Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ambientc Με φτιαξες:)

Αλλα ειναι αξιοπιστη η μετρηση?

Σε σχεση ας πουμε με το αλκατελ 997d που παλι κινεζικο ειναι, αλλα ερχεται ευρωπη- ελλαδα?

Η το lenovo p770 που παρομοιως..

Akaloith

Σε κακες σκεψεις με βαζεις:happy:

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κακά τα ψέματα.ώσπου να δούμε βίντεο ή φωτός του μενού ή της συσκευής δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αλλάζει μπαταρία, αν έχει Ελληνικά, τι διάφραγμα έχει ο φακός κτλ κτλ.Είναι κάτι ότι έστω και ένα μαγαζί λέει ότι έχει.βέβαια αυτοί στηρίζονται και στα φριχτά Αγγλικά που μιλάνε.το πολύ πολύ να σου πουν μετά μα γράφεις Ελληνικά, μα μπορείς να βάλεις κάποια ρομ κτλ.το g3 δεν είχε.το Newman n2 έχει

Όσο για την ακτινοβολία θα χαρώ να μας πεις μετά από 5 χρόνια αν ήταν σωστή μέτρηση ή μούφα :ρ

Επίσης αν πιάνει παντού σήμα εκεί που δε πιάνει κανένα άλλο μάλλον θα πιάνει και μέσα στο μαγνητικό τομογράφο 5 χρόνια μετά, black humor :p βάλτε ένα hands free και τελειώνετε πια :ρ

Edited by akaloith

Posted by Nicktsin on 8th Mar 2013

1). Does this phone hava greek language installled?

2) what is the sar of this phone?

3) when will it be available for purchase? ( i dont want to preorder...)

ANswer:

1) This one has Greek languange installed

2) The Sar value for this is 0.45

3) It's predicted that this phone will be released at the end of this month, the ingeneering version has been finished, so the commom one is near.

Thanks

Η απάντηση είναι από το merimobiles σε ερώτηση που έκανε κάποιος προφανώς από Ελλάδα. Άντε να έρθει γιατί μας γκάστρωσε:lol:

Σου απάντησε ο akaloith δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο γιατί δεν γνωρίζω. Και μια ερώτηση από μένα, πως πάνε από ποιότητα συνομιλίας και σήμα, με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, τα κινέζικα;

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

αυτες οι αναμονες που προκαλει επιτηδες η jiayu με ξενερωνουν. Το ιδιο εκαναν και με το g3: απο την αρχη το ηξεραν οτι δε θα μπορεσουν να το δωσουν στις ημερομηνιες που ελεγαν , αλλα φυσικα το εκαναν για να ωθησουν τον κοσμο να κρατησει τα λεφτα του και να μην αγορασει αλλο κινητο. Ενας μηνας αναμονη των πελατων ειναι μεγαλο οφελος για την εταιρεια καθως τους ψηνει σιγα σιγα. Επισης δημιουργειται ενας "μυθος" γυρω απο το τηλεφωνο που ΘΑ ερθει και ΘΑ ειναι φανταστικο κλπ κλπ. Ελπιζω (ονειρευομαι μαλλον) στο g4 να ξεκινησει η διαθεση αρχες απριλιου και οχι μεσα-τελη απριλιου

Μαρκετινκ.. πφφφ

Edited by dimzan

δεν τα κανει μονο η jiayu αλλα ολες

το iocean x7 θα διατεθει σε ελαχιστους τυχερους αν και οταν

το umi x2 εφαγε καθυστερηση μιας που βγαινει το umi x1s

και πανε λεγοντας

ετσι κανουν οι κινεζοι και προφανως το κανουν για να κρατησουν το κοσμο που παιρνει βομβαρδισμο νεων μοντελων

και οταν ολα πανε στραβα υποσχονται τη χαμηλοτερη τιμη και νεα χαρακτηριστικα, πχ neo n003

τουλαχιστον το g4 δεν εχει αλλαξει ακομα specs κραταει τα ιδια

και εγώ περιμένω εναγωνίως να αρχίσουν οι πωλήσεις

τυχαίως «έπεσα» σε ένα G3 και ήταν …. love on first sight :love: …. τρελάθηκα και το αγόρασα αμέσως (πριν 5-6 μέρες)

μετά από 2 μέρες (προχθές δλδ) παρήγγειλα και το G2S (…. και καλά για τα γενέθλια της γυναίκας μου ;)….. τρομάρα μου)

και τώρα τρώγω νύχια περιμένοντας το G4 :worry:

Άντε να δούμε πότε θα βγει !! ζήτησα από το κατάστημα που συνήθως αγοράζω (δες link)

http://www.aliexpress.com/store/product/JIAYU-G2S-MTK6577T-4-0-OGS-IPS-SCREEN-GPS-4GB-ROM-1GB-RAM-Wcdma-3G-Dual/208802_748785569.htm

να με ειδοποιήσουν αμέσως μόλις έχουν στοκ.

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

τυχαίως «έπεσα» σε ένα G3 και ήταν …. love on first sight :love: …. τρελάθηκα και το αγόρασα αμέσως (πριν 5-6 μέρες)

μετά από 2 μέρες (προχθές δλδ) παρήγγειλα και το G2S (…. και καλά για τα γενέθλια της γυναίκας μου ;)….. τρομάρα μου)

Άντε να δούμε πότε θα βγει !! ζήτησα από το κατάστημα που συνήθως αγοράζω (δες link)

http://www.aliexpress.com/store/product/JIAYU-G2S-MTK6577T-4-0-OGS-IPS-SCREEN-GPS-4GB-ROM-1GB-RAM-Wcdma-3G-Dual/208802_748785569.html

νεκρο εινσι το λινκ

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

http://www.aliexpress.com/store/product/JIAYU-G2S-MTK6577T-4-0-OGS-IPS-SCREEN-GPS-4GB-ROM-1GB-RAM-Wcdma-3G-Dual/208802_748785569.htm

το εχει το Minideal σε σχετικα καλη τιμη με μεταφορικα singpost που ειναι πιο γρηγορη απο το απλο ταχυδρομιο

190δολαρια με 2η μπαταρια , screen protector και τη μαμισια θηκη

http://www.minideal.net/catalogsearch/result/?q=g2s

πουθενά, απλά είχα πρόχειρο το link :D

και οι φώτος σου είναι άξιες ......gratz !! ειδικά ένας γατουλης :rolleyes: πολύ γουστάρω

Edited by GAVEL

ο ασπρόμαυρος στο 2005, δίπλα σε αυτην με τον τσολια

δες το profile μου να δεις τον δικο μου τον γατουλι

και δεν έχω Xiaomi M2 απλά στα avatars δεν έχει Jiazu για επιλογή

Edited by GAVEL

ε οχι και γατουλης η "τίτη" :P. θεα η γατα σου.το μονο χρωμα γατας που δεν ειχα ως τωρα. να χε και ματια :P

παρτε τις πιο ωραιες φωτο του jiayu g4

http://img803.imageshack.us/img803/277/g4ogs.jpg

http://img692.imageshack.us/img692/8576/g4pf2d.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/5533/g4gcj7.jpg

δεν εχω ξεκαθαρισει αν το τελικο design περιεχει το ασημι πλαισιο. ελπιζω ναι, παραειναι μονοτονο total black

Edited by akaloith

ναι τις έβλεπα χτες στο official site

λέει ότι θα βγει έτσι τελικά, χωρίς την μεταλικη λωρίδα

μ' αρέσει περισσότερο το ολόμαυρο !!...... το κάνει πιο ....... επιθετικό :)

την επιθετικοτητα αυτη εγω την εκλαμβανω ως μονοτονια. δε πειραζει ας βγει και ετσι...

φημες λενε οτι ζοριζονται να βρουν τα 2gb ram η οτι ζοριζεται ο 6589 να συνεργαστει με αυτα εξου και οι premium εκδοσεις των κινητων με τα 2gb ram αργουν

το 1gb ram το ανεχομαι

τα 4gb rom + 1800 Μπαταρια ΟΧΙ

εκτος αν εχει τοσο καλη διαχειριση ενεργειας ο 6589, που λενε οτι εχει.

το jiayu g3 ειχε εκπληκτικη αυτονομια, το newman n2 ΟΧΙ παρολη τη 2500 μπαταρια

Όπως πριν 3 χρονια ημασταν "άπλες" με τα 512RAM, και αναζητουσαμε τετοια κινητα, ετσι ειμαστε και τωρα (απο περσυ) με το 1GB.

Αυτο πιστευω οτι θα συνεχιστει φετος και του χρονου, αλλα αν καποιος θελει να κρατησει το κινητο περισσοτερο, θα πρεπει να περιοριστει σημαντικα. Δε νομιζω οτι π.χ. η CPU θα ειναι τοσο ξεπερασμενη τοτε. ;)

Επισης περαν της μπαταριας και των 2SIM, δεν εχει κατι που να το ξεχωριζει απο τα υπολοιπα αντιστοιχα κινεζικα. Ολα με 1GB ram θα ειναι, ολα τον Quad MTK θα φορανε, πολλα θα εχουν μεγαλυτερες ή/και καλυτερες οθονες, καποια και 10+MP καμερα (λες και στα 8 δεν ειχαμε ηδη αρκετο θορυβο), ολα παιρνουν SD (αρα με ενα 20ρικο εχεις 32GB χωρο), ολα εχουν 3G, wifi, bt, gps, usb κτλ, πλεον ολα θα εχουν android 4.1 ή 4.2 (σιγα τις μεγαλες διαφορες του 4.2 απο το 4.1)...

Γενικα με 1GB Ram και 190 ευρω, ΔΕΝ μου φανταζει τοσο εξαιρετικη προσφορα, αρχιζει και χανεται μεσα στα αλλα.

Καλυτερα να το καθυστερησουν κανα μηνα ακομα και να βρουν τα 2GB, παρα το αναποδο. Φανταστειτε τι χαμος εχει να γινει με οσους το προπαρηγγειλαν με 2GB και βγει με 1 :P

Anyway, το ασημακι παει στη μαυρη εκδοση, στην ασπρη ομως οχι. Και σκεφτομουν να ηταν το πρωτο μου ασπρουλι κινητο. :)

Edited by GeorgeManim

190ευρω?

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-ram-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71207.html

165ευρω κανει η συσκευη με το 1gb ram

και οχι κανεις δεν ειπε οτι το κινητο θα παρουσιαστει μονο με 1gb ram. απλα καθυστερει η εκδοση των 2gb ram

και οχι εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερει η φθηνη εκδοση οποτε ναι περιμενω την "ακριβη" των 190 ευρω.

επισης αυτο που δε μετρας στο jiayu g4 ειναι η μεγαλη οθονη - μικρο μεγεθος συσκευης κατι που ΠΟΛΛΑ κινεζικα δε προσφερουν

οσο για το android 4.2 Προσφερει καλυτερη καμερα και miracast, δεν ειναι ασημαντες προσθηκες.

Edited by akaloith

την επιθετικοτητα αυτη εγω την εκλαμβανω ως μονοτονια. δε πειραζει ας βγει και ετσι...

φημες λενε οτι ζοριζονται να βρουν τα 2gb ram η οτι ζοριζεται ο 6589 να συνεργαστει με αυτα εξου και οι premium εκδοσεις των κινητων με τα 2gb ram αργουν

Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει περισσότερο το κατάμαυρο. Γούστα είναι αυτά. Τελικά για τα 2 Gb ram καλό Μάιο και βλέπουμε;:(

Edited by ambientc

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

γιατι να κυκλοφορησει το advanced με 1gb ram

οπως ξαφνικα καποιος εδω λεει αν κυκλοφορησει με μη αποσπομενη μπαταρια

δεν υπαρχει λογος να αλλαζουμε τα specs των κινητων

190ευρω?

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-ram-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71207.html

165ευρω κανει η συσκευη με το 1gb ram

και οχι κανεις δεν ειπε οτι το κινητο θα παρουσιαστει μονο με 1gb ram. απλα καθυστερει η εκδοση των 2gb ram

και οχι εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερει η φθηνη εκδοση οποτε ναι περιμενω την "ακριβη" των 190 ευρω.

επισης αυτο που δε μετρας στο jiayu g4 ειναι η μεγαλη οθονη - μικρο μεγεθος συσκευης κατι που ΠΟΛΛΑ κινεζικα δε προσφερουν

οσο για το android 4.2 Προσφερει καλυτερη καμερα και miracast, δεν ειναι ασημαντες προσθηκες.

Την προσωπικη σου αποψη την εχεις πει περιπου 15 φορες στο παρον topic, την εμπεδωσαμε πια.

Και εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου η καλυτερη καμερα και το miracast, τι να κανουμε? :)

Στο δευτερο ιδιο ποστ σου απαντησα πριν.