Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποοο και μαρέσει πιο πολύ σε άσπρο...

Αντε να το βγάλουν σε άσπρο για να το πάρω...

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να αποκτήσω για λίγο και ασφαλώς μία γερμανικη IP sos ευχαριστω πολυ παιδες...

Άσχετο αλλά ρωτάω. Γιατί όλα τα nexus κινητά δεν έχουν ράδιο;

Έχουν βγει custom rom Που να έχουν και ραδιο μεσα;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Οχι και όχι...

Ούτε έχουν αλλά ούτε και ρομ υπάρχει

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λογικα πολιτικη της google! Απο την στιγμη που δεν υπαρχει το hw για το ραδιο καμια rom δεν εχει και ουτε θα εχει.

Ναι με handsfree.. Η λύση υπάρχει για αυτόν που θέλει να ακούει ράδιο. Αν και εγώ ποτέ δεν χρειαστικε να ακούσω ράδιο απο το κινητό.

Τώρα με το lg θυμιθικα το iphone 4 γυαλί μπρος πίσω. Αλλά νοσταλγω κάτι απο εκείνο το κινητό. Μπαταρία φορτιζα ανα 2 μέρες. Κρατούσε χαλαρά χωρίς κόπο. Το εβγαζα απο την μπριζα το βράδυ 100% και το πρωϊ ηταν 95%.1 χρόνο ήμουν ηκανοποιημενος απί την μπαταρία. Μετα αρχισε η πτωση και τα κολλήματα απο της αναβαθμίσεις..;)

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

πριν λίγο το παρέλαβα και εγώ..

να πω την πικρή μου αλήθεια δεν έχω ενθουσιαστεί τόσο, αλλά θέλει ακόμα ψάξιμο :)

όταν προσθέτετε mp3 στο φακελο ringtones χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο? (δεν μου τα εμφάνιζε, και μόνο μετά από επανεκκίνηση το πρόσθεσε στη λίστα)

και σχετικά με τα μηνύματα.. :) αν και είδα ότι ρωτήθηκε και μερικές σελίδες πριν, αλλά ίσως μου ξέφυγε η απάντηση? δεν ξέρω.. :) πως γίνεται να βλέπουμε πόσους χαρακτήρες έχουμε γράψει, και φυσικά να γράφουμε με 160..??

Κοιτά,ούτε κι εμένα με ενθουσιάζει,όπως και κανένα τηλέφωνο πλέον,άντε ίσως να το νιώσω λιγο με το htc one,ειναι όμως πολύ και τηλέφωνο το nexus αυτό.το μοναδικό nexus που αξίζει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από σήμερα το έχω και εγώ, ξε-bonus-νιάστηκα αλλά σε σχέση με το ideos X5 που είχα, είναι βέβαια τεράστια η διαφορά. Για τον ασύρματο φορτιστή το παλικάρι της Wind συμπλήρωσε μία online φόρμα, και μου είπε ότι θα παραδοθεί στο μαγαζί και θα με ειδοποιήσουν να τον παραλάβω. Λόγω του ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικός και σοβαρό παιδί πιστεύω ότι δεν μου έλεγε βλακείες. Σαν πρώτη εντύπωση ο δέκτης GPS απλώς ζωγραφίζει. Πιάνει στίγμα από τον φωταγωγό.

Σταματήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και μείνετε στο θέμα.

Tα off-topic posts μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358920

δεν ξέρω..είναι πολύ πρώιμη αυτή η εικόνα..

πάντως τώρα έκανα την πρώτη μου κλήση με το κινητό + bt sony mw1 και είχε συνεχώς αποσυνδέσεις..αλλά μπορεί να φταίει και το bt..

και με δεύτερο bluetooth τα ίδια..κάνω μια αναζήτηση στο google και πέφτω εδώ..

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41625

:cry:

Παιδιά μια βοήθεια

Πήρε φίλος το κινητό

Έχει τις επαφές στο hotmail

Δεν έχει έτοιμη ρύθμιση για hotmail το κινητό και για αυτό κατέβασε το hotmail app και δεν τον αφήνει τώρα να τις επεξεργαστή όπως μου λέει..

επίσης μπορείς να συνδέσεις τις επαφές του με τις επαφές του facebook για να έχουν φωτο η επαφές;

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτά τα δύο ευχαριστώ

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

και με δεύτερο bluetooth τα ίδια..κάνω μια αναζήτηση στο google και πέφτω εδώ..

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41625

:cry:

Οτι διάβασες ισχύει. Εγώ έχω τα ίδια προβλήματα και με το Nexus 4 και με το Galaxy Nexus μετά την αναβάθμιση από την έκδοση 4.1.2. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά threads με αναφορές για την ποιότητα του ήχου (για όσους ακούν μουσική με στερεοφωνικά BT) αλλά και για τις τυχαίες αποσυνδέσεις των BT handsfree. Το ψάχνουν στην Google....

Τελικά ο ταχυδρομος έφερε μονο το χαρτί του συστημενου μιας κ δεν ήταν κανείς σπίτι.ευτυχώς στις 1 γύρισα είδα το χαρτί κ κατευθείαν τηλ στα ΕΛΤΑ για το τμήμα διαλογής! έφυγα σφεντόνα κ πήγα κ το παρέλαβα γτ δεν έπαιζε να περιμένω μέχρι Δευτέρα! πολυευτυχισμενος κάτοχος από σήμερα λοιπόν! έκανα update 4.2.2 .η μπαταρία είναι στο 58%.πόση ώρα θα το βαλω για φόρτιση?
Δημήτρης

Οτι διάβασες ισχύει. Εγώ έχω τα ίδια προβλήματα και με το Nexus 4 και με το Galaxy Nexus μετά την αναβάθμιση από την έκδοση 4.1.2. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά threads με αναφορές για την ποιότητα του ήχου (για όσους ακούν μουσική με στερεοφωνικά BT) αλλά και για τις τυχαίες αποσυνδέσεις των BT handsfree. Το ψάχνουν στην Google....

Ειμαι εδω και 3 μερες με το nexus 4 συνεχως σε pair με το samsung hm1500 (το οποιο παράλληλα ειναι συνδεδεμένο και με το iphone 3gs).

Μιλάω αρκετά, και μεχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι στραβό.

Τελικά ο ταχυδρομος έφερε μονο το χαρτί του συστημενου μιας κ δεν ήταν κανείς σπίτι.ευτυχώς στις 1 γύρισα είδα το χαρτί κ κατευθείαν τηλ στα ΕΛΤΑ για το τμήμα διαλογής! έφυγα σφεντόνα κ πήγα κ το παρέλαβα γτ δεν έπαιζε να περιμένω μέχρι Δευτέρα! πολυευτυχισμενος κάτοχος από σήμερα λοιπόν! έκανα update 4.2.2 .η μπαταρία είναι στο 58%.πόση ώρα θα το βαλω για φόρτιση?

Δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να το βάλεις τώρα να φορτίσει. Άστο να πέσει στο 15% και μετά βάλτο. Καλοδούλευτο!

:D

Μολις παρελαβα την συσκευη απο την wind μου ανεφεραν οτι ο θορυβος οταν το χτυπας στην πλατη δεν ειναι προβλημα αλλα ο sensor της καμερας.Το επιβεβαιωσα και με αλλες συσκευες iphone και GS3.Οποτε ολα καλα.:)

Ειμαι εδω και 3 μερες με το nexus 4 συνεχως σε pair με το samsung hm1500 (το οποιο παράλληλα ειναι συνδεδεμένο και με το iphone 3gs).

Μιλάω αρκετά, και μεχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι στραβό.

Το κάνει τυχαία. Κλείνεις καθόλου το τηλέφωνο το βράδυ ή το βάζεις σε airplane mode? Οσο αφορά τις αποσυνδέσεις και σε εμένα μπορεί να περάσουν ημέρες και να μην έχει θέμα αλλά αν "στραβώσει" συνήθως μετά από airplane mode ή αφού το κλείσω για το βράδυ θέλει restart. Πιθανώς να παίζουν ρόλο και τα handsfree. Εγώ έχω Nokia to οποίο μέχρι την 4.1.2 στο GSM δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

παιδια δεν καταφερα να περασω επαφες.εκανα την διαδικασια εξαγωγης απο outlook και καταφερα να τις βαλω στο gmail μου.εγω δεν ηθελα αυτο ομως...στη συσκευη μου ομως δεν εχω καταφερει να τις βαλω...πως θα το κανω????

Τυχερός είσαι!Εγώ είχα ,θεωρητικά ,το κινητό για 1 μέρα,αλλά με το πήραν πίσω την άλλη.:lol:

Τελικά λένε για τα ΕΛΤΑ,εδώ η τιμημένη DHL-Deutsche Post ενώ τους είπα ότι το κουδούνι δεν έχει ακόμη το όνομα μου και πρέπει να πάρουν τηλέφωνο(που το έδωσα), το σπίρτο ο ντελιβερας έδωσε άγνωστος παραλήπτης και το γύρισε στον αποστολέα.

Μέχρι να καταλάβω τι έγινε και να στείλω e-mail είχε φτάσει το κινητό στην google στην Ιρλανδία,με ενημέρωσαν πάντως ότι λυπούνται.

Ευτυχώς θα πάρω όλα τα λεφτά πίσω(και τα μεταφορικά)για να ξαναπροσπαθήσω από βδομάδα.

Εάν δεν ήταν τόσο τρελή ιστορία(και βέβαια είχα κάποια ανάγκη για γρήγορη παραλαβή)θα ήταν απλά τραγικό.:wacko:

Τεσπα από βδομάδα μπας και μπορέσω να γίνω επιτέλους μέλος στο κλαμπ.:p

Καλησπέρα , ότι το έχω κι εγώ πλέον στην κατοχή μου από το πρωί και μπορώ να πω προερχόμενος εδώ και 8 μήνες με το sIII, πως στην αρχή μου φάνηκε αρκετά άτονη η οθόνη του , αλλά τώρα που την συνήθισα είναι μια χαρά. Επίσης ΒΛΕΠΩ κάτω από το φώς του ήλιου επιτέλους. :lol:

Το σημαντικότερο που με έχει εντυπωσιάσει , είναι πως ρε παιδιά δεν έχει κολλήσει ακόμη πουθενά. Με το siii είχα βλαστημήσει στα λαγκαρίσματα (χοροπηδάτε όσο θέλετε , έχει άπειρα lags η ναυαρχίδα) , ενώ εδώ πραγματικά νοιώθω πως το κινητό αυτό "αναπνέει". Και ψυχολογικά αυτό με τα 130 ελεύθετα mb με άγχωνε , ενώ τώρα βλέπεις άφθονη μνήμη ελεύθερη. Αλλά πέραν της πλάκας δεν είναι placebo effect , το νοιώθεις πως το τηλέφωνο δουλεύει άνετα και ξεκούραστα.

Η κάμερα λιγάκι με χαλάει , αλλά μικρό το κακό.

Ποιότητα κατασκευής κι αίσθηση στο χέρι είναι απίστευτη , ειδικά μπροστά στα πλαστικά του siii μου φαίνεται λιμουζίνα. :p

Περιμένουμε τώρα για ubuntu :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ρε παιδιά, δεν υπάρχει αυτό! Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο από Αμερική και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ!!!!!! Παίρνω τηλέφωνο και δεν ακούω τίποτα παρά μόνο αν το βάλω στην ανοιχτή ακρόαση. Τι μπορώ να κάνω, γιατί δεν έχω και εγγύηση!!!

Τίποτα παραπάνω από να το στείλεις στο εδώ το σέρβις και να χρεωθεί την επισκευή ή αν αξίζει ο κόπος πίσω στο Αμέρικα για επισκευή εντός εγγύησης

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)