Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καινούργιες εικόνες , παιδιά βλέπω καλά micro sim? και μια ερώτηση δεύτερη κάμερα μπροστά θα υπάρχει;

http://www.gizchina.com/2013/03/06/spy-photos-jiayu-g4-premium-looks-ready-to-launch-and-awesome/?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ βλέπω 2 σιμ κανονική και μικρό.Εγώ βλέπω 2η καμερα.Εγώ βλέπω μικρό sd. Και φυσικά αφαιρούμενη μπαταρία 3000 mah για όσους ανησυχούσαν

http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/10.jpg

Το νέο ν003 ας αποφασίσει πρώτα τι οθόνη θα χρησιμοποιεί.Ακόμα το ψάχνουν.Όσο για τα hdmi Ίσως δεν έχει τελικά η βασίζεται σε παλιό τσιπ για την υποστήριξη του εξού και κάποια χάλια benchmark που είχαν βγει. δηλαδη ειχε 6589 cpu αλλα 531 παλια gpu. δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι

Edited by akaloith

Εγώ βλέπω 2 σιμ κανονική και μικρό.Εγώ βλέπω 2η καμερα.Εγώ βλέπω μικρό sd. Και φυσικά αφαιρούμενη μπαταρία για όσους ανησυχούσαν

Ναι φιλε μου ( το ονομα σου ; ) αυτό λέω αλλά η μια sim μου φαίνεται για micro ( κατευθείαν από iPhone την μονστραρης μέσα χαχαχα:D ) . Μήπως έχεις καμία πληροφορία για το πόσο θα ειναι η μπροστινη κάμερα;

Πολύ καλό το κινητό. Τώρα που έπεσε φτώχια και γυρισαμε στην καρτα και δεν υπάρχουν επιδοτήσεις ειναι όλα μα όλα τα λεφτά.

Ενα tablet που αγόρασα τα Χριστούγεννα από Κίνα είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Σταθερό να ειναι και από εκεί και πέρα δεν έχω τρελές απαιτήσεις.

2mp μπρος, 13Mp πισω

αντωνης :P

οσο για τις απαιτησεις? να εχεις δεν ειναι κακο, δεν μιλαμε για φθηνιαρικα κινεζικα τηλεφωνα. μιλαμε για υπερπληρη smartphone που δεν υστερουν σχεδον πουθενα ουτε καν σε ποιοτητα κατασκευης.

καποτε τα κινεζικα ηταν ετσι:

http://thebuzzie.com/wp-content/uploads/2011/12/funny_chinese_phone_06.jpg

τωρα ειναι ετσι:

http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/03.jpg

Edited by akaloith

Δεν νομίζω πως είμαστε τόσο σίγουροι για τα χαρακτηριστικά του neo n003 ακόμα...πόσο μάλλον για το πότε θα κυκλοφορήσει...και το g4 για Απρίλιο το κόβω...

Ελπίζω μόνο η τιμή του να μείνει στα ~190ε (για το 2gb ram) γιατί σαν να έχουν ακριβύνει αρκετά μου φαίνεται.Υποθέτω όταν κυκλοφορήσουν να στρώσουν οι τιμές. (ένα παράδειγμα το tcl y900 στο merimobiles: 270ε χθες 400 σήμερα...)

Παίδες έχω πάθει την πλάκα μου με τα κινέζικα...είμαι κάτοχος iphone 4s και σκέφτομαι να αγοράσω το Jiayu G4.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί αξιόπιστο, όχι απαραίτητα το πιο φθηνό αλλά το πιο αξιόποστο.

Παίδες έχω πάθει την πλάκα μου με τα κινέζικα...είμαι κάτοχος iphone 4s και σκέφτομαι να αγοράσω το Jiayu G4.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί αξιόπιστο, όχι απαραίτητα το πιο φθηνό αλλά το πιο αξιόποστο.

Ακόμα δεν ξεκίνησε η διάθεση του στην αγορά . Ειναι προαγορεσ ακομα.Μείνε συντονισμένος και σίγουρα θα αναφερθούν και μαγαζιά , τιμές ( επίσημες ) γενικά ότι αφορά το συγκεκριμένο κινητό. Με αυτά τα χαρακτηριστικά αξίζει πολύ

152 x 77 x 10.2mm ξεφευγει πολυυυυ σε διαστασεις. ειναι μεγαλυτερο ΟΛΩΝ, σε 5αρι ισως ειχε καλυτερη τυχη

εν το μεταξυ βλεποντας τον ανταγωνισμο δειχνουν να ξανασκεφτονται την οθονη και λενε οτι ισως βγει σε 5αρι τελικα

Edited by akaloith

Ενα πολύ καλό άρθρο όσον αφορά το κινητό με ερωτήσεις και σπαντησεισ για τα χαρακτηριστικά και πολλά αλλά.

http://www.gizchina.com/2013/03/07/jiayu-g4-everything-we-know-and-all-your-questions-answered/

Η αλήθεια επειδή πολλές ψάχνομαι για dual sim android και σε κανά δίμηνο θα αλλάξω κινητό λογικά, τελικά το συγκεκριμένο αν μιλάω είμαι στο ιντερνετ στη μια γραμμή λειτουργεί κανονικά και η δεύτερη ή βγαίνει εκτός δικτύου;;

Επίσης ρε παιδιά από φώτο βλέπω κανονική μπαταρία 3000 αποσπώμενη αν πας στη μικρότερη μπαταρία πως γίνεται να λεπταίνει αλλάζει όλο το σασί του κινητού;; Γιατι στη φώτο η 3000χιλιαρη είναι οσο και το κινητο οπότε και πιο λεπτή να είναι πάλι το κινητό στο ίδιο πάχος θα είναι

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εγώ πιστεύω πως για την μεγαλύτερη μπαταρία θα χρειάζεται να αγοράζεις και καινούριο πίσω καπάκι που θα το κάνει πιο χοντρό

edit:

κάπου το διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που..

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

αυτο ειναι το λογικο

αλλα αμα η χοντρη μπαταρια ερχεται ακριβως με το σωμα εσωτερικα η λεπτη θα κολυμπαει?

και αφου το σωμα ειναι φτιαγμενο να ερχεται ακριβως με τη χοντρη μπαταρια αυτο σημαινει οτι το ιδιο το σωμα εχει 10mm παχος οποτε οτι καπακι και να βαλεις τα 10μμ τα χεις

anyway εμενα με νοιαζει ετσι και αλλιως η μεγαλη μπαταρια με τα 2gb ram

Edited by akaloith

...Γιατι στη φώτο η 3000χιλιαρη είναι οσο και το κινητο οπότε και πιο λεπτή να είναι πάλι το κινητό στο ίδιο πάχος θα είναι

Δεν μπορει η 3000 να ειναι "προσωπο" με το κινητο, προφανως η μεγαλη προεξεχει γι αυτο για να κλεισει χρειαζεται μεγαλυτερο καπακι, αλλα μαλλον αυτο δεν φαινεται στην φωτο..

Οτι γινεται και με αλλα κινητα χρονια τωρα, που παιρνουν δυο τυπους μπαταριων.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

τελικά σε αυτό που ρώτησα παραπάνω τι παίζει;; αν μιλάω στο τηλέφωνο ή είμαι στο ιντερνετ στη μια γραμμή λειτουργεί κανονικά και η δεύτερη σαν δεύτερη γραμμή ή βγαίνει εκτός δικτύου;; Στα προηγούμενα της σειράς τι γινόταν;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τελικά σε αυτό που ρώτησα παραπάνω τι παίζει;; αν μιλάω στο τηλέφωνο ή είμαι στο ιντερνετ στη μια γραμμή λειτουργεί κανονικά και η δεύτερη σαν δεύτερη γραμμή ή βγαίνει εκτός δικτύου;; Στα προηγούμενα της σειράς τι γινόταν;

Dual active ο νέος MT6589

https://www.youtube.com/watch?v=Ro7k4itFT-U

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

το pandawill γραφει για το βασικο μοντελο:

"It can not insert 3000mAh battery."

Αλλα γιατι σας απασχολει τοσο; προτιματε το μοντελο με τη μικρη μπαταρια και το 1gb ram? και θα μπαινοβγαζετε μπαταριες η απλα συζητηση να γινεται? εγω θεωρω το flagship μοντελο μονοδρομο για τα 30$ διαφορα γι αυτα που προσφερει.

Edited by akaloith

παιδια μιας και noobas στα κινεζικα,να σας ρωτησω το σαρ τους,εινα αξιοπιστα μετρημενο??κ εχουμε πουθενα που να το λεει??

γιατι οκ lenovo,zte,huawei να εμπιστευτω αλλα jiayu κλπ?τι παιζει?

ταπεινα ρωταω:p,διαφωτιστε με παρακαλω:)

εχω κολληγμα με το σαρ,γιατι λογω δουλειας την καιω την ομιλια..

α ναι notification led εχει το g4?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Φαίνεται ενδιαφέρον κινητό... Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες ερωτήσεις:

1.Δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα (π.χ. Cosmote) και σε 2g και σε 3g;

2.Ελληνικά μενού θα μπορούμε να έχουμε; Υποθέτω βέβαια ότι με το Android 4.1 θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

3.Αν το παραγγείλω από Pandawill (http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html), θα πληρώσω τα 248$ που λέει ή θα έχει άλλα τόσα στο τελωνείο; Μήπως πρέπει να τους ζητήσω να γράψουν χαμηλότερη τιμή στα παραστατικά ή κάτι ανάλογο; (π.χ. δώρο). Μήπως προτείνετε κάποιο άλλο κατάστημα;

4.Στο Play store θα μπαίνει όπως θα έρθει ή θα χρειαστεί ξεκλείδωμα;

5.Η φωτογραφική των 13MP έχει f/2.0 aperture; Πού μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό;

Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει...:)

Ee akaloith πες μου κι εμενα τπταα:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Posted by Nicktsin on 8th Mar 2013

1). Does this phone hava greek language installled?

2) what is the sar of this phone?

3) when will it be available for purchase? ( i dont want to preorder...)

ANswer:

1) This one has Greek languange installed

2) The Sar value for this is 0.45

3) It's predicted that this phone will be released at the end of this month, the ingeneering version has been finished, so the commom one is near.

Thanks

Η απάντηση είναι από το merimobiles σε ερώτηση που έκανε κάποιος προφανώς από Ελλάδα. Άντε να έρθει γιατί μας γκάστρωσε:lol:

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Όταν δε ξέρω δεν απαντώ.Έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες ότι σαρ δε λένε ούτε θα περνά κινέζικο δικαρτο αν με απασχολούσε η ακτινοβολία