Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θυμιστε μου λιγο, εκτος από τις γνωστες ιδιοτροπιες (ελλειψη radio, sd card support) αντε να βαλω και το οτι δεν υποστηριζει 4G, υπαρχει καποιο άλλο χτυπητο μειονεκτημα που μου διαφευγει???

Sony logo.gif

Για τη συσκευή μας λες; Τί εννοείς "sd support";

Ράδιο; Δεν ακούω παραδοσιακό ράδιο. Αλλά και πάλι αν θελήσω ποτέ έχει το hands free μου.

4g; Εδώ γελάμε. Εδώ δεν υπάρχει 3g!

Το κινητό είναι σκυλί. Δε νιώθει τίποτα κι αυτό μου αρκεί.

Για τη συσκευή μας λες; Τί εννοείς "sd support";

Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?? Με τα υπολοιπα συμφωνω και περιμενω ΑΝ εχει να προσθεσει κατι καποιος άλλος φιλος

Sony logo.gif

δεν περνει sd (προφανως αυτο εννοεις).κανονικα ουτε usb otg(αλλα περιμενω το καλωδιο y-cable για να συνδεσω το usb με το Power bank,Να δω αν δουλευει,διαβασα οτι δουλευει)

Δεν εχει ραδιο.

Σχετικα μικρη μπαταρια

4g,οχι.

camera μετρια για τον ανταγωνισμο.οχι οτι ειναι κακη,απλα υπαρχουν καλυτερες.

Προσωπικά, θα το ξαναγοραζα το κινητο,αλλα αν η διαοφρα ειναι 100 ευρω(τωρα παιζει σε τι τιμη θα βρεις το ν4,το ν5 εχει ~400) θα επερνα το n5,ετσι για πιο καινουργιο.Αλλα ουτε αυτο εχει sd export & ραδιο.

παιδια καλησπερα εχω περασει την cm-10.2-20131103-crDroid-build28-mako και εχω θεμα με της φωτογραφιες .

οταν τραβαω χωρις φλας ειναι ολα καλα μολις βαλω φλας τραβαει μαυρο!!!!!

αν ξερει καποιος κατι ας μου πει.

ευχαριστω πολυ

Μηπως απλα το white balance ειναι εντελως λαθος ρυθμισμενο στη rom?

Αν μονο εσυ εχεις το θεμα αυτο ξαναπερνα το system, ειναι το πιο απλο αρχικο βημα.

Θυμιστε μου λιγο, εκτος από τις γνωστες ιδιοτροπιες (ελλειψη radio, sd card support) αντε να βαλω και το οτι δεν υποστηριζει 4G, υπαρχει καποιο άλλο χτυπητο μειονεκτημα που μου διαφευγει???

Η μπαταρία και τίποτα άλλο.Κατά τα άλλα δεν παίζεται.

Τις προηγούμενες φορές η Google είχε πιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση της αναβάθμισης από το ανακριβές "in the coming weeks" ή το ίδιο και απλώς μια μέρα έβγαινε ξαφνικά; Γιατί ας πούμε η HTC είπε για το Google Edition σε 15 μέρες.....
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Τις προηγούμενες φορές η Google είχε πιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση της αναβάθμισης από το ανακριβές "in the coming weeks" ή το ίδιο και απλώς μια μέρα έβγαινε ξαφνικά; Γιατί ας πούμε η HTC είπε για το Google Edition σε 15 μέρες.....
δεν πέρασαν οι δέκα πεντε μέρες;πάντως αργεί πολύ
Δημήτρης

Τόσο πολύ που λέω να το πουλήσω και να πάρω κάτι άλλο.τουλάχιστον θα ξέρω ότι θα αργήσω να πάρω update..άντε να έρθει να δοκιμάσουμε συνδυασμό art και franco.

δεν πέρασαν οι δέκα πεντε μέρες;πάντως αργεί πολύ

οι 10 πέρασαν, 31/10 βγήκε.........

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Μιας κ δεν εχουμε τπτ νεοτερο ας ποσταρω μπαταρια.Στοκ Ρομ κ Φράνκο 193,σερφαρισμα με wifi .κ μισή ωρα κλήσεις.
Δημήτρης

Μιας κ δεν εχουμε τπτ νεοτερο ας ποσταρω μπαταρια.Στοκ Ρομ κ Φράνκο 193,σερφαρισμα με wifi .κ μισή ωρα κλήσεις.

Μια χαρά το βλέπω και σίγουρα καλύτερο απ το δικό μου με τον ίδιο συνδυασμό που είχα πριν το δώσω.

Λες το τελευταίο update του Franco να κάνει τόσο καλή δουλειά?

Α, τώρα είδα ότι ήσουν με Wi-Fi, αλλά και πάλι μια χαρά είναι.

LG G2 δε μπορεί να γίνει κανένα Nexus,αλλά το G2 το έδωσα μέσα σε 3 μέρες.

Αυτό λέει πολλά για μένα και ας είναι η αυτονομία το αδύνατο σημείο του

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Είναι ιδιόρρυθμο να περιμένεις 2 εβδομάδες έναν κώδικα όταν έχεις την συσκευή που φοράει απευθείας.

Απο την διατύπωση ελπίζω το weeks να προβλέπει μέχρι και το τέλος της 2ης εβδομάδας και να μην σύρει παρακάτω.

Σας έχει τύχει το τηλέφωνο να λαγκάρει στην πληκτρολόγηση;

Μου έτυχε 2 φορές σε κοντικό διάστημα και αφορούσε πληκτρολόγηση στο ίντερνετ.

Για την πρώτη φορά το καταλαβαίνω λόγω ιντερνετ απο πάροχο, όγκο δεδομένων περίπου 500mb και επαγόμενη ζόρι και θερμότητα.

Την δεύτερη όμως δεν ήταν τόσο έντονη η χρήση στο ίντερνετ, όμως κατάφερε και μπούκωσε πάλι σε μια καταχώρηση σελίδας.

Δεν μου έχει ξανακάνει τέτοιο κόλπο, πιο πολύ το γράφω για την πληροφορία.

Αν έχετε κάποιο χρήσιμο σχόλιο/πληροφορία, ευπρόσδεκτο.

:ninja:

Είναι ιδιόρρυθμο να περιμένεις 2 εβδομάδες έναν κώδικα όταν έχεις την συσκευή που φοράει απευθείας.

Απο την διατύπωση ελπίζω το weeks να προβλέπει μέχρι και το τέλος της 2ης εβδομάδας και να μην σύρει παρακάτω.

Σας έχει τύχει το τηλέφωνο να λαγκάρει στην πληκτρολόγηση;

Μου έτυχε 2 φορές σε κοντικό διάστημα και αφορούσε πληκτρολόγηση στο ίντερνετ.

Για την πρώτη φορά το καταλαβαίνω λόγω ιντερνετ απο πάροχο, όγκο δεδομένων περίπου 500mb και επαγόμενη ζόρι και θερμότητα.

Την δεύτερη όμως δεν ήταν τόσο έντονη η χρήση στο ίντερνετ, όμως κατάφερε και μπούκωσε πάλι σε μια καταχώρηση σελίδας.

Δεν μου έχει ξανακάνει τέτοιο κόλπο, πιο πολύ το γράφω για την πληροφορία.

Αν έχετε κάποιο χρήσιμο σχόλιο/πληροφορία, ευπρόσδεκτο.

Με ποιο keyboard είσαι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Firefox είχα, δεν έχω βάλει κάποια εφαρμογή keyboard.

Οτι χειροτερο για μένα.βάλε chrome

Δημήτρης

καθαρά δλδ η εφαρμογή, ε;

προτιμούσα firefox γιατι o chrome έχει γινει δυσχρηστος στο λαπτοπ και δεν είναι αποδεκτός σε ορισμένα site.

πέραν του πληκτρολογίου, θερμότητα κτλ σε χρήση ιντερνετ πάροχου είναι φυσιολογικό, έτσι δεν είναι;

:ninja:

υπομονή , όταν θα είναι έτοιμο θα μας το δώσουν , ακόμα φτιάχνουν και έχει δρόμο ακόμα σίγουρα, με τόσες διαρροές τους nexus 5 δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο έπρεπε να το βγάλουν ήταν δεν ήταν 100% εντάξει διαφορετικά το πενταρι θα πάλιωνε πριν καν κυκλοφορήσει!

http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=nexus+5

κλεψιά εντελώς στα Skroutzomagaza to neo nexus και μετά λέμε για το Ebay....

Edited by GreatLorens
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Καλησπερα, ειναι κανεις με mac? Γιατι θελω να βαλω τα maverics και αποσο ψαχνω στο google, δουλευει δε δουλευει το android file transfer. Εχει βαλει κανεις τα maverics?

Καλησπερα, ειναι κανεις με mac? Γιατι θελω να βαλω τα maverics και αποσο ψαχνω στο google, δουλευει δε δουλευει το android file transfer. Εχει βαλει κανεις τα maverics?

Μια χαρά δουλεύει φίλε μου. Το είχα φυσικά εγκατεστημενο πριν την αναβάθμιση σε mavericks αλλά πιστεύω πως όπως και να το εγκαταστησεις θα είναι εντάξει.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)