Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Exω το κινητό 2 μέρες.Ένας επιπλέον λογος που το διάλεξα ήταν αυτή η απιστεύτη αίσθηση που σου αφήνει όταν το ακουμπάς.Χώρισα και πριν 10 μέρες και η αφή του με κάνει να ξεχνιέμαι :lol: :lol:

Χαχαχαχ εγραψες φιλε μου....;)οσο για το mw600 ειναι οντως μονοδρομοςκαι για ραδιο και για την πολυ καλη αυτονομια του....

Edited by mcde

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα αυτόν τον ασύρματο φορτιστή http://www.ebay.com/itm/330912738383?var=540169445063&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και το έχω βάλει πάνω και φορτίζει :D

Πολύ καλός φαίνεται αν και το κινητό ζεσταίνεται λίγο από πίσω κατά τη διάρκεια της φόρτισης :P

Μόλις παρέλαβα και εγώ σήμερα αυτόν τον ασύρματο φορτιστή http://www.ebay.com/itm/330912738383?var=540169445063&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και το έχω βάλει πάνω και φορτίζει :D

Πολύ καλός φαίνεται αν και το κινητό ζεσταίνεται λίγο από πίσω κατά τη διάρκεια της φόρτισης :P

Είσαι ο τρίτος αυτές τις μέρες που πήρε τον ίδιο φορτιστή. :-)

Ήταν να μην κάνω την αρχή :-P

Σε τι χρώμα το πήρες;

Εγώ μαύρο

Λογικό να ζεσταίνεται πίσω, αφού το πίσω μέρος κάνει την δουλειά με την ασύρματη φόρτιση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είσαι ο τρίτος αυτές τις μέρες που πήρε τον ίδιο φορτιστή. :-)

Ήταν να μην κάνω την αρχή :-P

Σε τι χρώμα το πήρες;

Εγώ μαύρο

Λογικό να ζεσταίνεται πίσω, αφού το πίσω μέρος κάνει την δουλειά με την ασύρματη φόρτιση.

Μαύρο και εγώ να πηγαίνει ασορτί με τη κινητάρα μας :P

Και μόλις έφυγε παραγγελία για αυτό το screen protector: http://www.bestskinsever.com/google-nexus-4-skin-glossy

τα πρόστυχα τα μαύρα τα ασυρματά σου και εγώ :lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κανένα νέο από τους φορτιστές της wind θα τους πάρουμε ποτέ?
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Χωρίς να έχω διαβάσει πολλά για τα πίσω καλύμματα της dbrand, περίμενα να μου έρθει leather που έγραφαν. Αυτό που ήρθε ήταν ένα πλαστικό κάλυμμα με μια ψεύτικη αίσθηση και καλά δέρματος. Τεσπα, καλό φαίνεται για να μην γρατζουνιέται το πίσω γυαλί :O

Χωρίς να έχω διαβάσει πολλά για τα πίσω καλύμματα της dbrand, περίμενα να μου έρθει leather που έγραφαν. Αυτό που ήρθε ήταν ένα πλαστικό κάλυμμα με μια ψεύτικη αίσθηση και καλά δέρματος. Τεσπα, καλό φαίνεται για να μην γρατζουνιέται το πίσω γυαλί :O

Το μαυρο carbon πάντως που το έχει ένας φίλος είναι τέλειο .....

Το μαυρο carbon πάντως που το έχει ένας φίλος είναι τέλειο .....

Εκατσα εφτιαξα μονος μου carbon αυτοκολλητο και εκατσε κουτι.του παει τελεια

Παρέλαβα και τοποθέτησα την dual crystal της sgp!!!Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εταιρία για screen protector που έχω χρησιμοποιησει!!!!Άψογη εφαρμογή!!!!!!!

IPhone 15 Pro 

Παρέλαβα και τοποθέτησα την dual crystal της sgp!!!Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εταιρία για screen protector που έχω χρησιμοποιησει!!!!Άψογη εφαρμογή!!!!!!!

είναι μάρκας steinheil ?από που την παρήγγειλες?

Τις έχω και εγώ αυτές τις μεμβράνες γι αυτό απαντάω..

Μπορείς να τις παραγειλεις ειτε απο eBay, Amazon ειτε και απο το site το επίσημο spigen.com είμαι αρκετά ευχαριστημένος τις χρησιμοποιούσαν και στο ιφονε και όλα καλά!! Τώρα τις φορά απο το Μάρτη π έχω το κιν και είναι καινούργιες!

είναι μάρκας steinheil ?από που την παρήγγειλες?

Ναι είναι της steinheil(sgp) και την παράγγειλα από το vegalaxy άλλα απ'οτι βλέπω φίλε έχουν τελειώσει.....μπορείς να την βρεις και απο amazon,ebay

IPhone 15 Pro 

Ναι είναι της steinheil(sgp) και την παράγγειλα από το vegalaxy άλλα απ'οτι βλέπω φίλε έχουν τελειώσει.....μπορείς να την βρεις και απο amazon,ebay

οι αισθητήρες αριστερά και η κάμερα δεξιά καλύπτονται από τη ζελατίνα?

Όχι....Δεκα χαρακτηρες

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

εδω το δειχνει αναλυτικα!:D

IPhone 15 Pro 

οριστε και οποιος θελει να καλυπτουν ολη την οθονη (εννοωντας τις κυρτες ακρες) με υγρη εφαρμογη , και εξαιρετικη αντοχη....

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-front-back-/151018270594?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item232963ef82

ΥΣ. και αρκετα φθηνες

οριστε και οποιος θελει να καλυπτουν ολη την οθονη (εννοωντας τις κυρτες ακρες) με υγρη εφαρμογη , και εξαιρετικη αντοχη....

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-Google-Nexus-4-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-invisible-shield-front-back-/151018270594?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item232963ef82

ΥΣ. και αρκετα φθηνες

Πολυ καλο post!!!φιλε την εχεις στο κινητο?στο αγγιγμα πως ειναι σαν γυαλι?Η εικονα καθαρη??

IPhone 15 Pro 

Μηπως καποιος εχει να προτεινει ακουστικα μεχρι 15 ευρω? φυσικα περιμενω να μου κρατησουν κανα χρονο τουλαχιστον και η ακουστικη τους να ειναι κατι παραπανω απο ανεκτη...

Μηπως καποιος εχει να προτεινει ακουστικα μεχρι 15 ευρω? φυσικα περιμενω να μου κρατησουν κανα χρονο τουλαχιστον και η ακουστικη τους να ειναι κατι παραπανω απο ανεκτη...

Δες αυτά. Είναι και handsfree, είναι και HTC, είναι και φθηνά, παίζουν και μια χαρά στο τηλέφωνό μας :happy:

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ