Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στοκ 5.1 με hells και με τη χρηση που κανω, απο οθονη 1.50- 2 ωρες πηγα περιπου στις 2.40 ωρες. Ευχαριστημενος προς το παρον.
Post may contain irony.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ παιδιά με flash stock 5.1 μέσω TWRP (καθαρού όμως) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φόρτωσα και καμιά 50 αρα εφαρμογές. Όλα καλά και η μπαταρία σούπερ.
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Παιδιά μετά την 5,1 μου έκλεισε όταν πήγα να κάνω κλήση.Μετά έκανε επανεκκίνηση και ήταν σαν να έκανε αναβάθμιση από την αρχή.Μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Αντε, ετοιμαστειτε για την 5.1.1...!

Προ ολιγου ανεβηκε το πρωτο factory image (και μαλιστα για το Nexus Player :wacko: ) αρα δεν θα ειναι μονο για το 5αρι όπως ειχε ακουστει καποια στιγμη...

Sony logo.gif

Πηρα και γω χτες 5.1 με ΟΤΑ..ολα καλα ως τωρα αν και δε μπορω να βρω αυτο το hd voice.. Πιθανον δεν υπαρχει στο N4

Παιδιά μετά την 5,1 μου έκλεισε όταν πήγα να κάνω κλήση.Μετά έκανε επανεκκίνηση και ήταν σαν να έκανε αναβάθμιση από την αρχή.Μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Περίεργο, και εγώ χθες το βράδυ κάποια στιγμή το βρήκα κλειστό χωρίς να καταλάβω πώς, και μετά έκανε βελτιστοποίηση εφαρμογών. Σημειώνω ότι μετά την εγκατάσταση της 5.1 είχα κάνει τουλάχιστον μία φορά επανεκκίνηση που ήταν φυσιολογική. Μυστήρια...

Πηρα και γω χτες 5.1 με ΟΤΑ..ολα καλα ως τωρα αν και δε μπορω να βρω αυτο το hd voice.. Πιθανον δεν υπαρχει στο N4

Δεν θα βρεις πουθενα σχετικο setting...θεωρητικα το N4 υποστηριζει εξαρχης HD voice στις κλησεις αρκει να υποστηριζει και το δικτυο σου καθως και να βρισκεσαι με ενεργο καλυψη 3G.

Τωρα τι ακριβως θυμηθηκε η Google και ανακαλυψε την...Αμερικη τοσα χρονια μετα, δεν εχουν καταλαβει και πολυ στα διαφορα forum - μαλιστα στο changelog της 5.1 αναφερει οτι επι του παροντος υποστηριζεται μονο από το 6αρι :blink:

Sony logo.gif

Σιγουρα δεν εχω παραπονο απο τη ποιοτητα των κλησεων οπως και να χει γιατι ειναι εξαιρετικη.. Γενικα πολυ θετικες οι αλλαγες ως τώρα και μη τρελαθουμε μιλαμε για ενα κινητο που εχει υποστήριξη 2+ χρονια ως τώρα. Μονο σε iphone θα βρεις κατι τετοιο αλλα με τις γνωστες τιμες.

Περίεργο, και εγώ χθες το βράδυ κάποια στιγμή το βρήκα κλειστό χωρίς να καταλάβω πώς, και μετά έκανε βελτιστοποίηση εφαρμογών. Σημειώνω ότι μετά την εγκατάσταση της 5.1 είχα κάνει τουλάχιστον μία φορά επανεκκίνηση που ήταν φυσιολογική. Μυστήρια...

μια απ τα ίδια...

Εχω αρχίσει να βαριέμαι αυτό το "sleep of death" που εμφανίστηκε με την 5...

Και η μπαταρία επίσης χάλια... χτες βράδυ το άφησα στο 60 σήμερα πρωί στο 38.. τώρα που μιλάμε 17%...

Τελευταία δοκιμή το 5.1.1 αλλιώς με βλέπω σε 4.4.4...

μια απ τα ίδια...

Και η μπαταρία επίσης χάλια... χτες βράδυ το άφησα στο 60 σήμερα πρωί στο 38.. τώρα που μιλάμε 17%...

Μου φαίνεται και εγώ εκεί θα καταλήξω αν με 5.1.1 δεν δω βελτίωση..

Εχετε καταφερει να συνδεθείτε σε 5ghz WIFI? με καμια εκδοση δεν εχω συνδεθει. βλεπει δικτυα αλλά δεν συνδεεται με τιποτα
Υπογραφή....

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε και εμένα σήμερα το OTA σε 5.1 και μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν καλά, περιμένω να δω αν θα σταματήσουν αυτά τα ξαφνικά κλεισίματα της συσκευής και τα σκαλώματα του dialer.

Έχω όμως το ίδιο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε και στην μετάβαση απο kit kat σε lollipop και ένα φίλος από το φόρουμ μου βρήκε την λύση την προηγούμενη φορά, Οταν κάνω reboot την συσκευή υπάρχει μάλλον ασυμβατότητα με μία από τις εφαρμογές μου(πάνω από 150...) με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογής και να ξεκινάει το τηλέφωνο κανένα μισάωρο αργότερα.

Στην προηγούμενη αναβάθμιση το πρόβλημα το προκαλούμε η εφαρμογή napster την οποία και έχω απεγκαταστήσει, έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο η έχει μάθει κάτι ;γιατί για να βρω μια εφαρμογή μέσα στις τόσες που έχω λίγο δύσκολο...ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by tsente

Μιλάς για το πρώτο reboot μετά το update? Όσο και να αργήσει, μια φορά γίνεται η βελτιστοποίηση των εφαρμογών, οπότε...

Sony logo.gif

Μιλάς για το πρώτο reboot μετά το update? Όσο και να αργήσει, μια φορά γίνεται η βελτιστοποίηση των εφαρμογών, οπότε...

Εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρεται σε όσες φορές και αν κάνει reboot γίνεται αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ καταλαβαίνω ότι αναφέρεται σε όσες φορές και αν κάνει reboot γίνεται αυτό.

Μιλούσα για ολα τα reboot.

Τελικά όμως το έφτιαξα, έβγαλα μερικά απο τα παλια παιχνίδια που είχα μέσα και problem fixed...

μια απ τα ίδια...

Όλες αυτες τις μερες ειχα ενα συμβαν sleep of death και ενα ακυρο restart...

To sleep of death βεβαια ειναι ενα θεμα που δεν αποτελει αποκλειστικο μας προνομιο, μας ειχε ταλαιπωρησει απιστευτα στο forum του Galaxy S2 μετα την αναβαθμιση σε Jelly Bean και δεν ειχαμε ποτε καταληξει αν ειναι software η hardware προβλημα...

Εγω παντως με την πρωτη ευακαιρια και λογω χαμηλου κόστους θα κανω και μια αλλαγη στην μπαταρια στην Procordia και να δουμε πως θα παει μια που κατα τα λοιπα δεν εχω καμια αναγκη να αλλαξω κινητο στο αμεσο μελλον :O

Sony logo.gif

Καλημερα!

Μολις ελαβα την ενημερωση , εκανε ληψη αλλα ακομα ειναι στην 5.01.Στην επανεκινηση μου ανοιγει το μενου της Team Win Recovery Project με καποιες επιλογες (Install,Wipe,Mount etc).

Πως προχωραω , ωστε να γινει η εγκατασταση ??

Καλημερα!

Μολις ελαβα την ενημερωση , εκανε ληψη αλλα ακομα ειναι στην 5.01.Στην επανεκινηση μου ανοιγει το μενου της Team Win Recovery Project με καποιες επιλογες (Install,Wipe,Mount etc).

Πως προχωραω , ωστε να γινει η εγκατασταση ??

Έχεις custom recovery και συνεπώς δεν πρόκειται να περάσει.

Πρέπει να είναι όλα στοκ και χωρίς ροοτ.

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις custom recovery και συνεπώς δεν πρόκειται να περάσει.

Πρέπει να είναι όλα στοκ και χωρίς ροοτ.

Οποτε τι?

Φλασαρω το image file?

Οποτε τι?

Φλασαρω το image file?

Φλασαρισμα του system.img + boot.img + recovery θέλει της ρομ που έχεις.

Amazon Fire stick 4k max

Οτι πιο σαβουρα εχω βαλει στη συσκευη. :p

Ελπιζω να μην εκατσε καλα,παρολο το καθαρο image flash Και την σχεδον αδεια συσκευη απο apps.

Πρωτη φορα τετοια κολληματα η καμερα kαι battery drain.

Κοντεύει να με κανει να σιχαθω το ανδροιδ.

Πέρασα χθες με ΟΤΑ την 5.1 .Όταν είχα διαβάσει το ποστ πίστευα ότι υπερβάλεις.Εγώ απλά θα πω ότι η 2.2(!) ήταν καλύτερη από αυτήν τώρα. Επιτρέπεται η μνήμη μετά από restart σε 7' από 76% που άνοιξε να πέφτει με απλό σερφαρισμα στο 34%?Καλά για μπαταρία ουδέν σχόλιο. Όσοι δεν την έχετε περάσει καλό είναι να περιμένετε να δείτε τι θα σας πούνε και οι άλλοι.Θα συμφωνήσω ότι η 4.4.4 ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε

μια απ τα ίδια...

Μου φαίνεται και εγώ εκεί θα καταλήξω αν με 5.1.1 δεν δω βελτίωση..

Πέρασα χθες με ΟΤΑ την 5.1 .Όταν είχα διαβάσει το ποστ πίστευα ότι υπερβάλεις.Εγώ απλά θα πω ότι η 2.2(!) ήταν καλύτερη από αυτήν τώρα. Επιτρέπεται η μνήμη μετά από restart σε 7' από 76% που άνοιξε να πέφτει με απλό σερφαρισμα στο 34%?Καλά για μπαταρία ουδέν σχόλιο. Όσοι δεν την έχετε περάσει καλό είναι να περιμένετε να δείτε τι θα σας πούνε και οι άλλοι.Θα συμφωνήσω ότι η 4.4.4 ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε

Γιατί έτσι βρε παιδιά..;..εμένα μια χαρά λειτουργεί η official 5.1 και κανένα παράπονο με τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάποια εφαρμογή σας δημιουργεί προβλήματα χωρίς να φαίνεται στα stats. Απο εμπειρία σε άλλο τηλέφωνο (S3 neo) έγραφαν αρκετοί παράπονα ότι κάνει fc η κάμερα και τελικά έφταιγε εφαρμογή γι αυτό. Το ίδιο και για το battery drain χωρίς να φαίνεται η εφαρμογή που το προκαλούσε.

Χρησιμοποιεί κανεις απο εσάς εφαρμογές όπως το Viber, Skype, whatsup?

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)