leftko Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φαντάζομαι ότι δεν θα σε βοηθησει αλλά έχεις κλείσει τον εντοπισμό σφαλματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γνωρίζω ότι έχουν υπάρξει πολλά ερωτήματα με την φόρτιση του κινητού από usb /AC αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν υπάρχει Εγώ το φορτίζω με το καλώδιο που έχει από το κουτί του και με φορτιστή Belkin διότι ο δικός του που έχει από την LG δείχνει στην αρχή φόρτιση AC και μετά πάει σε USB Με λίγα λόγια αν είναι θέμα φορτιστή και ποιότητας η LG είναι απαράδεκτη διότι από τα προβλήματα που υπάρχουν και στο Νexus 5 για οθόνες κίτρινες δόνηση που δεν χτυπάει και τρέμουλο οθόνης ήχος από το ηχείο και δεν ξέρω τι άλλο ίσως αυτό θα πήγε στη Motorola για το Nexus 6 δεν μπορεί να βγάζεις κινητό με το δικό σου brand κυρία γούγλε και να έχει εξαρτήματα από το πανέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 και με ανοιχτο και με κλειστο τον εντοπισμο σφαλματων παλι τα ιδια κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δοκιμασε να πας ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>3 τελειες πάνω δεξιά>συνδεση σε pc και επελεξε mtp. Αν έχεις ενεργο τον εντοπισμό σφαλματων νομίζω θέλει ptp. Δοκιμασε άλλη θυρα usb ή και άλλο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γνωρίζω ότι έχουν υπάρξει πολλά ερωτήματα με την φόρτιση του κινητού από usb /AC αλλά απάντηση εμπεριστατωμένη δεν υπάρχει Εγώ το φορτίζω με το καλώδιο που έχει από το κουτί του και με φορτιστή Belkin διότι ο δικός του που έχει από την LG δείχνει στην αρχή φόρτιση AC και μετά πάει σε USB Με λίγα λόγια αν είναι θέμα φορτιστή και ποιότητας η LG είναι απαράδεκτη διότι από τα προβλήματα που υπάρχουν και στο Νexus 5 για οθόνες κίτρινες δόνηση που δεν χτυπάει και τρέμουλο οθόνης ήχος από το ηχείο και δεν ξέρω τι άλλο ίσως αυτό θα πήγε στη Motorola για το Nexus 6 δεν μπορεί να βγάζεις κινητό με το δικό σου brand κυρία γούγλε και να έχει εξαρτήματα από το πανέρι Kανε μια προσπαθεια με τον ιδιο φορτιστη και αλλο καλωδιο. Μου εκανε το ιδιο αλλα ηταν απλη η λυση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και με ανοιχτο και με κλειστο τον εντοπισμο σφαλματων παλι τα ιδια κανει... Xαζη ερωτηση μαλλον αλλα οι drivers στο pc σου ειναι οκ? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μόλις βγήκε update για τη Google Camera..πως και που το βρισκω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δοκιμασε να πας ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>3 τελειες πάνω δεξιά>συνδεση σε pc και επελεξε mtp. Αν έχεις ενεργο τον εντοπισμό σφαλματων νομίζω θέλει ptp. Δοκιμασε άλλη θυρα usb ή και άλλο pc. εχω δοκιμασει και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο και αλλα pc...στα 3/4 pc δεν μου το αναγνωριζει καν...ουτε καν σαν αγνωστη συσκευη...στο 4 pc παλι μου το αναγνωριζει μονο σαν αγνωστη συσκευη και οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημερωση...επισης μου βγαζει προβλημα κωδικο 43 που απο οσο ξερω ειναι καποιο προβλημα των drivers αλλα οτι και να προσπα8ησω παλι τα ιδια κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 πως και που το βρισκω φιλεευχαριστω το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 εχω δοκιμασει και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο και αλλα pc...στα 3/4 pc δεν μου το αναγνωριζει καν...ουτε καν σαν αγνωστη συσκευη...στο 4 pc παλι μου το αναγνωριζει μονο σαν αγνωστη συσκευη και οταν παω να κανω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημερωση...επισης μου βγαζει προβλημα κωδικο 43 που απο οσο ξερω ειναι καποιο προβλημα των drivers αλλα οτι και να προσπα8ησω παλι τα ιδια κανει... Καταργηση συσκευης εχεις κανει για να προσπαθησεις απτην αρχη? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καταργηση συσκευης εχεις κανει για να προσπαθησεις απτην αρχη? ουτε και τωρα εγινε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εδω και λιγο καιρο το κουμπι κλειδωματος / power button ON/OFF , τρωει τρελα σκαλωματα και φτιαχνει μονο αν κανω το κινητο εντελως επανεκκινηση. Θελω να κανω ενα print+screen και δεν μπορω επειδη το κουμπι κολλαει και κλειδωνει αυτοματα το κινητο . Να το παω για σερβις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Μόλις ανακάλυψα ότι το κινητό μου αναγνωρίζει τον ίδιο φορτιστή ποτέ σαν usb και πότε san AC! Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ; έχει να κάνει με το βύσμα στο κινητό; δοκίμασα να το καθαρίσω αλλά δε νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά. Edited November 12, 2014 by petrsiri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχω γράψει και παλαιότερα, αλλά όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο ότι το πακέτο φορτιστής - καλώδιο - βύσμα στο Nexus 4 είναι μάλλον αναξιόπιστα. Εγώ νωρίς είχα πάει τη συσκευή στο service λόγω προβλημάτων στη φόρτιση. Εκεί μου άλλαξαν το καλώδιο και μετά για ένα διάστημα όλα πήγαιναν καλά. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια: κάποιες φορές κάνει φόρτιση USB, κάποιες φορές σταματάει πριν γεμίσει 100%, κάποιες φορές δεν έχει φορτίσει καθόλου. Σημειώνω ότι το αυθεντικό καλώδιο το έχω αποσύρει γιατί δεν δούλευε σωστά σχεδόν ποτέ και χρησιμοποιώ (όταν χρησιμοποιώ) τον δικό του φορτιστή με άλλο καλώδιο από παλαιότερο τηλέφωνο (πάλι LG!). Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως έναν άλλο φορτιστή (από Samsung) με τον οποίο η φόρτιση είναι συνήθως εντάξει, αν και (σπάνια) έχει τύχει να δείξει USB και αν βγάλω-ξαναβάλω το βύσμα να γυρίσει σε AC... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Έχω γράψει και παλαιότερα, αλλά όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνω όλο και περισσότερο ότι το πακέτο φορτιστής - καλώδιο - βύσμα στο Nexus 4 είναι μάλλον αναξιόπιστα. Εγώ νωρίς είχα πάει τη συσκευή στο service λόγω προβλημάτων στη φόρτιση. Εκεί μου άλλαξαν το καλώδιο και μετά για ένα διάστημα όλα πήγαιναν καλά. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια: κάποιες φορές κάνει φόρτιση USB, κάποιες φορές σταματάει πριν γεμίσει 100%, κάποιες φορές δεν έχει φορτίσει καθόλου. Σημειώνω ότι το αυθεντικό καλώδιο το έχω αποσύρει γιατί δεν δούλευε σωστά σχεδόν ποτέ και χρησιμοποιώ (όταν χρησιμοποιώ) τον δικό του φορτιστή με άλλο καλώδιο από παλαιότερο τηλέφωνο (πάλι LG!). Έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως έναν άλλο φορτιστή (από Samsung) με τον οποίο η φόρτιση είναι συνήθως εντάξει, αν και (σπάνια) έχει τύχει να δείξει USB και αν βγάλω-ξαναβάλω το βύσμα να γυρίσει σε AC... :-( Έψαχνα να δημιουργήσω στο tasker τουλάχιστον ένα Profile να με ειδοποιεί όταν η φόρτιση είναι usb αλλά ούτε αυτό λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάποιo νεότερο για το ποτε θα αρχίσει η διάθεση της lolipop έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οι τελευταιες φημες αναφερουν εντονα οτι σημερα περιμενουμε την αναρτηση των factory images στην σελιδα της Google https://developers.google.com/android/nexus/images και αρα σταδιακα το rollout στα Nexus (χωρις σειρα και σε μικρο αρχικο batch με ολοκληρωση εντος 15ημερου(?)). Με βαση την διαφορα ωρας με Αμερική, από τωρα και μετα μπορει να ανεβουν στη σελιδα, αν βεβαια οι φημες ευσταθουν, μια που η μαμα Google κατα την παγια τακτικη της δεν ανακοινωνει επισημως τιποτα περα από μερικα Google+ posts κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Βγήκαν τα factory εμεις και το nexus 7 lte περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε καμια βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ας ρίχνουμε καμιά ματιά κι εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/ref-nexus-4-stock-ota-urls-t1971169 γιατί το ΟΤΑ update για όσους ενδιαφέρονται μπορεί να αργήσει ακόμα περισσότερο... Μέχρι την αναβάθμιση πάντως μπορούμε να...παρηγορηθουμε με την ομοβροντία updates στα Google apps είτε μέσω play store είτε με τα apk - ειδικά το νέο Google keyboard είναι εκπληκτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Στην σελίδα του Ν5 γίνεται μακελειό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μόνο εμείς και το Nexus 7 LTE έμειναν!!!Άντε, άντε, άντε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πάντως αναρωτιέμαι αν θα έχει διαφορά η αυτονομία της μπαταρίας με το τελικό version, γιατί με το Ν6 port δεν είδα τελικά πολύ μεγάλη διαφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εχει διαβασει κανεις καμια εξηγηση γιατι μονο εμεις και τα 2 mobile nexus7 δεν πηραμε factory images?? Η εξηγηση του 3G/LTE προφανως δεν στεκει εφοσον κυκλοφορησε κανονικα για το 5αρι. ΥΓ: Δεν υπονοω θεωριες συνωμοσιας και προφανως θα ερθει και για μας, απλα μια πιθανη εξηγηση για κουβεντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μόλις αγόρασα ένα Nexus 4 για δεύτερη συσκευή. Είχα την πεποίθηση ότι θα πάρει την αναβάθμιση. Ξέρουμε τελικά τί θα γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Θεωρητικα παντα, το 5αρι λογω preview εκδοσης δεν ειχε θεμα για αυτο την πηρε μαζι με τις wifi εκδοσεις των αλλων Nexus συσκευων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts