Jump to content

Sudden death

wickerman_3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια έκδοση είχε ο φίλος σου αν επιτρέπεται; Την 16άρα ή την 32άρα;

Την 16άρα ...

-----------------------------

LG G4

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα υπάρχει θέμα από τη στιγμή που τό έπαθαν και μέλη εδώ του φόρουμ.Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν στο XDA.Υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι μέλη σε forum και απλά το πηγαίνουν στα διάφορα servis της Samsung χωρίς καν να έχουν ιδέα για το πώς λέγεται αυτό που έπαθαν.

Σημασία δεν έχει η ονομασία(sudden death) αλλά το απότέλεσμα!

Kαι απ΄τη στιγμή που η Samsung Γερμανίας έβγαλε ανακοίνωση για το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι φαντασία όλα αυτά.Μπορεί να έχει μεγαλοποιήθεί το θέμα αλλά σίγουρα υπαρκτό είναι.

H διαφωνία μου είναι ότι δεν έχει βγάλει η Samsung Γερμανίας καμία ανακοίνωση.

Οτι έχει κυκλοφορήσει σχετικά με τη Samsung και τις όποιες ανακοινώσεις είναι από Ολλανδία από ένα site που αναφέρεται σε μια PR δήλωση που υποτίθεται έλαβε από την Samsung Ολανδίας ότι το θέμα αφορά ελάχιστες συσκευές κλπ κλπ.

Όλες οι άλλες αναφορές που έχουν βγεί στο internet ανακυκλώνουν το ίδιο.

Μέχρι να βγεί κάτι νεώτερο δεν έχει νόημα αυτή η αναφορά στην ίδια πηγή (αμφιβόλου αξιοπιστίας)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδιά το πρόβλημα τελικά δεν είναι και πολύ μικρό απ όσο θέλουμε να πιστεύουμε ...... οταν σε ένα Ελληνικό forum έχουν ήδη αναφερθεί 3-4 προβλήματα δεν είναι και λίγα. Δεν νομίζω να είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν galaxy μπαίνουν στο forum και πρέπει να το έχουν 6+ μήνες δηλαδή σχεδόν με το που κυκλοφόρησε. Αρα αν και είμαστε πολύ μικρό δείγμα ήδη οι 3-4 αναφορές είναι ανησυχητικές στα 10-15-20 άτομα. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρος πόσοι έχουν το κινητό 6+ μήνες πιστεύω δεν θα ήταν άσχημη ιδέα τα γίνει ένα poll να το διαπιστώσουμε.

H διαφωνία μου είναι ότι δεν έχει βγάλει η Samsung Γερμανίας καμία ανακοίνωση.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει θέση η Samsung Γερμανίας.Διάβασε το post 73!

Ο

Πάντα είναι δυσάρεστο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Καλό είναι βέβαια να γνωρίζουμε ότι πάντα μπορεί μια τέτοια συσκευή να μας αφήσει, ακόμα και ένα πέσιμο μπορεί να καταστρέψει μια συσκευή και να μείνουμε χωρίς. Ελπίζω όσοι το πάθουν να έχουν ανώδυνη κατά το δυνατόν εμπειρία από το σέρβις.

Όμως δεν υπάρχει αυτό το "ακόμα και μόνο το 1%", το νούμερο αυτό είναι τεράστιο. Αν έχουν πουληθεί πάνω από 30.000.000 αυτό σημαίνει 300.000 συσκευές να έχουν πεθάνει από την ίδια αιτία. Οι αναφορές που έχουν γίνει είναι στην χειρότερη για μερικές 100άδες.

Άντε να είναι 300. Θές να φτάσει τις 3.000; Το ποσοστό είναι 0,01% ή μία στις 10.000.

Αυτά τα νούμερα είναι μέσα στις στατιστικές πιθανότητες κάθε συσκευής, για αυτό υπάρχει η εγγύηση.

Μέχρι να δούμε άλλα νούμερα, όποιος από εμάς το πάθει θα ανήκει στην κατηγορία "παίξε λοττο".

Νομίζω ότι αν υπάρχει όντως αστοχία υλικού δεν είναι ακριβώς αυτά τα νούμερα που περιγράφεις.

Πρέπει να σκεφτούμε αρχικά ότι για καθε χρήστη που αναφέρει το πρόβλημα στο xda, υπάρχουν άλλοι δεν ξέρω και εγώ ποσοι που εχουν το ιδιο και δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομα xda. Θυμάμαι αναφορά παιδιού που εγραφε οτι την μέρα που ειχε πάει το κινητό του στο service του είπαν ότι ειχαν έρθει άλλοι 2-3 την ίδια μέρα με sudden death πρόβλημα. Και μιλάμε για συσκευή μόνο 6 μηνων στην κυκλοφορία.

Επίσης ακόμα πιο τρομακτικό δεν είναι πόσοι χρήστες το έχουν πάθει, αλλά πόσοι έχουν το potential να τους συμβεί κάποια στιγμή και ειδικά μετά τα 2 χρόνια που τελειώνει η εγγύηση. Εκεί τι γίνεται; Και ξαναλέω, δεν είναι απλό προβλημα όπως αν ειχε θέμα η κάμερα ή το ηχείο κλπ.. Εδώ τερματίζει η λειτουργία του κινητού.

Edited by ackel

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει θέση η Samsung Γερμανίας.Διάβασε το post 73!

Είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ έχει πάρει θέση η Samsung Γερμανίας

Νομίζω ότι αν υπάρχει όντως αστοχία υλικού δεν είναι ακριβώς αυτά τα νούμερα που περιγράφεις.

Πρέπει να σκεφτούμε αρχικά ότι για καθε χρήστη που αναφέρει το πρόβλημα στο xda, υπάρχουν άλλοι δεν ξέρω και εγώ ποσοι που εχουν το ιδιο και δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομα xda. Θυμάμαι αναφορά παιδιού που εγραφε οτι την μέρα που ειχε πάει το κινητό του στο service του είπαν ότι ειχαν έρθει άλλοι 2-3 την ίδια μέρα με sudden death πρόβλημα. Και μιλάμε για συσκευή μόνο 6 μηνων στην κυκλοφορία.

Επίσης ακόμα πιο τρομακτικό δεν είναι πόσοι χρήστες το έχουν πάθει, αλλά πόσοι έχουν το potential να τους συμβεί κάποια στιγμή και ειδικά μετά τα 2 χρόνια που τελειώνει η εγγύηση. Εκεί τι γίνεται;

Και όλα μας τα τηλέφωνα όσων γράφουμε να χαλάσουν είμαστε ανύπαρκτο στατιστικό δείγμα.

ΣΑΦΩΣ παρουσιάστηκαν αστοχίες υλικού.

Αλλά να γενικεύουμε και να λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα που παρουσιάζεται με ... χρονοδιακόπτη και σε συγκεκριμένη παρτίδα hardware (1.100) , αυτό είναι πρωτοφανές.

Θα είχαν χαλάσει το 90% των τηλεφώνων μιας και πάνω από το 90% που κυκλοφορούν, είναι 1.100 firmware και έχουν περάσει πολύ περισσότερες από 200 μέρες από όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο.

Εγώ πάντως το χαβαλεδιάζω το θέμα και δε τα λέω με ειρωνικό τρόπο.

Περισσότερο ανάλαφρο για να γελάμε και λίγο :D

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω εθελόντριες παρθένες :D

Γιατί το γραφείο τύπου δεν εκφράζει την θέση της εταιρίας?

Γιατί το γραφείο τύπου δεν εκφράζει την θέση της εταιρίας?

Αφού την εξέδωσε το γραφείο τύπου της Samsung Γερμανίας τότε θα υπάρχει και στο site της.

Μπορείς να μας δώσεις αυτό το link;

Αφού την εξέδωσε το γραφείο τύπου της Samsung Γερμανίας τότε θα υπάρχει και στο site της.

Μπορείς να μας δώσεις αυτό το link;

Εδωσα στο post 73 το link που το διάβασα.Το αν είναι αξιόπιστο το site δεν το ξέρω αλλά τον λίγο καιρό που το διαβάζω δεν μου έχει δώσει αρνητική εντύπωση.

3/1/13 είναι το update.

Εδωσα στο post 73 το link που το διάβασα.Το αν είναι αξιόπιστο το site δεν το ξέρω αλλά τον λίγο καιρό που το διαβάζω δεν μου έχει δώσει αρνητική εντύπωση.

3/1/13 είναι το update.

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Samsung Γερμανίας.

Ούτε καν στο λινκ που έδωσες δε λέει κάτι τέτοιο.

Λέει αυτό ακριβώς που είπε ο Tsaglis.

Μια ανεπίσημη απάντηση 2 γραμμών σε ένα ερώτημα που έγινε σε κάποιον της Samsung Λουξεμβούργου.

Stel με εκπλήσεις γιατί η όλη αναφορά είναι δική τους υπόθεση και το γράφει κιόλας. :)

Και όλα μας τα τηλέφωνα όσων γράφουμε να χαλάσουν είμαστε ανύπαρκτο στατιστικό δείγμα.

ΣΑΦΩΣ παρουσιάστηκαν αστοχίες υλικού.

Αλλά να γενικεύουμε και να λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα που παρουσιάζεται με ... χρονοδιακόπτη και σε συγκεκριμένη παρτίδα hardware (1.100) , αυτό είναι πρωτοφανές.

Θα είχαν χαλάσει το 90% των τηλεφώνων μιας και πάνω από το 90% που κυκλοφορούν, είναι 1.100 firmware και έχουν περάσει πολύ περισσότερες από 200 μέρες από όταν κυκλοφόρησε το τηλέφωνο.

Εγώ πάντως το χαβαλεδιάζω το θέμα και δε τα λέω με ειρωνικό τρόπο.

Περισσότερο ανάλαφρο για να γελάμε και λίγο :D

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω εθελόντριες παρθένες :D

Έχεις ένα δίκιο οτι οι ερασιτέχνες στατιστικολογοι του xda το έχουν παρακάνει με τις εικασίες για το hardware που έχει πρόβλημα, σε ποσες μερες χαλάει κλπ.

Σύμφωνα με τις αναφορές το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάποια τηλέφωνα κάτω από ορισμένες συνθήκες (Φορτιση όλο το βραδυ, μεγάλο χρονο σε standby ή μετά από reboot) έχουν θεμα. Οσο όμως η Samsung κάνει την πάπια θα μεγαλώνει ο φόβος των χρηστών.

Stel με εκπλήσεις γιατί η όλη αναφορά είναι δική τους υπόθεση και το γράφει κιόλας. :)

ναι ... δεν έχεις άδικο σε αυτό :/

LG G4

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Samsung Γερμανίας.

Ούτε καν στο λινκ που έδωσες δε λέει κάτι τέτοιο.

Λέει αυτό ακριβώς που είπε ο Tsaglis.

Μια ανεπίσημη απάντηση 2 γραμμών σε ένα ερώτημα που έγινε σε κάποιον της Samsung Λουξεμβούργου.

QUOTE]

Στράτο τα γερμανικά μου είναι τέλεια.Η ερώτηση δεν έγινε σε κάποιον στο Λουξεμβούργο και η απάντηση είναι από το γραφείο τύπου της Γερμανίας.

Δεν ξέρω που το είδες το Λουξεμβούργο...

To update διάβασε!

Edited by nemos

Χτες βραδυ μου ήρθε η αναβαθμιση 4.1.2 σε Galaxy S3, που προοριζονταν για την Γαλλικη αγορα. Τωρα αν μεσα σε αυτη υπηρχε ενσωματωμένη κάποια αναβάθμιση που αφορα το θεμα δεν το γνωριζω.

Έχεις ένα δίκιο οτι οι ερασιτέχνες στατιστικολογοι του xda το έχουν παρακάνει με τις εικασίες για το hardware που έχει πρόβλημα, σε ποσες μερες χαλάει κλπ.

Σύμφωνα με τις αναφορές το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάποια τηλέφωνα κάτω από ορισμένες συνθήκες (Φορτιση όλο το βραδυ, μεγάλο χρονο σε standby ή μετά από reboot) έχουν θεμα. Οσο όμως η Samsung κάνει την πάπια θα μεγαλώνει ο φόβος των χρηστών.

Αυτό μάλιστα!

Στο XDA έχει καταντήσει το D να αντιστοιχεί σε Downloaders και όχι σε Developers.

Δυστυχώς ο πραγματικός αριθμός developers είναι πλέον πολύ χαμηλός μονοψήφιος αριθμός.

Το επίπεδο έχει πέσει απίστευτα.

Παρεπιπτόντως προ αμνημονεύτων χρόνων είχα πάθει το ίδιο με ένα Νοκια 8310 δύο φορές.2 φορές νεκρό και τα reboots σε καθημερινή βάση.

Αν υπήρχε τότε εξαπλωμένο ιντερνετ όπως τώρα και XDA, θα είχε γίνει κόλαση :D

Αν πάντως είναι όντος software το πρόβλημα και έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί το fix τόσο άμεσα, θα παραμείνει ελάχιστο το ποσοστό των περιπτώσεων που παρουσιάστηκε, οπότε πάλι τσάμπα ο θόρυβος :lol::lol:

Γενικά έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι σε όσα "σύμφωνα με τις πηγές μας" δημοσιεύονται από τα διάφορα sites. Μερικές φορές βγαίνουν αληθή, μερικές όχι.

Στράτο τα γερμανικά μου είναι τέλεια.Η ερώτηση δεν έγινε σε κάποιον στο Λουξεμβούργο και η απάντηση είναι από το γραφείο τύπου της Γερμανίας.

Δεν ξέρω που το είδες το Λουξεμβούργο...

To update διάβασε!

Δεν θα έπρεπε να λέει το όνομα και την θέση του προσώπου που απάντησε, το θέμα για το οποίο απάντησε (μαζί με την ερώτηση) και να μην είναι copy paste η "απάντηση της Ολλανδίας";

Για να ελαφρύνω λίγο την κουβέντα, εγώ μπορεί να γράψω ότι η Samsung Αγγλίας διέψευσε κατηγορηματικά το όλο θέμα και κατηγόρησε την....Apple :p για τον όλο θόρυβο! Πως αποδεικνύω ότι λέω την αλήθεια;

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Δεν θα έπρεπε να λέει το όνομα και την θέση του προσώπου που απάντησε, το θέμα για το οποίο απάντησε (μαζί με την ερώτηση) και να μην είναι copy paste η "απάντηση της Ολλανδίας";

Oπως καταλαβαίνεις εγώ δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν έκαναν κάτι copy paste.Διότι αυτοί ισχυρίζονται ([update 03.01. 11:15]) ότι ρώτησαν οι ίδιοι...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα το όλο θέμα.Σαν ταινία μυστηρίου είναι...

Πάντως, επειδή κάποιοι ειρωνεύονται (Στράτο δεν αναφέρομαι σε εσένα, προφανώς ήσουνα σαφής και ευγενικός όπως πάντα, με διάθεση για διάλογο)

Ολοι εχουμε διαθεση φιλε μου και κανουμε λιγο χαβαλε για να σπασει ο παγος..

Η να λες σε ποιους απευθυνεσαι η να μην βγαζεις κανεναν απο μεσα..

Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα το όλο θέμα.Σαν ταινία μυστηρίου είναι...

+1

Για τις "ανακοινώσεις" κλπ, πρόσφατα ηταν "διασταυρωμένο" από πολλά site ότι η αναβάθμιση σε 7.8 των WP θα γινόταν τον Δεκέμβρη.

Το είχανε για σίγουρο όλα τα "σχετικά" site. Μέχρι που με βάλανε και έψαχνα το 800 μου να δώ γιατί δεν την πήρε :O

Μέχρι που βγήκε επίσημα, αρκετές μέρες μετά την κυκλοφορία των φημών να το διαψεύσει η MS και να το μεταθέσει για τις αρχές του 13

Αλέξανδρος,

Ολοι εχουμε διαθεση φιλε μου και κανουμε λιγο χαβαλε για να σπασει ο παγος..

Η να λες σε ποιους απευθυνεσαι η να μην βγαζεις κανεναν απο μεσα..

Στον Στράτο αναφέρθηκα καθώς κάναμε άμεσο διάλογο σε αυτό το θέμα. Δεν θα κάτσω να βγάλω λίστα με ονόματα.

Ο χαβαλές δεκτός, προφανώς, όμως διάβασε όλες τις σελίδες και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Anyway, on topic, έκανα flash μόνο τον bootloader προς το παρόν, καθώς δεν έχω κάτι να χάσω.

Για όποιον θέλει μόνο τον XXELLA bootloader (flash μέσω odin) βρίσκεται εδώ. Δεν επηρεάζει rom ή κάτι άλλο. Αλλάζει μόνο τον bootloader

LG G4

Προφανώς όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφέρεται ο φίλος, κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν ευγενικοί με περίεργο τρόπο.

Εγώ πάντως είμαι λιγότερο ανεκτικός και ίσως να ακούγομαι κακός ή είρωνας σε θέματα τυφλής πίστης. Δεν είπα ποτέ ότι δεν πίστεψα ότι χάλασαν κάποιες συσκευές ή ότι μια παρτίδα βγήκε ελαττωματική. Προφανώς και αυτό ισχύει. Είπα ότι είναι επιεικώς ηλίθιο (είδες, μηδέν τακτ) να λέμε για αντίστροφη μέτρηση, για motherboard revision numbers και για άλλα παράλογα και ανυπόστατα, βασισμένοι απολύτως πουθενά.

Το ίδιο κοροιδευω τους creationists καθώς κι αυτούς που πούλησαν την περιουσία τους και κρύφτηκαν στα υπόγεια καταφύγια τόσο το 2000 όσο και πριν 2 βδομάδες με τους Μάγιας. Οι Γάλλοι στο χωριό Boucarage νοικιάζανε δωμάτια για 10000 δολλάρια. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κοροϊδεύω τους ενοικιαστές... δεν είμαι της λογικής του "λες να υπάρχουν εξωγήινοι στο βουνό; Αφού κάποιος το είπε...".

Δε θέλω να αρχίσω προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να αποτρέψω τέτοιου είδους σκέψεις γιατί δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Και με νοιάζει να είναι καλά η κοινότητα του forum, σε αντίθεση με τους ηλίθιους που δώσανε 10000 τη νύχτα για να σωθούν από τους εξωγήινους. Αυτοί δε με νοιάζουν :p

- Alex

Στον Στράτο αναφέρθηκα καθώς κάναμε άμεσο διάλογο σε αυτό το θέμα. Δεν θα κάτσω να βγάλω λίστα με ονόματα.

Ο χαβαλές δεκτός, προφανώς, όμως διάβασε όλες τις σελίδες και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Anyway, on topic, έκανα flash μόνο τον bootloader προς το παρόν, καθώς δεν έχω κάτι να χάσω.

Για όποιον θέλει μόνο τον XXELLA bootloader (flash μέσω odin) βρίσκεται εδώ. Δεν επηρεάζει rom ή κάτι άλλο. Αλλάζει μόνο τον bootloader

Τελος παντων..Ξερω οτι ολοι θα περασουν το bootloader, απλα ειμαι 99% σιγουρος οτι θα πρεπει να μηδενισετε το binary μετα την εγκατασταση..

Και με νοιάζει να είναι καλά η κοινότητα του forum, σε αντίθεση με τους ηλίθιους που δώσανε 10000 τη νύχτα για να σωθούν από τους εξωγήινους. Αυτοί δε με νοιάζουν :p

Ναι αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι...επιβίωσαν! Φαίνεται οι εξωγήινοι μάθανε ότι τους περιμένουμε και είπανε να αναβάλουν την επίσκεψη μερικές χιλιετίες ακόμα. (ακόμα και αν είναι παλαιοημερολογίτες χάσανε το ...ραντεβού):lol::lol:

Αλέξανδρος,

Τελος παντων..Ξερω οτι ολοι θα περασουν το bootloader, απλα ειμαι 99% σιγουρος οτι θα πρεπει να μηδενισετε το binary μετα την εγκατασταση..

ρε παιδια ναι καλως ολα αυτα. αν βαλεις τον bootloader με odin που το βλεπεις οτι περαστηκε μετα?

το γραφει πουθενα?

γιατι στις πληροφοριες δεν αλλαζει κατι