dinosang Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Κατά λάθος έκανα και το crash test. Μου έπεσε από ένα ράφι πάνω στο γραφείο και μετά στο πάτωμα (μωσαϊκό). Αφού συνήλθα από το έμφραγμα το έψαξα και δεν έχει το παραμικρό σημάδι ή πρόβλημα. Μάλλον έχουν κάνει καλή δουλειά στην LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απορια κι εγω σχετικα με τη lock screen.Μπορω να βαλω διαφορετικη φωτο. σε σχεση με αυτη που εχω ταπετσαρια?Δηλαδη να εχω μια ταπετσαρια αλλα οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να βλεπω αλλη φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απορια κι εγω σχετικα με τη lock screen.Μπορω να βαλω διαφορετικη φωτο. σε σχεση με αυτη που εχω ταπετσαρια?Δηλαδη να εχω μια ταπετσαρια αλλα οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο να βλεπω αλλη φωτο? Νομιζω μαμά δεν έχει επιλογή. Μπορείς να το κανεις με κάποια εφαρμογή απο το μάρκετ, όπως widget locker , go locker. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Το μονο παραπονο που εχω απο αυτο το εργλειο ειναι η ποιοτητα εγγραφης ηχου σε βιντεο.. Ειναι λιγο κακη! Αλλα μπροστα σε ολα τα αλλα δε με πειραζει καθολου! Εdit: Καποιο παιδι λιγα ποστ πισω ειπε για την ποιοτητα κλησεων απο το ακουστικο του τηλεφωνου κι αν κανει κατι περιεργα σαν τρεμοπαιξιματα.. Το ειχα αυτο αλλα οταν αλλαξα κερνελ διορθωθηκε. Δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει ρολο αυτο παντως τωρα ειναι οκ. Edited March 9, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Συγγνώμη, δηλαδή για να καταλάβω: η εγγύηση ισχύει μόνο αν είναι από Ελλάδα αγορασμενο ή και από google store; Αυτό κατάλαβα από την συνομιλία. Αν όμως είναι από μια ευρωπαϊκή χώρα θα ισχύει η εγγύηση; Δεν διευκρινίστηκε στην συνομιλία, δυστυχώς! Γιατι αν δεν ισχύει τότε πιθανών να μην ισχύει η εγγυηση και για αυτά που πουλάνε τα skroutzoμαγαζα καθώς θα θεωρούνται όχι Ελληνικά και εκτός google store. Αν όμως ισχύει η εγγύηση κανονικα στα Ευρωπαϊκά, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτά από τα skroutzoμαγαζα. Ισχύει όμως;;; Εγώ κατάλαβα ότι για συσκευές από Αμερική, η εγγύηση ισχύει μόνο αν είναι από Google Store και όχι από μαγαζί κινητής, τύπου Verizon, AT&T, κτλ. Για συκευές από ευρώπη, από οποιοδήποτε κατάστημα, δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει θέμα εγγύησης. Μπορείς βέβαια να μπεις και στο site της LG και να ρωτήσεις στο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Λοιπον πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες!Με μπαταρια δεν εχω θεμα μιας και με μετρια χρηση βλεπω τα παει καλα.Λιγο wifi λιγο 3G,κλησεις και παιξιμο με το κινητο.Το ακουστικο του ειναι αρκετα δυνατο στις κλησεις.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν μεγαφωνο(ημουν σπιτι οταν δεχτηκα την πρωτη κληση).Φωτεινοτητα το εχω στο αυτοματο προς το παρον.Βεβαια θα ηθελα να παιξω με καλιμπραρισμα των χρωματων για να δω τι αλλαγες εχει.Τα ακουστικα απο το xperia δεν κανουν για κλησεις.Τελικα με τα notifiation lights εκανα δουλεια με το light flow.(καπου ειπωθηκε οτι μετα απο unistall επανηρθε το εργοστασιακο,δν το εκανα ακομα).Φωτογραφιες που εβγαλα αρκετα ικανοποιημενος μιας και απο αυτο που ειχα(χ10) βγαζει πολυυυ καλυτερες.Τελος θελω σημερα να κανω μεσα απο το nexus toolkit αυτο που τα περιλαμβανει ολα(unlocked bootloader,root,rename?) αλλα με φοβιζει το rename.Τι ειναι αυτο το πραγμα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλός ο browser του κινητού μας. Ποιος είναι καλύτερος όμως; opera-dolphin η κανένας άλλος για το nexus 4? Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καλός ο browser του κινητού μας. Ποιος είναι καλύτερος όμως; opera-dolphin η κανένας άλλος για το nexus 4? Χρησιμοποιησα τον Opera beta για λιγο χτες.Η διαφορα που ειδα ειναι οτι με τον chrome (μπηκα στο protothema.gr) μπορουσα να πλοηγηθω στις καρτελες τις μεγαλες (πρωτοσελιδα)με το χερι να επιλεγω οποια θελω.Ενω με τον Opera καθε καρτελα που παταγα μου την ανοιγε ενω εγω ηθελα να βλεπω μονο το πρωτοσελιδο.Δεν ξερω αν με καταλαβες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Firefox rulez. Mε add-block και flash player ενεργα εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μπήκα λοιπόν και εγώ στο club εδώ και μια ώρα!!! Ούτε που το περίμενα και ξαφνικά σκάει μύτη στην υπηρεσία ο courier και μου λέει έχετε ένα δέμα!!! Τρελάθηκα εννοείται, απλά δεν πρόλαβα ανοιχτό μαγαζί για να κόψω την sim αλλά μικρό το κακό!! Πρώτες εντυπώσεις: η συσκευή είναι κορυφή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Χρησιμοποιησα τον Opera beta για λιγο χτες.Η διαφορα που ειδα ειναι οτι με τον chrome (μπηκα στο protothema.gr) μπορουσα να πλοηγηθω στις καρτελες τις μεγαλες (πρωτοσελιδα)με το χερι να επιλεγω οποια θελω.Ενω με τον Opera καθε καρτελα που παταγα μου την ανοιγε ενω εγω ηθελα να βλεπω μονο το πρωτοσελιδο.Δεν ξερω αν με καταλαβες Σε κατάλαβα...:) Αρα ο Opera δεν λέει..:blink: Από κάτω σου ακούγονται καλά σχόλια για firefox... :lol: Κάτι άλλο. Όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο το usb απο τον υπολογιστή ταινίες τραγούδια η μεταφορά γίνεται πολύ ποιο γρήγορα από το samsung galaxy s2. Που οφείλεται αυτό; είναι όπως όταν περνεις μια κάρτα μνήμης και λέει την ταχύτητα μεταφοράς 10-20-30. Edited March 9, 2013 by CjGeorgio Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το skype αν το έχουμε ενεργοποιημένο τρώει πολύ από την μπαταρία μας; Είναι σαν το viber; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδια καλησπερα...ειμαι νεος κατοχος του nexus 4 απο εχθες και ετυχε να ακουσω κατι σαν κροταλισμα οταν το κουναω κοντα στο αφτι μου απο το υψος της καμερας...θελω να μου πειτε αν το κανει κ σε καποιον αλλον...αν δλδ οταν το εχει κοντα στο αφτι του και το κουνησει αν του κανει καποιον ηχο σαν κροταλισμα...αυτο μου το εκανε και το 4s και απο οτι ξερω το κανει και iPhone το 5 αλλα και αλλες συσκευες οπως s3 ,htc one s...αν μπορει λοιπον καποιος κατοχος nexus 4 να μου πει αν του το κανει και εκεινου...ξερω οτι ειναι λιγο υπερβολη αλλα καινουριοειναι ακομα και το ψειριζω...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδια καλησπερα...ειμαι νεος κατοχος του nexus 4 απο εχθες και ετυχε να ακουσω κατι σαν κροταλισμα οταν το κουναω κοντα στο αφτι μου απο το υψος της καμερας...θελω να μου πειτε αν το κανει κ σε καποιον αλλον...αν δλδ οταν το εχει κοντα στο αφτι του και το κουνησει αν του κανει καποιον ηχο σαν κροταλισμα...αυτο μου το εκανε και το 4s και απο οτι ξερω το κανει και iPhone το 5 αλλα και αλλες συσκευες οπως s3 ,htc one s...αν μπορει λοιπον καποιος κατοχος nexus 4 να μου πει αν του το κανει και εκεινου...ξερω οτι ειναι λιγο υπερβολη αλλα καινουριοειναι ακομα και το ψειριζω...ευχαριστω! Αν διάβαζες λίγο το τόπικ πιο πίσω θα έπαιρνες και την απάντηση σου. Φυσιολογικό είναι. Είναι εξάρτημα της κάμερας. Μην σε ανησυχεί. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αν διάβαζες λίγο το τόπικ πιο πίσω θα έπαιρνες και την απάντηση σου. Φυσιολογικό είναι. Είναι εξάρτημα της κάμερας. Μην σε ανησυχεί. διαβασα εκανα αναζητηση στο google και μου εβγαλε το θεμα και την αντιστοιχη σελιδα του φορουμ αλλα ηταν λιγο συγκεχυμενα τα πραγματα και αγχωθηκα κιολας λιγο...anyway σε ευχαριστω για τον κοπο σου να απαντησεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Εκανα το antutu benchmark κ εβγαλε 17683. είμαι στοκ σε όλα. Edited March 9, 2013 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Σε κατάλαβα...:) Αρα ο Opera δεν λέει..:blink: Από κάτω σου ακούγονται καλά σχόλια για firefox... :lol: Κάτι άλλο. Όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο το usb απο τον υπολογιστή ταινίες τραγούδια η μεταφορά γίνεται πολύ ποιο γρήγορα από το samsung galaxy s2. Που οφείλεται αυτό; είναι όπως όταν περνεις μια κάρτα μνήμης και λέει την ταχύτητα μεταφοράς 10-20-30. Είναι λόγω της ενσωματωμένης μνήμης που γίνεται τόσο γρήγορα η προσπέλαση αρχείων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το μονο παραπονο που εχω απο αυτο το εργλειο ειναι η ποιοτητα εγγραφης ηχου σε βιντεο.. Ειναι λιγο κακη! Αλλα μπροστα σε ολα τα αλλα δε με πειραζει καθολου! Εdit: Καποιο παιδι λιγα ποστ πισω ειπε για την ποιοτητα κλησεων απο το ακουστικο του τηλεφωνου κι αν κανει κατι περιεργα σαν τρεμοπαιξιματα.. Το ειχα αυτο αλλα οταν αλλαξα κερνελ διορθωθηκε. Δεν ειμαι σιγουρος αν παιζει ρολο αυτο παντως τωρα ειναι οκ. Ωραια, το ιδιο προβλημα για τι ακουστικο αναφερεται και σε πολλα ξενα φορουμ. Αυτο σημαινει οτι ειναι μαλλον θεμα λογισμικου και ισως διορθωθει καποια στιγμη με αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Εκανα το antutu benchmark κ εβγαλε 17683. είμαι στοκ σε όλα. Μην δείχνεις ιδιαίτερη βάση στα benchmark... Επιγραμματικά η PA που φοράω τώρα έδωσε το παρακάτω,αλλά και πάλι δεν λέει κάτι... Κοίτα να το χαρείς,γιατί και γρήγορο αλλά και σμουθ κινητό είναι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 παιδια καλησπερα...ειμαι νεος κατοχος του nexus 4 απο εχθες και ετυχε να ακουσω κατι σαν κροταλισμα οταν το κουναω κοντα στο αφτι μου απο το υψος της καμερας...θελω να μου πειτε αν το κανει κ σε καποιον αλλον...αν δλδ οταν το εχει κοντα στο αφτι του και το κουνησει αν του κανει καποιον ηχο σαν κροταλισμα...αυτο μου το εκανε και το 4s και απο οτι ξερω το κανει και iPhone το 5 αλλα και αλλες συσκευες οπως s3 ,htc one s...αν μπορει λοιπον καποιος κατοχος nexus 4 να μου πει αν του το κανει και εκεινου...ξερω οτι ειναι λιγο υπερβολη αλλα καινουριοειναι ακομα και το ψειριζω...ευχαριστω! Kανενα προβλημα,το ιδιο κροταλισμα εχω και εγω και αλλοι,μαλλον ειμαι ο μονος που το επεστρεψε στο καταστημα και η lg απαντησε οτι ειναι ο sensor της καμερας. Καλοριζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Από το πρωί σήμερα που το άνοιξα γύρω στις 8:30 και το ζάλισα μέχρι τις 15:00 , όπου κι έπεσε η μπαταρία στο 15% , χωρίς καθόλου ομιλία μου έβγαλε 3 ώρες ανοιχτή οθόνη. :worry: Βασικά λίγο twitter και ιντερνετ ήταν το 80% της χρήσης του και μερικές φωτογραφίες και προβολή βίντεο. Δεν μ' ενθουσίασε αυτό , γιατί αύριο που πάω για δουλειά και θα έχω περίπου 2 με 2,5 ώρες ομιλία , τι χρόνο θα μου δώσει άραγε με ανοικτή οθόνη? Για να δούμε , έχω τις αμφιβολίες μου, ελπίζω άν με αυτή την ομιλία που λέω μου δώσει 2 ώρες οθόνη θαύμα θα είναι. Συνηθισμένος στο siii θα μου κακοφανεί που με ίδια χρήση έβγαζα άνετα 3 ωρίτσες οθόνη με την ίδια χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Από το πρωί σήμερα που το άνοιξα γύρω στις 8:30 και το ζάλισα μέχρι τις 15:00 , όπου κι έπεσε η μπαταρία στο 15% , χωρίς καθόλου ομιλία μου έβγαλε 3 ώρες ανοιχτή οθόνη. :worry: Βασικά λίγο twitter και ιντερνετ ήταν το 80% της χρήσης του και μερικές φωτογραφίες και προβολή βίντεο. Δεν μ' ενθουσίασε αυτό , γιατί αύριο που πάω για δουλειά και θα έχω περίπου 2 με 2,5 ώρες ομιλία , τι χρόνο θα μου δώσει άραγε με ανοικτή οθόνη? Για να δούμε , έχω τις αμφιβολίες μου, ελπίζω άν με αυτή την ομιλία που λέω μου δώσει 2 ώρες οθόνη θαύμα θα είναι. Συνηθισμένος στο siii θα μου κακοφανεί που με ίδια χρήση έβγαζα άνετα 3 ωρίτσες οθόνη με την ίδια χρήση. Παιζει ρολο τι εχεις ανοιχτα wifi ή 3G και τι αλλες εφαρμογες ενεργοβορες τρεχουν απο πισω.Επισης η φωτεινοτητα σε ποιο σημειο ειναι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παιζει ρολο τι εχεις ανοιχτα wifi ή 3G και τι αλλες εφαρμογες ενεργοβορες τρεχουν απο πισω.Επισης η φωτεινοτητα σε ποιο σημειο ειναι. wifi και bluetooth έχω πάντα ανοικτά και φωτεινότητα συνήθως στο 75%. Από πίσω μόνο ενας καιρός τρέχει που του έχω δώσει ενημέρωση ανά 4 ώρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Σε κάθε περίπτωση, είναι λίγο δώρον άδωρον να έχεις ένα σύγχρονο smartphone και να έχεις σκοτεινή οθόνη και κλειστά τα ασύρματα για να βγάζεις τη διάρκεια μιας μέρας. Οκ, έχουμε φορτιστή παντού, αλλά θα έπρεπε να το έχουν προσέξει. Δυο χρόνια μετά το dhd πάλι στα ίδια θα είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 wifi και bluetooth έχω πάντα ανοικτά και φωτεινότητα συνήθως στο 75%. Από πίσω μόνο ενας καιρός τρέχει που του έχω δώσει ενημέρωση ανά 4 ώρες. Έχεις πολύ ψηλά τη φωτεινότητα σου. εγώ με 25% βγάζω άνετα 4+ ώρες με wi fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts