agantho Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) απ'οσο ξερω ειναι root γιατι τους ειχα στειλει mail και τους ειχα πει να μου το κανουν. τωρα οπως ειπα οταν παω να κανω την αναβαθμιση μου βγαζει καποιο σφαλμα και κατι με ραδιοκυματα! ενα αλλο ρε παιδια απο καποιον που το εχει,οταν μπαινω στο fb παντα μου βγαζει να κανω συγχρονισμο τις επαφες κτλ. και μετα με βαζει (πως μπορω να το απενεργοποιησω)?? και ενα αλλο ειναι με τον φωτισμο σε κατασταση αναμονης,κλεινει πολυ γρηγορα δηλαδη μεσα σε 5-10 δευτερολεπτα το αλλαζω βεβαια απο τις ρυθμισεις αλλα μετα παλι το ιδιο. δεν ξερω βεβαια αν φταει και η εφαρμογη lenovo power! καμια βοηθεια κανεις? Edited January 19, 2014 by agantho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 απ'οσο ξερω ειναι root γιατι τους ειχα στειλει mail και τους ειχα πει να μου το κανουν. τωρα οπως ειπα οταν παω να κανω την αναβαθμιση μου βγαζει καποιο σφαλμα και κατι με ραδιοκυματα! ενα αλλο ρε παιδια απο καποιον που το εχει,οταν μπαινω στο fb παντα μου βγαζει να κανω συγχρονισμο τις επαφες κτλ. και μετα με βαζει (πως μπορω να το απενεργοποιησω)?? και ενα αλλο ειναι με τον φωτισμο σε κατασταση αναμονης,κλεινει πολυ γρηγορα δηλαδη μεσα σε 5-10 δευτερολεπτα το αλλαζω βεβαια απο τις ρυθμισεις αλλα μετα παλι το ιδιο. δεν ξερω βεβαια αν φταει και η εφαρμογη lenovo power! καμια βοηθεια κανεις? δηλαδη βρισκει την αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα δεν την κανει?(ποια αναβαθμιση βρισκει?)για τον φωτισμο τσεκαρε αν αυτο σου το κανει με γεματη μπαταρια,(δηλαδη εσυ το βαζεισ στο 1 λεπτο στισ ρυθμισεισ και αυτο στο ξαναγυρναει στα 15 δευτερολεπτα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αυτο με τον φωτισμο το βρηκα,εκανα βλακεια εγω! τον συγχρονισμο του fb για τις επαφες κτλ. δεν μπορω να βρω και να το σβησω και αυτο που λες για την αναβαθμιση οπως ανεφερα παταω ενημερωση συστηματος μου βγαζει αποτελεσμα την ταδε ROW παταω εγκατασταση και οταν σου βγαζει την μαυρη οθονη με το πρασινο ανθρωπακι σημα του android κανει κατι install και μετα μου βγαζει errror.κανει επανεκινηση και οταν ανοιγει το κινητο μου λεει πως απετυχε η εγκατασταση μεσω των ραδιοκυματων κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αυτο με τον φωτισμο το βρηκα,εκανα βλακεια εγω! τον συγχρονισμο του fb για τις επαφες κτλ. δεν μπορω να βρω και να το σβησω και αυτο που λες για την αναβαθμιση οπως ανεφερα παταω ενημερωση συστηματος μου βγαζει αποτελεσμα την ταδε ROW παταω εγκατασταση και οταν σου βγαζει την μαυρη οθονη με το πρασινο ανθρωπακι σημα του android κανει κατι install και μετα μου βγαζει errror.κανει επανεκινηση και οταν ανοιγει το κινητο μου λεει πως απετυχε η εγκατασταση μεσω των ραδιοκυματων κατι τετοιο. με τον φωτισμο τι θεμα ειχες?καπου το εχασα.. edit! ενταξει τωρα το ειδα.. μηπως προσπαθει το κινητο να κατεβασει την αναβαθμιση μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δε ξερω φιλε μου τι να σου πω! τεσπα αμα δε γινεται δε χαλασε και ο κοσμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αυτο με τον φωτισμο το βρηκα,εκανα βλακεια εγω! τον συγχρονισμο του fb για τις επαφες κτλ. δεν μπορω να βρω και να το σβησω και αυτο που λες για την αναβαθμιση οπως ανεφερα παταω ενημερωση συστηματος μου βγαζει αποτελεσμα την ταδε ROW παταω εγκατασταση και οταν σου βγαζει την μαυρη οθονη με το πρασινο ανθρωπακι σημα του android κανει κατι install και μετα μου βγαζει errror.κανει επανεκινηση και οταν ανοιγει το κινητο μου λεει πως απετυχε η εγκατασταση μεσω των ραδιοκυματων κατι τετοιο. το κατεβαζεισ με wifi συνδεση η μεσω προγραμματοσ κινητησ τηλ. που εχεισ στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 κανονικα με wifi απο το σπιτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το κινητο απλα τα σπαει τελειο σε ολα του οντως εχει ενα θεμα με την αναβαθμισει οπως λεει παραπανω ο φιλος δεν μπορει να την ολοκληρωση κανενα θεμα με την οθονη σημερα θα ασχοληθω παραπανω και θα σας δωσω περισοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το κινητο απλα τα σπαει τελειο σε ολα του οντως εχει ενα θεμα με την αναβαθμισει οπως λεει παραπανω ο φιλος δεν μπορει να την ολοκληρωση κανενα θεμα με την οθονη σημερα θα ασχοληθω παραπανω και θα σας δωσω περισοτερα... καλοριζικο!!σημερα παρελαβες?περιμενουμε περισσοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 εκτος απο την αναβαθμισει την οποια δεν μπορει να ολοκληρωση ενω φενεται πως ειναι root και εχει εγκατεστημενο το super user δεν μου δινει δικαιωματα. μηπως ξερει κανενας το γιατι? κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο και η αφη του και ο ηχος του και η καμερα απλως μονο αυτα τα 2 προβληματακια ειναι το θεμα αλλα που θα παει θα τα λυσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 εκτος απο την αναβαθμισει την οποια δεν μπορει να ολοκληρωση ενω φενεται πως ειναι root και εχει εγκατεστημενο το super user δεν μου δινει δικαιωματα. μηπως ξερει κανενας το γιατι? κατα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο και η αφη του και ο ηχος του και η καμερα απλως μονο αυτα τα 2 προβληματακια ειναι το θεμα αλλα που θα παει θα τα λυσουμε... φιλαρακι για την μπαταρια μπορεις να μας πεις δυο πραγματα?και την χρηση που του κανεις βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παρεπιπτοντως εχει βαλει κανεις στο Κ900 την συγκεκριμενη ROM? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48704738&postcount=2209 εγω αυτην εχω και την ειχα βαλει εξαρχης....και ειναι αψογη... (βγηκε και v6 αποτι αλλα ειναι beta οποτε δεν αλλαζω χωρις λογο) ειναι ιδια με την οριτζιναλ απλα χωρις τα πολλα κινεζικα με playstore και root! και ειχε και ενα φιξ για την καμερα που επασχε στις αρχικες viberom.... ειμαστε πολυ τυχαιροι που ο εν λογο developer εχει k900 νομιζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) φιλε φωτη απο το λιγο που διαβασα δεν υποστηριζει ελληνικα! επειδη τωρα πηραμε το τηλεφωνο μηπως πρεπει λιγακι να περιμενουμε επειδι δεν ξερουμε και πολλα μην κανουμε καμια βλακεια και τα χασουμε ολα? ενα αλλο που θελω να αναφερω ειναι οτι κατεβασα την εφαρμογη AnTuTu Benchmark αλλα στο ιντερνετ και στο youtube δεν συμπιπτουν οι μετρησεις!! σε μενα βγαζει 19420 και στα βιντεακια σχεδον σε ολα στο ιντερνετ βγαζει 27800 πανω κατω! το εχει παρατηρησει κανενας σας? Edited January 21, 2014 by agantho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 φιλε φωτη απο το λιγο που διαβασα δεν υποστηριζει ελληνικα! επειδη τωρα πηραμε το τηλεφωνο μηπως πρεπει λιγακι να περιμενουμε επειδι δεν ξερουμε και πολλα μην κανουμε καμια βλακεια και τα χασουμε ολα? ενα αλλο που θελω να αναφερω ειναι οτι κατεβασα την εφαρμογη AnTuTu Benchmark αλλα στο ιντερνετ και στο youtube δεν συμπιπτουν οι μετρησεις!! σε μενα βγαζει 19420 και στα βιντεακια σχεδον σε ολα στο ιντερνετ βγαζει 27800 πανω κατω! το εχει παρατηρησει κανενας σας? Το ειχα και εγω απορια αυτο.Εχω 2 φιλαρακια που εχουν το S4, με τους οποιους ειχαμε μια "κοντρα" σχετικα με μερικα συγκριτικα βιντεο στα οποια το Κ900 βγαζει μεγαλυτερο σκορ στο antutu.Τι συμβαινει αρεγε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Το ειχα και εγω απορια αυτο.Εχω 2 φιλαρακια που εχουν το S4, με τους οποιους ειχαμε μια "κοντρα" σχετικα με μερικα συγκριτικα βιντεο στα οποια το Κ900 βγαζει μεγαλυτερο σκορ στο antutu.Τι συμβαινει αρεγε?:confused: αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...το κ900 εβγαζε 27000 στο antutu v3 οταν αναβαθμιστηκε στο v4 ηταν το μοναδικο τηλεφωνο που οι επιδοσεις του επεσαν.Το δικο μου βγαζει 20700 στην v4 και στην v3 εκδοση 27900.το note2 στην v3 εβγαζε περιπου 18000 και στην v4 21000.ειναι και τα πειραγματα που κανει η samsung στα benchmarks γι αυτο σε καποια εχει αποκλειστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 ειναι μεγαλη η αποκλιση απο το 19200 που μου βγαζει σε σχεση με το 27000 και 28000 που δειχνουν στα βιντεακια! τεσπα αφου δεν ξερουμε τον λογο..αυτο με το facebook το βρηκε κανεις? καθε φορα που συνδεομαι με βγαζει στο Lenovo facebook και για να μπω θα πρεπει να συγχρονισω επαφες κτλ. αλλιως να πατησω cancel και να μπω αμεσως! εψαξα πολυ αλλα δε μπορεσα να το απενεργοποιησω απο καπου.το εχει προσεξει καποιος αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 παιδια μιας και το παραγειλλα και εγω,μπορειται να μου πειτε το πλευ δουλευει κανονικα ; εφαρμογες μπαινουν κανονικα ;αρχεια .apk μπορουμε να βαλουμε και να τα τρεξουμε ; το πηρα απο μινιντιλ οποτε θα εχει το πλευ μεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 στα video εχουν viberom? μηπως εχουν περασει και κανενα αλλο tweak? τα benchmark τα κοροιδευεις αμα θες θελω να πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 φωτη επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα υπαρχει κανενα θεμα αν δεν περασω καλα την viberom που ειχα δωσει το λινκ και τι πιθανοτητα υπαρχει αν κατι δεν περασω καλα να χασω επαφες,εφαρμογες και γενικα να δημιουργησω καποιο προβλημα στο κινητο? οσο για το antutu benchmark δε καταλαβα τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ψάχνομαι εδώ και αρκετό καιρό να πάρω κινητό και είμαι μεταξύ Xiaomi Mi3 64GB και το Κ900 32GB. Επειδή βλέπω ότι οι άλλοι αργούν πάαααρα πολύ, λέω να πάω στο κ900. Υπάρχει κανένα αξιόπιστο μαγαζί να δίνει το 32άρι!? Βρήκα στο Amazon να το δίνουν :confused: Υπάρχει κάπου αλλού!? Να το πάρω από αυτό το ESON!? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ψάχνομαι εδώ και αρκετό καιρό να πάρω κινητό και είμαι μεταξύ Xiaomi Mi3 64GB και το Κ900 32GB. Επειδή βλέπω ότι οι άλλοι αργούν πάαααρα πολύ, λέω να πάω στο κ900. Υπάρχει κανένα αξιόπιστο μαγαζί να δίνει το 32άρι!? Βρήκα στο Amazon να το δίνουν :confused: Υπάρχει κάπου αλλού!? Να το πάρω από αυτό το ESON!? :wacko: Geekbuying, to2c, etotalk και διάφορα άλλα γνωστά και αξιόπιστα. Δες που τον εχει πιονφτηνα. Αν και δεν έχω το κ900 θεωρώ το xiaomi κορυφή βέβαια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αντε επιτελους το παρελαβα!:) Οπως το περιμενα,Τουμπανο:lol: Δυστυχως διαπιστωσα κι εγω οτι δε μπορει να παρει την αναβαθμηση,παρολο που την κατεβαζει και ξεκιναει τη λειτουργια να την εγκαταστησει:(.Η μπαταρια θελει ακομα στρωσημο. Στο μεταξύ εχω μια φιλη που με εχει φαει να της το πουλησω γιατι δε μπορει να περιμενει λογω του οτι χαλασε το δικο της και καιγεται για καλο κινητο.Μου περναει η ιδεα να τη κανω τη κινηση για να παω προς Mi3 λογω καλης υποστηριξης και MIUI (αχ και να μπορουσε να το παρει και το Κ900 και τι στο κοσμο:rolleyes:).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλοριζικο μητσαρα!! εγω ψηνομαι να περασω την viberom V4 που ανεφερα παραπανω αλλα θα περιμενω να με διαφωτισει καλυτερα ο φιλος φωτης! αποψη μου ειναι να το κρατησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλοριζικο μητσαρα!! εγω ψηνομαι να περασω την viberom V4 που ανεφερα παραπανω αλλα θα περιμενω να με διαφωτισει καλυτερα ο φιλος φωτης! αποψη μου ειναι να το κρατησεις!! Φιλε agantho πραγματι ειναι τουμπανο το κινητο.Απλα προβληματιζομαι με το θεμα της υποστιριξης:confused: Να μου πεις "δε τα ηξερες αυτα για το συγκεκριμενο κινητο?".Ελα που ειναι τουμπανο ομως:) Ειμαι βεβαια και λιγο ασχετος με τα "πειραγματα" στα κινητα και για αυτο υπαρχει και ο προβληματισμος.Αν παντως το κανεις το εγχειρημα και πετυχει,θα ηθελα τα "φωτα" σου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 απ'οτι ειδα στο λινκ που ειχα δωσει φαινεται ευκολα αλλα μιας και που ο φωτης την περασε ηδη γι'αυτο θελω καποιες περισσοτερες πληροφοριες να μου πει.στο facebook οταν κανεις login σου βγαζει πριν να κανεις συγχρονισμο με lenovo facebook τις επαφες κτλ. η σε βαζει κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts