Jump to content

myphone VERSUS: Μελομακάρονα vs Κουραμπιέδες [UPDATE]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Το καλύτερο γλυκό των εορτών  

398 members have voted

1. 1. Το καλύτερο γλυκό των εορτών

• Μελομακάρονα
      310
    • Κουραμπιέδες
      88

Recommended Posts

κλασσικος μελο-boy...

ακριβως! Ασε που ο κουραμπιες βγαινει σε διαφορα μεγεθη (πολλες επιλογες), και μη ξεχναμε οτι μετά που πιανεις ενα μελομακαρονο κολλανε τα δακτυλα, αντιθετως με το κουραμπιε, που απλα χτυπάς τα χερια σου και φευγει η σκονη. Επισης το μελομακαρονο εχει το κλασσικο 4-γωνο σχημα, ενω ο κουραμπιες βγαινει σε α) ολοστρογγυλο και β) boomerang. Αυτο, σε συνδυασμο με το πρωτο που εγραψα (για τα διάφορα μεγέθη) κανει τον κουραμπιέ πιο ευελικτο γλυκο.

Μετά απο προσωπική χρηση και των 2 γλυκων, δε μπορω να φαω πανω απο 3 μελομακαρονα, αντιθετα με το κουραμπιε (που μπορω να φαω οσους θελω, χωρις να βαραινει το στομαχι).

Μη ξεχναμε οτι το μελομακαρονο ειναι πιο πολυπλοκο στη κατασκευη απο τον κουραμπιε, που σημαινει πιο πολλες πιθανοτητες λαθους στο εργοστασιο κατασκευης. Αφηστε που ακουσα οτι οι συνθηκες ειναι απανθρωπες...

:lol::lol::lol::lol:ακομα κλαιω!

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

• Απαντήσεις 141
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κουραμπιοhater ειμαι!

Απο τα παιδικα μου χρονια λατρευω τα μελομακαρονα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μελομακάρονα φυσικά!!!:p

+1000. Ποτέ δεν λάτρεψα τους "κουραμπιέδες":p (όχι ότι έχω πρόβλημα να τους φάω!)

Αλλά τα μελομακάρονα είναι σε άλλη κατηγορία!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

1. Θα συμφωνήσω για τις δίπλες.

2. Χάθηκε όπως σε κάθε καλή δημοσκόπηση "όλα τα παραπάνω" να καλύψετε και εμάς που δε κάνουμε διακρίσεις σε οτιδήποτε τρώγεται;

3. :lol: Το thread της χρονιάς χαλαρά :lol:

Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Mελομακάρονα με χίλια!! Άσε και τα έχω δίπλα μου!

Είναι και σχετικά πιο ελαφρύ σε σχέση με τους κουραμπιέδες. Οι κουραμπιέδες έχουν παλιό-βουτύρα και ιστορίες!

Edited by madwalker
Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

κρίμα ρε παιδιά. πολλοί από σας δε ξέρουν από γλυκά μάλλον :lol: μα μελομακάρονα; μελομακάρονα; δε μπορώ να το πιστέψω...

κουραμπιέδες ftw!!!!! όταν λιώνει στο στόμα είναι άλλη αίσθηση :p

Μετά το ανεπανάληπτο Note II vs Vu, έχουμε την δεύτερη πιο ευρεία επικράτηση πιστεύω! :lol:

Στο θέμα μας μελομακάρονα και από εμένα! Αν και αν έμπαιναν στην σύγκριση και οι δίπλες αυτές θα επέλεγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Είμαι με την μειοψηφία βλέπω, αλλά για μένα δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Κουραμπιέδες με πολύ μεγάλη διαφορά.

Η μόνη πιθανότητα να επέλεγα μελομακάρονα είναι αυτά με τη σοκολάτα γύρω γύρω που πραγματικά τα σπάνε.

χαχαχαχαχα απο τα καλύτερα Vs αλλά βάλτε ρε παιδιά και ενα "Κανένα απο τα δυο" για εμάς τους έρμους που δεν μας αρέσει κανένα απο τα δυο και κάθε Δεκέμβρη βασανιζόμαστε!!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

@vlachaquito :p :p :p

Έχω ένα κεφάλι καζάνι αυτή την στιγμή και βλέποντας τον τίτλο του άρθρου άρχισα να αναρωτιέμαι σε ποιο forum μπήκα.

Μελομακάρονα εννοείται. :)

Υ.Γ. Respect for the idea. Την επόμενη φορά μπορούμε ίσως να έχουμε κάτι με κοκορέτσι, σπλινάντερο κτλπ ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

χαχαχαχαχα απο τα καλύτερα Vs αλλά βάλτε ρε παιδιά και ενα "Κανένα απο τα δυο" για εμάς τους έρμους που δεν μας αρέσει κανένα απο τα δυο και κάθε Δεκέμβρη βασανιζόμαστε!!

Πώτς γκένεν αυτό? :confused:

Μελομακάρονα, να είναι ζουμερά στο εσωτερικό με μπόλικο σιροπάκι

Και το καλύτερο, να τα βουτάω το πρωί στο γάλα :food:

Mελομακαρονα και απο εμενα και σιροπιασμενα βαρια παρακαλω!! Το poll ειναι ξεκαθαρο !!Νικητης ειναι τα μελομακαρονα !!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Ακομα να ban-αριστει ενω το δηλωσε αυτο δημοσια? Ντροπη και αισχος, πουπουλα και πισα :lol:

Δωστε μελομακαρονα στο λαο

και εγω μελομακαρονα αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες, αλλα το αγαπημενο μου γλυκο για τα Χριστουγεννα ειναι οι διπλες.

Εγώ όλους τους κουραμπιέδες ίδιους τους βλέπω,τι να σου πώ...:p

Δεν έχεις φαει κουραμπιέδες της μάνας μου... lol

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Είμαι στους 43 ξεχωριστούς τύπους που ψηφίσαμε κουραμπιέδες..

Που μένεις? :lol:

Είμαι στους 43 ξεχωριστούς τύπους που ψηφίσαμε κουραμπιέδες..

Που μένεις? :lol:

Εννοείται κουραμπιεδες!! Τι συγκρίνουμε τώρα :p

(πω πω τώρα είδα τα αποτελέσματα, φάγαμε χοντρή ήττα lolol!! Καλές γιορτές σε όλους, ωραίο poll!)

Edited by efthimis31

Χμμμ δυσκολη αποφαση....

Νομιζω οτι η δημοσκοπηση δεν ειναι δικαιη και ο δημιουργος του topic,μας προκαταλαβει ή τελος παντων μεροληπτει υπερ του μελομακαρονου.

Δεν ειναι δυνατον ανημερα Χριστουγεννα να αποφασισουμε πιο μας αρεσει πιο πολυ.

Οι κουραμπιεδες ´παιζουν´ ολο τον χρονο ενω τα μελομακαρονα εχουν την τιμητικη τους αυτες τις ημερες καθως ειναι το κατ´εξοχην γλυκο των χριστουγεννων.

Θεωρω αδικη την συγκριση και αντιπροτεινω κουραμπιες vs κανταιφι.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3