Jump to content

St3vegate21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by St3vegate21

  1. St3vegate21

    Jiayu G3

    Προτείνω minideal.net ανεπιφύλακτα. ;) Κανένα νέο από τα παιδιά που βάλανε την JB? :w00t: Είναι pre-rooted, δηλαδή εγκαθιστώντας την έχουμε root? :whistle:
  2. St3vegate21

    Jiayu G3

    Αναμένω εντυπώσεις από όποιον βάλει την νέα ROM για να με "ψήσει" να τη βάλω και γω! :D Υπάρχει κάποια βελτίωση μήπως στην διάρκεια της μπαταρίας? :cool: Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με Sing Post έφτασε σε 8 μέρες και στο status του delivery (tracking no) δεν έδειξε καν να περνάει από τελωνείο.. ;-)
  3. St3vegate21

    Jiayu G3

    Έχουν ένα θεματάκι με την μπαταρία είναι η αλήθεια.. Προσπάθησε όταν το φορτίζεις να έχεις εξαντλήσει την μπαταρία του κινητού και να το έχεις κλειστό όταν φορτίζει. Μετά από 2-3 τέτοιες φορτίσεις εμένα βελτιώθηκε κάπως η διάρκεια της μπαταρίας μου. Φαίνεται καταναλώνει πολύ αυτός ο 6577.. :-/
  4. St3vegate21

    Jiayu G3

    Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει νεότερο για την επίσημη κυκλοφορία του Jelly Bean για το Jiayu G3 από την μαμά εταιρεία?
  5. St3vegate21

    Jiayu G3

    Παιδιά μήπως κανένας κάτοχος του κινητού έχει αντάπτορα από micro usb σε hdmi? Θέλω να μάθω αν δουλεύει στο G3. Το παρήγγειλα από ebay το καλωδιάκι (4$) αλλά είμαι περίεργος να μάθω γιατί μέχρι να έρθει και να το δοκιμάσω μόνος μου......................
  6. St3vegate21

    Jiayu G3

    Γεια σας, εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος του κινητού και θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.. (το αγόρασα από minideal.net σε 8 μέρες με SG post, δωρεάν μεταφορικά, το είχα στα χέρια μου, πληρωμή με paypal χωρίς προμήθειες κλπ) Γενικά είμαι καταευχαριστημένος με το κινητό, η οθόνη του είναι άψογη, από ταχύτητα είναι πολύ καλό (σχετικά με άλλα android που είχαν πέσει στα χέρια μου), δεν μου έχει crashαρει ποτέ, ούτε κανένα bug (δεν έχω πειράξει τη ROM, όπως ήρθε από το minideal, 4.0.4 είναι αν δεν κάνω λάθος). Με απογοητεύει λίγο η μπαταρία του, καθότι παρόλο που την πρώτη μέρα που το πήρα φρόντισα να φορτίσει το κινητό 16 ώρες κλειστό, αφότου σπατάλησα την ήδη διαθέσιμη μπαταρία (κάπου στο 65%), δεν κρατάει πάνω από μια μέρα με αρκετή βέβαια χρήση εκ μέρους μου, με wifi 3G ανοιχτά. Ίσως φταίει που είναι καινούριο ακόμη και το "καίγομαι" πολλή ώρα κατεβάζοντας εφαρμογές κλπ.. Μια μικρή καθυστέρηση υπάρχει όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει η οθόνη (κάτι λιγότερο από 1sec), αλλά δεν με ενοχλεί. Το gps του που το δούλεψα με το trial του sygic, ήταν μια χαρά. Επίσης το 3G ήταν στο max που μπορεί να αποδώσει η vodafone στην περιοχή μου, δηλαδή περίπου 2,5mbps up/down. Τέλος είχα ξενερώσει λίγο με το πληκτρολόγιο, αλλά μόλις έψαξα λίγο βρήκα το Go Keyboard που ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα! Προφανώς απαραίτητο το More Locale για την ελληνική γλώσσα. Υ.Γ.: Η κάμερά του είναι απροσδόκητα καλή!! Αν θέλετε κάτι παραπάνω ρωτήστε ελεύθερα. -_-
  7. Γεια σας! Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όσους κατέχουν dual sim android phones κινέζικα (αγορασμένα από site εξωτερικού), στα χαρακτηριστικά των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική γλώσσα σαν επιλογή, το εξής: Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι χαρακτήρες όπως το Ψ το Ξ το Γ το Θ το Λ και όλες οι λέξεις που περιλαμβάνονται σε εισερχόμενα μηνύματα τα οποία είναι με μικρά -όχι κεφαλαία γράμματα- να μην εμφανίζονται? Η ερώτηση μου γίνεται διότι είχα αγοράσει παλιότερα ένα κινέζικο (μη android) και είχα το παραπάνω πρόβλημα και δεν θέλω να την ξανά-πατήσω.. Ευχαριστώ πολύ! :)
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα περιμένω! :)
  9. Άρα δεν βάζει 2 sim? Μπορούμε να το μάθουμε αυτό στα σίγουρα? Συγνώμη αν γίνομαι πιεστικός απλά θέλω να καταλήξω σε ένα dual sim android κινητό. Αυτό έχει τις καλύτερες προδιαγραφές και σε τόσο καλή τιμή, μόνο που δεν ξέρω αν είναι dual sim.. :S
  10. Φίλε star, ειναι ευκολο να ρωτήσεις τον αδερφό σου αν το κινητό του ήρθε όπως το περιγράφουν (επεξεργαστή, μνήμη κλπ) , όπως επίσης αν παίρνει 2 sim και αν δουλεύουν κανονικά? (αυτό γιατί πουθενά δεν λέει ότι είναι 2καρτο)
  11. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε που ασχολήθηκες! Να σαι καλά! :-)
  12. Χαιρετώ! Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου για να καταλήξω σε ένα dual sim, android κινητό που να μπορεί να κάνει video κλήσεις μέσω skype. Επειδή χάθηκα με τα άπειρα κινέζικα σε δεκάδες σαιτ αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα τέτοιο κινητό που να κάνει δοκιμασμένα κλήσεις με video στο skype. Θα ήμουν ευγνώμων! :) Υ/Γ: το star N9770 το έχει κανείς, μπορεί να κάνει τα παραπάνω?
  13. Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Ποια έκδοση skype εγκατέστησες? Αν δεν σου κάνει κόπο σιγουρέψου ότι εγκατέστησες την τελευταία. Κοίταξες καλά στις ρυθμίσεις αν υπάρχει επιλογή ρυθμίσεις video ή επιλογή να ενεργοποιήσεις το video? Συγνώμη για το ζάλισμα και ευχαριστώ πολύ!
  14. Χαιρετώ και ερωτώ: έχει δοκιμάσει κανείς σας αν γίνεται να κάνεις βιντεοκλήση μέσω skype? (είτε στην απλή έκδοση είτε στην pro). Επίσης όποιος έχει το κινητό μπορεί να το testάρει γιατί με ενδιαφέρει πολύ.. Ευχαριστώ! :)
  15. Θα παρακαλούσα και γω όποιον έχει το εν λόγω κινητό να δοκιμάσει το skype και να δει αν γίνονται κανονικά video κλήσεις από το κινητό, γιατί για μένα (ίσως και για άλλους) αποτελεί κριτήριο αγοράς του ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο.! :)
×
×
  • Create New...