junglist Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, τι ακουστικά έχετε το κινητό μας; Εγώ δούλευα με τα παλιά που είχα της HTC αλλά σε ένα τράβηγμα κόπηκαν. Παρήγγειλα από ebay αλλά δεν έχουν το δυνατό ήχο και το μπάσο των ακουστικών που είχα. Έχετε να μου προτείνεται κάποια με κανονικά λεφτά και καλό ήχο; Φίλε υπάρχει άλλο θέμα με αξεσουάρ. Μην χαλάμε το θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 καλησπερα σε ολους παιδια...ειχα ενα ατυχημα με το ν4 και μου εσπασε το digitizer. εχει αλλαξει κανεις απο εσας αλλα οχι στην αντιπροσωπια? πιστευω οτι τα 135 εθρο που ζητανε ειναι παρα πολλα για ενα κινητο 2 ετων...ακουω τις συμβουλες σας απο που μπορω να το προμηθευτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ebay. Δεν ειχα προβλημα στη δικη μου παραγγελια. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εγώ άλλαξα πριν ενα μήνα 124 ευρώ απο εξουσιοδοτημένο service lg στην Πάτρα ηταν πιο φθηνο απο την lg Αθήνα.Το digitizer παει πακέτο με οθόνη αναγκαστικά δεν υπάρχει φθηνή λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 επειδή το έδωσα στην κοπέλα μου το κινητο, και της έπεσε και εσπασε το μπροστά τζάμι. Παρήγγειλα απο ebay μπροστινή οθόνη με digitizer και γυρω γύρω frame, αλλα απο οτι είδα και στο youtube, μπορείς να αλλάξεις μόνο την οθόνη. κατα 80% δεν θα εχει χαλάσει και το digitizer, απλά ειναι πολύ πιο σύνθετη εργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Oσοι είστε με Φράνκο πως δουλευετε πλέον wake control, touch control κτλ; Πως μπορούμε να καταργήσουμε το power button με loli; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δεν το δουλευουμε δυστυχως. Ξερει καποιος εναλλακτικο app? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Oσοι είστε με Φράνκο πως δουλευετε πλέον wake control, touch control κτλ; Πως μπορούμε να καταργήσουμε το power button με loli; Βάλε παλληκάρι μου hell kernel .. Ακόμα να βάλει ο franco στο lolli το dt2w; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Σκέφτομαι να πουλήσω το Ν4 που έχω και να αγοράσω το Ν5. Απλά βλέποντας τα χαρακτηριστικά τους άρχισα να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να δώσω κάποια χρήματα για το 5.Με μία απλή ματιά οι διαφορές τους είναι στην ανάλυση οθόνης(που δεν νομίζω να μπορεί το ανθρώπινο μάτι τη διαφορά σε τόσο μικρή οθόνη),ο επεξεργαστής (που νομίζω ότι επίσης δεν μπορεί ο χρήστης να καταλάβει τη διαφορά) και το 4G. Οπότε θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω...α,επίσης για να μην το ξεχάσω ένας καλός λόγος είναι ώστε να πουλήσω την παλιά μου συσκευή πριν χάσει εντελώς την αξία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Eιχα και τα δυο (το 5 πηρε ποδι). Short version...μπα. Για την αξια το λες και μονος σου, τα ζυγιζεις και το πουλας αν ειναι θεμα περισσοτερων χρηματων. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Λοιπόν την είχα προτείνει και παλιότερα, τώρα και η καινούρια έκδοση αυτής της Lollipop ROM πετάει. Είναι σχεδόν στοκ και μάλιστα εμένα μου έλυσε και τα 2 προβλήματα που είχε η google factory rom. Το να αργεί να βρει τα διαθέσιμα wifi και το ότι η Ram έπεφτε συνέχεια και έμενε χαμηλά κοντά στα 400mb. Αν θέλετε να μην χαλάσετε την βασική σας rom, βάλτε Multirom Manager και περάστε την σαν δεύτερη. Αλλά είναι εγγύηση. Αναλυτικός οδηγός και όλα τα απαραίτητα αρχεία τα βρίσκετε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57179918&postcount=33711 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Δεν εχει κανενα γενικο προβλημα η stock rom. Αν θες τη στοκ θα σου προτινα να κανεις ενα clean install αν δεν ειχες κανει. Αν ειχες κανει ειναι περιεργο οντως αυτο που αναφερεις. Το ειχα διαβασει οτι συμβαινει αλλα οχι μαζικα. :worry: Edited December 3, 2014 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τώρα που ξεκινά η διάθεση της 5.0.1 ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν τα όποια μικρό προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Λιγο παντως που εψαξα για το changelog ωστε να δουμε τι bugs διορθωνει, δεν βρηκα τιποτα...δε νομιζω να αργησει παντως από οτι φαινεται απο τα ηδη διαθεσιμα factory images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν εχει κανενα γενικο προβλημα η stock rom. Αν θες τη στοκ θα σου προτινα να κανεις ενα clean install αν δεν ειχες κανει. Αν ειχες κανει ειναι περιεργο οντως αυτο που αναφερεις. Το ειχα διαβασει οτι συμβαινει αλλα οχι μαζικα. :worry: Πραγματικά έχεις ένα θέμα. Πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς λίγο γενικά τι γίνεται γύρω σου και να ξεφύγεις από τον μικροκοσμο σου. Το ότι εσύ ή εγω δεν έχουμε κάποιο θέμα, δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλον τον κόσμο. Και να σου απαντήσω σε αυτό που έγραψες, πολύς κόσμος είναι με clean install και έχει προβλήματα με τη Ram και το WiFi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Τώρα που ξεκινά η διάθεση της 5.0.1 ας ελπίσουμε ότι θα λυθούν τα όποια μικρό προβλήματα Δεν έχει ξεκινήσει για κινητά η 5.0.1 αλλά μόνο για τα τάμπλετ(7,9,10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν έχει ξεκινήσει για κινητά η 5.0.1 αλλά μόνο για τα τάμπλετ(7,9,10) Σιγά σιγά θα φτάσει και σε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Πραγματικά έχεις ένα θέμα. Πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς λίγο γενικά τι γίνεται γύρω σου και να ξεφύγεις από τον μικροκοσμο σου. Το ότι εσύ ή εγω δεν έχουμε κάποιο θέμα, δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλον τον κόσμο. Και να σου απαντήσω σε αυτό που έγραψες, πολύς κόσμος είναι με clean install και έχει προβλήματα με τη Ram και το WiFi. Mπα, κανενα θεμα, το αντιθετο βλεπω. Επειδη αναφερονται προβληματα δεν σημαινει οτι ειναι ο κανονας. Το τι διαβαζεις η τι μπορεις να καταλαβεις απο τα γραφομενα δε με αφορα. :) Edited December 3, 2014 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ηρεμήστε λίγο ορισμένοι παρακαλώ. :!: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Oι mods πότε προλαβαίνουν και "μυρίζονται" τις εντάσεις σε ένα τόσο τεράστιο φόρουμ; Τα σπάτε παίδες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Yπαρχει και το report. :lol: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εμένα παρουσιάζει πρόβλημα στις ρυθμίσεις, στο language & input. Όποτε παω να μπω κρασάρει και στέλνει report. Επίσης δεν παίζει σε ένα δίκτυο wifi (της δουλειάς μου δυστυχώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εμένα παρουσιάζει πρόβλημα στις ρυθμίσεις, στο language & input. Όποτε παω να μπω κρασάρει και στέλνει report. Επίσης δεν παίζει σε ένα δίκτυο wifi (της δουλειάς μου δυστυχώς). Πώς αναβάθμισες και πως το είχες πριν την αναβάθμιση; Έτσι για το αρχείο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Εμένα παρουσιάζει πρόβλημα στις ρυθμίσεις, στο language & input. Όποτε παω να μπω κρασάρει και στέλνει report. Επίσης δεν παίζει σε ένα δίκτυο wifi (της δουλειάς μου δυστυχώς). Ξαναφλασαρε το system.img μήπως δεν έκατσε καλά. Αλλιώς προτείνω ξαναπερασμα μετά από factory reset. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν την είχα προτείνει και παλιότερα, τώρα και η καινούρια έκδοση αυτής της Lollipop ROM πετάει. Είναι σχεδόν στοκ και μάλιστα εμένα μου έλυσε και τα 2 προβλήματα που είχε η google factory rom. Το να αργεί να βρει τα διαθέσιμα wifi και το ότι η Ram έπεφτε συνέχεια και έμενε χαμηλά κοντά στα 400mb. Αν θέλετε να μην χαλάσετε την βασική σας rom, βάλτε Multirom Manager και περάστε την σαν δεύτερη. Αλλά είναι εγγύηση. Αναλυτικός οδηγός και όλα τα απαραίτητα αρχεία τα βρίσκετε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57179918&postcount=33711 Βγήκε ήδη Update για 5.0.1 Πριν ακόμα βγει το επίσημο google update! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57234926 Αν είναι τόσο σταθερό και αυτό, με βλέπω.να κάνω μόνιμη την secondary rom ως βασική Rom. Ήδη την δουλεύω 2 μέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Έκανε ο αδελφός μου update (σε lollipop) και μετά εργοστασιακές, και μου παραπονιέται ότι το κινητό του ήταν πιο γρήγορο πριν. Τι προτείνετε; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts