Jump to content

-=- ΠΡΟΣΟΧΗ -=-=- ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ =-=- ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τσεκαρισα αν αφαιρεσαν και τη δικια μου, αφου ηταν γυρω στα 25Kb, αλλα εκανα αυτο που πιστευω οτι ολοι μας θα πρεπει να κανουμε για να απολαμβανουμε πιο γρηγορα την πλοηγηση στο forum...

Ττην συμπιεσα περιπου στα 8,5Kb :)

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 7 Ιούλ. 2004 , 13:15)

αυτη που εβαλα τωρα ? :whistle:

Αυτή έχει πιο μεγάλο μήκος από το επιτρεπόμενο.

Μεγάλα παιδιά είμαστε. Δε χρειάζεται να ρωτάει ο καθένας αν είναι ΟΚ η υπογραφή του. Οι κανονισμοί είναι σαφέστατοι.

420x150 διαστάσεις και 16KB.

Εγώ επανήλθα στον all time classic ρέκλα-dog και ησύχασα.. :rolleyes: :p

Μια χάρη μόνο αν γίνεται τα παιδιά που έχουν εικόνες στις υπογραφές τους απο το homepage.pathfinder όπως ο Johner και ο Antonis_wrx αν μπορούν ας τις μεταφέρουν στο briefcase.pathfinder γιατί τραβάει κολλήματα η πρώτη σελίδα και δεν φορτώνουν οι εικόνες τους με αποτέλεσμα να κολλάει η σελίδα του i.e. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 7 Ιούλ. 2004 , 15:12)

Εγώ επανήλθα στον all time classic ρέκλα-dog και ησύχασα.. :rolleyes: :p

Μια χάρη μόνο αν γίνεται τα παιδιά που έχουν εικόνες στις υπογραφές τους απο το homepage.pathfinder όπως ο Johner και ο Antonis_wrx αν μπορούν ας τις μεταφέρουν στο briefcase.pathfinder γιατί τραβάει κολλήματα η πρώτη σελίδα και δεν φορτώνουν οι εικόνες τους με αποτέλεσμα να κολλάει η σελίδα του i.e. :)

Έχεις δίκιο.

Είναι πολύ αργόοοοοοοος ο server.

Θα τον μεταφέρω αλλού τον γατούλη. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 7 Ιούλ. 2004 , 01:29)

Νομίζω πως αυτό που εννοούν είναι ότι αργεί να κατέβει η σελίδα σε μας τους -φτωχούς πλην τίμιους- users με pstn λόγω του όγκου της εικόνας της υπογραφής κάθε μέλους. :rolleyes:

Pistepse me an fygoyn ena swro arxhsta topic klp 8a elafrynei to board kai 8a anoigoyn kai oi selides pio grygora...ola exoyne sxesh... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MAD 13 ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:29)

Pistepse me an fygoyn ena swro arxhsta topic klp 8a elafrynei to board kai 8a anoigoyn kai oi selides pio grygora...ola exoyne sxesh... :cool:

Βασικές αρχές Internet. Δεν έχει καμία σχέση το μέγεθος του forum στο πόσο γρήγορα εμφανίζεται στον τελικό χρήστη η σελίδα. Ο Server δεν αργεί να απαντήσει φίλε μου... Η γραμμή σου αργεί να κατεβάσει 200-300-400ΚΒ παραπάνω κάθε φορά απο τις συνολικές υπογραφές...

Είναι απλό.

P.S. Και δεν χρειάζεται να ρωτάτε συνεχώς αν οι υπογραφές σας είναι εντός ορίων. Δεν είμαστε στο... στρατό. Απλά έχουμε 1-2 όρια, ας τα ακολουθούμε ΟΛΟΙ. Αν κάποιες είναι εκτός ορίων θα γίνουν Edit απο εμάς. Τότε θα το καταλάβουν όσοι πρέπει. :) Δεν είναι πολλοί απο όσο έχω δει όμως... και αυτό είναι πολύ θετικό. Σας ευχαριστούμε όλους. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Σωστή κίνηση ;)

Ειδικά τώρα που το board πετάει(αλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου στον MsK και σε όσους έκαναν τη μεταφορά,πραγματικά πετάμε τώρα.Btw γιατί έμεινε η μαύρη σημείωση επάνω?)είναι κρίμα να το βαρένουμε με ανόητες υπογραφές σαν τη δική μου :p . Άλλωστε το μέλος δεν το κάνει η υπογραφή αλλά τα ποστς(ποιότητα και όχι ποσότητα,μην τα επαναλαμβάνουμε)

• 3 weeks later...
Σε ποιον mod μπορώ να απευθυνθώ για μια απορία μου σχετικά με την (πρώην) υπογραφή μου???

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

i dikia mou ipografh einai sta oria tis nomimotitas autou to forum.

to kserw oti den rotise kai oti den endiaferei kanenan alla eida auto to Thema tetoia ora..kai eipa na kanw mia dilosh :D

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιούλ. 2004 , 01:32)

Πες εδώ μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. :p

Λοιπόν... οι περιορισμοί στις υπογραφές δεν μπαίνουν για να φορτώνει πιο γρήγορα το site??? Αν ναι, τότε γιατί πρέπει όπως δήποτε να υπάρχει 1 φωτο στην υπογραφή μας??? :confused:

Εγώ στην υπογραφή μου είχα 1 φωτο και 3-4 smilies. Το συνολικό τους μέγεθος όμως δεν ξεπερνούσε τα 16KB. Για την ακρίβεια ήταν σύνολο ~12KB. Γιατί λοιπόν να διαγραφεί η υπογραφή μου??? Αφού η καθυστέρηση που δημιουργεί στο site δεν είναι μεγαλύτερη από μια φωτο των 15ΚΒ (η οποία είναι "νόμιμη")....? :worry:

ΥΓ: Δε ρωτάω κατηγορόντας τους mods που μου σβήσαν την υπογραφή, απλά προσπαθώ να καταλάβω, why...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (27 Ιούλ. 2004 , 15:17)

Λοιπόν... οι περιορισμοί στις υπογραφές δεν μπαίνουν για να φορτώνει πιο γρήγορα το site??? Αν ναι, τότε γιατί πρέπει όπως δήποτε να υπάρχει 1 φωτο στην υπογραφή μας??? :confused:

Εγώ στην υπογραφή μου είχα 1 φωτο και 3-4 smilies. Το συνολικό τους μέγεθος όμως δεν ξεπερνούσε τα 16KB. Για την ακρίβεια ήταν σύνολο ~12KB. Γιατί λοιπόν να διαγραφεί η υπογραφή μου??? Αφού η καθυστέρηση που δημιουργεί στο site δεν είναι μεγαλύτερη από μια φωτο των 15ΚΒ (η οποία είναι "νόμιμη")....? :worry:

ΥΓ: Δε ρωτάω κατηγορόντας τους mods που μου σβήσαν την υπογραφή, απλά προσπαθώ να καταλάβω, why...

Εχμ 25Κ ήταν η εικόνα... :whistle:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (27 Ιούλ. 2004 , 14:34)

Εχμ 25Κ ήταν η εικόνα... :whistle:

Ναι σορρυ που δεν το διευκρίνησα, δεν αναφερόμουν σε αυτήν την εικόνα, την 25Κ την έβαλα κατά λάθος νομίζοντας ότι ήταν η συμπιεσμένη έκδοσή της :o ..... 2 η ώρα τη νύχτα ήταν,δεν έβλεπα μπροστά μου...

Αναφερόμουν σε αυτή την εικόνα που είχα πριν 2 εβδομάδες...

Αυτή είναι 5-6ΚΒ και μαζί με τα smilies δεν έβγαινε πάνω από 12ΚΒ.... :worry:

EDIT: Το κοίταξα και για την ακρίβεια το συνολικό μέγεθος της υπογραφής ήταν 13.7ΚΒ...

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (27 Ιούλ. 2004 , 16:46)

Ναι σορρυ που δεν το διευκρίνησα, δεν αναφερόμουν σε αυτήν την εικόνα, την 25Κ την έβαλα κατά λάθος νομίζοντας ότι ήταν η συμπιεσμένη έκδοσή της :o ..... 2 η ώρα τη νύχτα ήταν,δεν έβλεπα μπροστά μου...

EDIT: Το κοίταξα και για την ακρίβεια το συνολικό μέγεθος της υπογραφής ήταν 13.7ΚΒ...

Το ύψος της είναι μεγαλύτερο από 150 ... :)

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Ιούλ. 2004 , 17:16)

Αυτή η εικόνα που έχεις πάντως τώρα είναι εκτός ορίων.

420x150 πρέπει να είναι...

Μόλις την άλλαξα και πλέον είναι 150x212 :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (27 Ιούλ. 2004 , 19:04)

Το ύψος της είναι μεγαλύτερο από 150 ... :)

Βλακεία μου δεν το πρόσεξα.... :worry: :rolleyes:

PS: Τα όρια διαστάσεων εικόνας είναι για αισθητικούς λόγους???

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (27 Ιούλ. 2004 , 16:46)

Δεν ξέρω γιατί αφαιρέθηκε η εικόνα που μου δείχνεις , πάντως τον Ριβάλντο των 25Κ εγώ τον αφαίρεσα.

Μπορεί να έγινε λάθος με την εικόνα που λες. Δεν στην έκανα εγώ την αλλαγή στην πρώτη σου υπογραφή.

Ωστόσο οι υπογραφές πρέπει να περιέχουν 1 εικόνα, όχι μεγαλύτερη από 420 pixels μήκος (width) και όχι πάνω από 150 pixels ύψος (height) και όχι παραπάνω από 16Κ.

Τώρα αυτή η καινούρια θέλει "κόντημα" :lol: από bytes είναι οκ. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (28 Ιούλ. 2004 , 07:25)

Τώρα αυτή η καινούρια θέλει "κόντημα" :lol: από bytes είναι οκ. :)

Done... :)

Καλά για την προηγούμενη υπογραφή δεν με πειράζει και ιδιαίτερα, απλώς από περιέργεια ρώτησα..... :cool:

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kentoner2000 (28 Ιούλ. 2004 , 21:05)

Εμενα η υπογραφη μου εχει καποιο προβλημα?

Επίτηδες το κάνεις; :rolleyes: :confused:

Μια χαρά είσαι! ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]