scorpio3 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Χάζευα θήκες και είδα τις 3 παρακάτω στο ebay : 3mm Ultra Thin Matte Hard Case Cover For Google Nexus 4 LG E960 Black Clear Colorful 3mm Ultra Thin Matte Hard Case Cover Skin For LG Nexus 4 E960 Rearth Ringke SLIM for Google Nexus 4 SF LF Premium Matte Finish Hard Case Και τώρα θυμήθηκα και αυτή : FACEPLATE LG NEXUS 4 E960 HARDSHELL BLACK Απόψεις; Πολυ ομορφη η clear φιλε με εβαλες σε μπριζα και φτηνη!!!το θεμα ειναι να κουμπωνει καλα στο κινητο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τα κουμπιά θα πατιούνται; Πως το βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τα κουμπιά θα πατιούνται; Πως το βλέπεις; φιλε να σου πω την αληθεια εχω την sgp ultra thin air στο ιδιο στυλ...λιγο σε δισκολευει γιατι τα κουμπια ειναι πιο μεσα αλα εχει τελεια εμφανιση Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Αυτό βλέπω και εγώ στις φωτογραφίες και προβληματίζομαι λιγάκι :confused: [edit]Βλέπω ένα video review για την θήκη σου και οι τρύπες που έχει για τα πλήκτρα μου φαίνονται μια χαρά [/edit] Edited August 9, 2013 by rama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Αυτό βλέπω και εγώ στις φωτογραφίες και προβληματίζομαι λιγάκι :confused: [edit]Βλέπω ένα video review για την θήκη σου και οι τρύπες που έχει για τα πλήκτρα μου φαίνονται μια χαρά [/edit] ναι μια χαρά είναι και κουμπώνει πολύ καλά απλα επειδη η θηκη εχει λιγο εξόγκωμα πρέπει να πιέσεις λιγο παραπανω.....τωρα αυτην που προτεινες εσυ γραφει slim οποτε μπορει να ειναι πιο λεπτη ακομα κ να μην εχεις καθολου θεμα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 ναι μια χαρά είναι και κουμπώνει πολύ καλά απλα επειδη η θηκη εχει λιγο εξόγκωμα πρέπει να πιέσεις λιγο παραπανω.....τωρα αυτην που προτεινες εσυ γραφει slim οποτε μπορει να ειναι πιο λεπτη ακομα κ να μην εχεις καθολου θεμα Εχω μια παρομοια της krusell.σε παχος δε ξερω να σας πω σε σχεση με την spigen.λογικα ιδιες μου φαινονται.τα κουμπια τα παταω μια χαρα.και με εχει βολεψει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Εγώ μολίς πήρα την Ringke Slim.Είμαι ευχαριστημένος.Πρωτα απ όλα δεν νοιωθω τόσο πολύ την θερμοκρασία του κινητού.Επίσης στον ασύρματο φορτιστη απο Wind κάθεται χωρίς να γλιστράει προς τα κατω.Επίσης έχει πολυ καλη αισθηση,δεν το νοιωθεις τεράστιο στο χερι. http://www.rearthusa.com/assets/images/NEXUS_4_all_color_img.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Κατι φτηνο (και χωρις να γρατζουναει το κινητο) σε bumper εχει να προτεινει κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έχει να σχολιάσει κανείς κάτι γι'αυτό;http://www.ebay.com/itm/Wireless-Charger-Pad-General-QI-For-Nexus-4-Lumia-HTC-8X-DNA-Note-II-S3-IPhone-/181192689669?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a2fed0805 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Υπαρχει πιθανοτητα αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013791&sid=1 να δουλευουν με το τηλεφωνο μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έχει να σχολιάσει κανείς κάτι γι'αυτό;http://www.ebay.com/itm/Wireless-Charger-Pad-General-QI-For-Nexus-4-Lumia-HTC-8X-DNA-Note-II-S3-IPhone-/181192689669?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a2fed0805 Απο οτι reviews video κτλπ που έχω δει έχει θέματα με το nexus..Πρεπει να το βάζεις ανάποδα και αρκετές φορες σταματάει να φορτίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) :D Θα της ζητήσω προμήθεια ....χχααχχαχαχαχααχα. Είναι ωραία θήκη πάντως και εμφανισιακά και σαν κατασκευή είναι καλοραμμένη. Περιμένω και ένα bumper που έχω παραγγείλει από ebay. Αν το κινητό χωράει με το bumper μέσα (το κόβω αδύνατο βέβαια) θα είναι ακόμα πιο καλή :D Χμ, αύριο μπαίνει παραγγελία, αρκεί να βγαίνει το μαγνητάκι και να μπαίνει βέλκρο. Edited August 11, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Χμ, αύριο μπαίνει παραγγελία, αρκεί να βγαίνει το μαγνητάκι και να μπαίνει βέλκρο. Της το είπα και εγώ σαν καλύτερη ιδέα να μην βάζει μαγνητάκι ή να έχει την επιλογή κάποιος αν θέλει. Είναι πάρα πολύ μικρό το μαγνητάκι , δεν είναι σαν άλλες θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Έχει κανείς σας καμιά βάση αυτοκινήτου που να κάθεται στο παρμπρίζ για να το έχω στο και σαν ναβι;; Eγώ στο αμάξι επειδή έχω νάβι άρα και βάση σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/itm/Air-Vent-Car-Mount-Holder-Stand-for-LG-Optimus-L9-G-E970-Nexus-4-Motion-4G-/231010223115?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item35c948440b Απο οτι reviews video κτλπ που έχω δει έχει θέματα με το nexus..Πρεπει να το βάζεις ανάποδα και αρκετές φορες σταματάει να φορτίζει.. Ευχαριστώ πολύ! Τώρα για θήκη θέλω να ρωτήσω.Όπως έχω αναφέρει ξανά,έχω το κινητό περίπου 2,5 μήνες χωρίς θήκη,χωρίς τίποτα.Και έτσι θα το άφηνα αλλά αυτοί οι φίλοι μου πολύ ατζαμήδες ρε παιδί μου.Ψάχνω θήκη τέτοιου στυλ http://www.ebay.com/itm/WHITE-TPU-RUBBER-BORDER-BUMPER-COVER-CLEAR-HARD-CASE-for-LG-GOOGLE-NEXUS-4-SP-/281042240367?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item416f6c436f που θα μπαινοβγαίνει την ημέρα 4-5 φορές χωρίς να γδέρνει το κινητό.Όποιος έχει κάποια τέτοια ας κάνει τον κόπο να στείλει..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Για οποιον διαμαρτυρεται για την αντοχη της μπαταριας στο N4 μπορει να χρησιμοποιησει αυτο: http://www.androidcentral.com/review-zerolemon-nexus-4-juicer-removable-battery-case:knife: Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 How much ugly are you prepared to put in your pocket — assuming you have oversized pockets and they don't turn inside-out out of fright — to use a battery case (again, with a removable battery) for your Nexus 4? Νομιζω τα λεει ολα!Ασε οποιος θελει μεγαλυτερη αυτονομια ας παρει Note II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Για οποιον διαμαρτυρεται για την αντοχη της μπαταριας στο N4 μπορει να χρησιμοποιησει αυτο: http://www.androidcentral.com/review-zerolemon-nexus-4-juicer-removable-battery-case:knife: Έχεις αγοράσει από αυτό το site?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) How much ugly are you prepared to put in your pocket — assuming you have oversized pockets and they don't turn inside-out out of fright — to use a battery case (again, with a removable battery) for your Nexus 4? Νομιζω τα λεει ολα!Ασε οποιος θελει μεγαλυτερη αυτονομια ας παρει Note II εχασες το καλυτερο "What you've got is a big black brick whose only redeeming design quality is that the corners are rounded off, presumably to keep one from stabbing one's self in the eyeballs after first seeing this monstrosity" Βαζω και μια αλλη προταση αλμυρη: http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4500mah-power-case-for-lg-nexus-4.html Edited August 12, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 εχασες το καλυτερο "What you've got is a big black brick whose only redeeming design quality is that the corners are rounded off, presumably to keep one from stabbing one's self in the eyeballs after first seeing this monstrosity" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Για οποιον διαμαρτυρεται για την αντοχη της μπαταριας στο N4 μπορει να χρησιμοποιησει αυτο: http://www.androidcentral.com/review-zerolemon-nexus-4-juicer-removable-battery-case:knife: Εγώ περιμένω να πάρω την http://www.mugen-power-batteries.com/lg/lg-nexus-4/mugen-power-4500mah-power-case-for-lg-nexus-4.html , 214% παραπάνω μπαταρία :D Αλλά είναι ο ορισμός του "κάνω το κινητό μου όσο πιο άσχημο γίνεται". Βέβαια σε κανένα camping, κανένα ταξιδάκι θα βολέψει πολύ. Edited August 12, 2013 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εγώ περιμένω να πάρω την http://www.mugen-power-batteries.com/lg/lg-nexus-4/mugen-power-4500mah-power-case-for-lg-nexus-4.html , 214% παραπάνω μπαταρία :D Αλλά είναι ο ορισμός του "κάνω το κινητό μου όσο πιο άσχημο γίνεται". Βέβαια σε κανένα camping, κανένα ταξιδάκι θα βολέψει πολύ. Τα χρηματα που ζητανε δεν είναι υπερβολικά;;Σε camping μπορείς να πάρεις και battery bank.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Τα χρηματα που ζητανε δεν είναι υπερβολικά;; Βγαίνει κάπου στα 67€... ούτε πολλά αλλά ούτε και λίγα. Σε camping μπορείς να πάρεις και battery bank.. Σωστό και αυτό. Αλλά είναι πιο βολικό να έχω ένα καπάκι το οποίο κουμπώνει αμέσως στο κινητό μου και τριπλασιάζει την μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Θελω να παρω εναν ασυρματο φορτιστη και σκεφτομουν τον καινουριο της samsung για το σ4 ή της νοκια το dt-900. Τους εχει δοκιμασει καποιος; Εσεις ποιον προτεινετε; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Θελω να παρω εναν ασυρματο φορτιστη και σκεφτομουν τον καινουριο της samsung για το σ4 ή της νοκια το dt-900. Τους εχει δοκιμασει καποιος; Εσεις ποιον προτεινετε; Εφόσον είναι καθαρά για μούρη, τον πιο φτηνό που να είναι και όμορφο. Εγώ πήρα έναν φτηνό κινέζικο που είναι σε μαύρο γυαλιστερό υλικό και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εφόσον είναι καθαρά για μούρη, τον πιο φτηνό που να είναι και όμορφο. Εγώ πήρα έναν φτηνό κινέζικο που είναι σε μαύρο γυαλιστερό υλικό και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Για στείλε μας λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts