Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ κάτι φώτο που πήρα χτες, οι πρώτες με 4.3, μου φαίνονται λίγο σαν ξεπλυμενες.

Έχει δει άλλος κάτι τέτοιο

Εγώ κάτι βραδυνές σε μαγαζι, που έβγαλα είμαι αρκετά ικανοποιημένος.έχει μια μικρή βελτίωση η νέα εκδοση.

Δημήτρης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω προβλημα με τον ασυρματο φορτιστη.βαζω επανω το τηλεφωνο χωρις θηκη επανω στον φορτιστη και δεν τον φορτιζει.ειναι κολημενο στο 55 και μια παει 54 και μια 55.γενικα δεν φορτιζει εχει τυχει και σε κανεναν αλλο η θελει καμια ρυθμιση απο το κινητο.εχω τρελαθει δεν ξερω τι γινεται.τελευταια λυση το στελνω στην lg.
salonika city :thanks:

Κάνει τον ήχο ότι φορτίζει? Με το κλασσικό καλώδιο εχεις παρατηρήσει κατι περίεργο?

Δοκίμασες τον ασύρματο να τον συνδέσεις με άλλο καλωδιο στο ρεύμα?

δοκιμασα τιποτα.τον ηχο τον κανει ναι αλλα δεν φορτιζει δειχνει βεβαια οτι κανει φορτιση αλλα τιποτα

απλως οταν το βαζω με το καλωδιο να φωρτισει δειχνει charging [AC] ενω με τον ασυρματο τον φωρτιστη σκετο charging.δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο

Κι ο δικός μου για πέταμα είναι. Φορτίζει για λίγο και μετά σταματά. Άσε που το ψήνει απίστευτα. Τον έχω παρατήσει. Edited by noisex

Μεγάλε υπάρχει και το κουμπί edit.

Δεν γραφεις σε chat να κάνεις 3 διαφορετικά ποστ στην σειρά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ κάτι φώτο που πήρα χτες, οι πρώτες με 4.3, μου φαίνονται λίγο σαν ξεπλυμενες.

Έχει δει άλλος κάτι τέτοιο

Ξεπλυμενες δε θα το έλεγα αλλά χειρότερες από 4.2 σίγουρα.Πολυ θόρυβο έχουν και γενικά χειροτέρεψε η κάμερα.εμένα προσωπικά παίδες η 4.3 με απογοήτευσε σε όλα.ειδικά σε θέμα αυτονομίας.με βλέπω εντός των ημερών να ξαναγυρίζω σε 4.2.2 carbon και franco 134.ήτανε χαλαρά η καλύτερη εμπειρία χρήσης που είχα με το nexus ειδικά σε αυτονομία.μιλάμε για 5μισή ώρες οθόνη μόνο με Wi-Fi και lag free επιδόσεις παντού.

Εβλεπα unboxings του κινητου μας και μου εκανε εντυπωση το οτι δεν ειχε μεσα ακουστικα. Το εψαξα και λιγο στα γρηγορα και ειδα οτι γενικα το nexus 4 δεν εχει ακουστικα στο κουτι....το δικο μου γιατι εχει ομως?

το δικο μου ειναι γαλλικο και στο πακετο οντως ειχε ακουστικα και πολυ καλα μαλιστα

Τα εβγαλα και μια φωτογραφια να τα δειτε. Δεν τα δοκιμασα και ποιοτικα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τιποτα αξιολογο αλλά η υπαρξη τους με προβληματιζει :p

edit: @mpacardi Και το δικο μου Γαλλικο ειναι, εχει καποια σχεση αυτο μαλλον απ'οτι καταλαβαινω

http://imageshack.us/a/img835/5112/6eju.jpg

Τα εβγαλα και μια φωτογραφια να τα δειτε. Δεν τα δοκιμασα και ποιοτικα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τιποτα αξιολογο αλλά η υπαρξη τους με προβληματιζει :p

http://imageshack.us/a/img835/5112/6eju.jpg

Μη σε ανησυχεί, κάπου είχα διαβάσει ότι οι νέες παρτίδες έχουν και ακουστικά.

Και το δικό μου, το οποίο ήταν η "αναβαθμισμένη" έκδοση με τα ποδαράκια είχε ακριβώς τα ακουστικά που φαίνονται στην παραπάνω φώτο.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

το δικο μου ειναι γαλλικο και στο πακετο οντως ειχε ακουστικα και πολυ καλα μαλιστα

και εγω μια απο τα ιδια

Το γκουγκλαρα (french nexus 4 earphones :p ) και νομιζω βρηκαμε απαντηση. Στη Γαλλια ειναι υποχρεωτικο να δινουν handsfree με το κινητο, υπαρχει νομος και εχει να κανει με την ασφαλεια κατα την οδηγηση κτλ.

Tα ακουστικα κοστιζουν....ουτε καν 3 δολλαρια, αν τα θελει κανεις, απ'οτι ειδα εδω http://www.all4cellular.com/product/lg-3-5mm-hands-free-stereo-headset-sgey0007610.html . (Δεν γνωριζω το καταστημα ουτε ξερω αμα ειναι αξιοπιστο, ενδεικτικα το εβαλα).

μου αρεσε η τιμη που τα ειχε απο 29.99 τα εδινε 2.95.αντε τωρα ψαξε να βρεις τι γινεται.

Nα ρωτησω,κατι ειχα πειραξει στα maps σχετικα με την τοποθεσια αλλα το ξαναεβαλα.Ομως οταν μου δινουν λινκ για να δω διαδρομη ενω δειχνει να υπολογιζει στο τελος γραφει δεν βρεθηκε διαδρομη.Παλια ομως δεν ειχα προβλημα και χωρις να εχω ανοιξει gps.Ή ο τυπος που μου στελνει διαδρομη δινει λαθος συνδεσμο ή κατι εγω εχω κανει
Δημήτρης

Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση σχετικα με κατι που μου εκανε το τηλεφωνο μονο του..

Ξαφνικα εμφανισε εναν φακελο στην συλλογη μου με τις φωτο με το ονομα thumbnail κ περιειχε 800 φωτογραφιες! Τον εσβησα κ μετα απο 3 μερες ξαναεμφανιστηκε.. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο;;

Καλησπερα παιδια. Εχω μια ερωτηση σχετικα με κατι που μου εκανε το τηλεφωνο μονο του..

Ξαφνικα εμφανισε εναν φακελο στην συλλογη μου με τις φωτο με το ονομα thumbnail κ περιειχε 800 φωτογραφιες! Τον εσβησα κ μετα απο 3 μερες ξαναεμφανιστηκε.. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο;;

Είναι οι μικρογραφίες της gallery, σαν cache. Όσες φορές κι αν το σβήσεις, με το που ανοίγεις την gallery θα δημιουργείτε πάλι. Αν δεις με ένα file explorer μέσα στο φάκελο DCIM υπάρχει ένας κρυφός φάκελος .thumbnails.

Είναι οι μικρογραφίες της gallery, σαν cache. Όσες φορές κι αν το σβήσεις, με το που ανοίγεις την gallery θα δημιουργείτε πάλι. Αν δεις με ένα file explorer μέσα στο φάκελο DCIM υπάρχει ένας κρυφός φάκελος .thumbnails.

Ναι το εχω δει αλλα το θεμα ειναι οτι ξαφνικα κατεβασε 800 φωτογραφιες κ τις εμφανισε στο gallery. οι οποιες φωτογραφιες ειναι σαν απο καποια εφαρμογη newsbeast ας πουμε..

Ναι το εχω δει αλλα το θεμα ειναι οτι ξαφνικα κατεβασε 800 φωτογραφιες κ τις εμφανισε στο gallery. οι οποιες φωτογραφιες ειναι σαν απο καποια εφαρμογη newsbeast ας πουμε..

Όπως λέμε κάποια εφαρμογή έκανε τη ζημιά. Τη συγκεκριμένη δεν την ξέρω. Μάλλον είχε πρόσβαση στη gallery σου.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)