Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμένα με το δικό του ελληνικό κάπου στις 2 μίση και κάτι ώρες κάνει.βασικά δεν το έχω προσέξει και ακριβώς αλλά κάπου εκεί είναι.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα με φόρτιση συνήθως από 10 με 15 % κάνει Μαξ 2,5 ωρες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγω τον δικο του δεν τον έχω βγάλει ποτε απο το κουτί. Με τον 2A του nexus7 κανει περιπου 1ωρα και κάτι.

Εγω τον δικο του δεν τον έχω βγάλει ποτε απο το κουτί. Με τον 2A του nexus7 κανει περιπου 1ωρα και κάτι.

Το θέμα είναι αν σκίζει τη μπαταρία ο 2Α φορτιστής.

Η sgp γλυστράει και δεν ξέρω αν έχουν διορθώσει την περιοχή που είναι το κουμπί του on/off (είναι λίγο βαθιά η τρύπα).H ringle δεν γλυστράει (τουλάχιστον άποψη μου) απλά δίνει παραπάνω όγκο.

Το bumper δεν είναι διαθέσιμο στο playstore ή απλά εσύ δεν μπορείς να το παραγγείλεις?

Γερμανία όπου και βρίσκομαι, δεν είναι διαθέσιμο στο Play store.

Από την άλλη, όλα τα άλλα αξεσουάρ μου τα εμφανίζει διαθέσιμα εκτός βέβαια του bumper.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Γερμανία όπου και βρίσκομαι, δεν είναι διαθέσιμο στο Play store.

Από την άλλη, όλα τα άλλα αξεσουάρ μου τα εμφανίζει διαθέσιμα εκτός βέβαια του bumper.

Κρίμα.Στο αγγλικό είναι διαθεσιμο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το θέμα είναι αν σκίζει τη μπαταρία ο 2Α φορτιστής.

Δεν είμαι ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός, αλλά απ' όσο έχω διαβάσει, ΟΛΕΣ οι ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν με φορτιστές, έχουν εσωτερικό κύκλωμα φόρτισης, που ρυθμίζει την ένταση/τάση στο μέγιστο που μπορεί να αντέξει η κάθε κυψέλη (μπαταρία). Eπιπλέον, η υψηλή ένταση έχει προβάδισμα μέχρι το 70% περίπου της φόρτισης της κυψέλης. Μετά από αυτό το κατώφλι, το κύκλωμα κάνει trickle charging.

Εμπειρικά, θα πω ότι φορτίζω 4 ηλεκτρονικές συσκευές, εδώ και χρόνια από φορτιστές με μεγαλύτερη ένταση και δεν είδα ποτέ μείωση στην αυτονομία ή πρόβλημα μπαταρίας.

Kάποτε, θυμάμαι ότι παρατήρησα αυξημένη θερμότητα σε ένα Desire HD με έναν φορτιστή 2Α και σταμάτησα την φόρτιση αμέσως. Από τότε (2011) δεν είχα κανένα θέμα.

Edited by protsimer

Tι ειναι αυτο και τι κανει?

Εχω απο εποχη gs2 και επειδη δεν ηθελα να κολλησω το δαχτυλιδι που μαγνητιζει το φακο και δεν πεφτει, πανω στο nexus το κολλησα πανω σε πια απλη θηκη απο ebay.. Ο δικος μου φακος ειναι fisheye (με εντονο vignette) και εαν τον ξεβιδωσεις γινεται και macro οπου μπορεις να βγαλεις παρα πολυ κοντινες φωτογραφιες, σε σημειο που δεν θα πιστευεις το ποσο κοντα κανει focus...:p

Πολύ καλή φαίνεται. Στο πάτημα των κουμπιών αντιδράει καλά; Σκεφτόμουν να την πάρω χθες, αλλά για αρχή πήρα την ringke slim. Νομίζω η diztronic για περισσότερη προστασία είναι ότι πρέπει. Επίσης πίστευα ότι ο χρόνος παράδοσης ήταν πιο μεγάλος, θετικό αυτό.
Κοιτα επιδη εχω και την ringe fusion η diztronic προσφερει καλυτερη προστασια και εχει σαφως πολυ καλυτερο feedback με τα κουμπακια το κανει βεβαια ελαχιστα πιο ογκωδες...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Κοιτα επιδη εχω και την ringe fusion η diztronic προσφερει καλυτερη προστασια και εχει σαφως πολυ καλυτερο feedback με τα κουμπακια το κανει βεβαια ελαχιστα πιο ογκωδες...

Αφού είναι καλό το feedback, είναι καλής ποιότητας και σε καλή τιμή, θα την πάρω για να έχω μία που θα νιώθω πιο ασφάλεια. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι λένε να την καθαρίζεις τακτικά γιατί η σκόνη θα κάνει σημάδια στο γυαλί και στο ασημένιο περιμετρικά.

παιδια τι σας λεει αυτη η θηκη???

ακριβη μεν..http://www.casefanatic.com/lg/lg-nexus-4-e960/casefanatic-nexus-4-kommandant-ulta-thin-aluminium-metal-e960-case/

Εγω παιδιά παρήγγειλα χτες αυτή την θήκη:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=300880851342

Τη θεωρώ πιο βολική από τις bumper καθοτι καλύπτουν μπροστά και πίσω, οπότε δεν χρειάζεσαι μεμβράνη.

Εντωμεταξύ, ήδη απέκτησε γρατζουνιά στο πίσω τζάμι μετά την 5η-6η υποχθόνια πτώση του

Επειδή σκέφτομαι και εγώ μια τέτοια θήκη, σε καθημερινή χρηση σε βολευει αυτό το άνοιξε κλεισε; επίσης, όταν μιλας το καπάκι που κρέμεται δεν ενοχλεί;

Την παρέλαβα παιδιά την θήκη, τέλεια εφαρμογή, ωραία εμφάνιση, κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις και το καπάκι που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω, μπαινοβγαινει πανεύκολα και ήρθε σε 7 μέρες από την αγορά, με κόστος λιγότερο από 6€ και μια μεμβράνη (που δεν θα την βάλω) δώρο.Το μόνο πρόβλημα που δεν το είχα σκεφτεί καθόλου πριν, είναι ότι δεν φορτίζει με κλειστή την θήκη, αλλά μόνο αν είναι ανοιχτή , αν και στο σπίτι την βγάζω έτσι κι αλλιώς. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Την παρέλαβα παιδιά την θήκη, τέλεια εφαρμογή, ωραία εμφάνιση, κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις και το καπάκι που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω, μπαινοβγαινει πανεύκολα και ήρθε σε 7 μέρες από την αγορά, με κόστος λιγότερο από 6€ και μια μεμβράνη (που δεν θα την βάλω) δώρο.Το μόνο πρόβλημα που δεν το είχα σκεφτεί καθόλου πριν, είναι ότι δεν φορτίζει με κλειστή την θήκη, αλλά μόνο αν είναι ανοιχτή , αν και στο σπίτι την βγάζω έτσι κι αλλιώς. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εγώ την άφησα γτ κατάντησε σπαστικό να μιλάω και να με χτυπάει εκείνο που κλείνει

Δημήτρης

τι λεει αυτη η θηκη ???

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-lg-nexus-4-e960-gkri/prod4030108pp/prod507462

την εχει ετοιμοπαραδοτη στα Χανια στο public οπωτε ελεγα να την παρω ....

Την έχω πάρει περίπου κάνα μήνα, για τα λεφτά της και την ευκολία να την βάλεις άμεσα χωρίς αναμονή λόγω αγοράς από εξωτερικό, είναι ok.

Μου ήρθε σήμερα η ringke slim. Είναι πολύ όμορφη θήκη, δεν προσθέτει όγκο και επιτέλους μπορώ να αφήνω το κινητό όπου θέλω και χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα.

Είναι κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει βάλει screen protector; το δουλεύω έτσι σήμερα και η αίσθηση είναι τέλεια. Απλά προβληματίζομαι μην το μετανιώσω. Πόσο επιρρεπές είναι το γυαλί μπροστά σε μικρογρατζουνιες;

Μου ήρθε σήμερα η ringke slim. Είναι πολύ όμορφη θήκη, δεν προσθέτει όγκο και επιτέλους μπορώ να αφήνω το κινητό όπου θέλω και χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα.

Είναι κάποιος εδώ μέσα που να μην έχει βάλει screen protector; το δουλεύω έτσι σήμερα και η αίσθηση είναι τέλεια. Απλά προβληματίζομαι μην το μετανιώσω. Πόσο επιρρεπές είναι το γυαλί μπροστά σε μικρογρατζουνιες;

Εγώ δεν χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Απλά να προσέχεις! Τέλεια αίσθηση!

Δημήτρης

Εγώ δεν χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Απλά να προσέχεις! Τέλεια αίσθηση!

Προσέχω γενικά όλα τα κινητά μου, απλά αν βρεθεί κανένα κέρμα στην τσέπη ή τα κλειδιά εύχομαι να μην κάνει καμία ζημιά. Gorilla 2 έχει απ' όσο ξέρω, όταν είχα κινητό με το πρώτο gorilla δεν είχε θέμα πάντως.

Προσέχω γενικά όλα τα κινητά μου, απλά αν βρεθεί κανένα κέρμα στην τσέπη ή τα κλειδιά εύχομαι να μην κάνει καμία ζημιά. Gorilla 2 έχει απ' όσο ξέρω, όταν είχα κινητό με το πρώτο gorilla δεν είχε θέμα πάντως.

Καλό είναι όταν μπαίνει στην τσέπη να μην έχεις τπτ μέσα.

Δημήτρης

Εγώ πάντως με 1.5 ευρώ έκανα την αγορά της χρόνιας. http://www.ebay.co.uk/itm/Rubberize-Hard-Case-Cover-for-LG-Google-Nexus-4-E960-BLACK-/140958112793?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item20d1c21c19. Σε 10 μερουλες σπίτι μου και για τα λεφτά της μην το πείτε ούτε του παπά...

Έχω βάση κινητού με βεντούζα στο αμάξι για το προηγούμενο κινητό μου (Desire HD) και εφόσον το κομμάτι που κρατάει το κινητό αλλάζει, θέλω να πάρω μόνο το κομμάτι αυτό που χρειάζεται.

Έχετε δει κάπου να το πουλάνε αυτό για το Nexus 4?

Μιλάω για κάτι σαν αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Mount-Vent-Holder-Custom-Cradle-For-HTC-Desire-HD-/271140714306?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item3f213ef742

που έχει τα δοντάκια στην μέση για να βγαίνει και να μπαίνει άλλο στην θέση του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειχα δει καπου εδω ελλαδα οταν εψαχνα βαση γ τη μηχανη.δε ξερω ομως αν ταιριαζει γ nexus.

Το βρηκα απλα ειναι universal.δε νομιζω ν υπαρχει προβλημα.μια χαρα καθεται κ σ αυτες.

http://www.moto-accessories.gr/products/baseis_plates_suskeuon

Edited by diver86

Ειχα δει καπου εδω ελλαδα οταν εψαχνα βαση γ τη μηχανη.δε ξερω ομως αν ταιριαζει γ nexus.

Το βρηκα απλα ειναι universal.δε νομιζω ν υπαρχει προβλημα.μια χαρα καθεται κ σ αυτες.

http://www.moto-accessories.gr/products/baseis_plates_suskeuon

Φίλε μου ευχαριστώ αλλά δεν θέλω Universal, γιατί ψάχνω κάτι ώστε να εφαρμόζει ακριβώς στο κινητό, όπως αυτό που έδειξα στο link μου.

Και αυτά που έδειξες με 15€, να ξέρεις στο Ebay τα βρίσκεις με 4€.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου ευχαριστώ αλλά δεν θέλω Universal, γιατί ψάχνω κάτι ώστε να εφαρμόζει ακριβώς στο κινητό, όπως αυτό που έδειξα στο link μου.

Και αυτά που έδειξες με 15€, να ξέρεις στο Ebay τα βρίσκεις με 4€.

Πάντως, χρησιμοποιώ την ίδια βάση στο nexus που χρησιμοποιούσα στο dhd. Για δες το.

Πάντως, χρησιμοποιώ την ίδια βάση στο nexus που χρησιμοποιούσα στο dhd. Για δες το.

Είχες universal ή αυτή που δείχνω στο link?

Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται η ίδια βάση να ταιριάζει όταν έχει τρύπα στο κέντρο για την κάμερα του DHD και άλλες σχετικές εγκοπές, που αμφιβάλλω αν ταιριάζουν στο κασωμα του Nexus.

Επίσης αυτός ο πολύ φτηνός ασύρματος φορτιστής φαίνεται να κάνει δουλειά.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

http://www.amazon.co.uk/Wireless-Charging-Powermat-Standard-Charger/dp/B00BS8BJ7Q/ref=reg_hu-rd_add_1_dp

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ