akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ας βγει και ας έχει 250$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Για τη φωτογραφική τι μπορούμε να περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeroaccess Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Οτι και περίπου για το SAR .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 τυπικος 13αρης αισθητηρας, ψαξε samples απο αλλους απο κινεζικα και θα ναι αναλογη πχ newman n2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 αλλο ενα review τηλεφωνου αντιστοιχου με jiayu g4 basic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_i Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ξέρουμε αν θα υποστηρίζει ελληνικά? η θα τρελαθούμε να γράφουμε greeklish????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Κάτι benchs που είδα στα 12-13.000 ισχύουν; Γιατί τόσο χαμηλά; Τόσο πιάνουν διπύρηνα μηχανάκια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Κάτι benchs που είδα στα 12-13.000 ισχύουν; Γιατί τόσο χαμηλά; Τόσο πιάνουν διπύρηνα μηχανάκια με την έκδοση 3 του antutu τα διπύρηνα MTK φτάνουν τις 6-7000 και πλέον τα 4πύρηνα είναι στα ~12000 απ'όσο έχω καταλάβει κάθε φορά ανεβάζουν το επίπεδο με τα τρέχοντα χαρακτηριστικά που παίζουν Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) για να τα βλεπεις θα ισχυουν μας ρωτας γιατι ειναι χαμηλά? ισως γιατι δεν ειναι qualcom που φοριεται σε τηλεφωνα 400+ ευρω οταν ο exynos 4412 ενας πολυ δυνατος 4πυρηνος του samsung galaxy s3 πιανει 15000 ποσα ακριβως περιμενες να πιασει ο 6589 που ειναι παμφθηνος? τοσα πιανουν τα διπυρηνα? ποια ακριβως? με τι καταναλωση ρευματος και σε τι θερμοκρασιες? θες να μας πεις και εφαρμογες που τα benchs των 13000 πιστευεις οτι δε θα πηγαινουν καλα? μηπως περα απο τα ψηλα benchs εχει σημασια στα κινητα και η θερμοκρασια και η αυτονομια? δεν ειναι pc με υδροψυξη και συνεχη παροχη ρευματος. Edited March 15, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ένα κινεζικό ταμπλετ, διπύρηνο στα 1.6 πιάνει γύρω στα 12000. Επίσης είχα στο μυαλό μου, ότι αφού το συγκρίνετε με τα τούμπανα κινητά της Samsung θα έπρεπε να πλησιάζει τις 20000. Πχ άλλο αντίστοιχο δυνατό 4πυρηνο όπως το Xperia Z ξέρω ότι πιάνει τόσο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) αναφερεις tablet (αληθεια ποιο?, o rockchip νομιζω βρισκεται στα 9.000 που φυσικα δε μπαινει σε κινητα γιατι τραβαει το ρευμα νερακι), αναφερεις xperia z που θα πρεπε να ξερεις οτι υπερθερμενεται και τρωει τη μπαταρια νερο και οτι φοραει qualcom και οτι κανει 700 ευρω. εχω αναφερθει σε ΟΛΑ τα παραπανω θεματα πριν καν απαντησεις. οσο για την αξιοπιστια των benchmarks μπορεις να την απολαυσεις εδω http://www.youtube.com/watch?v=cZgEYRzOv5k το ιδιο ακριβως hardware βγαζει 14.000 τη μια και 18.000 την αλλη. τι εγινε αναβαθμιστηκε με το καιρο? οταν επιανε 14000 ηταν λιγοτερο καλο? χαχα χαιρομαι που εχουμε επισκεπτη απο το topic του galaxy s4 εστω και για να αναρωτηθει γιατι ενα τηλεφωνο 200 ευρω δεν ξεπερναει τα τηλεφωνα των 700 στα Benchmarks?!??!?!?! γιατι αν περιμενες να βγαζει antutu 20.000 περιμενες να ειναι το δευτερο γρηγοροτερο τηλεφωνο που εχει παραχθει ποτε, το τηλεφωνο των 200 ευρω ολα αυτα. Δε μου ακουγεται λογικο. με το καλο να το παρεις, εμενα οπως ειπα μου αρκουν τα 13.000 antutu και δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, μιας που δεν απαντας εσυ απαντω εγω για σενα Edited March 15, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 αναφερεις tablet (αληθεια ποιο?, o rockchip νομιζω βρισκεται στα 9.000 που φυσικα δε μπαινει σε κινητα γιατι τραβαει το ρευμα νερακι), αναφερεις xperia z που θα πρεπε να ξερεις οτι υπερθερμενεται και τρωει τη μπαταρια νερο και οτι φοραει qualcom και οτι κανει 700 ευρω. εχω αναφερθει σε ΟΛΑ τα παραπανω θεματα πριν καν απαντησεις. οσο για την αξιοπιστια των benchmarks μπορεις να την απολαυσεις εδω http://www.youtube.com/watch?v=cZgEYRzOv5k το ιδιο ακριβως hardware βγαζει 14.000 τη μια και 18.000 την αλλη. τι εγινε αναβαθμιστηκε με το καιρο? οταν επιανε 14000 ηταν λιγοτερο καλο? χαχα χαιρομαι που εχουμε επισκεπτη απο το topic του galaxy s4 εστω και για να αναρωτηθει γιατι ενα τηλεφωνο 200 ευρω δεν ξεπερναει τα τηλεφωνα των 700 στα Benchmarks?!??!?!?! γιατι αν περιμενες να βγαζει antutu 20.000 περιμενες να ειναι το δευτερο γρηγοροτερο τηλεφωνο που εχει παραχθει ποτε, το τηλεφωνο των 200 ευρω ολα αυτα. Δε μου ακουγεται λογικο. με το καλο να το παρεις, εμενα οπως ειπα μου αρκουν τα 13.000 antutu και δεν βρισκω ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, μιας που δεν απαντας εσυ απαντω εγω για σενα Η αλήθεια είναι ότι το έχεις πάρει λίγο προσωπικά το θέμα και λόγω φανατισμού η γλώσσα σου τρέχει ροδάνι. Δεν είπα ότι είμαι fanboy του S4, ούτε πρόκειται να το αγοράσω. Απλά παρέθεσα αποτελέσματα από score άλλων 4 πυρήνων κινητών, όπως και κάποιων διπυρηνων ταμπλετ (συγκεκριμένα με chip RK3066). Θα μπορούσες να απαντήσεις με επιχειρήματα του στυλ ότι το G4 έχει χαμηλότερο score πχ λόγω άλλων χρονισμων ή αρχιτεκτονικης. Το ότι τα άλλα κινητά ζεσταίνονται ή δεν κρατάει η μπαταρία τους, είναι άσχετες δικαιολογίες, γιατί ρωτάω καθαρά για τις επιδόσεις και όχι για άσχετα θέματα που συζητάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) εχω ηδη απαντησει λογο τιμης και λογο οτι δε χρειαζεται αφου τα αλλα δε τα καταλαβες, σου αρκει? ο rockchip δε μπαινει σε κινητα οποτε ακυρο αυτο που λες ασε που δε πιανει 13.000 οποτε η εντυπωση σου οτι τα διπυρηνα πιανουν 13.000 ειναι εξ αρχης λαθος οπως και το xperia z δε πιανει 20.000 οποτε αμα ξεκιναμε με τοσα λαθη που ακριβως μπορουμε να καταληξουμε? ειναι ανουσια η ολη συζητηση εξου και τη σταματω κανενας φανατισμος προς καμια jiayu και προς κανενα 6589 χαρα που με 200 ευρω παιρνεις κινητα τοσο αξια και δεν ειναι 1, ειναι πολλα. 1)umi x2, 2)jiayu g4, 3)sheng x7, 4)neo n003, 5)newman n2 οποτε αρνουμαι να μιζεριασω αν το antutu βγαζει 13,000 η 15,000, το αφηνω να το κανεις εσυ με οχι ιδιαιτερη επιτυχια, ονειρα γλυκα :) και ολο αυτο ξεκινησε απο αυτην ακριβως τη γκρινια που ξερω και ξερεις ειναι δεν εχει λογο υπαρξης στα 200 ευρω. Να σου πω μια συσκευη εχει πανω της παπαδες και κανει 200 ευρω τελικη τιμη και να μου απαντησεις γιατι πιανει 13.000 antutu? χαχα επρεπε εξ αρχης να μεινει ασχολιαστο και λαθος μου. Παιρνω πιο σοβαρα απ οσο πρεπει ποστ που δε πρεπει Απο την αλλη δε θεωρω παραλογη την ερωτηση μου σε συσκευη 700 ευρω, γιατι ειναι πλαστικουρα ενω ολες οι ανταγωνιστριες ειναι κρυσταλο και αλουμινιο . το 200αρι ας ειναι και πλαστικουρα και ταπερ, το 700αρι δε δικαιουται. παρτε και ενα 6589 wanna be note 2 με τη γνωστη κινεζουλα και τη γνωστη μουσικουλα για οσους ξερουν το chinavasion http://www.youtube.com/watch?v=pE-Yk-dqCSs τα στελνω αυτα για να δειτε τον 6589 και να κρινει ο καθενας για τον εαυτο του οσο το ψυριζεις τοσο χανεις τη χαρα του πραγματος. χωρις πολλα πολλα παιρνεις μια παντοφλιτσα τη φορας 5.7'' και ρωτας τους αλλους γιατι ειναι 5'' ? :P Τα δε 4,7'' του jiayu g4 για πεταμα :P Καπως ετσι αναμενεται το jiayu g6 Στα 210 ευρω Μπορειτε να το πασαρετε και ως note3 η galaxy 5! Οσο για τη ποιοτητα κατασκευης? ανταξια τηλεφωνων 700 ευρω (ταπερ) Δυστυχως ομως και σε αυτη τη περιπτωση θα βρεθει καποιος με μεγαλυτερο κινητο απο σας (galaxy note 8), παιζεις και κρυφτο. http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2013/02/Making-phone-call-on-Samsung-Galaxy-Note-8.jpg Edited March 16, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ΦΡΕΣΚΟΟΟΟ Android 4.1 Jelly Bean 4.7'' CPU: MT6589 1.2Ghz quad core; the GPU: SGX544, 1800mah & 3000mah version, Μικροτερες ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ απο ΤΟ G3 ΚΑΙ αισθητα ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ 1800 ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΥΚΛΙ 133X65X8.2mm,121g (1800mah) 133x65x10mm (3000mah) 135x65x10.8 (G3) Yes it supports Greek language Metallic body Τέλος Γεννάρη dual sim of course τα ελληνικά δεν βλέπω πουθενά. που τα είδες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) η ενημερωση 12/01/13 ηταν αυτη, απλα copy paste εκανα, ειναι προφανες απο τη γλωσσα που το γραψα. αν εχει αλλαξει κατι θα πρεπει να δεις πιο προσφατα μηνυματα μου και οχι το πρωτο να το παρουμε αλλιως, που ειδες εσυ οτι δεν υπαρχουν? κανεις δε μπορει να πει σιγουρα αν εχει η αν δεν εχει. τα πιο προσφατα μηνυματα μου στο τοπικ λενε οτι ΜΑΛΛΟΝ δεν εχει, αν εσυ εχεις κατι πιο σιγουρο ευχαριστως να το μαθουμε επισης απο το g3 ξερουμε οτι στην πορεια βγαινουν ρομ με ελληνικα, ολα αυτα εχουν γραφτει αλλα τιποτα σιγουρο Edited March 16, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Βιντεοοοοο http://player.youku.com/player.php/sid/XNTI3NTkwODky/v.swf http://player.youku.com/player.php/sid/XNTI3NTYxODc2/v.swf Edited March 16, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Βιντεοοοοο http://player.youku.com/player.php/sid/XNTI3NTkwODky/v.swf Εγω δεν θελω το κινητο, χαρισμα σας.. προτιμω τα..μωρα ;););) Edited March 16, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) οταν δω σωστα τραβηγμενα video με σωστα καρε και σωστη ποιοτητα τοτε θα εχω γνωμη απο τα συγκεκριμενα βιντεο προφανως ειναι γελειο να βγαλεις γνωμη μεσα σε 10 δευτερολεπτα. προς το παρον αυτα υπαρχουν που προφανως απλα δειχνουν οτι υπαρχει το κινητο και λειτουργει και τιποτα περισοτερο. αλλα κακως μιλαω, καθενας με τα μυαλα που κουβαλαει και το τροπο σκεψης που εχει. ολα σεβαστα Edited March 16, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 οταν δω σωστα τραβηγμενα video με σωστα καρε και σωστη ποιοτητα τοτε θα εχω γνωμη απο τα συγκεκριμενα βιντεο προφανως ειναι γελειο να βγαλεις γνωμη μεσα σε 10 δευτερολεπτα. προς το παρον αυτα υπαρχουν που προφανως απλα δειχνουν οτι υπαρχει το κινητο και λειτουργει και τιποτα περισοτερο. αλλα κακως μιλαω, καθενας με τα μυαλα που κουβαλαει και το τροπο σκεψης που εχει. ολα σεβαστα Την ποιότητα μπορείς να την αλλάξεις και φαίνεται μια χαρά (αλλά θέλει λίγο ψάξιμο αφού είναι στα κινέζικα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) android 4.2 ειναι αυτο? αυτες οι μπαρες στη home screen οταν ανοιγεις οθονη που δειχνει οτι εχει και αλλες οθονες δεξια αριστερα νομιζω ειναι του 4.2 Edited March 16, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Νάτη και η σύγκριση με το G3 (video playback comparison) http://translate.google.com/translate?sl=zh-CN&tl=en&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fv.youku.com%2Fv_show%2Fid_XNTI3NTQzOTI4.html Παρεμπίπτοντος, ωραίο το άσπρο με το ασημί στα πλαϊνά ε; Edited March 16, 2013 by joss54 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 τι τραβαμε οι ανθρωποι με τα youku ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) και ναι φοραει android 4.2 εμφανες και απο το εικονιδιο της καμερας, εξαιρετικο νεο ειναι αυτο. φυσικα θελει και σηκωνει βελτιστοποιηση οπως καθε νεο λειτουργικο. οκ παιζει ανετα 1080p video, γνωστο αυτο για τη cpu ενω ο 6577 του g3 δεν τα χρωματα της οθονης φαινονται πιο ζεστα σε σχεση με το g3 η φωτεινοτητα της οθονης αναμενεται και φαινεται μεγαλη απο τις πρωτες φωτο του διπλα στο g3 οπως και η γωνια θεασης αλλα και απο το βιντεο χωρις φυσικα να ξερουμε τη ρυθμιση φωτεινοτητας που βαλαν οποτε τιποτα σιγουρο δεν εχουμε Edited March 16, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Reply by JIAYU: Dear Sir ,the advanced version will be ready in end of April .First version is 1G ram ,Best regards '' Απαντηση σε ερωτημα ποτε θα κυκλοφορησει το Advance,οποτε μας πηρε καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 που το βρηκες αυτο? Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts