ijojoba Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εμένα πάντως δεν έχει καμία απολύτως αντίσταση. Εκτός αν δεν έχω βάλει σωστά αυτό το δαχτυλίδι που από την αρχή με έχει μπλέξει. Όσο για φόρτιση είναι για κλάματα. Φορτίζει για 5-10 λεπτά και μετά σταματάει. Δαχτυλίδι εννοείς το ferite core που μπαίνει στο καλώδιο? Αν ναι, αυτό δεν έχει σχέση με την επαφή. Δεν είχε κάτι άλλο να τοποθετήσεις στη συσκευασία. Τη φόρτιση τη σταματάει γιατί λογικά δεν κάνει καλή επαφή και χάνει το κεντράρισμα. Μήπως έχεις καμιά θήκη που δεν επιτρέπει τη φόρτιση (αν είναι χοντρή ή δεν ξέρω κι εγώ τι); Δοκίμασε να καθαρίσεις την επιφάνεια του φορτιστή με βρεγμένο πανάκι χωρίς ίνες ή με κολλητική ταινία. Αυτό έχω διαβάσει ότι κάνουν. Εμένα δεν έχει χρειαστεί καθάρισμα μέχρις στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Όχι δεν έχω θήκη. Μόνο τη πρώτη φορά μου το φόρτισε καλά. Μέχρι που γύρισα σε μαμίσια rom για να το τσεκάρω. Μετά άρχισα να σκέφτομαι αν τυχόν φταίει το daydream ή το wifi αν είναι ενεργοποιημένα. Μέχρι που βαρέθηκα. Θα κοιτάξω να το καθαρίσω καλά και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παρέλαβα σήμερα αυτή την βάση αυτοκινήτου για το κινητό. http://i.ebayimg.com/t/GOOGLE-NEXUS-4-DEDICATED-CAR-HOLDER-WINDSCREEN-SUCTION-MOUNT-CRADLE-KIT-/00/s/NzY0WDY4OA==/z/7u4AAOxyK~hRG2X1/$T2eC16R,!)kE9s4Z+llIBRG2(1G6ow~~60_12.JPG Φαίνεται πολύ σταθερή, αφού το κινητό μπαίνει συρταρωτά και τα πλαϊνά αυτάκια το κρατάνε πολύ καλά, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει με κλιπάκι ένα άλλο αυτάκι που δεν το αφήνει να κινηθεί κάθετα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Παρέλαβα σήμερα Aρκει να εχει καλη βεντουζα και να μην σου πεσει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τι είναι το daydream ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τι είναι το daydream ρε παιδιά? κατι σαν screensaver μπορεις να διαβασεις περισσοτερα εδω http://www.angroid.gr/tutorials/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-daydream-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84/ Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Aρκει να εχει καλη βεντουζα και να μην σου πεσει. Την δοκίμασα σήμερα την βάση. Πραγματικά τρομερή η βεντουζα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 εγω περιμενω αυτα να μου ερθουν http://www.ebay.com/itm/LG-HSS-F420-Quadbeat-SE-Black-Optimus-G-Ear-Headphone-Earphone-Handsfree-/281112027775?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item417395227f Επανέρχομαι....Μολις σημερα παρελαβα τα παραπάνω ακουστικα. Ταιριάζουν απόλυτα με το κινητο και έχουν πολυ καλο ηχο με αρκετο μπασο και χωρις μπουκωματα σε full ενταση. Επισης και απο το μικροφωνο ακουγομαι αρκετα καλα σε σχεση με αλλα ακουστικα Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Επανέρχομαι....Μολις σημερα παρελαβα τα παραπάνω ακουστικα. Ταιριάζουν απόλυτα με το κινητο και έχουν πολυ καλο ηχο με αρκετο μπασο και χωρις μπουκωματα σε full ενταση. Επισης και απο το μικροφωνο ακουγομαι αρκετα καλα σε σχεση με αλλα ακουστικα Δυο ερωτησεις : 1) Ειναι τα αυθεντικα; 2) Πληρωσες κατι παραπανω (πχ τελωνειο) ; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ειναι αυθεντικα LG και ειναι μια special edition (ουσιαστικα βελτιωμενη εκδοση στον ηχο) των ακουστικων που πουλαει η Google στο play store. Οχι δεν πληρωσα τιποτα παραπανω και μαλιστα τα εστειλε συστημενα (εκαναν 11 μερες συνολο μαζι με τα σ/κ απο Κορεα) Σφραγισμενη συσκευασια εννοειται... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ειναι αυθεντικα LG και ειναι μια special edition (ουσιαστικα βελτιωμενη εκδοση στον ηχο) των ακουστικων που πουλαει η Google στο play store. Οχι δεν πληρωσα τιποτα παραπανω και μαλιστα τα εστειλε συστημενα (εκαναν 11 μερες συνολο μαζι με τα σ/κ απο Κορεα) Σφραγισμενη συσκευασια εννοειται... Κατα 99% η google δεν πουλάει αυτά..Έχει ειδική εκδοση nexus και έχουν διαφορετικο σήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Και παλι όμως δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα απο αυτά που πουλάει η Google Αν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα προορίζονται για το optimus g Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Και παλι όμως δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα απο αυτά που πουλάει η Google Αν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα προορίζονται για το optimus g Για τα όποια δεν έχω ακούσει και πολυ καλά λογια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ωραια αυτα αλλα ακριβα νομιζω.. Υπαρχουν ακουστικα που να εχει δοκιμασει καποιος κ να δουλευει το κουμπι τερματισμου της κλησης? Τα ασπρα που ειχε το eshop 10€ για το GS3 τα δοκιμασα κ δεν δουλευε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια καλη αγορα!!!http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Genuine-Google-Nexus-4-Bumper-Case-Black-OEM-by-LG-/130931969347?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e7c274d43 Επεσε πολη η τιμη της!!!Ειναι και η original Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια καλη αγορα!!!http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Genuine-Google-Nexus-4-Bumper-Case-Black-OEM-by-LG-/130931969347?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e7c274d43 Επεσε πολη η τιμη της!!!Ειναι και η original Τα μεταφορικά τα είδες :wacko:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Ποια απο αυτές τις δυο θήκες θα μου προτεινάτε εσείς; http:// www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobile-accessories/original-mobile-accesories/protective-cases/bugatti/bugatti-leather-skinny-steel-size-xl-or.html http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221251919971 Edited July 10, 2013 by kyriakos96 Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Τα μεταφορικά τα είδες :wacko:; ουπςςςς λαθος εχεις δικιο!!!!!:cry: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ποια απο αυτές τις δυο θήκες θα μου προτεινάτε εσείς; http:// www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobile-accessories/original-mobile-accesories/protective-cases/bugatti/bugatti-leather-skinny-steel-size-xl-or.html http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221251919971 Την πρώτη φίλε μου, γιατί μια σαν την δεύτερη είχε η γυναίκα μου για το Xperia s και δεν καθόταν καλά με αποτέλεσμα να της πέσει το κινητό μέσα από την θήκη. Ευτυχώς είχαμε τα χάλια ακόμα !!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ωραια αυτα αλλα ακριβα νομιζω.. Υπαρχουν ακουστικα που να εχει δοκιμασει καποιος κ να δουλευει το κουμπι τερματισμου της κλησης? Τα ασπρα που ειχε το eshop 10€ για το GS3 τα δοκιμασα κ δεν δουλευε.. Κανεις δεν εχει βρει ακουστικα που να δουλευει κ το πληκτρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Κανεις δεν εχει βρει ακουστικα που να δουλευει κ το πληκτρο?? Εγώ μόνο ασύρματα, τα MW600. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Και εγώ μόνο τα mw600 .δοκίμασα του s4 κ Τζιφος όπως κ επίσης του iPhone 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Κανένα καλό bumber έχετε δοκιμάσει για να μου προτείνετε; Με καλή εφαρμογή, γιατί αυτό που είχα πάρει με 4 ευρώ πάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Κανένα καλό bumber έχετε δοκιμάσει για να μου προτείνετε; Με καλή εφαρμογή, γιατί αυτό που είχα πάρει με 4 ευρώ πάει!! Εγώ με τοσα είχα κ με φυλαξε μια χαρά.θα το ξαναπαρω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Εγώ με τοσα είχα κ με φυλαξε μια χαρά.θα το ξαναπαρω Πιο είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts