Jump to content

Sudden death

wickerman_3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να πούμε πάντως την αλήθεια, το ότι ο νέος bootloader είναι μόνο για να αποτρέπει το root και να βάζει το θαυμαστικό είναι κάτι που υποθέτουμε.... καθώς κανείς δεν ξέρει.

Και ο αμέσως προηγούμενος bootloader (πάλι με το θαυμαστικό) το ίδιο έκανε.

τελος τo θαυμαστικο

με το triangle away 2.50 :)

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή είμαι σίγουρος ότι είμαστε παρά πολλοί αυτοί που δεν κατέχουμε πολλά πολλά και είμαστε απλά root άντε βαριά βαριά με καμία stock unbranded "Ελληνική".... μπορεί κάποιος να γράψει 3-4 οδηγίες step by step για να αλλάξουμε ο,τι πρέπει να αλλαχτεί (ο kernel αν κατάλαβα σωστά) ώστε να "καλυφθούμε" μέχρι να γίνει κάτι επίσημα.; Ευχαριστώ! :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091045

τελος τo θαυμαστικο

με το triangle away 2.50 :)

Μονο το θαυμαστικο εσβησε η μηδενιζει και τον μετρητη κανονικα?

Τι σχεση εχει αυτο με το παρόν θεμα;

Εδω μιλαμε για καμένα s3 στις πρωτες 200 μερες λειτουργίας..

Συμφέρει στην samsung να κραταει μυστικο καποιο πιθανόν προβλημα και συγχρόνως να μη κανει τιποτα για να το διορθώσει;

Επίσης μιλαμε για τη πρωτη version αρα για πανω από 10-15 εκατομμύρια συσκευές.

Δηλαδη η samsung προτιμα να αλλαξει ολες τις συσκευές που θα καούν απο το να παραδεχθεί και να διορθώσει το πρόβλημα;

Τη στην ευχη μονο σε εμενα φαίνεται αυτο παραλογο;

Συμφωνω απολυτως αλλα οταν λες πρωτη version τι εννοεις.

συμφωνα με τα λεγομενα και παντα θεωρητικα ολες οι συσκευες με 16gb μνημη εχουνε το προβλημα συμφωνα με το mmc brigbug cheker. και εμενα που ειναι MP 1.400 το ιδιο λεει.

απλα κατασκευαστηκε Νοεμβριο.

Μονο το θαυμαστικο εσβησε η μηδενιζει και τον μετρητη κανονικα?

δεν δοκιμασα να φλασαρω μαμα ρομ για να δω (γιατι μετα απο επισημη 0νιζει) οποτε αν το εκανε κανενας ας μας πει.

Edited by Tyxerakias

το δικο μου ειχε fxrev 0xf1 ημουν με ll4,εβαλα λλα παλι το ιδιο γραφει fxrev 0xf1 με το εμμσ τσεκ ,οπως ειναι τωρα εχει καποιο θεμα;το MP 1.500 τοσο ειχε απο οταν το πηρα καινουργιο 16αρι. το fxrev πρεπει να παει μηδεν;

..και επιπλέον η υποτιθέμενη λυση του προβληματος δίδεται απο καποιους με τον τροπο που περιγράφεται παραπανω...

Δηλαδή για να σώσω ( υποτίθεται το προβλημα) θα πρεπει να προβώ σε επέμβαση ( ρουτ και cwm) που αφαιρεί το δικαιωμα στην εγγύηση .

Παλι μονο σε εμενα φαίνεται αυτο παραλογο;

Δεν χρειαζεται να κάνεις root για να σωσεις το τηλεφωνο σου .

Με λιγη υπομονή η samsung θα δώσει το update (fix) LLA για την συσκευή σου .

Και αν καποιος βιάζεται και φοβάται ότι θα πεθάνει το τηλέφωνο του βάζει με odin ένα απο τα δυο update (BTU ή LUX) που υπαρχουν προς το παρόν ,μέχρι να βγει επίσημα το δικό του .

Samsung galaxy s21+

Συμφωνω απολυτως αλλα οταν λες πρωτη version τι εννοεις.

συμφωνα με τα λεγομενα και παντα θεωρητικα ολες οι συσκευες με 16gb μνημη εχουνε το προβλημα συμφωνα με το mmc brigbug cheker. και εμενα που ειναι MP 1.400 το ιδιο λεει.

απλα κατασκευαστηκε Νοεμβριο.

Ε καλά ειναι γεγονός οτι δεν βγαινει ακρη για το ποιες συσκευές αφορα το πρόβλημα.

Στην αρχη ηταν μονο για τις συσκευές των 32gb μετα και για τις 16gb με την version 1.100 και τωρα οπως αναφέρεις αφορα και την 1.400.

Συνεπως βαλε στο συνολο πανω απο 30 εκατομμύρια συσκευές με προβλημα και με την Samsung να μην ακούγεται πουθενά.

Και επαναλαμβανω μονο σε μενα φαίνονται ολα αυτα παράλογα;

Edited by telmusic

Ήρθε το τηλέφωνο από το service, αντικατάσταση πλακέτας μέσα στην εγγύηση κανονικά :). Σε 6 εργάσιμες στάλθηκε Αθήνα, γύρισε Θεσσαλονίκη κι έτοιμο. :):):):)

Ήρθε το τηλέφωνο από το service, αντικατάσταση πλακέτας μέσα στην εγγύηση κανονικά :). Σε 6 εργάσιμες στάλθηκε Αθήνα, γύρισε Θεσσαλονίκη κι έτοιμο. :):):):)

Κάνε μια χάρη please. Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα, κάνε ένα screenshot και βάλτο να το δούμε

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο sait θα ηθελα να ρωτησω πηρα πριν 3 μερες τον πυραυλο 32gb και εχει την rom foxhound rising 1.7 με αριθμο κατασκευης JZO54K.I9300XXELL5 θα πρεπει να βαλω καποιο αλλο kernel για να αποφηγω και εγω τον ξαφνικο θανατακο??????:rolleyes::rolleyes:

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο sait θα ηθελα να ρωτησω πηρα πριν 3 μερες τον πυραυλο 32gb και εχει την rom foxhound rising 1.7 με αριθμο κατασκευης JZO54K.I9300XXELL5 θα πρεπει να βαλω καποιο αλλο kernel για να αποφηγω και εγω τον ξαφνικο θανατακο??????:rolleyes::rolleyes:

Δεν έχει εμφανιστεί στα τηλέφωνα με 32gb μνήμη κάποιο πρόβλημα "θανάτου", σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα αναφορές .

Την συγκεκριμένη rom δεν την έχω βαλει και δεν ξέρω τι έχει κάνει ο δημιουργό της ,μπορείς όμως να ενημερωθείς για το θέμα του "ξαφνικού θανάτου " εδω

Samsung galaxy s21+

Δεν έχει εμφανιστεί στα τηλέφωνα με 32gb μνήμη κάποιο πρόβλημα "θανάτου", σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα αναφορές .

Την συγκεκριμένη rom δεν την έχω βαλει και δεν ξέρω τι έχει κάνει ο δημιουργό της ,μπορείς όμως να ενημερωθείς για το θέμα του "ξαφνικού θανάτου " εδω

Οκ θα το κοιταξω φιλε μου

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1627019&d=1357632761 απο εδω παντος κατεβασα αυτο το αρχειο και με το cwm το εγκατεστησα και εξαφανίστηκε και το κοκκινο θαυμαστικο επανω αριστερα αλλα και μηδένισε οριστικα το counter

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτό το κόκκινο θαυμαστικό που λέτε τι κάνατε για σας εμφανιστεί;

Αν περάσεις custom kernel (ή σκέτο ή σε custom rom) θα εμφανιστεί. Αν έχεις τον καινούργιο bootloader θέλει μια διαφοροποίηση στη διαδικασία για να σβήσει. (τουλάχιστον τις πρώτες μέρες δεν ήταν εύκολο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Κάνε μια χάρη please. Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα, κάνε ένα screenshot και βάλτο να το δούμε

Δεν το έχω πλέον το τηλέφωνο, με το που το πήρα απο το service το πούλησα.

Αυτό το κόκκινο θαυμαστικό που λέτε τι κάνατε για σας εμφανιστεί;

To θαυμαστικό εμφανίζεται λόγω bootloader από τις τελευταίες εκδόσεις ICS και μετά.

Παιδιά εγώ όταν το αγόρασα μου ήρθε η xell4 απο Γερμανία και την εγκατέστησα μέσω ota. Η ερώτηση Είναι η εξής. Μέσω ota αλλάζει και ο κερνελ Εκτός απο το PDA? Δηλαδή μέσω ota ποια Στοιχεία αλλάζουν? Για να ξέρω αν είμαι safe.

Δεν το έχω πλέον το τηλέφωνο, με το που το πήρα απο το service το πούλησα.

να ρωτησω τον λογο που το πουλησες φιλε μου ξενερωσες η κατι αλλο????????;);)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1627019&d=1357632761 απο εδω παντος κατεβασα αυτο το αρχειο και με το cwm το εγκατεστησα και εξαφανίστηκε και το κοκκινο θαυμαστικο επανω αριστερα αλλα και μηδένισε οριστικα το counter

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36433966&postcount=105 απο εδω το κατεβασα το αρχειο

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδια μια ερωτησουλα παρακαλω

υπαρχει καποιος με hw rev: mp 1.500 να μας μει με το mmc memory bug cheker ti εκδοση chip εχει?

γιατι αποτι γνωριζω ολα τα 16αρια εχουν 0xf1 revision chip ασχετα με τπ hw rev. 1.100 1.200 1.300 1.400 1.500

εμενα ειναι 1.400 και εχει affected chip 0xf1.

το μονο που βλεπω διαφορετικο στις εκδοσεις ειναι η ημερομηνια εδοσης.

ας πουμε πολλα 1.100 ειναι 4ου 5ου και 6ου μηνα. εμενα λεει 10ο μηνα.

ισχυουν αυτα η κανω λαθος.

υπαρχει περιπτωση και καλα το hardware να εχει διορθωθει σε νεοτερες εκδοσεις (αν βεβαια ισχυει) απλα να δειχνει το ιδιο? (0xf1 revision chip) ?

παιδια μια ερωτησουλα παρακαλω

υπαρχει καποιος με hw rev: mp 1.500 να μας μει με το mmc memory bug cheker ti εκδοση chip εχει?

γιατι αποτι γνωριζω ολα τα 16αρια εχουν 0xf1 revision chip ασχετα με τπ hw rev. 1.100 1.200 1.300 1.400 1.500

εμενα ειναι 1.400 και εχει affected chip 0xf1.

το μονο που βλεπω διαφορετικο στις εκδοσεις ειναι η ημερομηνια εδοσης.

ας πουμε πολλα 1.100 ειναι 4ου 5ου και 6ου μηνα. εμενα λεει 10ο μηνα.

ισχυουν αυτα η κανω λαθος.

υπαρχει περιπτωση και καλα το hardware να εχει διορθωθει σε νεοτερες εκδοσεις (αν βεβαια ισχυει) απλα να δειχνει το ιδιο? (0xf1 revision chip) ?

το δικο μου εχει fxrev 0xf1 ημουν με ll4,εβαλα λλα παλι το ιδιο γραφει fxrev 0xf1 με το εμμσ τσεκ , hw rev1.500 με affected chip 0xf1,

παιδια και γω το ιδιο εχω με ημερομηνια 07/9/12 με το 1.100 μεσα.πρεπει να το παμε πισω για αλλαγη?να βαλουμε και την γνησια rom πανω?

τελικα εκανα και γω το test και οταν τελειωσε μου εγραψε test passed.εχει το emmc chip VWUOOM.ειμαι με τα 32 gb μνημης.κανονικα τωρα ειμαι ενταξη?

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

τελικα εκανα και γω το test και οταν τελειωσε μου εγραψε test passed.εχει το emmc chip VWUOOM.ειμαι με τα 32 gb μνημης.κανονικα τωρα ειμαι ενταξη?

απο τι γνωρίζω ολα εχουν το VWOOM ο άλλος αριθμός εχει σημασία. 0xf1 revision chip

το τεστ πρέπει ολα να το περνάνε λογικα. δεν νομιζω να υπάρχει εκεί θέμα.

αλλα τα 32αρια λένε ότι δεν έχουν δείξει παρόμοιο πρόβλημα

Edited by cocous

καλημερα παιδια.εμενα μου βγαλε αυτο εδω.θα ζησει ο γαλαξιας μου?

το κινητο ειναι αγορασμενο τον ιουλιο.

Edited by diver86

Το πιο πιθανό είναι ότι είναι άσχετο, αλλά:

5-6 μέρες στη σειρά το κινητό έκλεινε το πρωί (μέσα στη μία ώρα από τη στιγμή που το έβγαζα από το φορτιστή) και άνοιγε μόνον όταν του έβγαζα την μπαταρία.

Τις τελευταίες ημέρες δεν το φορτίζω όλη τη νύχτα, αλλά πιο πριν...

...

Έχω 140 ώρες συνεχούς και απροβλημάτιστης (όπως ήμουν συνηθισμένος) λειτουργίας και συνεχίζω.

Είπα...το πιο πιθανό είναι να είναι άσχετο, αλλά το ποστάρω απλά για την ιστορία.

:)

ΕΡ: Τελικά "γνωρίζουμε" ποιος είναι ο "μηχανισμός", δηλαδή το "τι συμβαίνει" και φτάνουμε σε sudden death; Να παίζει ρόλο η παροχή ρεύματος για ώρες μετά την πλήρη φόρτιση;

:!: :!:

ΥΓ: Είμαι με stock 4.1.1 Ελληνική Unbranded και root.