Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζω ότι έχουν υπάρξει πολλά ερωτήματα με την φόρτιση του κινητού από usb /AC αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν υπάρχει

Εγώ το φορτίζω με το καλώδιο που έχει από το κουτί του και με φορτιστή Belkin διότι ο δικός του που έχει από την LG δείχνει στην αρχή φόρτιση AC και μετά πάει σε USB

Με λίγα λόγια αν είναι θέμα φορτιστή και ποιότητας η LG είναι απαράδεκτη διότι από τα προβλήματα που υπάρχουν και στο Νexus 5 για οθόνες κίτρινες δόνηση που δεν χτυπάει και τρέμουλο οθόνης ήχος από το ηχείο και δεν ξέρω τι άλλο ίσως αυτό θα πήγε στη Motorola για το Nexus 6

δεν μπορεί να βγάζεις κινητό με το δικό σου brand κυρία γούγλε και να έχει εξαρτήματα από το πανέρι

Δοκιμασε να πας ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>3 τελειες πάνω δεξιά>συνδεση σε pc και επελεξε mtp. Αν έχεις ενεργο τον εντοπισμό σφαλματων νομίζω θέλει ptp.

Δοκιμασε άλλη θυρα usb ή και άλλο pc.

Γνωρίζω ότι έχουν υπάρξει πολλά ερωτήματα με την φόρτιση του κινητού από usb /AC αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν υπάρχει

Εγώ το φορτίζω με το καλώδιο που έχει από το κουτί του και με φορτιστή Belkin διότι ο δικός του που έχει από την LG δείχνει στην αρχή φόρτιση AC και μετά πάει σε USB

Με λίγα λόγια αν είναι θέμα φορτιστή και ποιότητας η LG είναι απαράδεκτη διότι από τα προβλήματα που υπάρχουν και στο Νexus 5 για οθόνες κίτρινες δόνηση που δεν χτυπάει και τρέμουλο οθόνης ήχος από το ηχείο και δεν ξέρω τι άλλο ίσως αυτό θα πήγε στη Motorola για το Nexus 6

δεν μπορεί να βγάζεις κινητό με το δικό σου brand κυρία γούγλε και να έχει εξαρτήματα από το πανέρι

Kανε μια προσπαθεια με τον ιδιο φορτιστη και αλλο καλωδιο. Μου εκανε το ιδιο αλλα ηταν απλη η λυση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και με ανοιχτο και με κλειστο τον εντοπισμο σφαλματων παλι τα ιδια κανει...

Xαζη ερωτηση μαλλον αλλα οι drivers στο pc σου ειναι οκ?

Post may contain irony.

Δοκιμασε να πας ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>3 τελειες πάνω δεξιά>συνδεση σε pc και επελεξε mtp. Αν έχεις ενεργο τον εντοπισμό σφαλματων νομίζω θέλει ptp.

Δοκιμασε άλλη θυρα usb ή και άλλο pc.

εχω δοκιμασει και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο και αλλα pc...στα 3/4 pc δεν μου το αναγνωριζει καν...ουτε καν σαν αγνωστη συσκευη...στο 4 pc παλι μου το αναγνωριζει μονο σαν αγνωστη συσκευη και οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημερωση...επισης μου βγαζει προβλημα κωδικο 43 που απο οσο ξερω ειναι καποιο προβλημα των drivers αλλα οτι και να προσπα8ησω παλι τα ιδια κανει...

εχω δοκιμασει και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο και αλλα pc...στα 3/4 pc δεν μου το αναγνωριζει καν...ουτε καν σαν αγνωστη συσκευη...στο 4 pc παλι μου το αναγνωριζει μονο σαν αγνωστη συσκευη και οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημερωση...επισης μου βγαζει προβλημα κωδικο 43 που απο οσο ξερω ειναι καποιο προβλημα των drivers αλλα οτι και να προσπα8ησω παλι τα ιδια κανει...

Καταργηση συσκευης εχεις κανει για να προσπαθησεις απτην αρχη?

Post may contain irony.

Εδω και λιγο καιρο το κουμπι κλειδωματος / power button ON/OFF , τρωει τρελα σκαλωματα και φτιαχνει μονο αν κανω το κινητο εντελως επανεκκινηση. Θελω να κανω ενα print+screen και δεν μπορω επειδη το κουμπι κολλαει και κλειδωνει αυτοματα το κινητο . Να το παω για σερβις ?

Μόλις ανακάλυψα ότι το κινητό μου αναγνωρίζει τον ίδιο φορτιστή ποτέ σαν usb και πότε san AC! Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ; έχει να κάνει με το βύσμα στο κινητό; δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά δε νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά. Edited by petrsiri

Έχω γράψει και παλαιότερα, αλλά όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο ότι το πακέτο φορτιστής - καλώδιο - βύσμα στο Nexus 4 είναι μάλλον αναξιόπιστα.

Εγώ νωρίς είχα πάει τη συσκευή στο service λόγω προβλημάτων στη φόρτιση. Εκεί μου άλλαξαν το καλώδιο και μετά για ένα διάστημα όλα πήγαιναν καλά. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια: κάποιες φορές κάνει φόρτιση USB, κάποιες φορές σταματάει πριν γεμίσει 100%, κάποιες φορές δεν έχει φορτίσει καθόλου. Σημειώνω ότι το αυθεντικό καλώδιο το έχω αποσύρει γιατί δεν δούλευε σωστά σχεδόν ποτέ και χρησιμοποιώ (όταν χρησιμοποιώ) τον δικό του φορτιστή με άλλο καλώδιο από παλαιότερο τηλέφωνο (πάλι LG!).

Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως έναν άλλο φορτιστή (από Samsung) με τον οποίο η φόρτιση είναι συνήθως εντάξει, αν και (σπάνια) έχει τύχει να δείξει USB και αν βγάλω-ξαναβάλω το βύσμα να γυρίσει σε AC... :-(

Έχω γράψει και παλαιότερα, αλλά όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο ότι το πακέτο φορτιστής - καλώδιο - βύσμα στο Nexus 4 είναι μάλλον αναξιόπιστα.

Εγώ νωρίς είχα πάει τη συσκευή στο service λόγω προβλημάτων στη φόρτιση. Εκεί μου άλλαξαν το καλώδιο και μετά για ένα διάστημα όλα πήγαιναν καλά. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια: κάποιες φορές κάνει φόρτιση USB, κάποιες φορές σταματάει πριν γεμίσει 100%, κάποιες φορές δεν έχει φορτίσει καθόλου. Σημειώνω ότι το αυθεντικό καλώδιο το έχω αποσύρει γιατί δεν δούλευε σωστά σχεδόν ποτέ και χρησιμοποιώ (όταν χρησιμοποιώ) τον δικό του φορτιστή με άλλο καλώδιο από παλαιότερο τηλέφωνο (πάλι LG!).

Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως έναν άλλο φορτιστή (από Samsung) με τον οποίο η φόρτιση είναι συνήθως εντάξει, αν και (σπάνια) έχει τύχει να δείξει USB και αν βγάλω-ξαναβάλω το βύσμα να γυρίσει σε AC... :-(

Έψαχνα να δημιουργήσω στο tasker τουλάχιστον ένα Profile να με ειδοποιεί όταν η φόρτιση είναι usb αλλά ούτε αυτό λειτουργεί σωστά.

Οι τελευταιες φημες αναφερουν εντονα οτι σημερα περιμενουμε την αναρτηση των factory images στην σελιδα της Google https://developers.google.com/android/nexus/images και αρα σταδιακα το rollout στα Nexus (χωρις σειρα και σε μικρο αρχικο batch με ολοκληρωση εντος 15ημερου(?)). Με βαση την διαφορα ωρας με Αμερική, από τωρα και μετα μπορει να ανεβουν στη σελιδα, αν βεβαια οι φημες ευσταθουν, μια που η μαμα Google κατα την παγια τακτικη της δεν ανακοινωνει επισημως τιποτα περα από μερικα Google+ posts κλπ...

Sony logo.gif

Ας ρίχνουμε καμιά ματιά κι εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/ref-nexus-4-stock-ota-urls-t1971169 γιατί το ΟΤΑ update για όσους ενδιαφέρονται μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο...

Μέχρι την αναβάθμιση πάντως μπορούμε να...παρηγορηθουμε με την ομοβροντία updates στα Google apps είτε μέσω play store είτε με τα apk - ειδικά το νέο Google keyboard είναι εκπληκτικό...

Sony logo.gif

Πάντως αναρωτιέμαι αν θα έχει διαφορά η αυτονομία της μπαταρίας με το τελικό version, γιατί με το Ν6 port δεν είδα τελικά πολύ μεγάλη διαφορά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχει διαβασει κανεις καμια εξηγηση γιατι μονο εμεις και τα 2 mobile nexus7 δεν πηραμε factory images?? Η εξηγηση του 3G/LTE προφανως δεν στεκει εφοσον κυκλοφορησε κανονικα για το 5αρι.

ΥΓ: Δεν υπονοω θεωριες συνωμοσιας και προφανως θα ερθει και για μας, απλα μια πιθανη εξηγηση για κουβεντα...

Sony logo.gif

Θεωρητικα παντα, το 5αρι λογω preview εκδοσης δεν ειχε θεμα για αυτο την πηρε μαζι με τις wifi εκδοσεις των αλλων Nexus συσκευων.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)