσεξες και εγω το αντιμετωπισα με δυσπιστια.

Φιλε Αντωνη το αν στο Aliexpress το εχουν απο τον Ιανουαριο in stock εγω δεν το γνωριζω, τωρα ειναι Μαιος και φαινεται οτι ειμαστε αισιως προ των πυλων.

Εσυ πιστευεις δηλαδη οτι οταν κυκλοφορησει, ολα τα μαγαζια ξαφνικα την ιδια μερα θα το εχουν διαθεσιμο ως δια μαγειας? Οχι φυσικα.

Καποιοι θα ειναι πρωτοι, καποιοι δευτεροι, καποιοι τριτοι και παει λεγοντας..

Γιατι λοιπον να μην ειναι στο Aliexpress οι πρωτοι?

Οσο για την παραπληροφορηση εχεις λαθος, γιατι ουτε εχω εγω την υποχρεωση να γνωριζω αν η δηλωση ενος πωλητη ειναι ψευδης η οχι αλλα ουτε και εσυ στο κατω κατω το ξερεις αυτο για τον συγκεκριμενο πωλητη αν δεν παραγγειλεις και δεν φας πατατα, απλα το υποθετεις.

Μπορουμε λοιπον να πληροφορουμαστε μεταξυ μας με οτι βρισκουμε και απο κει και περα καθε ενας κρινει μονος του.

Εξ αλλου αν προσεξες και εγω το αντιμετωπισα με δυσπιστια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4682346#post4682346

οπως ειπα κανεις δε θα το παρει απο εναν αγνωστο

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ

οποτε καθηστε βαλτε λινκς που ειναι παντελως αχρηστα και που υποσχονται λαγους με πετραχιλια εδω και μηνες.

Μου αρεσε αυτο: "λαγους με πετραχειλια"..:lol:

Ενα κινητο ζητησαμε οι καημενοι..

Την απαντηση του Pandawill στο forum της εταιρειας με ημερομηνια 2/5 φανταζομαι την ειδατε ετσι?

"G4 news update

Dear Customers,

We got the latest news about Jiayu G4 from Jiayu company and update them for you here. Jiayu G4 basic sku35868 (1GB+4GB) is released, but they are all prototypes, not officially launched yet, and Jiayu just offer them to Jiayu forum customers so far.As to Jiayu G4 Advanced sku35869 (2GB+32GB), it is still under testing for A LOT of software issues. "

Εγω προσωπικα το Basic μπορει αλλα το Advanced δεν το βλεπω για 15 Μαη..

testing for A LOT of software issues.

εφοσον με το μοντελο το φθηνο μοιραζονται: μπαταρια, καμερα

η μονη διαφορα ειναι στη εξτρα ram rom

οποτε θα αμφισβητησω τα LOT software issues, ενα ειναι το θεμα αυτο που εχουν ολα τα 2Gb ram 6589 και τα καθυστερει

Jiayu G4 basic sku35868 (1GB+4GB) is released, but they are all prototypes

εφοσον η Jiayu εχει το production μοντελο ετοιμο το pandawill ισως να μη καταφερε να παρει μεριδιο απο τη πρωτη φουρνια

επισης η ιδια η jiayu ειχε πει οτι ισως η πρωτη φουρνια να μην υποστηριζει usb otg το οποιο ομως θα υποστηριχθει στη πορεια με upgrade

καλως η κακως το g4 ειναι το μονο 6589 με μεγαλη οθονη, μεγαλη μπαταρια, μικρο μεγεθος. αυτο ειναι το μυστικο επιτυχιας του και αυτο αποτρεπει καποιους να λοξοδρομησουν, ας ειχε βγαλει αλλος ετσι μικρη συσκευη με τις παραπανω προυποθεσεις και θα σας ελεγα τι θα γινοταν

Edited by akaloith

testing for A LOT of software issues.

εφοσον με το μοντελο το φθηνο μοιραζονται: μπαταρια, καμερα

η μονη διαφορα ειναι στη εξτρα ram rom

οποτε θα αμφισβητησω τα LOT software issues, ενα ειναι το θεμα αυτο που εχουν ολα τα 2Gb ram 6589 και τα καθυστερει

Jiayu G4 basic sku35868 (1GB+4GB) is released, but they are all prototypes

εφοσον η Jiayu εχει το production μοντελο ετοιμο το pandawill ισως να μη καταφερε να παρει μεριδιο απο τη πρωτη φουρνια

επισης η ιδια η jiayu ειχε πει οτι ισως η πρωτη φουρνια να μην υποστηριζει usb otg το οποιο ομως θα υποστηριχθει στη πορεια με upgrade

καλως η κακως το g4 ειναι το μονο 6589 με μεγαλη οθονη, μεγαλη μπαταρια, μικρο μεγεθος. αυτο ειναι το μυστικο επιτυχιας του και αυτο αποτρεπει καποιους να λογοδρομησουν, ας ειχε βγαλει αλλος ετσι μικρη συσκευη με τις παραπανω προυποθεσεις και θα σας ελεγα τι θα γινοταν

Ποιος ξερει τι παιζει κατα βαθος και ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα.

Δυο πραγματα ειναι σιγουρο, οτι δεν υπαρχει αλλο με ολα τα πλεονεκτημα του advanced και οτι..εχουμε φαει μεγαλο δουλεμα να περιμενουμε τοσους μηνες..

αλλη μια σχετική πληροφορία, απο άσχετο τοπικ !!

(αναφερω την ασχετη, για να καταλαβετε πως εμαθα την σχετικη)

σημερα καταφερα μετα απο αρκετη ταλαιπωρία (λόγω web-browser) να παραγγείλω απο το OFICIAL Jiayu shop 2 Jiayu G2S, (ασπρο & μαυρο) προς 177$ έκαστο, με free shipping SWISS Post και PAYPALL (εχουν ειδικη προσφορα αυτες τις μερες και κουπονι 5$)

ωσπου να ολοκληρωσω την παραγγελία, ειχα 6-7 email με το Jiayu-support με αποτελεσμα να γινουμε πιο "φιλαρακια" και να μου κανουν και δώρο 2 θηκες & 2 screen protectors ;):D

(τελος ασχετης πληροφόρησης)

(σχετικη πληροφορηση)

στο τελος της παραγγελιας, ζητησα απο το Jiayu-support να με ενημερώσει (σαν καλος πελατης) με email, οταν θα ειναι το G4 Advanced διαθέσιμο (απο το e-shop τους) και η απάντηση ......

"..... it will be perhaps available within this month ...."

με υπογράμμιση στο perhaps ...... τοσο συγκεκριμενα :!::confused::lol::mad:

τα συμπεράσματα για ολους μας

Edited by GAVEL

παντως εμενα ολη αυτη η καθυστερηση εκτος οτι με εχει ξενερωσει με βαζει και στο tripaki οτι κατι δε παει καλα με g4 ,σαν κατι

να μη τουσ δουλεβει καλα και να ψαχνουνε λυση.Θα επρεπε και η ιδια η εταιρια να σκεφτει οτι αυτο-δυσφημηση ειναι ολο αυτο το

presell που κραταει 5 μηνες τωρα.τετραπυρηνα thl,zopo,star μια χαρα κυκλοφορουν και χωρις ιδιαιτερα προβληματα.Εκτοσ δηληδη που δε ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει πρεπει και οταν τελικα κυκλοφορησει να δουμε ποιος θα κανει τον "ηρωα " να το αγορασει πρωτος,.δηλαδη καλοκαιρι και βλεπουμε.Με λιγα λογια αναγκαζει κ μενα να στραφω σε αλλεσ επιλογες π.χ. ζοπο 810 που ειναι πιο σιγουρες.