dimzan Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Πρωταπριλια :ρ Μακάρι. ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 τώρα Πρωταπριλιά, μετα θα λεμε καλο Πασχα, μετα θα ειναι 15Αυγουστος :(:cry: ........ TRAGIC όπως λεει και η Τασσουλα της διαφήμισης ναι μεν δεν πολυβιάζομαι, αλλα οχι και Αύγουστο !! (γιατι αμφιβάλει κανείς οτι για εκει κάπου το πάμε !!) Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγω νομιζω οτι μεσα σε δυο μηνες θα κυκλοφορησουν κινητα με καλυτερες specs, οποτε το G4 η πρεπει να το ξεχασουμε για κανενα τριμηνο και ναδουμε μετα τι θα κανουμε, η να παρουμε κατι αλλο τωρα.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ :):):) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Εγω νομιζω οτι μεσα σε δυο μηνες θα κυκλοφορησουν κινητα με καλυτερες specs, οποτε το G4 η πρεπει να το ξεχασουμε για κανενα τριμηνο και ναδουμε μετα τι θα κανουμε, η να παρουμε κατι αλλο τωρα.. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ :):):) εγω παλι πιστευω πως οπως το G3 ειναι τοπ επιλογη στα 6577 ετσι και το g4 θα ειναι πολυ καλη επιλογη στα 6589, ο ανταγωνισμος ομως πλεον ειναι καλυτερος και εχει και στοκ! αν βρεθει αντιστοιχο κινητο με 8 χιλιοστα παχος μεχρι 65 πλατος 13mp, mtk6589 , 720P και OGS θα το ξεχασω το g4 ... Ακομα μονο το Χ2 φαινεται να αξιζει αλλα κι αυτο μη διαθεσιμο και πανακριβο. Εχω οριο τα 200€ για κινεζικο κινητο, αν ειναι να δωσ παραπανω παιρνω επωνυμο μεταχειρισμενο με εγγυηση κι ας κυκλοφορω με 2 κινητα Edited April 1, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) εγω παλι πιστευω πως οπως το G3 ειναι τοπ επιλογη στα 6577 ετσι και το g4 θα ειναι πολυ καλη επιλογη στα 6589, ο ανταγωνισμος ομως πλεον ειναι καλυτερος και εχει και στοκ! αν βρεθει αντιστοιχο κινητο με 8 χιλιοστα παχος μεχρι 65 πλατος 13mp, mtk6589 , 720P και OGS θα το ξεχασω το g4 ... Ακομα μονο το Χ2 φαινεται να αξιζει αλλα κι αυτο μη διαθεσιμο και πανακριβο. Εχω οριο τα 200€ για κινεζικο κινητο, αν ειναι να δωσ παραπανω παιρνω επωνυμο μεταχειρισμενο με εγγυηση κι ας κυκλοφορω με 2 κινηταΣυμφωνω απολυτα, ειναι τοπ επιλογη ΤΩΡΑ, γι αυτο και ολοι εμεις περιμεναμε, ομως μετα απο δυο τρεις μηνες που θα κυκλοφορησει, εδω ειμαι κι εδω εισαστε, θα υπαρχουν και αλλες "τοπ" επιλογες που θα μας προβληματισουν σοβαρα πιστευω. Το να ειναι τοπ επιλογη ενα τηλεφωνο, εχει ημερομηνια ληξεως, ετσι πως τρεχει η τεχνολογια.. Edited April 1, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εγω παλι πιστευω πως οπως το G3 ειναι τοπ επιλογη στα 6577 ετσι και το g4 θα ειναι πολυ καλη επιλογη στα 6589, ο ανταγωνισμος ομως πλεον ειναι καλυτερος και εχει και στοκ! αν βρεθει αντιστοιχο κινητο με 8 χιλιοστα παχος μεχρι 65 πλατος 13mp, mtk6589 , 720P και OGS θα το ξεχασω το g4 ... Ακομα μονο το Χ2 φαινεται να αξιζει αλλα κι αυτο μη διαθεσιμο και πανακριβο. Εχω οριο τα 200€ για κινεζικο κινητο, αν ειναι να δωσ παραπανω παιρνω επωνυμο μεταχειρισμενο με εγγυηση κι ας κυκλοφορω με 2 κινητα Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως το πάνε αυτοί, τον Αύγουστο θα περνάς μεταχειρισμενο s3 με 200 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως το πάνε αυτοί, τον Αύγουστο θα περνάς μεταχειρισμενο s3 με 200 ευρω αρα αν θελει ο κινεζος να ειναι ανταγωνιστικος μιας και δεν εχουμε after sales support θα πρεπει να παιζει στα 100€-150 για καποιο αντιστοιχο του s3 (με αντιστοιχο επεξεγαστη) Δεν εχουν νοημα τα κινεζικα αν δεν κοστιζουν τουλαχιστο 50% λιγοτερο. Αυτη τη στιγμη θεωρω με σημερινα δεδομενα σωστη τιμη για το g4 με τα 32γιγα τα 200€ . Σιγουρα η δευτερη σιμ ειναι το αξεπεραστο πλεονεκτημα , αλλα δε μπορει να πλησιαζει ενα κινεζικο τις τιμες των επωνυμων εταιρειων χωρις να εχουμε υποστηριξη στην ελλαδα. Εδω τα λενοβο που ειναι επωνυμα κινεζικα κρατανε σωστες τιμες, οχι ομως το umi x2 να πωλειται 260€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Αχαχαχα, "τη φαγαμε" καλα απο Jiayu. Κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) 143.3 x 70 x 8.5mm - 2 Μικρες μπαταριες - 1gb ram (η zopo επαιξε σε σιγουρα μονοπατια) - 270 ευρω + 1080p (για οσους το θεωρουν θετικο) + μικρο πλατος - παχος για 5αρι + android 4.2 + top Οθονη + ιδιος συνολικα ογκος με το jiayu g4 advanced προφανως λογω μικρης 2000mah μπαταριας ο αγωνας δρομου τωρα παιζεται στα umi x2, neo n003, iocean x7, zopo zp980, jiayu g4 ποιο θα κυκλοφορησει πρωτο αλλα και ποιο θα βγαλει τα λιγοτερα προβληματα. το umi x1 πχ ειχε σημαντικα προβληματα οποτε μη σκατε καθε εμποδιο για καλο απο το να παρετε beta συσκευη Edited April 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 143.3 x 70 x 8.5mm - 2 Μικρες μπαταριες - 1gb ram (η zopo επαιξε σε σιγουρα μονοπατια) - 270 ευρω + 1080p (για οσους το θεωρουν θετικο) + μικρο πλατος - παχος για 5αρι + android 4.2 Πολύ καλή φαίνεται η οθόνη αλλά με τέτοια τιμή και μπαταρία κρίμα είναι. Και το antutu έπαιξε πιο χαμηλά και απο το G4 basic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Καλό αλλά overpriced το ZOPO ZP980.Το UMi X2 έχει λίγο καλύτερα specs σε χαμηλότερη τιμή. Edited April 2, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 το video - review χρησιμευει για να δωσει στο κοσμο μια ιδεα πως συνεργαζεται ο 6589 & 544 με την 1080 αναλυση οι 720p συσκευες θα ειναι τουλαχιστον το ιδιο καλες, πιθανοτατα καλυτερες (εννοω σε ταχυτητα - αποκριση) το umi x2 θα ναι επισης τουλαχιστον το ιδιο καλο και σε εξτρα φορτο (λογω 2gb ram) καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δυστυχως η μεγαλη πατατα στην συντριπτικη πλειονοτητα των ανταγωνιστων, ειναι η σκαρτη μπαταρια. Και οταν πετυχαινεις κανενα με καλη μπαταρια (2600mah ας πουμε), ή θα ειναι τεραστιο ή ακριβο ή κατι αλλο θα σε χαλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δυστυχως η μεγαλη πατατα στην συντριπτικη πλειονοτητα των ανταγωνιστων, ειναι η σκαρτη μπαταρια. Και οταν πετυχαινεις κανενα με καλη μπαταρια (2600mah ας πουμε), ή θα ειναι τεραστιο ή ακριβο ή κατι αλλο θα σε χαλαει. Συμφωνώ. Δεν υπάρχει κάτι με τις διαστάσεις του jiayu ακόμα και με μικρότερες οθόνες και μπαταρίες είναι μεγαλύτερα από το jiayu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Δυστυχως η μεγαλη πατατα στην συντριπτικη πλειονοτητα των ανταγωνιστων, ειναι η σκαρτη μπαταρια. Και οταν πετυχαινεις κανενα με καλη μπαταρια (2600mah ας πουμε), ή θα ειναι τεραστιο ή ακριβο ή κατι αλλο θα σε χαλαει. Ακριβως ετσι. Ο ανταγωνισμος του G4 η μεγαλυτερες διαστασεις εχει, η μικρη μπαταρια, η ακριβωτερο αρκετα ειναι, η, η, η... Οποτε το G4 ειναι μονοδρομος, εφ οσον περιλαμβανει ολα τα + που θελουμε. Κι εγω μεχρι 200Ε θελω να δωσω. Γι αυτο, οσοι πραγματικα αυτο θελουμε, εφ οσον δεν υπαρχει ισος ανταγωνιστης, θα περιμενουμε. Ε, δεν ειναι δα και κανενας χρονος.. Ουτως η αλλως, ακολουθει το σεναριο του..G3, πραγμα που το φοβομασταν οι περισσοτεροι.. Edited April 2, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 To G3 ποσο αργησε απο οταν βγηκε για presell? Ετουτο δω το θυμαμαι απο φλεβαρη ηδη ηταν σε presell... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdssss Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ακριβως ετσι. Ο ανταγωνισμος του G4 η μεγαλυτερες διαστασεις εχει, η μικρη μπαταρια, η ακριβωτερο αρκετα ειναι, η, η, η... Οποτε το G4 ειναι μονοδρομος, εφ οσον περιλαμβανει ολα τα + που θελουμε. Κι εγω μεχρι 200Ε θελω να δωσω. Γι αυτο, οσοι πραγματικα αυτο θελουμε, εφ οσον δεν υπαρχει ισος ανταγωνιστης, θα περιμενουμε. Ε, δεν ειναι δα και κανενας χρονος.. Ουτως η αλλως, ακολουθει το σεναριο του..G3, πραγμα που το φοβομασταν οι περισσοτεροι.. http://www.pandawill.com/cubot-m6589-quad-core-smart-phone-android-42-1g-8g-47-inch-hd-screen-130mp-camera-p72525.html υπάρχουν αρκετά καλές και αντάξιες λύσεις αντί να περιμένουμε για ένα τηλέφωνο το οποίο μας έχει ταράξει στο presell και το πάνε απο μήνα σε μήνα....Στην αρχή λέγανε οτι είχανε θέμα με το να πάρουν άδεια απο την κυβέρνηση για να το πουλήσουν και τώρα βρήκαν οτι η κάμερα δεν πάει στα 13mp και μένει στα 8...καλά αυτή η απάντηση που διάβασα απο το pandawill που δεν νομίζω να λένε ψέμματα, ήταν οτι πιο κουφό είχα ακούσει εως τώρα και ξενέρωσα εντελώς με την jiayu. Ειχα αγοράσει το newman n1 παλαιότερα το οποίο δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και το πούλησα και στα λεφτά που το είχα πάρει..μετά πήρα το umi x1 καθώς μου άρεσε που ήταν πολύ λεπτό αλλά και 4.5 ιντσες και είπα να περιμένω να πάρω το g4 καθώς ηταν περίπου στις ίδιες διαστάσεις με το χ1 αλλά είχε 4.7 οθόνη και τετραπυρηνο επεξεργαστή αλλά πλέον και άυριο να το είχαν διαθέσιμο εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί είναι κοροιδία παντελώς. Ας βγεί επίσημα η εταιρεία και να πεί απο το site τους οτι ακόμη δεν είναι έτοιμοι για μαζική παραγωγή και όχι να μας πετάνε (όπως πετάμε τα αποφάγια στα σκυλιά) την μία μέρα φωτογραφίες απο το πόσο καλή είναι η οθόνη του g4, την επόμενη μέρα πόσο γερό είναι το κουτί του με τους ξενέρωτους κινέζουν να το πατάνε, μετά τα ακουστικά του, μετά η μπαταρία απο 1800 σε 1850mah. ΕΛΕΟΣ πιά!! εμένα με σκάσανε και γι αυτό το ψάχνω για άλλα παρόμοια τα οποία υπάρχουν (και όντως υπάρχουν γιατί πωλούνται!!) και ας τα κρατήσω και 6 μήνες και μετά ας τα πουλήσω και στην μισή αποτι τα αγόρασα, και πάλι κερδισμένος θα είμαι γιατί δεν θα με έχει κοροιδέψει ένας βρωμοκινέζος που ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι χαρακτηριστικά θα έχει το προιόν του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 lol :lol: Πάντως το Cubot και χειρότερη μπαταρία έχει και 1GB Ram και το Antutu είναι πιο χαμηλό και από το G4 Basic. Ό,τι και να λέμε μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καλύτερο vfm από το G4. Απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα βγει ή αν βγει κάτι αντάξιο του στο όλο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdssss Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 lol :lol: Πάντως το Cubot και χειρότερη μπαταρία έχει και 1GB Ram και το Antutu είναι πιο χαμηλό και από το G4 Basic. Ό,τι και να λέμε μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καλύτερο vfm από το G4. Απλά περιμένουμε να δούμε πότε θα βγει ή αν βγει κάτι αντάξιο του στο όλο πακέτο. πρώτα τσεκάρεις με τι version κανουν μετρήσεις στο antutu και μετά μιλάς.... να πάρε ενα test result με την ιδια version που κανουν και στο g4 http://blog.mcbub.com/index.php/cell-phones/android-4-2-smart-phone-cubot-m6589-quad-core-mtk6589-in-stock-now/ και μπες και στο youtube να το διασταυρώσεις και εσυ αλλά και να δεις και βιντεάκια και απο την καμερα που εχει και σε φωτογραφιες αλλά και σε video σε 720p. Μπαταρία το g4 basic εχει (ή μάλλον μπορεί να έχει γιατί ακομη οι κινέζοι δεν το εχουν βγαλει στην αγορά) 1850mah ενω αυτο έχει 2500 και έχει και ρομ στα 8Gb...τώρα εάν εσυ συγκρίνεις το οποιοδήποτε κινέζικο το οποίο υπάρχει στην αγορά και πωλείται με το g4 advanced που ακόμη δεν έχουμε δει την βασική έκδοση πρώτα (οπότε καλό φθινόπωρο για το advanced) τότε τα λέμε το φθινόπωρο όταν οι καλοί κινεζοανταγωνιστές θα έχουν αντιγράψει τα οχταπύρινα (όπως αυτό της samsung) και θα ξεκινούν τα presells για octa core processors και η jiayu θα παλεύει ακόμη να πουλήσει το g4. και προς θεού δεν θέλω να προσβάλλω κανενός την γνώμη και την απόφασή του για το ποια αγορά τηλεφώνου θα κάνει, απλώς επειδή έχω διαβάσει όλο το forum και είμουν αρκετά κολλήμενος και εγώ με την εταιρεία αυτή, είπα αρκετά πια αυτή η κοροιδία και η παράταση συνεχώς του presell period και δεν με νοιάζει και ας είναι κατώτερο το όποιο τηλέφωνο αγοράσω,,τουλάχιστον σε 20 ημέρες θα το έχω και σε 6μήνες με ένα χρόνο θα το έχω πουλήσει και θα έχω πάρει κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. April 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) ας μη γινει vs το θεμα. τα καλα τηλεφωνα λιγο πολυ τα ξερουμε και τα περιμενουμε. απο κει και περα οποιοδηποτε 6589 με αξιοπρεπη μπαταρια - οθονη αποτελει μια συμφερουσα αγορα. αμα αρχισουμε α το ταδε εχει 300mah μπαταρια παραπανω, 2 χιλ παραπανω πλατος, 2Mp παραπανω megapixel, 3db πιο δυνατο ηχειο κτλ κτλ δε θα βγει ακρη τα καλα τηλεφωνα λιγο πολυ τα ξερουμε και τα περιμενουμε, το jiayu g4 ειναι ενα απο αυτα. αν αργησει αισθητα σε σχεση με τα αλλα ΚΑΛΑ, κακο του κεφαλιου του :P καταλαβαινω οποιον εχει ξεμεινει χωρις τηλεφωνο περιμενοντας το καθε κινεζακι, ευτυχως ειμαι με ενα newman n2 οποτε δε με καιει κανενα 6589 να βγει γρηγορα. οποιος δεν αντεχει αλλο ξαναλεω οποιοδηποτε 6589 αποτελει εξαιρετη αγορα που δε θα προβληματισει, εδω το g3 με τον 6577 πολλοι ακομα και τωρα το εκθειαζουν βρειτε ενα ομορφουλι 6589 να εχει μια εξιοπρεπη μπαταρια και χτυπηστε το, η περιμενετε το jiayu g4 αλλα μη γκρινιαζετε, επιλογες υπαρχουν πολλες. εγω να σας πω την αληθεια επειδη ειμαι feature maniac ριχνω και ματια στο neo n003 το οποιο υποσχεται και usb otg & mhl που ξερεις σε κανα μηνα ισως μας πει η jiayu οτι θα βαλει και αυτα :P οσο για το cubot που αναφερθηκε δε μπορω να βλεπω 4.7αρι με 70+mm πλατος, αυτο ειναι πλατος για 5αρι το ιδιο ακριβως με ενοχλει και στο newman n2, το τεραστιο bezel του, απλα στο cubot με την εναλλαγη ασπρου μαυρου σε ξεγελαει οτι εχει narrow bezel ενω δεν εχει, σε αυτες τις διαστασεις επρεπε να ταν 5αρι οποτε ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΝΞ, να ανεχτω τη παντοφλα αλλα ας λεω τουλαχιστον οτι ειναι 5αρι. 4.7 και παντοφλα νοοοοοο Edited April 2, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.gizchina.com/2013/04/02/jiayu-g4-delayed-launch-now-expected-in-may/ Καλημερα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.gizchina.com/2013/04/02/jiayu-g4-delayed-launch-now-expected-in-may/ Καλημερα σας! Τι καλημέρα.Καληνύχτα έπρεπε να λες.... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 http://www.gizchina.com/2013/04/02/jiayu-g4-delayed-launch-now-expected-in-may/ Καλημερα σας! Μάλλον εγκαταλείπω το παιχνίδι μιας και αυτές τις μέρες θα μου δοθεί η ευκαιρία για Nexus 4 16GB στα 275€ από Αμερική. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αναμένεται από την Jiayu ανανεωμένη έκδοση του G3 με quad core πριν την κυκλοφορία του G4 ...Οτι νάναι :wacko: http://www.gizchina.com/2013/04/03/quad-core-jiayu-g3-launch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ας θυμηθούμε τί έγινε με το g3 . Προφανώς η εταιρεία έχει κάνει τούς υπολογισμούς της και δεν ενδιαφέρεται να βελτιωθεί . Έχει πολλά κέρδη ακόμα και μετά από τόση καθυστέρηση . Χάλι μαύρο δυστυχώς και άσχημο marketing για εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts