taliban Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 taliban μάλλον κάπου μπερδεύτηκες,εμένα είναι του Ιανουαρίου και ΔΕΝ έχει ποδαράκια όπως είναι και το σωστό απότι ξέρω.Νομίζω από Μάρτιο και μετά άλλαξε το μοντέλο (ή τέλη φεβρουαρίου αν κρίνω από τον φίλο παραπάνω). Τεσπα,αν μόνο αυτό και το δαχτυλίδι της κάμερας είναι οι διαφορές,δεν έχω κανένα θέμα:p Έχεις δίκιο φίλε...Δεν διάβασα το ΔΕΝ στην πρόταση σου.....βλέπεις τέλος ημέρας...βγαίνει η κούραση :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εδώ είσαι: http://www.doctorandroid.gr/2013/03/google-lg-nexus-4-redesign.html. εμενα εχει ποδαρακια τωρα το ξεσφραγισα 8αρι απο Public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλοριζικο, εχει το Public nexus 4?και μαλιστα 8gb?? στο σιτε τους δεν το εχω δει γι'αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλοριζικο, εχει το Public nexus 4?και μαλιστα 8gb?? στο σιτε τους δεν το εχω δει γι'αυτο ρωταω. Το πήρα απο αγγελία απο εδώ . το παιδι το είχε κερδιση σε διαγωνισμό Είναι ελληνικής αντιπροσωπίας 8γιγα και εγώ νόμιζα οτι μονο 16αρια έχουν φέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) οκ,καλοριζικο και παλι :D το gsmarena εχει το nexus 5. cpu,gpu,καμερα,αναλυση ιδια με το lg g2 αλλα με 3 Gb ram. Edited September 24, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 οκ,καλοριζικο και παλι :D το gsmarena εχει το nexus 5. cpu,gpu,καμερα,αναλυση ιδια με το lg g2 αλλα με 3 Gb ram. Mε fullhd οθονη και εχει μονο 2300 μπαταρια?Μακαρι να κραταει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μακάρι να βγει και 32gb έκδοση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Τέτοια βουτιά δεν θυμάμαι να είχε ούτε το galaxy ρε παιδιά; Γιατί έτσι; Εντάξει είπαμε έρχεται το 5 αλλά τόσο κάτω;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 αν δεν κανω λαθος 311 ειχε πριν ενα μηνα περιπου.,δεν μου φαινετε τοσο μεγαλη η πτωση. 15 ευρω περιπου ειναι. η κοπελα μου πηρε το ativ s πριν 2 βδομαδες στα ~200-210 και τωρα εχει 187. το s4 τον Ιουλιο-Αυγουστο ειχε 470,τωρα 441. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Αν βγει το 5αρι κοντα στα 350 ευρω απο Play store Αγγλιας, θα τους μεινουν τα 4αρια στο ραφι. Οι 7 στους 10 απο δω μεσα, απο Αγγλια το εχουν παρει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 αν δεν κανω λαθος 311 ειχε πριν ενα μηνα περιπου.,δεν μου φαινετε τοσο μεγαλη η πτωση. 15 ευρω περιπου ειναι. η κοπελα μου πηρε το ativ s πριν 2 βδομαδες στα ~200-210 και τωρα εχει 187. το s4 τον Ιουλιο-Αυγουστο ειχε 470,τωρα 441. Η ελληνική αγορά δεν ακολουθεί αμέσως τις αλλαγές των τιμών του εξωτερικού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σήμερα έφαγε την πρώτη του πτώση από μισό μέτρο ύψος και το αποτέλεσμα ένα εμφανέστατο βαθούλωμα στο μεταλλικό περιμετρικό στεφάνη.:( Ρώτησα σε LG για αντικατάσταση και μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή όλη η πρόσοψη με κόστος 124 euro σε Αθήνα και 134 σε Θεσσαλονίκη (είμαι από επαρχία). Έχει κανείς σχετική εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σήμερα έφαγε την πρώτη του πτώση από μισό μέτρο ύψος και το αποτέλεσμα ένα εμφανέστατο βαθούλωμα στο μεταλλικό περιμετρικό στεφάνη.:( Ρώτησα σε LG για αντικατάσταση και μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή όλη η πρόσοψη με κόστος 124 euro σε Αθήνα και 134 σε Θεσσαλονίκη (είμαι από επαρχία). Έχει κανείς σχετική εμπειρία; Να το αφήσεις όπως είναι .έχω κ γω πολλές περιμετρικά .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σήμερα έφαγε την πρώτη του πτώση από μισό μέτρο ύψος και το αποτέλεσμα ένα εμφανέστατο βαθούλωμα στο μεταλλικό περιμετρικό στεφάνη.:( Ρώτησα σε LG για αντικατάσταση και μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή όλη η πρόσοψη με κόστος 124 euro σε Αθήνα και 134 σε Θεσσαλονίκη (είμαι από επαρχία). Έχει κανείς σχετική εμπειρία; Mια χαρα στα είπαν, οντως θελει αφαίρεση όλη η οθόνη και αποσυναρμολόγηση όλο το κινητό. Πολύ δύσκολο σημείο. Η λύση που σκέφτομαι που ειναι και η πιο ανέξοδη, θηκούλα που να σου κρύβει το bezel. Δεν θα το βλέπεις και δεν θα στεναχωριέσαι. :shifty: Δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα πλεον με την τιμή που έχει καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 60 δολλάρια=45 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά. Περιλαμβάνονται οδηγίες και εργαλεία! http://www.ebay.co.uk/itm/New-Digitizer-Touch-Screen-Replacement-for-Google-LG-Nexus-4-E960-Glass-Lens-/190911390705?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item2c7334a3f1 κάτι λάθος κάνεις, 49 δολάρια λεει σε εμένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Μάλλον θα το αφήσω ως έχει. Όντως το κόστος για την αντικατάσταση έιναι σχεδόν το μισό της αξίας του κινητού και δεν εγγυάται κανένας ότι δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο. Ευτυχώς το γυαλί μπρος πίσω δεν έπαθε το παραμικρό. haki ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν είμαι τόσο επιδέξιος. Μόνο που είδα το video αγχώθηκα... Edited September 25, 2013 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 οκ,καλοριζικο και παλι :D το gsmarena εχει το nexus 5. cpu,gpu,καμερα,αναλυση ιδια με το lg g2 αλλα με 3 Gb ram. Ενταξει απο ανακριβειες παμε καλα γενικα.μεχρι να κυκλοφορησει εχουμε ακομα καιρο για να ακουσουμε πολλα και διαφορα. Mε fullhd οθονη και εχει μονο 2300 μπαταρια?Μακαρι να κραταει.. Δε νομιζω να ισχυει αυτο και εξηγω.η λογικη λεει οτι το 5 θα βασιστει στο g2 για πολλους και διαφορους (και λογικους θα συμπληρωσω εγω)λογους.πρωτος και κυριοτερος ειναι το ετοιμο hardware.και μιλαω για ολοκληρη την συσκευη οπως ειναι,με 5,2 οθονη.δεν νομιζω να ειναι και τοσο συμφερον για την lg να φτιαξει απο την αρχη νεο panel 5 ιντσων.απο κει και περα το g2 εχει δυο εκδοσεις.την κορεατικη με αποσπωμενη μπαταρια 2610 και sd υποδοχη και την ιντερνασιοναλ με 3000 μπαταρια μη αποσπωμενη χωρις sd.αρα αναμεσα σε αυτα τα δυο θα παιξει και μαλλον στο ιντερνασιοναλ.εγω προβλεπω 2610 μη αποσπωμενη και σχεδιασμο με νεο καπακι και πληκτρα κλασσικα στα πλαγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Τι ακριβώς δεν σου άρεσε στη λύση των 45 ευρώ; Eγώ θα έσκαζα αν το είχα σακατεμένο! Μια χαρά η λύση που προτείνεις φίλε μου και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Απλά εγώ δεν είμαι τόσο επιδέξιος για να το επιχειρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι λιγο ασχετο θελω αλλα δεν βλεπω καλυτερο μερος απο εδω. Εχω ενα galaxy nexus. Πως μπορει το nexus 4 να κοστιζει 295 ευρω και η νεα ταμπλετα nexus 7 με την πολυ πιο μεγαλη οθονη σε μεγεθος και αναλυση, το πολυ πιο μεγαλο μεγεθος και την πολυ πιο μεγαλη μπαταρια να κοστιζει 245 ευρω??? (τιμες σκρουτζ) Πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αντε το κινητο να εχει καλυτερη καμερα, αντε να εχει το κυκλωμα του τηλεφωνου αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη. Μπορει καποιος που γνωριζει να μου εξηγησει???? Μηπως πληρωνουμε τζαμπα εξτρα χρεωση για τα κινητα μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μια χαρά η λύση που προτείνεις φίλε μου και σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Απλά εγώ δεν είμαι τόσο επιδέξιος για να το επιχειρήσω. Και καλά θα κάνεις. Δυστυχώς όποια συσκευή (οι περισσότερες πλέον) έρχεται με κολλημένο το digitizer στην lcd είναι πάρα πολύ δύσκολο να επισκευαστεί αντικαθιστώντας μόνο το σπασμένο τζάμι ή το χαλασμένο digitizer που είναι συνήθως τα μέρη που έχουν πρόβλημα. Έχω επισκευάσει laptop αλλάζοντας μητρική και οθόνη 2 φορές, και το λέω υπονοώντας ότι έχω κάποια εμπειρία με κατσαβίδι και συναίσθηση του πόσο ευαίσθητα είναι τα ηλεκτρονικά, αλλά όταν προσπάθησα να αλλάξω το σπασμένο τζάμι στο GNexus μου, κατέληξα να σπάσω δυστυχώς και την lcd επειδή ένα σημείο δεν είχε ξεκολλήσει εντελώς (παρόλο που το είχα θερμάνει επαρκώς με το πιστολάκι) και πίεσε παραπάνω απ'όσο άντεχε η οθόνη. Δεν εννοώ ότι εγώ είμαι το απόλυτο κριτήριο για το αν γίνεται η όχι, εξάλλου στα video δείχνουν ότι μπορεί να πετύχει αλλά σίγουρα πρόκειται για φοβερή λεπτοδουλειά και χρειάζεται πολύ υπομονή γιαυτό και πολλοί αναφέρουν ότι καταλήγουν να αγοράζουν όλο το πακέτο: πλαίσιο-digitizer-lcd παρά να πετάξουν έστω 20-30 δολλάρια στην αρχή προσπαθώντας να ξεκολλήσουν σωστά τα δύο αυτά εξαρτήματα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι λιγο ασχετο θελω αλλα δεν βλεπω καλυτερο μερος απο εδω. Εχω ενα galaxy nexus. Πως μπορει το nexus 4 να κοστιζει 295 ευρω και η νεα ταμπλετα nexus 7 με την πολυ πιο μεγαλη οθονη σε μεγεθος και αναλυση, το πολυ πιο μεγαλο μεγεθος και την πολυ πιο μεγαλη μπαταρια να κοστιζει 245 ευρω??? (τιμες σκρουτζ) Πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αντε το κινητο να εχει καλυτερη καμερα, αντε να εχει το κυκλωμα του τηλεφωνου αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη. Μπορει καποιος που γνωριζει να μου εξηγησει???? Μηπως πληρωνουμε τζαμπα εξτρα χρεωση για τα κινητα μας??? Το ότι είναι τηλέφωνο ίσως; Και όχι σαν κόστος παραγωγής καθαρά αλλά με την έννοια ότι η χρηστικότητα του από τη στιγμή που λειτουργεί σαν τηλέφωνο ανεβαίνει κατακόρυφα, επομένως ως τέτοιο το πληρώνεις. Κάποιες λειτουργίες μπορούν να τις κάνουν και τα 2 εξίσου θα συμφωνήσω αλλα τελικά είναι διαφορετικές κατηγοριές συσκευών. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ενταξει απο ανακριβειες παμε καλα γενικα.μεχρι να κυκλοφορησει εχουμε ακομα καιρο για να ακουσουμε πολλα και διαφορα. Δε νομιζω να ισχυει αυτο και εξηγω.η λογικη λεει οτι το 5 θα βασιστει στο g2 για πολλους και διαφορους (και λογικους θα συμπληρωσω εγω)λογους.πρωτος και κυριοτερος ειναι το ετοιμο hardware.και μιλαω για ολοκληρη την συσκευη οπως ειναι,με 5,2 οθονη.δεν νομιζω να ειναι και τοσο συμφερον για την lg να φτιαξει απο την αρχη νεο panel 5 ιντσων.απο κει και περα το g2 εχει δυο εκδοσεις.την κορεατικη με αποσπωμενη μπαταρια 2610 και sd υποδοχη και την ιντερνασιοναλ με 3000 μπαταρια μη αποσπωμενη χωρις sd.αρα αναμεσα σε αυτα τα δυο θα παιξει και μαλλον στο ιντερνασιοναλ.εγω προβλεπω 2610 μη αποσπωμενη και σχεδιασμο με νεο καπακι και πληκτρα κλασσικα στα πλαγια. Όπως και τα 3 gb ram.όταν σου λένε οτι η νέα εκδοση θα παιζει κ σε κινητά με λιγότερη Ραμ τότε ποιος ο λογος να βάλεις 3;αρα ακόμα τα χαρακτηριστικά είναι ψιλοαγνωστα.Συμφωνώ οτι θα ακολουθήσει πορεία με το g2 περίπου μιας κ το ίδιο έκανε με το g.Αναμένουμε! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Όσον αφορά την σύγκριση τιμών Σκρουτζ για nexus 4 & 7 νομίζω ότι το νέο 7 δεν διέθεται ακόμα στην Ελλάδα και οι τιμές είναι για το 2012 μοντέλο. Αν κάνω λάθος διορθωστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Ναι. Λάθος κάνεις. Το καινούργιο 7αρι έχει εισαχθεί κανονικά, στην ώρα του, αυτή τη φορά. Δεν είμαι σε υπολογιστή αυτή την στιγμή για να δώσω link. Πάντως μιλάμε για "μεγάλα" καταστήματα και ξεχωρίζει από το παλιό γιατί έχει διακριτικό "hdr 2013". Πάντως το θέμα που άνοιξε είναι κάπως off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts