alan79 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και γω παραμενω με n4, σκεφτομουνα στην αρχη για G2 αλλα πιο πολυ καταναλωτικη μανια ειναι παρα αναγκη. Επειδη προσφατα πηρα το LG G PAD, σε smoothess τελικα δεν συγκρίνεται τπτ με nexus και pure android. Λογικα η επομενη γενια nexus θα ναι στα 64 bit, μεχρι τοτε n4 αγαπη μου. Για nexus 10 δεν ειπαν τπτ δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3Lt3D Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 OTA update παιρνεις απροβληματιστα αμα εχεις unlocked bootloader+root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) απο οτι λενε οχι,δεν θα παρεις ΟΤΑ με ροοτ + ειδικα με Unlocked bootloader. πρεπει να ειναι εισαι στοκ ρομ και κερνελ,με κλειστο bootloader.υπαρχει μια περιπτωση να μην χρειαζετε Unroot(αν χρησιμοποεις το superSu) διοτι φτιαχτηκε απο το dev του. Τουλαχιστον αυτα εχω καταλαβει απο οτι λενε τα παιδια εδω, Υπαρχει περιπτωση να μην χρειαζετε να γυρισεις σε στοκ recovery. Τελικα καλο θα ηταν να φτιαχτει ενα νεο θεμα,οπως ειχε υποθει εχθες-προχτες,για να ειναι ξεκαθαρο για ολους και οτι αποριες ειναι να πανε εκει. Edit: μαλλον ουτε κλειδωμενο bootloader χρειαζετε. Edited November 1, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 απο οτι λενε οχι,δεν θα παρεις ΟΤΑ με ροοτ + ειδικα με Unlocked bootloader. πρεπει να ειναι εισαι στοκ ρομ και κερνελ,με κλειστο bootloader.υπαρχει μια περιπτωση να μην χρειαζετε Unroot(αν χρησιμοποεις το superSu) διοτι φτιαχτηκε απο το dev του. Τουλαχιστον αυτα εχω καταλαβει απο οτι λενε τα παιδια εδω, Υπαρχει περιπτωση να μην χρειαζετε να γυρισεις σε στοκ recovery. Τελικα καλο θα ηταν να φτιαχτει ενα νεο θεμα,οπως ειχε υποθει εχθες-προχτες,για να ειναι ξεκαθαρο για ολους και οτι αποριες ειναι να πανε εκει. Κ με ξεκλειδωτο παίρνεις.αρκεί να είσαι στοκ Ρομ κ κερνελ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 ασχετο με τα παραπανω αλλα μολις καταλαβα κατι επειδη ετυχε πιο πολυ : χτες τραβηξα διαφορες φωτογραφιες και βιντεο σε ενα σπιτι που ημουν τα οποια τα εχω βαλει να γινονται Upload στο dropbox αυτοματα... οποτε παρατηρω σημερα πως οι ονομασιες στις φωτογραφιες ειναι οκ μαζι με την ημερομηνια που προσθετει αυτοματα αλλα στα video ειναι η ωρα λαθος και δειχνει ουσιαστικα την gmt αφου ειναι η δικια μας -2... edit: παρατηρησα οτι το ονομα αρχειου ειναι σωστο και διαφορετικο απο αυτο που εμφανιζεται στο φακελο του dropbox αρα αυτο επιλεγει ονομασια αρχειου με βαση στοιχεια της φωτογραφιας φανταζομαι οποτε ειναι καποιο bug υποθετω του dropbox Και θα στειλει να το κοιταξουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ξεκινησε παλι η ιστορια του ''Αμα εχω ξεκλειδωτο bootloader αλλα κλειδωμενο root και custom kernel με UV αλλα OC και stw με knock to sleep και ηχο κλησης roboto,θα παρω το OTA??'' :chair::chair::chair::kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Και εγώ μάλλον θα παραμείνω με το 4αρι. Μου άρεσε το 5αρι και το g2 αλλά όπως είπε και ένας φίλος πριν είναι καταναλωτική μανία και όχι ανάγκη. Οπότε εν αναμονή της καινούριας pa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Οπότε εν αναμονή της καινούριας pa! Ειναι εδω, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να την κατεβασω.. Μου κλεινει η ληψη μετα απο καποια ωρα και μαλλον ειναι λογο αυξημενων download. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ξεκινησε παλι η ιστορια του ''Αμα εχω ξεκλειδωτο bootloader αλλα κλειδωμενο root και custom kernel με UV αλλα OC και stw με knock to sleep και ηχο κλησης roboto,θα παρω το OTA??'' :chair::chair::chair::kill: Πέστα!σιγα μην περιμένουμε ota! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πέστα!σιγα μην περιμένουμε ota! Εγω θα περιμενω παντως γιατι ειμαι λιγο ανωμαλος και γουσταρω την ειδοποιηση για το OTA :lol: Απλα ειναι σπασιμο νευρων να γινονται συνεχεια οι ιδιες ερωτησεις για το OTA....Ο καημενος ο @Gialakias θα εχει τσακισει το πληκτρολογιο μεχτι τωρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ξέρετε πότε ή αν έχει αρχίσει το ΟΤΑ update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εγω θα περιμενω παντως γιατι ειμαι λιγο ανωμαλος και γουσταρω την ειδοποιηση για το OTA :lol: Απλα ειναι σπασιμο νευρων να γινονται συνεχεια οι ιδιες ερωτησεις για το OTA....Ο καημενος ο @Gialakias θα εχει τσακισει το πληκτρολογιο μεχτι τωρα :lol: Χαχα θα το σκεφτώ κ γω για ΟΤΑ γτ δεν έχω λαβει ποτέ! Ο gialakias χαράς την υπομονή του! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ειναι εδω, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να την κατεβασω.. Μου κλεινει η ληψη μετα απο καποια ωρα και μαλλον ειναι λογο αυξημενων download. Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ. Την έχει ανεβάσει κάποιος στο Community της PA, στο G+ για όσους δεν μπορούν να τη κατεβάσουν από το link που έδωσες. Την κατέβασα κι εγώ μιας και θα παραμείνω με το N4 μου (δεν είναι καιρός για σπατάλες στις ημέρες μας, ψήνω όμως τον αδερφό μου να πάρει το N5 που έχει ξεμείνει με το Galaxy S), αλλά περιμένω να τελειώσει το TB το backup μου ενώ φορτίσει το κινητό και να πάρω και ένα nand backup, για να τη περάσω. Αυτό που με παραξένεψε από τις φωτογραφίες με τα SS στο G+, είναι ότι δεν υπάρχει το καινούριο icon για τον dialer. Τί να σημαίνει αυτό; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ειναι εδω, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να την κατεβασω.. Μου κλεινει η ληψη μετα απο καποια ωρα και μαλλον ειναι λογο αυξημενων download. Αυτή είναι η stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 fail μόλις την δοκίμασα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 fail μόλις την δοκίμασα Ti fail?? Δεν γινεται εγκατασταση? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ti fail?? Δεν γινεται εγκατασταση? ναι, εκεί του την φλασάρει σε ένα σημείο βγάζει failed! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 kit kat video στο nexus μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 kit kat video στο nexus μου Nexus 4; από που την έβαλες; έχεις κάποιο link; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Nexus 4; από που την έβαλες; έχεις κάποιο link; Έχει στο xda Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 kit kat video στο nexus μου Χαχα... Ωραιος!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχει στο xda Από εκεί κατέβασα μια από το mega, γιατί από το site τις pa δεν κατεβαίνει Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Χαχα θα το σκεφτώ κ γω για ΟΤΑ γτ δεν έχω λαβει ποτέ! Ο gialakias χαράς την υπομονή του! Μα δεν περιμένω. Μολίς σκάσει το zip στο xda το περνάω. Οι πρώτες από τις 10 περαστικά όταν ήρθαν... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μα δεν περιμένω. Μολίς σκάσει το zip στο xda το περνάω. Οι πρώτες από τις 10 περαστικά όταν ήρθαν... Όχι ρει, υπομονή λέμε που αντέχεις να εξηγείς συνέχεια πως να πάρει κάποιος ΟΤΑ! Διάβασέ λίγο πιο πάνω το λέω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 ναι, εκεί του την φλασάρει σε ένα σημείο βγάζει failed! Φλασάρεται μόνο με cwm. Όχι twr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts