STATYSS Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Νέος κάτοχος κ εγώ απο σήμερα!μια απορια..είναι αγορασμενο απο uk store οπότε έχει κ αγγλικό φορτιστή..απο που παίρνω γνήσιο ελληνικό? παρε εναν ανταπτορα φιλε μου ννα κανεις την δουλεια σου..!!τσαμπα ειναι..!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Να κάνω μια ερώτηση; Στο κινητό μας έχω βάλει αναγκαστικα θήκη καθώς το πλαστικό πίσω γδερνεται εύκολα ... Για την οθόνη θεωρείτε " must " μεμβράνη ;;; ή επειδή έχει gorilla glass 2 δεν έχει κανενα πρόβλημα; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Πλαστικό πίσω; Μήπως δεν εχεις Ν4; Σχετικα με γορίλα μπροστα , προσωπικά δεν βάζω τίποτα γιατί είναι κρίμα να χάσεις την αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ενα κακό που παρατήρησα με τους ασυρμάτους φορτίστες είναι οτι αμα φορτιστεί το κινητό σταματάνε. Οποτε όσο είναι πανω αναβοσβηνουν και κανουν πολλαπλές φορτίσεις. Δεν γνωρίζω κατά ποσο καταπονουν την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ειναι και πίσω γορίλλα; Γδερνεται πολύ εύκολα όπως το ακουμπάνε με την πλάτη πάντως.. Οσον αφορα την οθόνη Ρώτησα αν είναι οκ έτσι χωρίς την μεμβράνη .. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 http://www.ebay.com/itm/Sennheiser-MM50i-In-Ear-Earphones-With-Smart-Remote-for-iPhone-3GS-4-4S-iPod-/281053531260?pt=US_Headphones&hash=item4170188c7c με microphone και free shipping:O Αυτά παίζουν κανονικά με το Nexus ως handsfree; Γιατί με τόσα που διαβάζω εδώ για τα hands free, είμαι λίγο επιφυλακτικός πριν προχωρήσω σε κάποια αγορά. Επίσης θέλω να ξέρω αν παίζουν και αυτά, γιατί μάλλον κάποια από τα δύο θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Ενα κακό που παρατήρησα με τους ασυρμάτους φορτίστες είναι οτι αμα φορτιστεί το κινητό σταματάνε. Οποτε όσο είναι πανω αναβοσβηνουν και κανουν πολλαπλές φορτίσεις. Δεν γνωρίζω κατά ποσο καταπονουν την μπαταρία. Έχω αυτόν εδώ http://www.ebay.com/itm/NEW-Metrans-MWT02-Qi-Wireless-Charger-for-Nexus-4-NOKIA-Lumia-920-HTC-8x-COOL-/230936930720?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item35c4e9e9a0 ο οποίος ήρθε σε 2 μέρες από Κίνα :blink: Πολύ ωραίο design για τα δικά μου μάτια ,αλμυρός για κάποιους σε τιμή , ο seller παρόλο που έχει μόνο 20 feedbacks είναι πολύ καλύτερος από κάποιους top sellers.O συγκεκριμένος με το που φορτίσει το κινητό κάνει shut down.Θα ξανατσεκάρω ότι δεν ξαναανοιγει και θα ποστάρω update. Σημείωση:όταν συνδέεται σε μπρίζα, το κινητό φορτίζεται ακόμα και με τη rearth fusion θηκη που φοραει το κινητό.Από usb με τη rearth ζορίζεται Edited March 1, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 πισω οχι,δεν εχει γοριλλα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Νέος κάτοχος κ εγώ απο σήμερα!μια απορια..είναι αγορασμενο απο uk store οπότε έχει κ αγγλικό φορτιστή..απο που παίρνω γνήσιο ελληνικό? Και στο πλαίσιο έχει άλλα και σε καταστήματα ηλεκτρολογικου υλικού Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ειναι και πίσω γορίλλα; Γδερνεται πολύ εύκολα όπως το ακουμπάνε με την πλάτη πάντως.. Οσον αφορα την οθόνη Ρώτησα αν είναι οκ έτσι χωρίς την μεμβράνη .. Οχι δεν έχει gorilla, αλλά έχει ΓΥΑΛΙ όχι πλαστικό. Προσωπικά βάζω πάντα screen protector, γιατί καλό το gorilla αλλά και πάλι θέλει προσοχή. Με μια προστασία οθονης είσαι σχεδόν εντελώς ξέγνοιαστος. Και αν βάλεις μια ποιοτική λύση των ~10+€ δεν χάνεις καμιά αίσθηση. Αν βάλεις τις κινεζιές τύπου 365 ζελατίνες με 1 γιεν οκ, αυτονόητο είναι. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Οχι δεν έχει gorilla, αλλά έχει ΓΥΑΛΙ όχι πλαστικό. Προσωπικά βάζω πάντα screen protector, γιατί καλό το gorilla αλλά και πάλι θέλει προσοχή. Με μια προστασία οθονης είσαι σχεδόν εντελώς ξέγνοιαστος. Και αν βάλεις μια ποιοτική λύση των ~10+€ δεν χάνεις καμιά αίσθηση. Αν βάλεις τις κινεζιές τύπου 365 ζελατίνες με 1 γιεν οκ, αυτονόητο είναι. Και 100 ευρώ ζελατίνα να βάλεις, την καθαρότητα της εικονας αλλά και την λεία αίσθηση την χάνεις. Εδώ προσπαθουν να μειώσουν το πάχος του γυαλιου και εμείς θα βάζουμε επιπρόσθετα φιλμ; Πίσω ναι, μπροστά αν εχεις pouch δεν βρίσκω τον λογο. Χαρείτε την αγορά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Και 100 ευρώ ζελατίνα να βάλεις, την καθαρότητα της εικονας αλλά και την λεία αίσθηση την χάνεις. Εδώ προσπαθουν να μειώσουν το πάχος του γυαλιου και εμείς θα βάζουμε επιπρόσθετα φιλμ; Πίσω ναι, μπροστά αν εχεις pouch δεν βρίσκω τον λογο. Χαρείτε την αγορά σας. Συμφωνώ σε αυτό που λες..χάνεις την αίσθηση.. Για πίσω έχετε κάνα link ; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Για όσους το αγοράσατε από UK. Έχω το φορτιστή με αντάπτορα και όταν είναι στην πρίζα χωρίς να είναι το κινητό συνδεδεμένο, κάνει ένα βουητό, όχι κάτι τρομαχτικό αλλά ακούγεται. Μάλιστα το βουητό συνεχίζει ακόμη (για λίγο) και όταν βγάλω το φορτιστή από την πρίζα. Με το κινητό πάνω δεν ακούγεται τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Για όσους το αγοράσατε από UK. Έχω το φορτιστή με αντάπτορα και όταν είναι στην πρίζα χωρίς να είναι το κινητό συνδεδεμένο, κάνει ένα βουητό, όχι κάτι τρομαχτικό αλλά ακούγεται. Μάλιστα το βουητό συνεχίζει ακόμη (για λίγο) και όταν βγάλω το φορτιστή από την πρίζα. Με το κινητό πάνω δεν ακούγεται τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Ισχυει ..το είχα παρατηρήσει ακριβως το ίδιο με αλλους φορτιστες γενικα και ειδικα απο τον sonyericsson Σαν σφύριγμα ..δεν είναι κάτι θεωρώ εγω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ισχυει ..το είχα παρατηρήσει ακριβως το ίδιο με αλλους φορτιστες γενικα και ειδικα απο τον sonyericsson Σαν σφύριγμα ..δεν είναι κάτι θεωρώ εγω Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχεις συναντήσει σε φορτιστές φτιαγμένους για αγγλικές πρίζες ή γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχεις συναντήσει σε φορτιστές φτιαγμένους για αγγλικές πρίζες ή γενικά; Τουλάχιστον σε δυο.. Απο κινητά αγορασμενα στην Ελλάδα Έννοεις σαν σφύριγμα σωστα; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Για όσους το αγοράσατε από UK. Έχω το φορτιστή με αντάπτορα και όταν είναι στην πρίζα χωρίς να είναι το κινητό συνδεδεμένο, κάνει ένα βουητό, όχι κάτι τρομαχτικό αλλά ακούγεται. Μάλιστα το βουητό συνεχίζει ακόμη (για λίγο) και όταν βγάλω το φορτιστή από την πρίζα. Με το κινητό πάνω δεν ακούγεται τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Οι πυκνωτες ειναι, γιαυτο το ακους και αφου το βγαλεις. Τιποτα φοβερο, απλα η ποιοτητα τους οπως στους περισσοτερους φορτιστες δεν ειναι καλη. Οχι δεν έχει gorilla, αλλά έχει ΓΥΑΛΙ όχι πλαστικό. Προσωπικά βάζω πάντα screen protector, γιατί καλό το gorilla αλλά και πάλι θέλει προσοχή. Με μια προστασία οθονης είσαι σχεδόν εντελώς ξέγνοιαστος. Και αν βάλεις μια ποιοτική λύση των ~10+€ δεν χάνεις καμιά αίσθηση. Αν βάλεις τις κινεζιές τύπου 365 ζελατίνες με 1 γιεν οκ, αυτονόητο είναι. Αν και το ιδιο πιστευω, διατηρω μια επιφυλαξη. Στο 4.15, μιλαει ο Mr. Duarte. Μαλλον ηταν απλα τα πρωτοτυπα ετσι. Edited March 2, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παίδες οι οθόνες χαρασονται ακόμη και με king kong 5, όχι σκέτο gorilla. Και δεν είναι μόνο οι γρατζουνιές, αλλά και η βρωμιά. Σκεφτείτε τι πιάνετε κάθε μέρα και μετά το κινητό. Λερώνει πανεύκολα η οθόνη. Τόσα λεφτά δίνουμε, δεν βλάπτει λίγη προσοχή παραπάνω. Εξάλου είναι τόσο ανεπαίσθητη η διαφορά στην αίσθηση αφής με μια ποιοτική ζελατίνα που δεν αξίζει το ρίσκο να ΜΗΝ βάλει κάποιος. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως νομίζει :) Αν και το ιδιο πιστευω, διατηρω μια επιφυλαξη. Στο 4.15, μιλαει ο Mr. Duarte. Μαλλον ηταν απλα τα πρωτοτυπα ετσι. Το θυμάμαι αυτό, αλλά κανένα review site δεν το έχει επιβεβαιώσει. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Πολλα το εχουν επιβεβαιωσει. Που και παλι δεν ειναι κριτηριο αυτο, ειτε λενε οτι ειναι gorilla ειτε οχι γιατι πολυ απλα δεν εχουν τα μεσα να το αναλυσουν. Βρηκα τουλαχιστον 5 ψαχνωντας ενα spec sheet της google που ανεφερε οτι το πισω ειναι gorila glass. Btw το εχει αφαιρεσει αλλα και παλι δε λεει κατι...το ιδιο spec sheet ελεγε οτι υποστηριζει otg το κινητο μας... Edited March 2, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Προσωπικά διαφωνω οτι είναι αναπαισθητη η διάφορα με ζελατίνα, τόσο στην αφη όσο και στη όραση. Επίσης διαφωνώ οτι η οθόνη μπορεί να γρατσουνιστει μέσα σε pouch. 4 χρόνια με το HTC desire με απλό γυαλί και αφού αλλαξα 2 ζελατινες, βρήκα την απόλυτη χαρά να απόλαμβάνω την οθόνη σκέτη. Καμια γρατσουνια ακόμη και σήμερα. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου, προσωπικής ευχαρίστησης και πιθανως μεταπώλησης του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Οντως το προτεκτορ ειναι τρελη αηδια.. Οσες φορες πειρα το πεταξα.. Ξαναπηρα τωρα για δοκιμη αλλη μαρκα.. Αν δεν κανει και αυτο πεταμα οπως ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Pouch? Αλλοιώνει την γεύση βρε φίλε :-P Πισω πάντως έβαλα το αυτοκόλλητο δερμα που έχει βγάλει η dbrand. Δείχνει τέλειο Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Είχα και εγώ το desire μέχρι πριν λίγες μέρες που το αντικατεστησα με το nexus, δεν είχε απλό γυαλί ήταν gorilla glass 1, αλλά δυστυχώς το δικό μου στα 3 χρόνια χρήσης είχε αποκτήσει μια μικρή αλλά εμφανή χαρακιά! Οπότε protector στο nexus και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Για όσους το αγοράσατε από UK. Έχω το φορτιστή με αντάπτορα και όταν είναι στην πρίζα χωρίς να είναι το κινητό συνδεδεμένο, κάνει ένα βουητό, όχι κάτι τρομαχτικό αλλά ακούγεται. Μάλιστα το βουητό συνεχίζει ακόμη (για λίγο) και όταν βγάλω το φορτιστή από την πρίζα. Με το κινητό πάνω δεν ακούγεται τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Το κάνει και ο ευρωπαϊκός φορτιστής (και ο δικός μου). Σφυράει ο πυκνωτής. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αυτά παίζουν κανονικά με το Nexus ως handsfree; Γιατί με τόσα που διαβάζω εδώ για τα hands free, είμαι λίγο επιφυλακτικός πριν προχωρήσω σε κάποια αγορά. Επίσης θέλω να ξέρω αν παίζουν και αυτά, γιατί μάλλον κάποια από τα δύο θα πάρω. Ξέρει κάποιος να απαντήσει πριν προχωρήσω σε παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts