blade_ Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ναι ε?καλα κανω κ δε βαζω :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα, Επίσης, επειδή το κινητό ήρθε από Αμερική, ο φορτιστής έχει την αμερικάνικη πρίζα. Ξέρετε που μπορώ να βρω αντάπτορα; Για αυτό ξέρει κανείς; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για αυτό ξέρει κανείς; Ευχαριστώ! Σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ή μεσω skroutz.gr ή bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά, επειδή βλέπω οτι απασχολεί πολλούς, πήρα hands free, Samsung, EHS62, με 11.90€. Και δουλευουν σωστα? Πηρα και εγω κατι samsung και εφαγα μεγαλη ηττα.. Δεν ακουγονται σωστα και οταν παω να αρχισω ενα τραγουδι ανοιγει το google now Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ με αυτά τα ακουστικά http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus και απενεργοποιημένο το google now δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχουν και μια εφαρμογή στο play store η οποία δούλευε καλά μέχρι να βάλει η google το google now και τώρα δεν μπορείς να χειριστείς το volume. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 http://nexus4accessories.com/official-nexus-4-bumper-discontinued/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τελικα για handsfree εχουμε καταληξει καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και δουλευουν σωστα? Πηρα και εγω κατι samsung και εφαγα μεγαλη ηττα.. Δεν ακουγονται σωστα και οταν παω να αρχισω ενα τραγουδι ανοιγει το google now Ναι. Δουλεύουν κανονικά. Τσέκαρα και με μουσική, για αυτό και το πόσταρα. Μήπως αυτά που είχες πάρει ήταν παλιότερα; Στο κουτί των δικών μου είχε sticker με ημερομηνία παραγωγής 2013. Όπως και να έχει για κάποιον που θέλει να κάνει τη δουλειά του, χωρίς να δώσει πολλά είναι σούπερ. Αν μιλάμε για μουσική όλοι μας έχουμε ένα ζευγάρι καλύτερα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 παιδια μπορειτε να μ στειλετε κανενα λινκ ζελατινα για την οθονη αλλα να μην ειναι full screen αλλα σαν την μαμα που ειχε εξ αρχης. ( χωρις φυσικα το +/- ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Σημερα μου ηρθαν οι ζελατινες της xtreme guard. Οσοι τις περασατε για πειτε κανα τιπ για πιο ευκολη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παιδια η 8αρα εκδοση αξιζει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παιδια η 8αρα εκδοση αξιζει ;;; Εξαρτάται για τη χρήση για την οποία το προορίζεις.Το έχω εδώ και δύο περίπου μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Είναι θέμα αποθηκευτικών αναγκών του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παιδια η 8αρα εκδοση αξιζει ;;; Νομίζω πως όχι φίλε μου... Μην ξεχνάς ότι otg for n4 δεν παίζει,οπότε τα 8 είναι λίγα... Εσύ βέβαια ξέρεις τις ανάγκες σου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Η υποθεση εχει ως εξης, εχω ενα RAZR και σκεφτομαι για ανταλλαγη + 40 Ευρω για Nexus 4 8GB Απο αγγλια. Αξιζει να το κανω ( και λογο χωρου ) και λογο εγγυησης ( δεν ξερω αν ισχυει Ελλαδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Η υποθεση εχει ως εξης, εχω ενα RAZR και σκεφτομαι για ανταλλαγη + 40 Ευρω για Nexus 4 8GB Απο αγγλια. Αξιζει να το κανω ( και λογο χωρου ) και λογο εγγυησης ( δεν ξερω αν ισχυει Ελλαδα). Με εγγύηση δεν έχεις θέμα... Τώρα στα άλλα αν ήμουν στη θέση σου δεν θα το έκανα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Με εγγύηση δεν έχεις θέμα... Τώρα στα άλλα αν ήμουν στη θέση σου δεν θα το έκανα... Ε οποτε δνε το κανω..κραταω το κινητακι μου ! Σε ευχαριστω φιλος-να εισαι καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 http://nexus4accessories.com/official-nexus-4-bumper-discontinued/ Τι παιζει εδω?Ξεμειναν απο στοκ ή να εχουν καποιο ελαττωμα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 υπαρχει κανονικα το bumper σημερα το παρηγγειλα!! απο google store uk Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ασχετη ερωτηση αλλα θελω μια μικρη βοηθεια....αν σπασει η οθονη του google nexus 4 ( εσπασε του κουνιαδου μου ),τι μπορω να κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 ασχετη ερωτηση αλλα θελω μια μικρη βοηθεια....αν σπασει η οθονη του google nexus 4 ( εσπασε του κουνιαδου μου ),τι μπορω να κανω ?? Με περίπου 200.000 ευρώ την ξανά φτιάχνεις... Από service για να LG δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Με περίπου 200.000 ευρώ την ξανά φτιάχνεις... Από service για να LG δεν ξέρω τι παίζει... Με 145 αλλάζει στο s3, κάπου εκεί γύρω θα είναι και του nexus. Πολλά μου φαίνονται τα 200. Κάπου εδώ διάβασα πως η οθόνη στοιχίζει περίπου 85 ευρώ, βάλε και τα εργατικά και υπολόγισε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Με 145 αλλάζει στο s3, κάπου εκεί γύρω θα είναι και του nexus. Πολλά μου φαίνονται τα 200. Κάπου εδώ διάβασα πως η οθόνη στοιχίζει περίπου 85 ευρώ, βάλε και τα εργατικά και υπολόγισε. που θα μπορουσα να απευθυνθω εκτος απο lg ??? μονο στην lg μπορω να παω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα, τα ακουστικά αυτά είναι συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα, τα ακουστικά αυτά είναι συμβατά; 99,9% ναι κάνουν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 που θα μπορουσα να απευθυνθω εκτος απο lg ??? μονο στην lg μπορω να παω ?? Δεν το χώ ψάξει να σου πω την αλήθεια, αλλά εγώ εκεί θα το πήγαινα μιας και η LG στο θέμα του σέρβις είναι πραγματικά αλλού. Πήρα την Ringke Fusion, αυτή με το διάφανο πλαστικό πίσω, πολύ όμορφη αλλά δυστυχώς στο κράτημα δεν μου αρέσει καθόλου, μιας και μου γλιστράει όταν το κρατάς με το μικρό δαχτυλάκι από κάτω και καταντάει κουραστικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts