batman_13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ πάντως θα περιμένω να κυκλοφορήσει, να δούμε τα προβλήματα του, όπως καλή ώρα με το 4,που μετά έβαλαν ποδαράκια, άλλαξαν το περίβλημα της κάμερας κτλ, να δούμε τι θα πει η πρώτη φουρνιά που θα το πάρει(ειδικά για την μπαταρία, που θα έχει πιο μεγάλη, αλλά θα έχει και πιο μεγάλη οθόνη) και μετά που θα πέσει κι η τιμή του, βλέπουμε. Άλλωστε δεν νομίζω ότι πρακτικά θα μας προσφέρει πολλά παραπάνω στην καθημερινή χρήση. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για μενα δεν αξιζει την μεταβαση αν εχεις ηδη το 16αρι Ν4. Κ γω αυτό πιστεύω εν μέρει.δεν έχει κάτι το τρομερα διαφορετικό ώστε το δικο μας νάναι πίσω στον ανταγωνισμό.Μονο αν βγει η 32αρα με τη μεγάλη μπαταρία θα άξιζε. Αλλιως εγώ θα έπαιζα με το G2. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kαλημέρα τρελόπαιδα !!! Πόσοι από εμάς θα μεταπηδήσουν στο τόπικ του nexus 5 ?????:O:O Εγώ θα το κάνω. Κατά 99% θα το πάρω, θα κρατήσω όμως και το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ θα το κάνω. Κατά 99% θα το πάρω, θα κρατήσω όμως και το 4. Κάπως έτσι θα το κανω και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 εγω παλι μετα απο καμποσο καιρο και αφου ερθει το πρωτο feedback γενικα για οποια θεματα μπορει να υπαρξουν , θα το σκεφτω πολυ σοβαρα λογω κατασκευης μιας και αυτο με το γυαλι παροτι δεν μου εχει παθει τιποτα πρεπει να ειναι συνεχως σε θηκη ενω το πλαστικο δεν θα με απασχολει για μικροχτυπηματα που πιθανον θα φαει... αλλα μιλαμε για τα μεσα 2014 και αν , αφου το 4 με υπερκαλυπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bours Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Θέλω την βοήθειά σας σχετικά με τον chrome browser. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του, την 30 . Στις ρυθμίσεις του, υπήρχε στο bandwidth management ή δυνατότητα συμπίεσης δεδομένων μέσω των servers της Google την οποία και είχα ενεργοποιησει. Κάποια στιγμή τον απεγκατεστησα και τον επανεγκατεστησα, όμως ή ρύθμιση αυτή δεν υπάρχει πλέον. Κάποια ιδέα ή ρύθμιση να την επαναφέρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλημέρα σε όλους. Θέλω την βοήθειά σας σχετικά με τον chrome browser. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του, την 30 . Στις ρυθμίσεις του, υπήρχε στο bandwidth management ή δυνατότητα συμπίεσης δεδομένων μέσω των servers της Google την οποία και είχα ενεργοποιησει. Κάποια στιγμή τον απεγκατεστησα και τον επανεγκατεστησα, όμως ή ρύθμιση αυτή δεν υπάρχει πλέον. Κάποια ιδέα ή ρύθμιση να την επαναφέρω; Ευχαριστώ. μάλλον την πρώτη φορά εγκατέστησες τον chrome beta που υπάρχει η ρύθμιση που θέλεις, ενώ τώρα έβαλες την κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Η ρύθμιση αυτή υπάρχει και στον beta (έκδοση 31...) άλλα και στην κανονική (έκδοση 30...). Είναι στις ρυθμίσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Η ρύθμιση αυτή δινόταν σε κάποιους πολιτικά και στην κανονική έκδοση. Κι εγώ την έχασα την ρύθμιση αυτή μετά από απ εγκατάσταση. Δεν έβαλα ποτε beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σκέφτομαι την μετάβαση απο S3 στο nexus 4. αν και επίκειται αναβάθμιση του S3 στην 4.3. Η γνώμη σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios20 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπερα σε ολους. χθες παρελαβα ενα lg nexus απο ιντερνετικο καταστημα της αθηνας, ολα καλα μεχρι που αντιληφθηκα ενα παραξενο κουδουνισμα που μαλλον προερχεται απο το ακουστικο, σαν να μην εφαπτει καλα στο hardware μερος του. ανεξαρτητα απο κληση ειτε αν ειναι ανοιχτη η κλειστη η συσκευη. ολα μεχρι στιγμης λειτουργουν σωστα. το τηλεφωνο ειναι εισαγωγης απο αγγλια. βρισκομαι στην κρητη και δυστυχως δεν υπαρχει επισημο service εδω. παρακαλω τα φωτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπερα σε ολους. χθες παρελαβα ενα lg nexus απο ιντερνετικο καταστημα της αθηνας, ολα καλα μεχρι που αντιληφθηκα ενα παραξενο κουδουνισμα που μαλλον προερχεται απο το ακουστικο, σαν να μην εφαπτει καλα στο hardware μερος του. ανεξαρτητα απο κληση ειτε αν ειναι ανοιχτη η κλειστη η συσκευη. ολα μεχρι στιγμης λειτουργουν σωστα. το τηλεφωνο ειναι εισαγωγης απο αγγλια. βρισκομαι στην κρητη και δυστυχως δεν υπαρχει επισημο service εδω. παρακαλω τα φωτα σας! παρατηρησε αν ειναι απο την πισω περιοχη κοντα στη καμερα αυτος ο ηχος και αν ναι μην ανησυχεις καθολου ολα ειναι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σκέφτομαι την μετάβαση απο S3 στο nexus 4. αν και επίκειται αναβάθμιση του S3 στην 4.3. Η γνώμη σας ? Σαφώς γρηγορότερο το Nexus4. Το προτιμώ επίσης και από άποψης εμφάνισης, υλικού και αίσθησης αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Και φυσικά το s3 θα πάρει τώρα την 4.3 αλλά το nexus θα πάρει σε λίγες μέρες την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate Κάτι διαφορετικό για το κινητό μας.. Μιλάμε για googloποίηση Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Είμαι σίγουρος πως το 5 θα είναι πολύ καλό όμως δεν θα κάνω τη μετάβαση, γιατί μόλις 8 μήνες έχω το 4 και με καλύπτει σε αυτά που θέλω να κάνω. Επίσης εδώ και 2 βδομάδες έχω το καταπληκτικό nexus 10 οπότε το κινητό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate Κάτι διαφορετικό για το κινητό μας.. Μιλάμε για googloποίηση Με τα invite τι παιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κ γω αυτό πιστεύω εν μέρει.δεν έχει κάτι το τρομερα διαφορετικό ώστε το δικο μας νάναι πίσω στον ανταγωνισμό.Μονο αν βγει η 32αρα με τη μεγάλη μπαταρία θα άξιζε. Αλλιως εγώ θα έπαιζα με το G2. Βασικές βελτιώσεις που θα έχει το 5 Μεγαλύτερη και 1080p οθόνη Adreno 330 Snapdragon 800 Ois 32gb 3000mAh Αυτά μου είναι υπέρ αρκετά.μιλάω για την 32 έκδοση.Αλλά ακόμα και για την 16 έκδοση μου φτάνουν αν και χωρίς μεγαλύτερη μπαταρία που θα την ήθελα.σκέψου μόνο τον συνδυασμό snap 800 3000mAh και Franco.6 με 7 ώρες οθόνη ΆΝΕΤΑ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Βασικές βελτιώσεις που θα έχει το 5 Μεγαλύτερη και 1080p οθόνη Adreno 330 Snapdragon 800 Ois 32gb 3000mAh Αυτά μου είναι υπέρ αρκετά.μιλάω για την 32 έκδοση.Αλλά ακόμα και για την 16 έκδοση μου φτάνουν αν και χωρίς μεγαλύτερη μπαταρία που θα την ήθελα.σκέψου μόνο τον συνδυασμό snap 800 3000mAh και Franco.6 με 7 ώρες οθόνη ΆΝΕΤΑ :-) Ναι κ γω μονο για αυτή την εκδοση τη μεγάλη συμφωνω!αρκεί να είναι κ προσιτή σε τιμή που λογικά θα είναι.Αμα δεν δώσω αυτό δεν θα κάνω την μετάβαση.Για να δουμε επίσημα τι θα γίνει :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Βασικές βελτιώσεις που θα έχει το 5 Μεγαλύτερη και 1080p οθόνη Adreno 330 Snapdragon 800 Ois 32gb 3000mAh Αυτά μου είναι υπέρ αρκετά.μιλάω για την 32 έκδοση.Αλλά ακόμα και για την 16 έκδοση μου φτάνουν αν και χωρίς μεγαλύτερη μπαταρία που θα την ήθελα.σκέψου μόνο τον συνδυασμό snap 800 3000mAh και Franco.6 με 7 ώρες οθόνη ΆΝΕΤΑ :-) Αν βγει με 3000 μπαταρία όντως, τότε το πήρα χθες!! :) Και το ois είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μια ερώτηση τώρα όποιος γνωρίζει. Μπορούμε με κάνα mode να παίρνουμε φωτογραφίες σε wide έστω και με λιγότερα από τα 8mpxls? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Με τα invite τι παιζει;; Πρέπει να περιμένεις λίγο για να σου στείλει ο dev invite αλλά όταν μπεις θα δεις ότι και εσύ έχεις να δώσεις 5 invite σε φίλους σου .. με το που στελνεις το invite στον φιλο σου αυτό περιέχει και τον κωδικό.. εγώ έχω ένα ακόμα να δώσω αν θες στείλε μου pm με το gmail σου να σε κάνω invite Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate Κάτι διαφορετικό για το κινητό μας.. Μιλάμε για googloποίηση δηλαδή Αντώνη τι ακριβώς κάνει το έβαλα και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) δηλαδή Αντώνη τι ακριβώς κάνει το έβαλα και περιμένω Launcher τελείως διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει.. Εγώ έπαιζα χρόνια με Nova και apex τώρα δεν μπορώ να ξεκολλησω. από αυτόν. βέβαια μπορεί μην σου αρέσει αλλά δεν χάνεις τίποτα να τον δοκιμασεις.. και υπόψη είναι ακόμα beta.. το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι προσαρμόζεται με το περιβάλλον που βρίσκεσαι.. επιπλέον όπως λέει στο play ο dev αυτός ο launcher δεν είναι για αυτούς που θέλουν πολλές customies στον launcher τους αλλά για αυτούς που θέλουν κατι απλό και όμορφο Edited October 18, 2013 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ωραία και ο κωδικός όταν μου τον στείλουν που μπαίνει? δεν έχει κάποιο παράθυρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ωραία και ο κωδικός όταν μου τον στείλουν που μπαίνει? δεν έχει κάποιο παράθυρο.. Στη αρχή που λέει sign in αν θυμάμαι καλά Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Στη αρχή που λέει sign in αν θυμάμαι καλά Edit Μάγκες δεν ξέρω για ποιο λόγο τώρα μου δίνει 3 invites να δώσω αν θέλετε στειλτε μου gmail για να σας κάνω invite.. Σορρυ για το διπλό ποστ είμαι στον δρόμο και με το tapatalk είμαι τσακωμενος Πάρτε μια ιδέα http://img.tapatalk.com/d/13/10/19/ape3y8e8.jpg Edited October 18, 2013 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts