Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί ποτέ με custom rom ή ότιδήποτε άλλο.

Κάνε τότε αυτό που ειπες.

Δημήτρης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως πρέπει να κάνω και wipe data ή αρκεί η επαναφορά;

και δεν κάνεις? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αφού το είχε άλλος πριν στα χέρια του

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και δεν κάνεις? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αφού το είχε άλλος πριν στα χέρια του

Και πως γίνεται στο n4; Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες...:)

Και πως γίνεται στο n4; Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες...:)

αν είναι εντελώς στοκ κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, εάν έχει custom recovery κάνεις wipe data

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αν είναι εντελώς στοκ κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, εάν έχει custom recovery κάνεις wipe data

Άρα φτάνει η επαναφορά στη περίπτωσή μου.Ευχαριστώ!

Διαβάζω ποικίλα σχόλια για την kitkat, πολλοί λενε σε ξενα φορουμ οτι η διάρκεια της μπαταρίας εγινε χειρότερη και οτι εχουν θέματα με εφαρμογές. Σε σας πως παει η kitkat?

Διαβάζω ποικίλα σχόλια για την kitkat, πολλοί λενε σε ξενα φορουμ οτι η διάρκεια της μπαταρίας εγινε χειρότερη και οτι εχουν θέματα με εφαρμογές. Σε σας πως παει η kitkat?

Η πλειοψηφία έχει στην πράξη καλύτερη αυτονομία και μόνο εφαρμογές που δεν έκαναν update ίσως έχουν πρόβλημα με την ΚΚ.

Εκτός αν μιλάς για το Art mode που ναι κάποιες δεν είναι συμβατές μαζί του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά και εγω ειμαι καπως διχασμένος, νομίζω οτι η μπαταρία δεν βγάζει τόσο οσο πρίν. Μία ημέρα με το ζόρι και λιγότερο απο 1.30 οθόνη.

Επίσης η χρήση 3g ειναι ελάχιστη γιατι μιλάμε μονον για τις αποστάσεις δουλειά σπίτι.

Αν βγώ εκτός και δουλέψει 3g εστω για μικροσυγχρονισμούς η μπαταρία κλαίει γοερά.

Είμαι με ΑΡΤ και Franco Kernel.

Τελικά και εγω ειμαι καπως διχασμένος, νομίζω οτι η μπαταρία δεν βγάζει τόσο οσο πρίν. Μία ημέρα με το ζόρι και λιγότερο απο 1.30 οθόνη.

Επίσης η χρήση 3g ειναι ελάχιστη γιατι μιλάμε μονον για τις αποστάσεις δουλειά σπίτι.

Αν βγώ εκτός και δουλέψει 3g εστω για μικροσυγχρονισμούς η μπαταρία κλαίει γοερά.

Με custom kernel δεν είναι ασφαλές να μετράμε την αυτονομία στο επίσημο thread. Αν δεν κάνω λάθος τα παιδιά εδώ αναφέρονται σε στοκ. Το λέω αυτό γιατί πολλοί μπορεί να μπερδεύονται με τα νούμερα που βάζουμε αν το έχουμε πειράξει. Στοκ μου έβγαζε πάντα πάνω από 3 ώρες screen on χαλαρά στην 4.4.2 με όλα ανοιχτά και Google now εκτός location reporting. Την περισσότερη ώρα σε wifi.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Ξήλωσε άνθρωπέ μου τον Φράνκο να βρείτε την υγεία σου, 1,30 ώρα οθόνη!! Έλεος

Ξήλωσε άνθρωπέ μου τον Φράνκο να βρείτε την υγεία σου, 1,30 ώρα οθόνη!! Έλεος

Εγώ πάντως όταν είχα franco έβγαζα γύρω στις 3 συνεχομενες ώρες οθόνη με 3g..

Εγώ πάντως όταν είχα franco έβγαζα γύρω στις 3 συνεχομενες ώρες οθόνη με 3g..

Παιδιά παιζει μεγαλο το στήσιμο του κινητού ! Ίδια Ρομ κ ίδιο κερνελ μπορεί να χει κάποιος και ο ένας μεν να βλέπει 3 ώρες κ ο άλλος 1.5! Είναι σίγουρο οτι παιζει η χρήση το σήμα δικτύου games και άλλα. Γενικά όμως κ με Φράνκο μιας και είμαι παλιότερος φαν του,δεν είχα τόσο λίγο χρονο.μονο άμα είχα βαριά χρήση. Οπότε κοίταξε εφαρμογές σου κ πες τι χρήση κάνεις. Επίσης δοκίμασε και κανέναν άλλον νεξους εχεις ;) τώρα τελευταια είμαι σε semaphore κ είναι άψογος..

Δημήτρης

Και εγώ με Franco στο παρελθόν και στοκ Rom, πότε κάτω από 3 ώρες με 3g.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

όλους σας βλέπω ικανοποιημένους με τον franco αλλά κανένας δεν τον έχει κρατήσει :)

Βασικά φιλέ taliban απο την στιγμη που βγήκε το nex 5 μας παράτησε λίγο.. Στις αρχές το φλασαρα μονο και μόνο για τα χρωματα.. Τώρα έκανα μετατροπή των χρωμάτων σε semaphore μονο και μονο για το dt2w και είδα οτι δεν υπαρχουν ψιλοlags και απλα δεν τον αλλαζω τον sema..Για προηγούμενες εκδόσεις πχ 4.3 ο franco για μένα ηταν κορυφη..

Βασικά φιλέ taliban απο την στιγμη που βγήκε το nex 5 μας παράτησε λίγο.. Στις αρχές το φλασαρα μονο και μόνο για τα χρωματα.. Τώρα έκανα μετατροπή των χρωμάτων σε semaphore μονο και μονο για το dt2w και είδα οτι δεν υπαρχουν ψιλοlags και απλα δεν τον αλλαζω τον sema..Για προηγούμενες εκδόσεις πχ 4.3 ο franco για μένα ηταν κορυφη..

στην 4.3 και εγώ τον είχα για κάμποσο καιρό, από τότε όμως που ανακάλυψα τον hells δεν τον αλλάζω με τίποτα ( έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή :) )

Η αλήθεια είναι οτι όταν βγαίνει μια πιο νέα συσκευή αφήνουν λίγο την παλιότερη αλλά όχι κ τόσο ενταξει μη τα παραλεμε. Αν μη τι άλλο επιλογές έχουμε πολλές! :D
Δημήτρης

Η αλήθεια είναι οτι όταν βγαίνει μια πιο νέα συσκευή αφήνουν λίγο την παλιότερη αλλά όχι κ τόσο ενταξει μη τα παραλεμε. Αν μη τι άλλο επιλογές έχουμε πολλές! :D

Ναι δεν λέω οτι μας παρητησε τελείως αλλά έχει παρα πολλές συσκευές να υποστηρίξει + οτι έχει ρίξει αρκετή δουλεια στο fku..

Ναι δεν λέω οτι μας παρητησε τελείως αλλά έχει παρα πολλές συσκευές να υποστηρίξει + οτι έχει ρίξει αρκετή δουλεια στο fku..

Πάντως εμένα προσωπικά πάντα η εφαρμογή του πέρα απο 2,3 βασικά πραγματα που χρειάζομαι τα άλλα μου είναι άχρηστα. Παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει η κάθε εφαρμογή αν θα ανοίξει με 1,2,3,4 πυρήνες κ τέτοια. Καλυτερα να μας έδινε κ μια Ρομ δικιά του παρα στην εφαρμογή. Βέβαια απο το ενα παίρνει λεφτά ενω απο το άλλο θα επαιρνε το μακρύτερο :D

Δημήτρης

Πάντως εμένα προσωπικά πάντα η εφαρμογή του πέρα απο 2,3 βασικά πραγματα που χρειάζομαι τα άλλα μου είναι άχρηστα. Παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει η κάθε εφαρμογή αν θα ανοίξει με 1,2,3,4 πυρήνες κ τέτοια. Καλυτερα να μας έδινε κ μια Ρομ δικιά του παρα στην εφαρμογή. Βέβαια απο το ενα παίρνει λεφτά ενω απο το άλλο θα επαιρνε το μακρύτερο :D

Ναι εννοείτε αυτό,πάντως απο οτι έχω καταλάβει είναι pa member..

Edited by andrewk

Παιδιά εδώ και κανα μήνα που πήρα το κινητό χρησιμοποιούσα για τα sms το hangouts το οποίο με βόλεψε πολύ.

Δεν ήξερα όμως ότι τα μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες είναι περιορισμένα στους 60 γιατί δε έδινα ποτέ σημασία μιας και έστελνα λίγα μνμ.. τις προάλλες όμως τελείωσα πολύ γρήγορα αυτά που είχα με αποτέλεσμα να φάω και την κάρτα μου..

Επειδή δε μου άρεσε κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. go sms pro, handscent, evolve sms_αν και τους έβαλα και θέμα που να μοιάζει στο hangouts) μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα με κάποιο τρόπο??

ευχαριστώ.

Αν και πιο τεραστιό θα ήταν να ρώταγες στις εφαρμογές...

Όχι φίλε δεν λύνεται. Απορώ που δεν σου άρεσε το evolve διότι είναι πιο κοντά στο hangouts. Αν αγοράσεις το extra, φτιάχνει θέμα με look hangouts.

Από εκεί και πέρα μπορείς να τσεκάρεις textra και 8sms.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση.

Να σου πω την αλήθεια το evolve έχω κρατήσει σε σχέση με τα αλλά που ανέφερα, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να διορθωθεί το hangouts!

Σκέψου οτι με μια εφαρμογή απο το play ππυ λέγεται icon changer του έβαλα και το εικονίδιο απο το hangouts στις συντομεύσεις :-P

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)