Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως δεν έχει καμία απολύτως αντίσταση. Εκτός αν δεν έχω βάλει σωστά αυτό το δαχτυλίδι που από την αρχή με έχει μπλέξει.

Όσο για φόρτιση είναι για κλάματα. Φορτίζει για 5-10 λεπτά και μετά σταματάει.

Δαχτυλίδι εννοείς το ferite core που μπαίνει στο καλώδιο? Αν ναι, αυτό δεν έχει σχέση με την επαφή. Δεν είχε κάτι άλλο να τοποθετήσεις στη συσκευασία. Τη φόρτιση τη σταματάει γιατί λογικά δεν κάνει καλή επαφή και χάνει το κεντράρισμα. Μήπως έχεις καμιά θήκη που δεν επιτρέπει τη φόρτιση (αν είναι χοντρή ή δεν ξέρω κι εγώ τι);

Δοκίμασε να καθαρίσεις την επιφάνεια του φορτιστή με βρεγμένο πανάκι χωρίς ίνες ή με κολλητική ταινία. Αυτό έχω διαβάσει ότι κάνουν. Εμένα δεν έχει χρειαστεί καθάρισμα μέχρις στιγμής.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν έχω θήκη. Μόνο τη πρώτη φορά μου το φόρτισε καλά. Μέχρι που γύρισα σε μαμίσια rom για να το τσεκάρω. Μετά άρχισα να σκέφτομαι αν τυχόν φταίει το daydream ή το wifi αν είναι ενεργοποιημένα. Μέχρι που βαρέθηκα.

Θα κοιτάξω να το καθαρίσω καλά και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ.

Παρέλαβα σήμερα αυτή την βάση αυτοκινήτου για το κινητό.

http://i.ebayimg.com/t/GOOGLE-NEXUS-4-DEDICATED-CAR-HOLDER-WINDSCREEN-SUCTION-MOUNT-CRADLE-KIT-/00/s/NzY0WDY4OA==/z/7u4AAOxyK~hRG2X1/$T2eC16R,!)kE9s4Z+llIBRG2(1G6ow~~60_12.JPG

Φαίνεται πολύ σταθερή, αφού το κινητό μπαίνει συρταρωτά και τα πλαϊνά αυτάκια το κρατάνε πολύ καλά, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει με κλιπάκι ένα άλλο αυτάκι που δεν το αφήνει να κινηθεί κάθετα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Aρκει να εχει καλη βεντουζα και να μην σου πεσει.

Την δοκίμασα σήμερα την βάση.

Πραγματικά τρομερή η βεντουζα.

Amazon Fire stick 4k max

Επανέρχομαι....Μολις σημερα παρελαβα τα παραπάνω ακουστικα.

Ταιριάζουν απόλυτα με το κινητο και έχουν πολυ καλο ηχο με αρκετο μπασο και χωρις μπουκωματα σε full ενταση.

Επισης και απο το μικροφωνο ακουγομαι αρκετα καλα σε σχεση με αλλα ακουστικα

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Επανέρχομαι....Μολις σημερα παρελαβα τα παραπάνω ακουστικα.

Ταιριάζουν απόλυτα με το κινητο και έχουν πολυ καλο ηχο με αρκετο μπασο και χωρις μπουκωματα σε full ενταση.

Επισης και απο το μικροφωνο ακουγομαι αρκετα καλα σε σχεση με αλλα ακουστικα

Δυο ερωτησεις :

1) Ειναι τα αυθεντικα;

2) Πληρωσες κατι παραπανω (πχ τελωνειο) ;

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Ειναι αυθεντικα LG και ειναι μια special edition (ουσιαστικα βελτιωμενη εκδοση στον ηχο) των ακουστικων που πουλαει η Google στο play store.

Οχι δεν πληρωσα τιποτα παραπανω και μαλιστα τα εστειλε συστημενα (εκαναν 11 μερες συνολο μαζι με τα σ/κ απο Κορεα)

Σφραγισμενη συσκευασια εννοειται...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ειναι αυθεντικα LG και ειναι μια special edition (ουσιαστικα βελτιωμενη εκδοση στον ηχο) των ακουστικων που πουλαει η Google στο play store.

Οχι δεν πληρωσα τιποτα παραπανω και μαλιστα τα εστειλε συστημενα (εκαναν 11 μερες συνολο μαζι με τα σ/κ απο Κορεα)

Σφραγισμενη συσκευασια εννοειται...

Κατα 99% η google δεν πουλάει αυτά..Έχει ειδική εκδοση nexus και έχουν διαφορετικο σήμα..

Και παλι όμως δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα απο αυτά που πουλάει η Google

Αν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα προορίζονται για το optimus g

Και παλι όμως δεν έχει τόσο μεγάλη διάφορα απο αυτά που πουλάει η Google

Αν δεν κάνω λάθος τα συγκεκριμένα προορίζονται για το optimus g

Για τα όποια δεν έχω ακούσει και πολυ καλά λογια..

Ωραια αυτα αλλα ακριβα νομιζω.. Υπαρχουν ακουστικα που να εχει δοκιμασει καποιος κ να δουλευει το κουμπι τερματισμου της κλησης?

Τα ασπρα που ειχε το eshop 10€ για το GS3 τα δοκιμασα κ δεν δουλευε..

Μια καλη αγορα!!!http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Genuine-Google-Nexus-4-Bumper-Case-Black-OEM-by-LG-/130931969347?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e7c274d43 Επεσε πολη η τιμη της!!!Ειναι και η original

IPhone 15 Pro 

Μια καλη αγορα!!!http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Genuine-Google-Nexus-4-Bumper-Case-Black-OEM-by-LG-/130931969347?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1e7c274d43 Επεσε πολη η τιμη της!!!Ειναι και η original

Τα μεταφορικά τα είδες :wacko:;

Ποια απο αυτές τις δυο θήκες θα μου προτεινάτε εσείς; http:// www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobile-accessories/original-mobile-accesories/protective-cases/bugatti/bugatti-leather-skinny-steel-size-xl-or.html

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221251919971

Edited by kyriakos96

Ποια απο αυτές τις δυο θήκες θα μου προτεινάτε εσείς; http:// www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobile-accessories/original-mobile-accesories/protective-cases/bugatti/bugatti-leather-skinny-steel-size-xl-or.html

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221251919971

Την πρώτη φίλε μου, γιατί μια σαν την δεύτερη είχε η γυναίκα μου για το Xperia s και δεν καθόταν καλά με αποτέλεσμα να της πέσει το κινητό μέσα από την θήκη. Ευτυχώς είχαμε τα χάλια ακόμα !!! :-)

Ωραια αυτα αλλα ακριβα νομιζω.. Υπαρχουν ακουστικα που να εχει δοκιμασει καποιος κ να δουλευει το κουμπι τερματισμου της κλησης?

Τα ασπρα που ειχε το eshop 10€ για το GS3 τα δοκιμασα κ δεν δουλευε..

Κανεις δεν εχει βρει ακουστικα που να δουλευει κ το πληκτρο??

Κανεις δεν εχει βρει ακουστικα που να δουλευει κ το πληκτρο??

Εγώ μόνο ασύρματα, τα MW600.

Amazon Fire stick 4k max

Κανένα καλό bumber έχετε δοκιμάσει για να μου προτείνετε; Με καλή εφαρμογή, γιατί αυτό που είχα πάρει με 4 ευρώ πάει!!

Κανένα καλό bumber έχετε δοκιμάσει για να μου προτείνετε; Με καλή εφαρμογή, γιατί αυτό που είχα πάρει με 4 ευρώ πάει!!

Εγώ με τοσα είχα κ με φυλαξε μια χαρά.θα το ξαναπαρω

Δημήτρης

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ