beni Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ελληνικά έχει; Ελληνικά δεν εχει, αλλά είναι pre-rooted και πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fae8on85 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπερα παιδες,εγινα κ εγω κινεζος εδω κ 2 μηνες περιπου κ αρχισα πολυ το ψαξιμο.παρηγγειλα ενα φθηνο να δω τι παιζει κ αφου εμεινα ικανοποιημενος παρηγγειλα το jiayu g3 και το εχω στα χερια μου εδω και 15 μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ολοι οι φιλοι μου θελουν να τους παραγγειλω το ιδιο κινητο.Εγω το παρηγγειλα απο το http://www.antelife.com και μαλλον λογω καποιου λαθους δικου τους μου εστειλαν 2 κινητα.Δε μπορω να πω πως με χαλασε ιδιαίτερα....!!!!!Θελω να αρχισω το ψαξιμο για ρουταρισμα και οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.το morelocale δεν κανει κτ με τη γλωσσα δυστυχως απ'οτι ειδα,εκτος αν κανω κτ εγω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδιά αντε πες τα μηνυματα οκ.. να μην τα γραφουμε ελληνικα αν και αυτο με χαλαει... τον τηλεφωνικο κατάλογο δεν μπορούμε να τον γραψουμε ελληνικα? Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδιά αντε πες τα μηνυματα οκ.. να μην τα γραφουμε ελληνικα αν και αυτο με χαλαει... τον τηλεφωνικο κατάλογο δεν μπορούμε να τον γραψουμε ελληνικα? Μπορείς, μάλιστα δουλεύουν και οι επαφές Google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια καλησπερα.εχω απο φασισει να παρω 2 τεμμαχια απο το etotalk.εχω ομως μερικες αποριες.θα τα παραγγειλω με etotalk mod rom για να εχει ελληνικο μενου κ πληκτρολογιο για να μην εχω θεματα.επειδη εχω το ainol fire και πολλα παιχνιδια απο το google play δεν τα παιζει λογω του οτι δεν αναγνωριζεται η συσκευη θα εχω το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο.υπαρχει καποια λυση?για παραδειγμα το top eleven be a football manager σε αυτο το site http://www.mobyware.net/android-os/top-eleven-download-free-122550.html δεν υποστηριζει κανενα κινητο της jiayu.οπως κ πολλα αλλα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΏΣ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΗΝ ROM 4.1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΤΉ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited January 20, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μπορείς, μάλιστα δουλεύουν και οι επαφές Google! Με το πρόγραμμα το morelocale λες; Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΏΣ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΗΝ ROM 4.1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΤΉ Κατεβάζεις την rom (http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/01/G3-20130116-221844-adb.zip) και το (http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/01/jiayu-G3.zip) απο δω http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-10/ Αποσυμπιέζεις το jiayu-G3.zip και στα αρχεία που θα προκύψουν θα βρεις το SP_Flash_Tool_exe_v3.1244.0.sn85.zip και το αποσυμπιέζεις στο ίδιο φακελο. Στην συνέχεια συνδέεις το κινητό μέσω usb αφου το κλεισεις και του έχεις βγάλει μπαταρία Αν δεν στο αναγνωρίσει οι drivers tou ειναι στο φάκελο USB VCOM Driver. Αφού αναγνωριστει και περαστούν oi drivers ,αποσυνδεσε το Μετα αποσυμπιέζεις το G3-20130116-221844-adb.zip (μετατονομασε τον φακελο που θα προκύψει απο G3-20130116-221844╧▀╦λ σε G3-20130116-221844). Τρέξε το Flash_tool.exe από το φάκελο SP_Flash_Tool_v3.1244.0.sn85 Κάνε κλικ στο scater-loading κουμπι και βρες το αρχείο MT6577_Android_scatter_emmc.txt στη διαδρομη G3-20130116-221844-adb\G3-20130116-221844\G3-20130116-221844. Σύνδεσε πάλι το κινητο, Πάτα Firmware upgrade και θα σαι ok λογικά. Αναμένω και γω το κινητό σε καμιά βδομαδα οπότε τον έβγαλα εμπειρικά τον οδηγό οπότε ίσως παρέλειψα κάτι. Edited January 20, 2013 by Damianos_D3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Με το πρόγραμμα το morelocale λες; Πως θα γράψεις ελληνικό κείμενο σε μια android συσκευή; Θα κατεβάσεις ένα app για keyboard που γράφει και ελληνικά, τα περισσότερα γράφουν. Για πληκτρολόγια δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Πως κάνω update τους driver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Πως κάνω update τους driver? Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών στον πίνακα ελέγχου και λογικά θα έχει ένα θαυμαστικό η συσκευη του κινητου αν δεν την έχει αναγνωρίσει Edited January 20, 2013 by Damianos_D3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια καλησπερα.εχω απο φασισει να παρω 2 τεμμαχια απο το etotalk.εχω ομως μερικες αποριες.θα τα παραγγειλω με etotalk mod rom για να εχει ελληνικο μενου κ πληκτρολογιο για να μην εχω θεματα.επειδη εχω το ainol fire και πολλα παιχνιδια απο το google play δεν τα παιζει λογω του οτι δεν αναγνωριζεται η συσκευη θα εχω το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο.υπαρχει καποια λυση?για παραδειγμα το top eleven be a football manager σε αυτο το site http://www.mobyware.net/an...ee-122550.html δεν υποστηριζει κανενα κινητο της jiayu.οπως κ πολλα αλλα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Οκ.Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.Ξαφνικά δεν μπορώ να μπω σε recovery mode... Καμιά ιδέα? Πάω να φλασάρω κ μου βγάζει το εξής μύνημα Format flash error!Possibly given a wrong format range,please check your format setings. Edited January 20, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Πως θα γράψεις ελληνικό κείμενο σε μια android συσκευή; Θα κατεβάσεις ένα app για keyboard που γράφει και ελληνικά, τα περισσότερα γράφουν. Για πληκτρολόγια δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 newbie του κερατα ειμαι τελικα... απλά ξερεις τι θελω να σιγουρεψω... πες οτι έχω ήδη τις επαφες μου στη sim και ειναι σε ελληνικη γλωσσα... θα τους αναγνωρίσει το Χ1 ή το G3 χωρίς να το πειράξω καθόλου (όπως μου ερθει απο κινα εννοω)... γιατι φοβαμαι οτι αν το πειραξω θα το χαλασω επιτόπου ;) Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 newbie του κερατα ειμαι τελικα... απλά ξερεις τι θελω να σιγουρεψω... πες οτι έχω ήδη τις επαφες μου στη sim και ειναι σε ελληνικη γλωσσα... θα τους αναγνωρίσει το Χ1 ή το G3 χωρίς να το πειράξω καθόλου (όπως μου ερθει απο κινα εννοω)... γιατι φοβαμαι οτι αν το πειραξω θα το χαλασω επιτόπου ;) Εμένα με τη μαμά ρομ που είχε σαν γλώσσες κινέζικα και αγγλικά, αναγνώρισε κανονικά τα ελληνικά οπουδήποτε βρισκόντουσαν (επαφές, μηνύματα, browser) και μετά έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_thess Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια καλησπερα.εχω απο φασισει να παρω 2 τεμμαχια απο το etotalk.εχω ομως μερικες αποριες.θα τα παραγγειλω με etotalk mod rom για να εχει ελληνικο μενου κ πληκτρολογιο για να μην εχω θεματα.επειδη εχω το ainol fire και πολλα παιχνιδια απο το google play δεν τα παιζει λογω του οτι δεν αναγνωριζεται η συσκευη θα εχω το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο.υπαρχει καποια λυση?για παραδειγμα το top eleven be a football manager σε αυτο το site http://www.mobyware.net/an...ee-122550.html δεν υποστηριζει κανενα κινητο της jiayu.οπως κ πολλα αλλα παιχνιδια δεν γνωριζει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα?στην ουσια θελω να ξερω αν θα παιζουν ολες οι εφαρμογες στο g3 αν παρω την συσκευη root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για εγκατάσταση από το μάρκετ μιλάς; Το πρόβλημα με το μάρκετ μπορεί να λυθεί φαντάζομαι αν πειράξεις το build.prop εφόσον είσαι root. Τώρα για το πόσο θα παίζει η εφαρμογή χωρίς κολλήματα είναι ένα άλλο θέμα.. εμένα το nova 3 μου σέρνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πλέον από σημερα αναμένω το "όπλο" G3... Ετοιμαστείτε να λύνετε απορίες την μια πίσω απο την αλλη ;) Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλημέρα. Διάβασα 16 σελίδες και άκρη δεν έβγαλα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους αγόρασαν το G3 χωρίς Ελληνικό μενού (εκτός etotalk): Πως έβαλαν Ελληνικό μενού; Ποια διαδικασία ακολούθησαν; Ποιο app εγκατέστησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καλημέρα. Διάβασα 16 σελίδες και άκρη δεν έβγαλα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους αγόρασαν το G3 χωρίς Ελληνικό μενού (εκτός etotalk): Πως έβαλαν Ελληνικό μενού; Ποια διαδικασία ακολούθησαν; Ποιο app εγκατέστησαν; Για να αλλάξεις την γλώσσα των μενού δοκίμασε το Morelocale 2 Και ένα ωραίο ελληνικό πληκτρολόγιο με λειτουργία swype είναι το Swiftkey flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για να αλλάξεις την γλώσσα των μενού δοκίμασε το Morelocale 2 Και ένα ωραίο ελληνικό πληκτρολόγιο με λειτουργία swype είναι το Swiftkey flow Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά δεν το έχω αγοράσει ακόμη και δεν θέλω να δοκιμάσω αφού το αγοράσω. Γι' αυτό ρωτάω όσους το αγόρασαν χωρίς την MOD ROM του etotalk. Αν το Morelocale όντως αλλάζει σωστά το μενού στα Ελληνικά στο Jiayu G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Οσοι το παραγγείλατε, σας έβαλε τπτ χρεώσεις επιπλεον το τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St3vegate21 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Αναμένω εντυπώσεις από όποιον βάλει την νέα ROM για να με "ψήσει" να τη βάλω και γω! :D Υπάρχει κάποια βελτίωση μήπως στην διάρκεια της μπαταρίας? :cool: Οσοι το παραγγείλατε, σας έβαλε τπτ χρεώσεις επιπλεον το τελωνείο? Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με Sing Post έφτασε σε 8 μέρες και στο status του delivery (tracking no) δεν έδειξε καν να περνάει από τελωνείο.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmikef1 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Παιδιά είμαι καινούριος στην παρέα και στις 16-01-2013 παρέλαβα κι εγώ το καινούριο μου jiayu g3 κατεβασα και τη jb 4.1.2 από beni. Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το roοting γιατί δεν έχω ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 χωρις να εχω δοκιμασει τιποτα(ακομα περιμενω...) δες την σελιδα http://vondroid.com/forums/g3.202/ εχει πιστευω οτι χρειαζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts