prioxxx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί ποτέ με custom rom ή ότιδήποτε άλλο. Κάνε τότε αυτό που ειπες. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μήπως πρέπει να κάνω και wipe data ή αρκεί η επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Μήπως πρέπει να κάνω και wipe data ή αρκεί η επαναφορά; και δεν κάνεις? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αφού το είχε άλλος πριν στα χέρια του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 και δεν κάνεις? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αφού το είχε άλλος πριν στα χέρια του Και πως γίνεται στο n4; Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Και πως γίνεται στο n4; Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί ήδη αλλά είναι πολλές οι σελίδες...:) αν είναι εντελώς στοκ κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, εάν έχει custom recovery κάνεις wipe data Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 αν είναι εντελώς στοκ κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, εάν έχει custom recovery κάνεις wipe data Άρα φτάνει η επαναφορά στη περίπτωσή μου.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Διαβάζω ποικίλα σχόλια για την kitkat, πολλοί λενε σε ξενα φορουμ οτι η διάρκεια της μπαταρίας εγινε χειρότερη και οτι εχουν θέματα με εφαρμογές. Σε σας πως παει η kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Διαβάζω ποικίλα σχόλια για την kitkat, πολλοί λενε σε ξενα φορουμ οτι η διάρκεια της μπαταρίας εγινε χειρότερη και οτι εχουν θέματα με εφαρμογές. Σε σας πως παει η kitkat? Η πλειοψηφία έχει στην πράξη καλύτερη αυτονομία και μόνο εφαρμογές που δεν έκαναν update ίσως έχουν πρόβλημα με την ΚΚ. Εκτός αν μιλάς για το Art mode που ναι κάποιες δεν είναι συμβατές μαζί του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά και εγω ειμαι καπως διχασμένος, νομίζω οτι η μπαταρία δεν βγάζει τόσο οσο πρίν. Μία ημέρα με το ζόρι και λιγότερο απο 1.30 οθόνη. Επίσης η χρήση 3g ειναι ελάχιστη γιατι μιλάμε μονον για τις αποστάσεις δουλειά σπίτι. Αν βγώ εκτός και δουλέψει 3g εστω για μικροσυγχρονισμούς η μπαταρία κλαίει γοερά. Είμαι με ΑΡΤ και Franco Kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά και εγω ειμαι καπως διχασμένος, νομίζω οτι η μπαταρία δεν βγάζει τόσο οσο πρίν. Μία ημέρα με το ζόρι και λιγότερο απο 1.30 οθόνη. Επίσης η χρήση 3g ειναι ελάχιστη γιατι μιλάμε μονον για τις αποστάσεις δουλειά σπίτι. Αν βγώ εκτός και δουλέψει 3g εστω για μικροσυγχρονισμούς η μπαταρία κλαίει γοερά. Είμαι με ΑΡΤ και Franco Kernel. Με custom kernel δεν είναι ασφαλές να μετράμε την αυτονομία στο επίσημο thread. Αν δεν κάνω λάθος τα παιδιά εδώ αναφέρονται σε στοκ. Το λέω αυτό γιατί πολλοί μπορεί να μπερδεύονται με τα νούμερα που βάζουμε αν το έχουμε πειράξει. Στοκ μου έβγαζε πάντα πάνω από 3 ώρες screen on χαλαρά στην 4.4.2 με όλα ανοιχτά και Google now εκτός location reporting. Την περισσότερη ώρα σε wifi. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά και εγω ειμαι καπως διχασμένος, νομίζω οτι η μπαταρία δεν βγάζει τόσο οσο πρίν. Μία ημέρα με το ζόρι και λιγότερο απο 1.30 οθόνη. Επίσης η χρήση 3g ειναι ελάχιστη γιατι μιλάμε μονον για τις αποστάσεις δουλειά σπίτι. Αν βγώ εκτός και δουλέψει 3g εστω για μικροσυγχρονισμούς η μπαταρία κλαίει γοερά. Είμαι με ΑΡΤ και Franco Kernel. Ξήλωσε άνθρωπέ μου τον Φράνκο να βρείτε την υγεία σου, 1,30 ώρα οθόνη!! Έλεος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ξήλωσε άνθρωπέ μου τον Φράνκο να βρείτε την υγεία σου, 1,30 ώρα οθόνη!! Έλεος Εγώ πάντως όταν είχα franco έβγαζα γύρω στις 3 συνεχομενες ώρες οθόνη με 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εγώ πάντως όταν είχα franco έβγαζα γύρω στις 3 συνεχομενες ώρες οθόνη με 3g.. Παιδιά παιζει μεγαλο το στήσιμο του κινητού ! Ίδια Ρομ κ ίδιο κερνελ μπορεί να χει κάποιος και ο ένας μεν να βλέπει 3 ώρες κ ο άλλος 1.5! Είναι σίγουρο οτι παιζει η χρήση το σήμα δικτύου games και άλλα. Γενικά όμως κ με Φράνκο μιας και είμαι παλιότερος φαν του,δεν είχα τόσο λίγο χρονο.μονο άμα είχα βαριά χρήση. Οπότε κοίταξε εφαρμογές σου κ πες τι χρήση κάνεις. Επίσης δοκίμασε και κανέναν άλλον νεξους εχεις ;) τώρα τελευταια είμαι σε semaphore κ είναι άψογος.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Συμφωνώ για semaphore,καταπληκτική δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εγώ με Franco στο παρελθόν και στοκ Rom, πότε κάτω από 3 ώρες με 3g. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 όλους σας βλέπω ικανοποιημένους με τον franco αλλά κανένας δεν τον έχει κρατήσει :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Βασικά φιλέ taliban απο την στιγμη που βγήκε το nex 5 μας παράτησε λίγο.. Στις αρχές το φλασαρα μονο και μόνο για τα χρωματα.. Τώρα έκανα μετατροπή των χρωμάτων σε semaphore μονο και μονο για το dt2w και είδα οτι δεν υπαρχουν ψιλοlags και απλα δεν τον αλλαζω τον sema..Για προηγούμενες εκδόσεις πχ 4.3 ο franco για μένα ηταν κορυφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Βασικά φιλέ taliban απο την στιγμη που βγήκε το nex 5 μας παράτησε λίγο.. Στις αρχές το φλασαρα μονο και μόνο για τα χρωματα.. Τώρα έκανα μετατροπή των χρωμάτων σε semaphore μονο και μονο για το dt2w και είδα οτι δεν υπαρχουν ψιλοlags και απλα δεν τον αλλαζω τον sema..Για προηγούμενες εκδόσεις πχ 4.3 ο franco για μένα ηταν κορυφη.. στην 4.3 και εγώ τον είχα για κάμποσο καιρό, από τότε όμως που ανακάλυψα τον hells δεν τον αλλάζω με τίποτα ( έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή :) ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Η αλήθεια είναι οτι όταν βγαίνει μια πιο νέα συσκευή αφήνουν λίγο την παλιότερη αλλά όχι κ τόσο ενταξει μη τα παραλεμε. Αν μη τι άλλο επιλογές έχουμε πολλές! :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Η αλήθεια είναι οτι όταν βγαίνει μια πιο νέα συσκευή αφήνουν λίγο την παλιότερη αλλά όχι κ τόσο ενταξει μη τα παραλεμε. Αν μη τι άλλο επιλογές έχουμε πολλές! :D Ναι δεν λέω οτι μας παρητησε τελείως αλλά έχει παρα πολλές συσκευές να υποστηρίξει + οτι έχει ρίξει αρκετή δουλεια στο fku.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι δεν λέω οτι μας παρητησε τελείως αλλά έχει παρα πολλές συσκευές να υποστηρίξει + οτι έχει ρίξει αρκετή δουλεια στο fku.. Πάντως εμένα προσωπικά πάντα η εφαρμογή του πέρα απο 2,3 βασικά πραγματα που χρειάζομαι τα άλλα μου είναι άχρηστα. Παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει η κάθε εφαρμογή αν θα ανοίξει με 1,2,3,4 πυρήνες κ τέτοια. Καλυτερα να μας έδινε κ μια Ρομ δικιά του παρα στην εφαρμογή. Βέβαια απο το ενα παίρνει λεφτά ενω απο το άλλο θα επαιρνε το μακρύτερο :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Πάντως εμένα προσωπικά πάντα η εφαρμογή του πέρα απο 2,3 βασικά πραγματα που χρειάζομαι τα άλλα μου είναι άχρηστα. Παράδειγμα δεν με ενδιαφέρει η κάθε εφαρμογή αν θα ανοίξει με 1,2,3,4 πυρήνες κ τέτοια. Καλυτερα να μας έδινε κ μια Ρομ δικιά του παρα στην εφαρμογή. Βέβαια απο το ενα παίρνει λεφτά ενω απο το άλλο θα επαιρνε το μακρύτερο :D Ναι εννοείτε αυτό,πάντως απο οτι έχω καταλάβει είναι pa member.. Edited February 4, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theologisikalos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδιά εδώ και κανα μήνα που πήρα το κινητό χρησιμοποιούσα για τα sms το hangouts το οποίο με βόλεψε πολύ. Δεν ήξερα όμως ότι τα μνμ με ελληνικούς χαρακτήρες είναι περιορισμένα στους 60 γιατί δε έδινα ποτέ σημασία μιας και έστελνα λίγα μνμ.. τις προάλλες όμως τελείωσα πολύ γρήγορα αυτά που είχα με αποτέλεσμα να φάω και την κάρτα μου.. Επειδή δε μου άρεσε κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. go sms pro, handscent, evolve sms_αν και τους έβαλα και θέμα που να μοιάζει στο hangouts) μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα με κάποιο τρόπο?? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν και πιο τεραστιό θα ήταν να ρώταγες στις εφαρμογές... Όχι φίλε δεν λύνεται. Απορώ που δεν σου άρεσε το evolve διότι είναι πιο κοντά στο hangouts. Αν αγοράσεις το extra, φτιάχνει θέμα με look hangouts. Από εκεί και πέρα μπορείς να τσεκάρεις textra και 8sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theologisikalos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. Να σου πω την αλήθεια το evolve έχω κρατήσει σε σχέση με τα αλλά που ανέφερα, απλά έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να διορθωθεί το hangouts! Σκέψου οτι με μια εφαρμογή απο το play ππυ λέγεται icon changer του έβαλα και το εικονίδιο απο το hangouts στις συντομεύσεις :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts