niantic Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ο franko r.209 test υποστηριζει μια χαρα tc και 4.4.3. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το δοκίμασα και εγώ Αυτό που λες. Οκ. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση του ενός δευτερολέπτου (ίσως και λιγότερο ) αλλά όχι σε σημείο που να μου πετάει το κυκλάκι ότι φορτώνει. Αν δεν το έλεγες ίσως δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ. ναι αυτο ειναι νορμάλ, ετσι γινεται πάντα, τεσπα, σας ευχαριστώ ολους για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ο franko r.209 test υποστηριζει μια χαρα tc και 4.4.3. Παρακαλώ για επιβεβαίωση γιατι χωρίς Touch Control δεν ζω. Ενας απο τους σοβαρότατους λόγους που εχω Φρανκο combo με TC. Ήμουν ακόμα στην αναμονή για την 4.4.3 ωστε να προφτάσουν όλοι οι devs να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παρακαλώ για επιβεβαίωση γιατι χωρίς Touch Control δεν ζω. Ενας απο τους σοβαρότατους λόγους που εχω Φρανκο combo με TC. Ήμουν ακόμα στην αναμονή για την 4.4.3 ωστε να προφτάσουν όλοι οι devs να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει κάποιος το TC. Έχεις άλλο ένα πρόγραμμα να τρέχει, το οποίο θέλει ενεργοποίηση στην αρχή για τον ανάλογο kernel. Άσε που αρκετές φορές σε reboot έχανα εντελώς το touch καi έφταιγε το TC. Αφού υπάρχουν kernel που υποστηρίζουν μέσω script το t2w ή s2w. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους! Εχοντας την 4.2 root κ με unlocked bootloader , αποφασισα να περασω την 4.4 ΟΤΑ ωστε μετα να βαλω την 4.4.3. ΠΑτωντας την εγκατασταση , εβγαζε error , οποτε εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων κ bootloader locked. Εκτοτε , εξακολουθει να μην περναει ουτε την 4.4 , ουτε την 4.4.3 (βγαζει error in/data/media/0/download/61a9ce.........signed-occam-KTU84L-from-KOT49H.61A9CE8D.zip Status 7 ) , αλλα επιπλεον δεν μου το αναγνωριζει κανενα απο τα pc μου. Εχω κατεβασει ο,τι drivers βρηκα , αλλα τζιφος. Δεν μπορω να ακολουθησω τον γνωστο οδηγο , αφου δεν μου το αναγνωριζει το USB..... Any help? Αν κανω , wipe data/factory reset ή wipe cache partition , θα επανελθει σε stock κατασταση? Edited June 16, 2014 by filip001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παρακαλώ για επιβεβαίωση γιατι χωρίς Touch Control δεν ζω. Ενας απο τους σοβαρότατους λόγους που εχω Φρανκο combo με TC. Ήμουν ακόμα στην αναμονή για την 4.4.3 ωστε να προφτάσουν όλοι οι devs να προσαρμόσουν τα προγράμματα τους. Τι επιβεβαιωση θες? Το πρεστιζ που εχω χτισει με τα ποστ μου πρεπει να σου φθανει. :lol: Παιζει, βαλτο, αυτο εχω κι εγω. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλησπερα σε ολους! Εχοντας την 4.2 root κ με unlocked bootloader , αποφασισα να περασω την 4.4 ΟΤΑ ωστε μετα να βαλω την 4.4.3. ΠΑτωντας την εγκατασταση , εβγαζε error , οποτε εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων κ bootloader locked. Εκτοτε , εξακολουθει να μην περναει ουτε την 4.4 , ουτε την 4.4.3 (βγαζει error in/data/media/0/download/61a9ce.........signed-occam-KTU84L-from-KOT49H.61A9CE8D.zip Status 7 ) , αλλα επιπλεον δεν μου το αναγνωριζει κανενα απο τα pc μου. Εχω κατεβασει ο,τι drivers βρηκα , αλλα τζιφος. Δεν μπορω να ακολουθησω τον γνωστο οδηγο , αφου δεν μου το αναγνωριζει το USB..... Any help? Αν κανω , wipe data/factory reset ή wipe cache partition , θα επανελθει σε stock κατασταση? Σε fastboot mode το αναγνωρίζει; Δώσε και στοιχεία, λειτουργικό σύστημα κτλ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σε fastboot mode το αναγνωρίζει; Δώσε και στοιχεία, λειτουργικό σύστημα κτλ. Ουτε σε fastboot mode ,το βλεπει..... Win 7 secure boot - enabled lock state - locked.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει κάποιος το TC. Έχεις άλλο ένα πρόγραμμα να τρέχει, το οποίο θέλει ενεργοποίηση στην αρχή για τον ανάλογο kernel. Άσε που αρκετές φορές σε reboot έχανα εντελώς το touch καi έφταιγε το TC. Αφού υπάρχουν kernel που υποστηρίζουν μέσω script το t2w ή s2w. Έχεις δίκαιο για τα scripts που υπάρχουν, αλλά για αρκετούς είναι πιο πρακτικές οι συγκεκριμένες εφαρμογές που απλά κάνεις 1-2 κλικ και έχεις το dt2w ή το s2w. Κι εγώ με το Trickster Mod είμαι, γιατί το είχα πάρει πριν βγάλουν οι devs τα scripts και τα postάρουν στο op των thread τους. ;-) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έχω το κινητό 13 μήνες. Η μπαταρία με χρήση δεδομένων για 2 ώρες είναι αυτή που βλέπετε! Από τότε που το πήρα δεν έχει τύχει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παίζει να ευθύνεται αυτό για το "χάλι" της μπαταρίας ή πάω για αλλαγη; Επίσης πριν την 4.3.3 ήταν λίγο καλύτερη:wacko: Τέλος για σερφαρισμα 10 λεπτών με δεδομένα πήρε φωτιά το κινητό από πίσω και έφτασε στους 45 βαθμούς.Ειναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έχω το κινητό 13 μήνες. Η μπαταρία με χρήση δεδομένων για 2 ώρες είναι αυτή που βλέπετε! Από τότε που το πήρα δεν έχει τύχει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παίζει να ευθύνεται αυτό για το "χάλι" της μπαταρίας ή πάω για αλλαγη; Επίσης πριν την 4.3.3 ήταν λίγο καλύτερη:wacko: Τέλος για σερφαρισμα 10 λεπτών με δεδομένα πήρε φωτιά το κινητό από πίσω και έφτασε στους 45 βαθμούς.Ειναι φυσιολογικό; Μια χαρά δείχνει. Φυσιολογικά όλα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έχω το κινητό 13 μήνες. Η μπαταρία με χρήση δεδομένων για 2 ώρες είναι αυτή που βλέπετε! Από τότε που το πήρα δεν έχει τύχει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παίζει να ευθύνεται αυτό για το "χάλι" της μπαταρίας ή πάω για αλλαγη; Επίσης πριν την 4.3.3 ήταν λίγο καλύτερη:wacko: Τέλος για σερφαρισμα 10 λεπτών με δεδομένα πήρε φωτιά το κινητό από πίσω και έφτασε στους 45 βαθμούς.Ειναι φυσιολογικό; Χτες εμένα έπιασε 62 βαθμούς το κινητό με χρήση 3G. Δυστυχώς έτσι είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έκανα αναβάθμιση σε 4.3.3 και η μπαταρία έχει γίνει απαράδεκτη. Μιλάμε τελειώνει μια πλήρης φόρτιση με οθόνη 30 λεπτά! Λογικά δεν έκατσε καλά η ota. Θα την περάσω πάλι με καθαρή εγκατάσταση. Μπορεί κάποιος να πει την διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Έκανα αναβάθμιση σε 4.3.3 και η μπαταρία έχει γίνει απαράδεκτη. Μιλάμε τελειώνει μια πλήρης φόρτιση με οθόνη 30 λεπτά! Λογικά δεν έκατσε καλά η ota. Θα την περάσω πάλι με καθαρή εγκατάσταση. Μπορεί κάποιος να πει την διαδικασία; Κάνε factory reset πρώτα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κάνε factory reset πρώτα. Εννοείς να κάνω factory reset και να δω πως θα πάει η να κάνω factory reset και μέρα να φλασαρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εννοείς να κάνω factory reset και να δω πως θα πάει η να κάνω factory reset και μέρα να φλασαρω; Το πρώτο. Να δεις πως θα πάει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Με factory reset πλέον δουλεύει όπως πρέπει! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λογικά το επόμενο update του Android δεν θα το πάρουμε officially, αλλά αν όντως υπάρχει ΜΟΝΟ art σ' αυτή, δυστυχώς όσοι έχουμε την έκδοση των 8Gb δεν θα μπορέσουμε να τη βάλουμε ούτε με custom rom, λόγω του επιπλέον χώρου που δεσμεύει. :-( http://www.androidpolice.com/2014/06/19/updates-aosp-confirm-dalvik-runtime-will-removed-android-art-officially-takes-place/ Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 4.4.4 http://m.androidcentral.com/google-posts-android-444-images-many-nexus-devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Λογικά το επόμενο update του Android δεν θα το πάρουμε officially, αλλά αν όντως υπάρχει ΜΟΝΟ art σ' αυτή, δυστυχώς όσοι έχουμε την έκδοση των 8Gb δεν θα μπορέσουμε να τη βάλουμε ούτε με custom rom, λόγω του επιπλέον χώρου που δεσμεύει. :-( http://www.androidpolice.com/2014/06/19/updates-aosp-confirm-dalvik-runtime-will-removed-android-art-officially-takes-place/ Είναι ήδη διαθέσιμο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το πρωί μου το είχε ήδη κατεβάσει το 4.4.4 και το πέρασα. Ήταν η πιο γρήγορη αναβάθμιση ως μεσοδιάστημα από την προηγούμενη που θυμάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 4.4.4 http://m.androidcentral.com/google-posts-android-444-images-many-nexus-devices Είναι ήδη διαθέσιμο ... Αυτή η έκδοση είναι κυρίως Security Fix. Λογικά η επόμενη θα έχει μόνο ART. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το πρωί μου το είχε ήδη κατεβάσει το 4.4.4 και το πέρασα. Ήταν η πιο γρήγορη αναβάθμιση ως μεσοδιάστημα από την προηγούμενη που θυμάμαι! Δεν ειναι μονο αυτο...παιζει να εισαι και απο τους πρωτους γενικα που του ηρθε σε nexus 4 την ωρα που ολα τα site ακομα εγραφαν για ξεκινημα στο 5αρι (όπως παντα) Lucky you...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Διάβασα τον εγκατάστασης της οτα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω σε ποια περίπτωση βρίσκομαι. Είμαι με ροοτ, custom recovery και xposed. Θεωρείται πως το xposed αλλάζει αρχεία συστήματος άρα πάμε στην 3η περίπτωση ή είμαι στη δεύτερη; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Να ρωτήσω κάτι. Διάβασα τον εγκατάστασης της οτα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω σε ποια περίπτωση βρίσκομαι. Είμαι με ροοτ, custom recovery και xposed. Θεωρείται πως το xposed αλλάζει αρχεία συστήματος άρα πάμε στην 3η περίπτωση ή είμαι στη δεύτερη; Αλλάζει αρχεία συστήματος αλλά αν το κάνεις Disable μέσα από το μενού του τα επαναφέρει. Εμένα στο 5 μου πέρασε με xposed η συγκεκριμένη ΟΤΑ . Κάνε μια δοκιμή. Το ζιπ είναι : http:// http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/50b6433104972a686aae5fc208d54de1f7b209ee.signed-occam-KTU84P-from-KTU84L.50b64331.zip Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts