Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για όσους δεν το ξέρουν έρχεται 4.3.1 η πιο σημαντική προσθήκη για μένα.. Google now στα ελληνικά.. οπότε τέρμα το πληκτρολόγιο

προς το παρόν είναι μόνο για το 7

love NEXUS

dream phones

Να και το λινκ για το κατεβασμα της 4.3.1 για το nexus 7 2013 4G https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#occam

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ενεργοποιείτε με το που βάζεις γλώσσα αγγλικά. Μετά το γυρνάς ελληνικά και πάει όπως στην φωτογραφία. Κατευθείαν απο ελληνικά δεν το έτρεχε.

Τυχαία το είδα. Το χρήσιμο θα είναι να αναγνωρίζει φωνητικά ελληνικά. Γιατί τα αγγλικά έστω και με την συνήθη παροιμοιώδη ελληνική προφορά.... :D:D:D

ευχαριστω αλλα αυτα τα ξερω.εγω το widget δεν μπορω να βαλω.το voice δουλευει,(ας πουμε δηλαδη) αλλα μονο μεσω του google search.

εγω θελω να βγαλψ το widget στην αρχικη οθονη,αλλα γραφει " google now is not available"(οταν το εχω στα Αγγλικα) και "το google now δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας" (οταν το εχω στα Ελληνικα)

Να και το λινκ για το κατεβασμα της 4.3.1 για το nexus 7 2013 4G https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#occam

Παράθεση από nokisas >

για όσους δεν το ξέρουν έρχεται 4.3.1 η πιο σημαντική προσθήκη για μένα.. Google now στα ελληνικά.. οπότε τέρμα το πληκτρολόγιο

προς το παρόν είναι μόνο για το 7

love NEXUS

dream phones

Παιδια ψαξτε το λιγο και μην μπερδευετε και τους αλλους στο forum.

To google now στα ελληνικα ειναι τροποποιηση στο xda και το λινκ για τη ρομ ειναι για occam που ειναι το nexus 4 και οχι το nexus 7 2013 .Δεν εχει καμια σχεση με το 4.4 αυτη η τροποποιηση.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Συγνώμη, δεν το κατάλαβα.

Αν δεν εννοείς κάτι άλλο, νομίζω δεν χρειάζεσαι καν widget γιατί με το που ακουμπάς το home και σέρνεις προς τα επάνω ξεκινά.

Πριν απο μια εβδομάδα ήρθα απο atrix και 2.3.4 και στρώνω ακόμα...

:ninja:

Έχω βάλει widget για το Google now γιατί έτσι βλέπω άμεσα τις ενημερώσεις που υπάρχουν, όταν υπάρχουν. Γενικά σαν εφαρμογή είναι αρκετά βολική, κυρίως για κάποιον που κάνει διακοπές. Είναι πολύ εύκολο να ορίσεις ραντεβού, να κανείς κλήση κάποιας επαφής, να στείλεις μήνυμα κλπ. Απλά πρέπει να γίνουν όλα στα αγγλικά, για τον λόγο αυτό, κάποιες επαφές που χρησιμοποιώ συχνά, τις έχω στα αγγλικά. Ακόμη μπορώ να παρακολουθώ τις αγαπημένες μου ομάδες στο NFL και γενικότερα αν έχεις χρόνο, περνάει η ώρα. Μαζί με την αναβάθμιση που έρχεται στο hangouts, νομίζω θα είναι από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές.

Έχω βάλει widget για το Google now γιατί έτσι βλέπω άμεσα τις ενημερώσεις που υπάρχουν, όταν υπάρχουν. Γενικά σαν εφαρμογή είναι αρκετά βολική, κυρίως για κάποιον που κάνει διακοπές. Είναι πολύ εύκολο να ορίσεις ραντεβού, να κανείς κλήση κάποιας επαφής, να στείλεις μήνυμα κλπ. Απλά πρέπει να γίνουν όλα στα αγγλικά, για τον λόγο αυτό, κάποιες επαφές που χρησιμοποιώ συχνά, τις έχω στα αγγλικά. Ακόμη μπορώ να παρακολουθώ τις αγαπημένες μου ομάδες στο NFL και γενικότερα αν έχεις χρόνο, περνάει η ώρα. Μαζί με την αναβάθμιση που έρχεται στο hangouts, νομίζω θα είναι από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές.

Θες να μας πεις οτι πλεον γραφεις ολα τα sms μιλωντας στα Αγγλικα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

....το λινκ για τη ρομ ειναι για occam που ειναι το nexus 4 ....

Προφανως και δεν μπορεις να κανεις scroll στην σελιδα.

Ακομα και ετσι παρε λοιπον το link ετοιμο https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#razorg

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Προφανως και δεν μπορεις να κανεις scroll στην σελιδα.

Ακομα και ετσι παρε λοιπον το link ετοιμο https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#razorg

Εγώ μπορώ αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα οπότε καλό είναι να τα προσέχουμε λίγο αυτά. Δεν το έγραψα για να σου κάνω τον έξυπνο και με συγχωρείς αν φάνηκε έτσι.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Θες να μας πεις οτι πλεον γραφεις ολα τα sms μιλωντας στα Αγγλικα;

Όχι δεν "γράφω" όλα τα SMS στα αγγλικά, απλά υπάρχει η δυνατότητα. Δεν είναι δύσκολο να το δοκιμάσεις. Άλλαξε μια επαφή σε λατινικούς χαρακτήρες, γυρνά το τηλέφωνο σε αγγλική γλώσσα και πήγαινε ή από το εικονίδιο πάνω αριστερά στο Google now, ή από το εικονίδιο στην μπάρα αναζήτησης της Google και πες "sent SMS to", όνομα επαφής, συνέχισε με το μήνυμα πχ "please call me back". Θα σου εμφανίσει την επαφή, το μήνυμα και από κάτω το sent. Καλύτερα να έχει ήσυχο περιβάλλον.

Το πιο βολικό είναι να κανείς μια κλήση, αυτό το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα στο αυτοκίνητο.

μόνο που είμαστε έλληνες τη πληρώνουμε σε όλα.. ποσά χρόνια έχουν αυτή τη δυνατότητα να μιλάνε και να γράφει το κινητό εννοώ, όλοι οι ξένοι.. και αν θα τη πάρουμε θα είμαστε από τους τελευταίους. φανταστείτε τι χρήσιμο θα είναι ποσό θα μας διευκολύνει.. το δοκίμασα χθες στα αγγλικά βέβαια.. τέλειο

Όχι δεν "γράφω" όλα τα SMS στα αγγλικά, απλά υπάρχει η δυνατότητα. Δεν είναι δύσκολο να το δοκιμάσεις. Άλλαξε μια επαφή σε λατινικούς χαρακτήρες, γυρνά το τηλέφωνο σε αγγλική γλώσσα και πήγαινε ή από το εικονίδιο πάνω αριστερά στο Google now, ή από το εικονίδιο στην μπάρα αναζήτησης της Google και πες "sent SMS to", όνομα επαφής, συνέχισε με το μήνυμα πχ "please call me back". Θα σου εμφανίσει την επαφή, το μήνυμα και από κάτω το sent. Καλύτερα να έχει ήσυχο περιβάλλον.

Το πιο βολικό είναι να κανείς μια κλήση, αυτό το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα στο αυτοκίνητο.

, Δυσκολο ξερω οτι δεν ειναι.

Χρηστικο ομως σιγουρα οχι επισης.

Εκτος αν εχεις φιλους απο εξωτερικο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο ξεκλειδωμένος bootloader πειράζει το OTA ή γίνεται κανονικά; Πρέπει να έχω stock kernel;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Γιάννη επειδή τη πατησα έτσι τελικά από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις stock recovery το ξεκλείδωμα σίγουρα δεν πειράζει δεν ξέρω για το ροοτ.. και αν πειράζει ίσως πειράζει αν περάσεις busybox γιατί νομίζω ότι νομίζει ότι έχεις κάνει τροποποίηση στα αρχεία

για τον κερνελ.. λογικά πειράζει αλλά ας μας απαντήσει στα σίγουρα κάποιος που είναι σίγουρος..

(αν μπορείτε να διαχείριζεστε σωστά τον χώρο σας πολύ καλή λύση είναι το multi boot όπου η μια μπορεί να είναι stock για updates και η άλλη οποιαδήποτε Ρομ της αρεσκείας σας από ότι ξέρω ο μόνος η από τους λίγους κερνελ που το υποστηρίζει είναι οι 2 τελευταίες version του Franco προσοχή χρειάζεται τον ίδιο σε όλες τις ρομ)

Edited by nokisas

μόνο που είμαστε έλληνες τη πληρώνουμε σε όλα.. ποσά χρόνια έχουν αυτή τη δυνατότητα να μιλάνε και να γράφει το κινητό εννοώ, όλοι οι ξένοι.. και αν θα τη πάρουμε θα είμαστε από τους τελευταίους. φανταστείτε τι χρήσιμο θα είναι ποσό θα μας διευκολύνει.. το δοκίμασα χθες στα αγγλικά βέβαια.. τέλειο

θέλει δουλειά για να γίνει αυτό και δεν συμφέρει και πολύ την Google να διαθέσει τόσες ώρες δουλειάς για μια γλώσσα που χρησιμοποιεί 10.000 κόσμος, γιατί δεν πιστεύω πως είμαστε παραπάνω.

, Δυσκολο ξερω οτι δεν ειναι.

Χρηστικο ομως σιγουρα οχι επισης.

Εκτος αν εχεις φιλους απο εξωτερικο.

Συμφωνώ πως δεν είναι βολικό για SMS, για κλήση όμως σε κάποια επαφή είναι εύκολο και δεν χρειάζεται να έχουμε άλλη εφαρμογή γιαυτό.

Νομίζω πως αν ενεργοποιηθούν τα ελληνικά, θα δώσουμε όλοι περισσότερη προσοχή σε αυτές τις λειτουργίες.

για ΟΤΑ το recovery δεν επηρεαζει αλλα αν εχεις root υπαρχει θεμα...

(μιλαω για stock rom+kernel)

από ότι είδα δεν νομίζω να μην πειράζει γιατί με πήγε αμέσως στο stock και την πέρασε ενώ με το άλλο πολύ παιδεμα για το τίποτα.. τι να πω ίσως έφταιγε και κάτι άλλο

Γιάννη επειδή τη πατησα έτσι τελικά από ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις stock recovery το ξεκλείδωμα σίγουρα δεν πειράζει δεν ξέρω για το ροοτ.. και αν πειράζει ίσως πειράζει αν περάσεις busybox γιατί νομίζω ότι νομίζει ότι έχεις κάνει τροποποίηση στα αρχεία

για τον κερνελ.. λογικά πειράζει αλλά ας μας απαντήσει στα σίγουρα κάποιος που είναι σίγουρος..

(αν μπορείτε να διαχείριζεστε σωστά τον χώρο σας πολύ καλή λύση είναι το multi boot όπου η μια μπορεί να είναι stock για updates και η άλλη οποιαδήποτε Ρομ της αρεσκείας σας από ότι ξέρω ο μόνος η από τους λίγους κερνελ που το υποστηρίζει είναι οι 2 τελευταίες version του Franco προσοχή χρειάζεται τον ίδιο σε όλες τις ρομ)

Θα το ξαναγράψω. ΟΤΑ παίρνουν όσοι έχουν stock rom με απείραχτα όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές του συστήματος, stock kernel, stock bootloader της τελευταίας έκδοσης και stock radio. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΣ Ή ΌΧΙ Ο BOOTLOADER, Η RECOVERY ΑΝ ΕΊΝΑΙ CUSTOM Ή ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ROOT (με εξαίρεση την τελευταία αναβάθμιση που το ROOT δημιουργούσε πρόβλημα και ήθελε unroot για να εγκατασταθεί, αλλά από ότι είδα ο Chainfire το έφτιαξε το superSU και για αυτή την περίπτωση . Με full unroot έτσι ή αλλιώς θα είναι όλα καλά λογικά).

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Εδω θα βρειτε την τελευταια αναβαθμιση του πολυαγαπημενου μας Flash Player απο την Adobe. http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk

H επισημη υποστηριξη τελειωσε στις 10 Σεπτεμβρη,για το Android λειτουργικο.

Ζωη σε μας....

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Ρε παιδιά, ψάχνω ένα αππ που να μου ενώνει τις επαφές σε μια. Δηλαδή αν μια Google επαφή μου έχει και fb και LinkedIn και whatsapp και Skype κτλ, να τα κάνει όλα σε μία επαφή. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά εφαρμογές, αλλά καμία δεν το κάνει αυτό. Το μόνο που έχω βρει να κάνουν είναι, βάσει του mail ή του τηλεφωνικού αριθμού, να μου λέει ποιες είναι διπλές επαφές και να τις κάνει υποτίθεται merge. Δεν μπορώ όμως εγώ να επιλέξω ότι πχ αυτό το Skype θα ενωθεί μαζί με αυτό το Facebook, σε αυτή την Google επαφή.
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Όταν ανοίγω βιντεακια στον chrome έχει μικροκολληματα και μπουκωνει ο ήχος.Με τον mozilla ολά καλά,έχει κανένας καμια λύση;;

Ρε παιδιά, ψάχνω ένα αππ που να μου ενώνει τις επαφές σε μια. Δηλαδή αν μια Google επαφή μου έχει και fb και LinkedIn και whatsapp και Skype κτλ, να τα κάνει όλα σε μία επαφή. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά εφαρμογές, αλλά καμία δεν το κάνει αυτό. Το μόνο που έχω βρει να κάνουν είναι, βάσει του mail ή του τηλεφωνικού αριθμού, να μου λέει ποιες είναι διπλές επαφές και να τις κάνει υποτίθεται merge. Δεν μπορώ όμως εγώ να επιλέξω ότι πχ αυτό το Skype θα ενωθεί μαζί με αυτό το Facebook, σε αυτή την Google επαφή.

δεν χρειάζεσαι καμιά εφαρμογή γι αυτό που λες. άνοιξε την επαφή με την μανίσια εφαρμιογή. πατάς menu-edit και στην συνέχεια menu-join και επέλεξε την επαφή που θες. αν έχεις παραπάνω από ένα λογαριασμό πx και facebook και skype ξανακάνε την διαδικασία από την αρχή για το δευτερο λογαριασμό

δεν χρειάζεσαι καμιά εφαρμογή γι αυτό που λες. άνοιξε την επαφή με την μανίσια εφαρμιογή. πατάς menu-edit και στην συνέχεια menu-join και επέλεξε την επαφή που θες. αν έχεις παραπάνω από ένα λογαριασμό πx και facebook και skype ξανακάνε την διαδικασία από την αρχή για το δευτερο λογαριασμό

Καλά, άμα σου πω ότι όταν το πρώτο πήρα το είχα κάνει και το είχα ξεχάσει.... Είμαι ημαρτον τι να πω... Θενξ φίλε

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Ασχετο με το ποστ σου αλλα εχεις γραψει θεϊκο οδηγο.

Συστηνεται ανεπιφυλακτα σε ολα τα παιδια ο οδηγος του psybill, τρομερη δουλεια και οπτικοποιημενη.

Το λινκ στην υπογραφη του.

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ασχετο με το ποστ σου αλλα εχεις γραψει θεϊκο οδηγο.

Συστηνεται ανεπιφυλακτα σε ολα τα παιδια ο οδηγος του psybill, τρομερη δουλεια και οπτικοποιημενη.

Το λινκ στην υπογραφη του.

ατελείωτο :respect: και από εμένα για την υπομονή και το τελικό άψογο αποτέλεσμα του οδηγού του psybill

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)