Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εικόνα είναι crystal clear και εμένα προσωπικα μου "αρέσει" παρα πολύ η αφή...

Δεν "κολλάει" πανω το δάκτυλο σου :) Απο εδώ και πέρα θα παίρνω τέτοιες δεν ξανά πληρώνω skinomi 20€

Ενημερωσε μας μολις την παρεις γιατι ειναι μια απο τις λιγες θηκες που πιστευω οτι ειναι τελειες και θελω να την παρω και εγω μετα τις εντυπωσεις σου ....

Καλησπέρα!!!Παρέλαβα σήμερα την ultra thin air μου ήρθε σε 11 μερες.Αψωγη αίσθηση και εμφάνιση!!!!!την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300845709722&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!!!Παρέλαβα σήμερα την ultra thin air μου ήρθε σε 11 μερες.Αψωγη αίσθηση και εμφάνιση!!!!!την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300845709722&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Ψηνομαι να την παρω αλλα ψηνομαι και να παρω ενα dbrand skin να το εχω με το bumper ....

Ψηνομαι να την παρω αλλα ψηνομαι και να παρω ενα dbrand skin να το εχω με το bumper ....

Πολυ καλη και αυτη η σκεψη θα δειχνει ωραια!!!

IPhone 15 Pro 

Αυτές οι θήκες από ασφάλεια (πέσιμο) τι λένε σε σχέση με μία TPU θήκη;

Αυτές οι θήκες από ασφάλεια (πέσιμο) τι λένε σε σχέση με μία TPU θήκη;

Δεν προστατεύουν απολυτα γιατί πάνω και κάτω έχουν κενό αλλά είναι τέλειες εμφάνιση και αίσθηση!!!Εγω προσωπικα θα παρω και αυτην http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271163370688&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 για καλυτερη ασφαλεια σε διαφορετικη χρηση.....το καλυτερο ζευγαρι θηκων!!(για μενα) ;)

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Την εχω την ringke fusion, ειναι αρκετα ομορφη κ δεν προσθετει ιδιαιτερο ογκο στο μεγεθος. Το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι πολλες δακτυλιες στην πισω οψη κ καποιες μικρογρατζουνιες στο διαφανο πλαστικο, παρολο που το προσεχω παρα πολυ που το αφηνω..

μου έσπασε από το bumper από την κάτω πλευρά το γύρω γύρω

απογοήτευση ήταν αυτό το bumper

υπάρχει πουθενά καμιά θήκη σιλικόνης "χοντρή" και γερή ;

Digital-Doctor.blogspot.gr

Παιδες ποσο καιρο σας εκανε να ερθει η ringke fusion ; Την παραγγειλα απο την Rearth, στο eBay, στις 27/5. :)

εμενα περιπου μιαμιση περιπου βδομαδα ημερολογιακα αποσο θυμαμαι...

οποτε λογικα να την περιμενεις οπου ναναι...

Δεν προστατεύουν απολυτα γιατί πάνω και κάτω έχουν κενό αλλά είναι τέλειες εμφάνιση και αίσθηση!!!Εγω προσωπικα θα παρω και αυτην http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271163370688&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 για καλυτερη ασφαλεια σε διαφορετικη χρηση.....το καλυτερο ζευγαρι θηκων!!(για μενα) ;)

Αναφερόμουν σε λεπτές θήκες όπως αυτή που προτείνεις και αυτή από το προηγούμενο post και όχι σε bumper.

Αναφερόμουν σε λεπτές θήκες όπως αυτή που προτείνεις και αυτή από το προηγούμενο post και όχι σε bumper.

Λεπτη θηκη του φοραω και εγω.ωραια αισθηση.απο προστασια δε λεει και πολλα αλλα οκ.εχω της krusell

δεν με ενθουσιασε η ζελατινα, παιζει και να μην την εβαλα σωστα βεβαια, αφου κολησε μια τριχουλα απο μπροστα και δεν εφευγε με τιποτα... λεει οτι οι φουσκαλες φευγουν μετα απο 48 ωρες αλλα μπα...

αλλα αυτο που δεν μου αρεσε ειναι η αισθηση της αφης ... πολυ κολαει το δαχτυλο πανω της.. θα τσεκαρω κατι φθηνιαρικες με 5 ευρω οι 5 που φορεσα σε αλλο κινητο και μου βγηκαν μια χαρα!!

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-front-back-/151018270594?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item232963ef82

Τις εβαλα κ εγω σημερα αλλα την μπροστα την πεταξα αμεσως..

Δινει μια κακη αισθηση πλαστικου κ κρατησα προσωρινα την πισω. Καποιος που να εχει βαλει κ να μην θελουν νερο στην τοποθετηση??

μπερδευτηκαμε λιγο..:lol: πανω και κατω ενοουσα για την sgp...τεσπα σε λιγο θα ανεβασω κ μια ακομη που παρελαβα που εχει καλη προστασια και την βαζω για την δουλεια...πιο φτηνη απο την rinke

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Νέα παραλαβή χθες πολύ ωραία gel θήκη γυαλιστερή με ωραία εμφάνιση!!!προστατεύει πολύ καλά από οποιοδήποτε πέσιμο...και πολύ φτηνή!!!!http://www.ebay.com/itm/360535014154?var=630123572699&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

IPhone 15 Pro 

Παιδιά καλησπέρα, έχουμε κανένα νέο σχετικά με τον ασύρματο φορτιστή? Τον παρέλαβε κανένας?

Καλησπέρα και σήμερα που τους Ρώτησα μέσω fb μου είπαν για την επόμενη βδομάδα..... Τρελή κοροϊδία!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!

Νέα παραλαβή χθες πολύ ωραία gel θήκη γυαλιστερή με ωραία εμφάνιση!!!προστατεύει πολύ καλά από οποιοδήποτε πέσιμο...και πολύ φτηνή!!!!http://www.ebay.com/itm/360535014154?var=630123572699&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μπράβο.εγώ έχω την ίδια σε smoke white.Είναι φοβερή θήκη.Να σε ρωτήσω επειδή θέλω να πάρω την μαύρη,από πίσω η επιφάνεια είναι σκληρό πλαστικό ή gel όπως και τα πλαινά;

Έχω πάρει αυτή την flip case , αν και λίγο ακριβή , είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει σε flip case ...

http://www.zenuscase.net/smart-phones/lg-nexus-4/zenus-google-nexus4-masstige-color-point-diary-series-black-chocohtml

2013-06-14%2014.55.17.jpg

Edited by djore

Μπράβο.εγώ έχω την ίδια σε smoke white.Είναι φοβερή θήκη.Να σε ρωτήσω επειδή θέλω να πάρω την μαύρη,από πίσω η επιφάνεια είναι σκληρό πλαστικό ή gel όπως και τα πλαινά;

οχι ειναι gel!!!! :D

IPhone 15 Pro 

πρωτο crash test για τη fusion σημερα πριν απο λιγο και το αποτελεσμα για τη ψυχικη μου ηρεμια και τσεπη τελειο!

μου επεσε απο τα χερια γιατι κραταγα πολλα πραγματα χωρις να το παρω χαμπαρι οτι αυτο "εφευγε" παρα μονο τη στιγμη που το ειδα κατω...

απο το 1,5 μετρο περιπου σε τσιμεντο με τη πλατη δε καταλαβε τιποτα...

μαλιστα καθως το γυρναγα να δω λεω "κομματακια θαναι τωρα" αλλα για καλη μου τυχη τιποτα...

πρωτο crash test για τη fusion σημερα πριν απο λιγο και το αποτελεσμα για τη ψυχικη μου ηρεμια και τσεπη τελειο!

μου επεσε απο τα χερια γιατι κραταγα πολλα πραγματα χωρις να το παρω χαμπαρι οτι αυτο "εφευγε" παρα μονο τη στιγμη που το ειδα κατω...

μαλιστα καθως το γυρναγα να δω λεω "κομματακια θαναι τωρα" αλλα για καλη μου τυχη τιποτα...

Ωραιος και θελω να την παρω!!!:p

IPhone 15 Pro 

ωραίος! Εμένα μου έχει πέσει όταν πήγα να κάτσω σε αμάξι έξω στην άσφαλτο χωρίς θήκη χωρίς τίποτα και δεν έπαθε τίποτα ούτε γρατζουνιά και με την οθόνη κάτω τσουλόντας :lol:

Digital-Doctor.blogspot.gr

Τοτε δεν θα εσπαγε και γυμνο.

Τις γρατσουνιες γλυτωσες μονο.

Btw η θηκη ειναι αστεια.

το οποίο το δικαιολογίες πως ακριβώς? Τέλος πάντων σημασία έχει το αποτέλεσμα...

Είναι αστεία όμως γιατί?

Μάλλον εννοεί ότι προσφέρει μια τελείως απλή προστασία στο κινητό

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ