prioxxx Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδιά επειδή έχω καιρό που μου έχουν σπάσειιιιιιι τα νεύρα μπόρει κάποιος αν έχει ανάλογα θέματα να μου τα λύσει? Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο κατεβαίνει η μπάρα,αλλάζουν ρυθμίσεις,ώρας,ζώνης,gps ότι να ναι κάθε φορά και όλα αυτά με το αυτί!Συμβαίνει και σε άλλους ή η δικιά μου οθόνη είναι ευαίσθητη?Γιατί δεν απενεργοποιείτε πάντα όταν έρθει σε επαφή με το αυτί μου. Χρησιμοποιώ αναγκαστικά handsfree κάθε φορά γιατί μου χει σπάσει τα νευρα. Αυτό το είχα κ γω το πρόβλημα κατα καιρους.Τελευταια το είχα με καρμπον Ρομ.δεν ξέρω τι έφταιγε.ουτε είχα κρυμμένους τους sensors. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εγώ με το tapatalk πέρα απο το οτι το εσβησα και ξαναπερασα το φόρουμ εσβησα και την cache. Μετα ολα ΟΚ αλλά με το error που αναφέρθηκε πιο πανω. Ολά λειτουργουν μια χαρά όμως. Free έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Η δωρεάν έκδοση παίζει κανονικά στο tablet, άλλο πάλι και τούτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδιά επειδή έχω καιρό που μου έχουν σπάσειιιιιιι τα νεύρα μπόρει κάποιος αν έχει ανάλογα θέματα να μου τα λύσει? Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο κατεβαίνει η μπάρα,αλλάζουν ρυθμίσεις,ώρας,ζώνης,gps ότι να ναι κάθε φορά και όλα αυτά με το αυτί!Συμβαίνει και σε άλλους ή η δικιά μου οθόνη είναι ευαίσθητη?Γιατί δεν απενεργοποιείτε πάντα όταν έρθει σε επαφή με το αυτί μου. Χρησιμοποιώ αναγκαστικά handsfree κάθε φορά γιατί μου χει σπάσει τα νευρα. Ακριβως τα ιδία μου εκανε και εμένα μια δυο μέρες, ακριβώς τα ιδια,τελικά φλασαρα ξάνα τη Ρομ την μαμά και τέλος τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ακριβως τα ιδία μου εκανε και εμένα μια δυο μέρες, ακριβώς τα ιδια,τελικά φλασαρα ξάνα τη Ρομ την μαμά και τέλος τα προβλήματα. το θέμα είναι πως είμαι stock δεν έχω βάλει τιποτε από ρομ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημέρα παιδιά, έχω 2 θεματακια. Πρώτον δεν μπορώ να μπω στο myphone από το tapatalk εδώ και 2 μέρες, ξέρει κανείς γιατί? Και το δεύτερο και πιο σημαντικό που έχω πρόβλημα, είναι με το wifi. Δεν μου αποθηκεύει κωδικούς εδώ και κάμποσο καιρό, ούτε καν του σπιτιού μου, σχεδόν κάθε φορά που φεύγω, ή το πρωί που ξυπνάω, πρέπει να ξαναβάζω τον κωδικό μου για να μπω στο δίκτυο μου. Το ίδιο μου κάνει και στο σπίτι του αδερφού μου και στης αδερφής της γυναίκας μου. Και οι 3 έχουμε διαφορετικές εταιρείες ίντερνετ και διαφορετικά ρουτερ, αλλά μου το κάνει σε όλους. Δοκίμασα να σβήσω μερικά αποθηκευμένα δίκτυα από το κινητό, μπας και δεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα, αλλά τίποτα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμιά λύση? Το πρόβλημα με το Tapatalk το έχω και εγώ. Δοκίμασα να αφαιρέσω το myphone και να το προσθέσω ξανά αλλα δεν έγινε τίποτα. Το 4,2,2 έχω (paid version). Κανένα πρόβλημα με όλα τα τελευταία updates του Tapatalk. Συνεχίζει να βγάζει το γνωστό error στην αρχή, αλλά συνδέεται κανονικά. Πρόβλημα με το tapatalk έχω μόνο στο tablet. Στο nexus παίζει "μια χαρά". Την αγορασμένη έκδοση έχω και εγώ. Εγώ με το tapatalk πέρα απο το οτι το εσβησα και ξαναπερασα το φόρουμ εσβησα και την cache. Μετα ολα ΟΚ αλλά με το error που αναφέρθηκε πιο πανω. Ολά λειτουργουν μια χαρά όμως. Free έκδοση Εγώ είχα το παλιό tapatalk pro, έβαλα το καινούργιο 4.2.2 κι αν και μου βγάζει error στην αρχή, τελικά μου το ανοίγει κανονικά. Με το wifi κανείς τίποτα? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 το δικό μου πάει για σέρβις την Παρασκευή. ... δυστυχώς εδώ και καιρό έχει πρόβλημα η απόκριση του πλήκτρου power το πατάς 4-5 φορές για να πιάσει την μια ενα πράγμα.... έσβησα το τηλέφωνο ξαναπέρασα ολα μαμά ούτε καν ροοτ... πάλι τα ίδια έκανε οπότε κάτι έχει χαλάσει.θελω να ελπίζω ότι θα το φτιάξουν και δε θα μου το επιστρέψουν όπως είναι και απλά θα ξαναπερασουν τη ρομ. έχει κανείς άλλος την ίδια εμπειρία; να μας πει τι έγινε στην περίπτωση του; Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 το δικό μου πάει για σέρβις την Παρασκευή. ... δυστυχώς εδώ και καιρό έχει πρόβλημα η απόκριση του πλήκτρου power το πατάς 4-5 φορές για να πιάσει την μια ενα πράγμα.... έσβησα το τηλέφωνο ξαναπέρασα ολα μαμά ούτε καν ροοτ... πάλι τα ίδια έκανε οπότε κάτι έχει χαλάσει.θελω να ελπίζω ότι θα το φτιάξουν και δε θα μου το επιστρέψουν όπως είναι και απλά θα ξαναπερασουν τη ρομ. έχει κανείς άλλος την ίδια εμπειρία; να μας πει τι έγινε στην περίπτωση του; όταν τα λέω για το t/c με λέτε υπερβολικό :) Μα γιατί όμως έκανες στοκ το τηλ, λογικά κουμπί θα σου αλλάξουν , δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει κάτι από τα υπόλοιπα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 όταν τα λέω για το t/c με λέτε υπερβολικό :) Μα γιατί όμως έκανες στοκ το τηλ, λογικά κουμπί θα σου αλλάξουν , δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει κάτι από τα υπόλοιπα Μα γιατί ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader και έχω ακόμα εγγύηση πως να το έστελνα έτσι ? Επίσης έπρεπε να δοκιμάσω αν για όλα φταίει κάποια εφαρμογή πρώτα και μετά να καταλήξω σε πρόβλημα πλήκτρου. Πως θα το δοκίμαζα αν δεν το έκανα μαμά γυμνό εντελώς ? άσε που από την ώρα που πηρά τηλέφωνο στο σέρβις .....το κουμπί πιάνει με τη μια ....είναι η καταραμένη στιγμή όπως πας στο μάστορα και ξαφνικά όλα δουλεύουν όπως πρέπει και όταν ξαναφεύγεις και πας σπίτι δε δουλεύει τίποτα ... θα το σπάσω στο τέλος ...:lol: Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μα γιατί ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader και έχω ακόμα εγγύηση πως να το έστελνα έτσι ? Επίσης έπρεπε να δοκιμάσω αν για όλα φταίει κάποια εφαρμογή πρώτα και μετά να καταλήξω σε πρόβλημα πλήκτρου. Πως θα το δοκίμαζα αν δεν το έκανα μαμά γυμνό εντελώς ? άσε που από την ώρα που πηρά τηλέφωνο στο σέρβις .....το κουμπί πιάνει με τη μια ....είναι η καταραμένη στιγμή όπως πας στο μάστορα και ξαφνικά όλα δουλεύουν όπως πρέπει και όταν ξαναφεύγεις και πας σπίτι δε δουλεύει τίποτα ... θα το σπάσω στο τέλος ...:lol: έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να κοιταζαν το τι έχεις κάνει στο τηλ με αυτό το θέμα! Τέλος πάντων......το ανησυχητικό είναι ότι δουλευει τώρα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 το θέμα είναι πως είμαι stock δεν έχω βάλει τιποτε από ρομ μέσα... Και εγώ με την στοκ ήμουνα και είμαι δεν είχα τίποτα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) παιδιά συγνώμη για τα απανωτά ποστ άλλα κλειδωνοντας τον. boot loader το πλήκτρο power που δεν πάταγε τώρα δοτλευει κανονικά. προφανώς τώρα σβήστηκε αυτό που προκαλούσε το πρόβλημα και δεν είναι θέμα hardware. ....ρόμπα έγινα στην lg...... φαίνεται να γλύτωσε το σέρβις. μεταφέρω και την εμπειρία μου αν τυχών συμβεί και σε κάποιον άλλο. σβηστε τα παντα. αν έχει παλι θέμα τις επόμενες μέρες θα επανελθω για να μην γράφουμε οτι να είναι εδώ μέσα αλλά πραγματικα γεγονότα.....πάω να το ξεκλειδωσω παλι τώρα..... Edited October 30, 2013 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 http://blog.gsmarena.com/qualcomm-updates-its-snapdragon-batteryguru-app-to-version-2-0/ το δοκιμασε κανεις? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 http://blog.gsmarena.com/qualcomm-updates-its-snapdragon-batteryguru-app-to-version-2-0/ το δοκιμασε κανεις? Εγώ το έχω βαλει αλλά θέλει περίπου 2 μέρες για να ξεκινήσει να δουλεύει γιατί στην αρχή είναι σε learning Mode ως τώρα πάντως δεν έχω δει καμμία διάφορα... Είναι λίγο νωρίς όμως.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εγώ το έχω βαλει αλλά θέλει περίπου 2 μέρες για να ξεκινήσει να δουλεύει γιατί στην αρχή είναι σε learning Mode ως τώρα πάντως δεν έχω δει καμμία διάφορα... Είναι λίγο νωρίς όμως.. Το έβαλα κ γω κ σήμερα ξεκίνησε να δουλεύει.για να δούμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 το ειχα και το εβγαλα, δεν παρατηρησα διαφορα. την προηγουμενη εκδοση βεβαια και το setup μου ηταν τοτε ΡΑ και σεμαφορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το έβαλα κ γω κ σήμερα ξεκίνησε να δουλεύει.για να δούμε Εγω το εχω απο την αρχική του εκδοση. Δεν ειναι ασχημο προγραμματάκι και βοηθα στο να ανοιγοκλείνει Wifi αναλόγως που βρίσκεσαι και τι ωρα είναι. Ουσιαστικά μαθαίνει την καθημερινή σου ρουτίνα. Δουλεια, σπίτι κτλ. Επίσης ανοιγοκλείνει τον συγχρονισμό των εφαρμογών και διάφορα άλλα. Δεν γνωρίζω πόσο βοηθά στην μπαταρία αλλα δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εγω το εχω απο την αρχική του εκδοση. Δεν ειναι ασχημο προγραμματάκι και βοηθα στο να ανοιγοκλείνει Wifi αναλόγως που βρίσκεσαι και τι ωρα είναι. Ουσιαστικά μαθαίνει την καθημερινή σου ρουτίνα. Δουλεια, σπίτι κτλ. Επίσης ανοιγοκλείνει τον συγχρονισμό των εφαρμογών και διάφορα άλλα. Δεν γνωρίζω πόσο βοηθά στην μπαταρία αλλα δεν με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Αυτό κατάλαβα σήμερα το πρωι με το WiFi γιατί εκεί που κοιμομουνα κ οτι θα ξυπναγα άκουσα email να χτυπάει.Κ λεω ξέχασα το ασύρματο ανοιχτό;;αλλά όχι το άνοιξε μονο του γτ έμαθε οτι τέτοια ωρα περιπου το ανοίγω για να διαβάσω στα γρήγορα τπτ.το πεταξα δεν μ αρέσει αυτά που κάνει :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια επειδη απο οτι φαινεται κοντοζυγωνει η ωρα για την 4.4 να ρωτησω κατι τωρα γιατι τοτε θα γινει πανικος.Θελω να κανω clean install.Αρα κανω factory reset πριν το update ή μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια επειδη απο οτι φαινεται κοντοζυγωνει η ωρα για την 4.4 να ρωτησω κατι τωρα γιατι τοτε θα γινει πανικος.Θελω να κανω clean install.Αρα κανω factory reset πριν το update ή μετα; Όταν με το καλό βγει η 4.4 κατεβάσεις το factory img και το φλασαρεις μεσώ toolkit..Πρόσεξε όμως γιατί σβηνονται τα παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όταν με το καλό βγει η 4.4 κατεβάσεις το factory img και το φλασαρεις μεσώ toolkit..Πρόσεξε όμως γιατί σβηνονται τα παντα.. Αν δεν φλασαρεις το user.img δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όταν με το καλό βγει η 4.4 κατεβάσεις το factory img και το φλασαρεις μεσώ toolkit..Πρόσεξε όμως γιατί σβηνονται τα παντα.. Τι εννοεις τα παντα;οτι εχεις αρχεία στη μνήμη δεν σβηνονται.Σε ρωτάει το toolkit κάποια στιγμη ,θέλει λιγο προσοχή .Μονο αμα κλειδώσεις ξεκλειδωσεις bootloader θα σβηστουν. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εγώ παρατήρησα ενα lag. Το πεταξα και μετα όλα ΟΚ. Δεν ξέρω γιατί και αν το παρατήρησε αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoss24 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπέρα.. κάτοχος του nexus εδώ και ενα μήνα.. έχω μόνο ένα θέμα με το σήμα. όταν κάποιες φορές χάνω το σήμα δεν επανέρχεται, παραμόνο αν ανοίξω τα δεδομένα ή το βάλω και το βγάλω σε λειτουργία πτήσης..συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Εχει βγει μια εντονη φημη οτι η 4.4 θα εχει καινουριο back up σε στυλ icloud,με δεδομενα εφαρμογων,παιχνιδιων κτλ.Αν περιμενω και την κανω ΟΤΑ,παρω το back up και μετα κανω factory reset και ξεκλειδωσω bootloader και root(μεχρι τωρα ειμαι full stock) και επαναφερω το back up λετε να ειναι ολα οκ;Ή θα μεταφερθουν καταλοιπα της 4.3 και δεν θα κατσει καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts