Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το θεμα ειναι οτι δεν μου δινει την επιλογη για να βαλω την καρτα...Οταν φτανει εκει απλα φορτωνει την σελιδα χωρις να την ανοιγει

Άλλαξε browser

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλαξε browser

Δοκίμασα και chrome end safari...

Αλλά τίποτα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά καλημέρα!! Θα ήθελα την βοήθεια σας.....

Απο την πρωτη μέρα που έχω πάρει το nexus 4 δεν έχω καταφέρει να συγχρονισω τις επαφες του Facebook με τον κατάλογο του κινητού για να προσθέτουν φωτογραφιες,ενημερωσεις φίλων κλπ καο επίσης εδώ και 3 ημέρες δεν μου συγχρονίζει απο τον λογαριασμό gmail τις επαφές!! Δηλαδή συγχρονίζει τα παντα εκτός απο τις επαφές.... Αρα οτι αποθηκευω στο τηλ δεν αποθηκεύεται στο gmail!!!σας ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρων

Πας ριθμισεις και μετά λογαριαζμοι. Στα περνάει όλα εκτός της επαφές. Της είχες σωζμενες σίγουρα σε gmail? Δωκιμασε να έχεις πατημένο το sleep Buton για 10 δευτερόλεπτα μπας και συνέλθει.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Πας ριθμισεις και μετά λογαριαζμοι. Στα περνάει όλα εκτός της επαφές. Της είχες σωζμενες σίγουρα σε gmail? Δωκιμασε να έχεις πατημένο το sleep Buton για 10 δευτερόλεπτα μπας και συνέλθει.

Φιλε δεν μπορω να καταλαβω!!!ενω κανω συχρονισμο τις επαφες μου και μου γραφει οτι κανει σε ολλα συχρονισμο εκτος απο τις επαφες,κοιταξα στο gmail και 3 επαφες νεες που ειχα βαλει στο κινητο αποθηκευτηκαν κανονικα!!!!!

Τωρα για το facebook δεν μπορω με τιποτα να το συγρονισω με τις επαφες του τηλεφωνου για να εχω φωτογραφιες οταν με καλουν,ενημερωσεις φιλων κλπ....

μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να τρεξει?εσενα σου εχει συχρονιση κανονικα?

ευχαριστω για το χρονο σου:D

Παιδιά ποια είναι η διαφορά αν βάλω το lightflow από το να το αφήσω όπως είναι? Το ότι μπορώ να ρυθμίσω κάθε εφαρμογή που θέλω να έχει άλλο χρώμα κτλ?

Παιδιά ποια είναι η διαφορά αν βάλω το lightflow από το να το αφήσω όπως είναι? Το ότι μπορώ να ρυθμίσω κάθε εφαρμογή που θέλω να έχει άλλο χρώμα κτλ?

Απλά σε μένα δεν επαιζε ποτε ειδοποίηση! Κ τώρα με το πρόγραμμα είμαι κομπλε

Δημήτρης

Γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω import στο Nexus μου (Chrome) τα bookmarks που εχω στο Chrome στο PC μου?

Ευχαριστω

Φιλε δεν μπορω να καταλαβω!!!ενω κανω συχρονισμο τις επαφες μου και μου γραφει οτι κανει σε ολλα συχρονισμο εκτος απο τις επαφες,κοιταξα στο gmail και 3 επαφες νεες που ειχα βαλει στο κινητο αποθηκευτηκαν κανονικα!!!!!

Τωρα για το facebook δεν μπορω με τιποτα να το συγρονισω με τις επαφες του τηλεφωνου για να εχω φωτογραφιες οταν με καλουν,ενημερωσεις φιλων κλπ....

μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να τρεξει?εσενα σου εχει συχρονιση κανονικα?

ευχαριστω για το χρονο σου:D

Το facebook δεν το έχω συνχρονισμενο με επαφές γιατί από παλιά εμπειρία sgs2 πέρασαν όλοι οι φίλοι μου απο το facebook στο κινητό και είχα 1000 άτομα. Όσο για της υπενθημισεις του facebook όσο το είχα τσεκαρισμενο μου τα εμφάνιζε κανονικά στο ημερολόγιο που κατέβασα σαν εφαρμογή. Λες οι επαφες που σωζεις τώρα της εμφανίζει κανονικά.... Μην το βασανιζεις τότε. Αρχινα απο την αρχή μια μια...;)

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Δοκιμαστε το fullscreen απο playstore συμβουλη του g47.είναι φοβερό

πολύ καλό, κάνει διαφανα τα κουμπιά αλλά θα ηταν τέλεια εάν είχες επιλογή να έχεις εμφάνιση την επάνω μπαρα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mπορουσε να βαλει το toggle για τη πανω μπαρα (που απλα βαζει τη μια γραμμη κωδικα που χρειαζεται το build.prop, δε κανει κατι σπουδαιο) αλλα αφου τον καλυπτει στη χρηση του...

Εγω ακομα παλευω με κωδικα αλλα δε βλεπω να μπορω να κανω αυτο που ηθελα στο fullscreen toggle.

Mπορουσε να βαλει το toggle για τη πανω μπαρα (που απλα βαζει τη μια γραμμη κωδικα που χρειαζεται το build.prop, δε κανει κατι σπουδαιο) αλλα αφου τον καλυπτει στη χρηση του...

Εγω ακομα παλευω με κωδικα αλλα δε βλεπω να μπορω να κανω αυτο που ηθελα στο fullscreen toggle.

για μένα η ιδανική εφαρμογή θα ήταν να είχε επιλογή για την εμφάνιση ή μη της επάνω μπάρας ( ουτε η επί πληρωμή έχει τέτοια επιλογή?) κατά τα άλλα είναι σουπερ, αλλά δεν θα την βαλω.....τώρα που το σκέφτομαι λέω να στείλω email στον dev μπας και μπορεί να βάλει κανένα future

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα το βρεις,εχε υπομονη :D

Δημήτρης

για μένα η ιδανική εφαρμογή θα ήταν να είχε επιλογή για την εμφάνιση ή μη της επάνω μπάρας ( ουτε η επί πληρωμή έχει τέτοια επιλογή?) κατά τα άλλα είναι σουπερ, αλλά δεν θα την βαλω.....τώρα που το σκέφτομαι λέω να στείλω email στον dev μπας και μπορεί να βάλει κανένα future

Oχι, ο κωδικας ειναι διαφορετικος αν θελεις να εξαφανισεις την πανω που παει πακετο με τη κατω.

Με λιγα λογια μπορεις μονο τη κατω η και τις δυο.

Oχι, ο κωδικας ειναι διαφορετικος αν θελεις να εξαφανισεις την πανω που παει πακετο με τη κατω.

Με λιγα λογια μπορεις μονο τη κατω η και τις δυο.

αμάν ρε Γιώργο, πως μου τα μπλέκεις τα πράγματα έτσι ? :):):):):) ( και μόλις έστειλα mail στον dev , θα με περάσει για λαλάκα εντελώς )

Edited by taliban

Φυσιολογικη ειναι η ερωτηση σου, κι εγω πριν λιγο δε το γνωριζα.

Ασε που μπορει να ξερει κατι που δε ξερω, δεν ειμαι dev, οποτε ειναι πολυ πιθανο.

Καλα εκανες.

Edited by g47

Ναι υπάρχει πιθανότητα. Όπως σε όλα τα κινητά. Λογοι είναι πολλοί και διάφοροι είτε λάθος του χρήστη είτε λάθος software

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

\

Φυσιολογικη ειναι η ερωτηση σου, κι εγω πριν λιγο δε το γνωριζα.

Ασε που μπορει να ξερει κατι που δε ξερω, δεν ειμαι dev, οποτε ειναι πολυ πιθανο.

Καλα εκανες.

δυστυχώς δεν...... ιδού και η απάντηση

On devices with split systembar (notifications on top and navigation on bottom)

it is not possible to only hide navigationbar. I know that on those devices,

especially on phones, it would be better to keep notifications bar, but

unfortunately it is a system-limitation and no workaround possible.

Οποτε καλα ειχα δει.

Αν και δε τα λεει καλα γιατι τη navigation bar μπορουμε να τη κρυψουμε, τη notification δε μπορουμε.

Αν και οι πιο πολλοι τετοια ωρα θα ασχολειστε με τον S4,εγω λεω να κανω τις ερωτησεις μου.Για οσους εχουν το nexus λοιπον...

1)Υποστηριζει flash player?Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι μπορεις να τον εγκαταστησεις και σε συνδυασμο με firefox παιζει.Θα ηθελα λοιπον να μου πεις καποιος για παραδειγμα αν μπανει http://www.dod.gr ή http://www.sportlemon.tv(να δει ζωντανο βιντεο)

2)Tα ακουστικα της sony MW600 λειτουργουν πανω στο κινητο;

Γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω import στο Nexus μου (Chrome) τα bookmarks που εχω στο Chrome στο PC μου?

Ευχαριστω

Πρώτα από όλα πρέπει να έχεις το ίδιο gmail και στον chrome στο PC και στον chrome στο κινητό. Από τον chrome στο κινητό πατάς Μενου-settings- πατάς στο email σου-sync on-και τικαρεις chrome to mobile

Αν και οι πιο πολλοι τετοια ωρα θα ασχολειστε με τον S4,εγω λεω να κανω τις ερωτησεις μου.Για οσους εχουν το nexus λοιπον...

1)Υποστηριζει flash player?Διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι μπορεις να τον εγκαταστησεις και σε συνδυασμο με firefox παιζει.Θα ηθελα λοιπον να μου πεις καποιος για παραδειγμα αν μπανει http://www.dod.gr ή http://www.sportlemon.tv(να δει ζωντανο βιντεο)

2)Tα ακουστικα της sony MW600 λειτουργουν πανω στο κινητο;

Με αλεπού μπαινεις κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με την stock εφαρμογή gallery, πως μπορώ να βλέπω μόνο τις φωτογραφίες που έχω στο τηλέφωνο χωρίς να φαίνονται αυτές που συγχρονίζονται στο Picasa; Γενικά δεν θέλω να εμφανίζονται καθόλου εκεί, να μην γίνεται συγχρονισμός. Είναι αυτό που φαίνεται σαν Google photos;

Με την stock εφαρμογή gallery, πως μπορώ να βλέπω μόνο τις φωτογραφίες που έχω στο τηλέφωνο χωρίς να φαίνονται αυτές που συγχρονίζονται στο Picasa; Γενικά δεν θέλω να εμφανίζονται καθόλου εκεί, να μην γίνεται συγχρονισμός. Είναι αυτό που φαίνεται σαν Google photos;

1.google + εκκαθαριση δεδομενων

2. συλλογη εκκαθαριση δεδομενων

και 3. απανεργοποιηση συγχρονισμου google photos απο λογαρασμοι--------> gmail

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)