vassaki Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή επιτυχία!!!:) Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinakii Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπερα και καλη χρονια!!Ευχαριστουμε παρα πολυ για την ευκαιρια αυτη που μας δινετε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xwstakis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ωραίο ξεκίνημα για το 2013 καλή χρονιά και Καλη επιτυχή σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoninja Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή χρονιά και καλή μας επιτυχία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damien_kr Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ΩΩΩΩΩΩΩ αυτά είναι.. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykoylis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την μαμά μου τον μπαμπά μου, τις αδερφες μου που ειναι μεγάλες αδερφές, τουσ φίλους μου και ειδιαίτερα τον Γιώργο που με γουστάρει αλλά δεν του κάθομαι γιατί είναι αξούριστος, την Samsung για τις ατελείωτες εργατοώρες που έχω φάει να ασχολούμαι με rooter στο galaxy s2 και τα ατελείωτα βράδια που έχω χαλάσει για πάρτι τις καθώς και τα γαλλικά που τις έχω ρίξει, τον Θεό που τα έφερε έτσι ώστε να μπορέσω να κερδίσω αυτό το υπέροχο κινητό που θα το έχω σαν τα μάτια μου και θα σας αγαπώ για πάντα (ή μέχρι να το ξεχάσω) καθώς και πάσης φύσεως άνθρωπο, συγκιρία, κοσμικό γεγονός καθώς και τον γείτονα μου πίνει μπάφους και παίζει προ και μου έσπασε να νεύρα και μπίκα στο forum και είδα αυτό το μηνυμα!!! Αν δεν κερδίσω το κινητό, θα πεθάνει όλη η ανθρωπότητα, θα τρακάρουν οι πλανήτες μεταξύ τους και θα καταρεύσει το σύμπαν, θα "Πέσει" το myphone και θα πάρει προτάθλημα ο Άρης.. Κατά τα άλλα όλα καλά θα πάνε!! Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά...... ή........ Λίγα και καλά!!! Η τρέλα είναι προνόμιο των ισχυρών..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engel85 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 καλή επιτυχία ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariozlp Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_jenny Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή Χρονιά Με Υγεία!!! Καλή Τύχη στο διαγωνισμό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrami Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, και καλή επιτυχία σε όλους! :D www.i-math.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djokerblaster Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλη τυχη σε ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malagad Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Good luck!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feinik Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAROULITAK Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...2013 ΕΥΧΕΣ!:D:rolleyes::p:happy::innocent::love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλη επιτυχια μου αν και δεν νομιζω να μου τυχει :(:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή χρονιά !!! Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorch Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 καλη επιτυχια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 καλή τύχη σε όλους Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλη χρονια και υγεια σε ολους!!! Με πολυ πολυ πολυ τυχη :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή χρονιά! Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 καλη χρονια σε ολους:D OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taponi3 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλη Επιτυχια σε ολους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnfox07 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts