Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να μου πει αν οσο γεμιζεις το κινητο με δεδομενα πεφτει η αποδοση του κινητου?

Μιλαω οχι για τη μνημη του κινητου αλλα το "δισκο" του κινητου. αν ας πουμε σε ενα 8αρι μεινουν καμια 600-700mb θα πεσει η αποδοση του σε σχεση αν ειχε 2Gb ελευθερα?

Η απορια ειναι ουσιαστικα αν αξιζει να παρω το 8αρι ή 16αρι

Χωρις να ειμαι εντελως γνωστης, αυτο με την αποδοση που λες σχετιζεται με μνημη ram. 2gb και στις 2 εκδοσεις.. Εγω που αρχιζα να το γεμιζω apps απο προχτες δεν ειχα θεμα. Η RAM καταναλωνει γυρω στα 600 mb. Τα αλλα 1,4 μενουν free. Για μενα παρε τη 16αρα εκδοση. Θα δωσεις κατι παραπανω αλλα χαλαλι. Εχεις σχεδον 13GB να τα καννεις οτι θες....:)

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να μου πει αν οσο γεμιζεις το κινητο με δεδομενα πεφτει η αποδοση του κινητου?

Μιλαω οχι για τη μνημη του κινητου αλλα το "δισκο" του κινητου. αν ας πουμε σε ενα 8αρι μεινουν καμια 600-700mb θα πεσει η αποδοση του σε σχεση αν ειχε 2Gb ελευθερα?

Όχι δεν πέφτει. Έχω μόνιμα 500-600 ελεύθερα λόγω της μουσικής που είναι 6.3 γιγα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι και είναι έτσι 5 μήνες. Πάρε 16 αν θες και να το σκαλίζεις. Μόνο ένα nandroid backup είναι περίπου 2 γιγα. Και κατά τη γνώμη μου η διαφορά στην τιμή είναι μικρή.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδια, πηρα το nexus 4 πριν 3 μερες. Η μπαταρια κραταει 23 ωρες με νορμαλ χρηση. :( Ειναι γρηγορο. Μονο εχω θεμα με το πληκτρολογιο. Δεν με βολευει το QWERTY.. Θελω το κλασικο με τα εικονικα πληκτρα 4χ3. Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα να το αλλαξω.. Ξερει κανεις πια ειναι καλη εφαρμογη στο store να μην εχω προβλημα; Επισης εχει μπροστα στη κατω πλευρα της οθονης μικρο φωτακι που αναβοσβηνει και σε ενημερωνει για χαμενη κληση, ειδοποιηση gmail, κ.λ.π.; ; Δεν το εχω παρατηρησει... Ειναι χαμηλος φωτισμος; Πρεπει να το ενεργοποιησω ή ειναι by default στη συσκευη?

Σε μερικούς δε δούλευε το φωτάκι. Δες στις ρυθμίσεις

αν το έχεις ενεργοποιήσει. Είναι στη διαδρομή settings> display.

Αν και πάλι δε δουλεύει κατέβασε το light flow από το play. Πολύ καλή εφαρμογή που έχει και περισσότερες επιλογές.

Αν μείνουν πολύ λίγα διαθέσιμα, ναι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αν έχεις πάνω από 1gb πάντως δε θα έχεις πρόβλημα.

Σε μερικούς δε δούλευε το φωτάκι. Δες στις ρυθμίσεις

αν το έχεις ενεργοποιήσει. Είναι στη διαδρομή settings> display.

Αν και πάλι δε δουλεύει κατέβασε το light flow από το play. Πολύ καλή εφαρμογή που έχει και περισσότερες επιλογές.

Αν μείνουν πολύ λίγα διαθέσιμα, ναι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αν έχεις πάνω από 1gb πάντως δε θα έχεις πρόβλημα.

Και το αλλο με το πληκτρολογιο που θελω σε μορφη 4χ3? Σε ευχαριστω για το αλλο.. Δεν το ειχα ενεργοποιησει...

Και το αλλο με το πληκτρολογιο που θελω σε μορφη 4χ3? Σε ευχαριστω για το αλλο.. Δεν το ειχα ενεργοποιησει...

Αυτό είναι θέμα εφαρμογής και πρέπει να ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα. Απ' ότι θυμάμαι όμως το smart keyboard έχει τη διάταξη αυτή που θες. Αν κάνω λάθος ρώτα στο θέμα με τα πληκτρολόγια εδώ στο φόρουμ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930

Επειδή σκέφτομαι να το ξαναπάρω, μπορεί να μου πει κάποιος με WiFi πόση ώρα οθόνη βγάζει;

Επίσης διάβασα ότι με μια τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκαν τα χρώματα της οθόνης, ισχύει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Επειδή σκέφτομαι να το ξαναπάρω, μπορεί να μου πει κάποιος με WiFi πόση ώρα οθόνη βγάζει;

Επίσης διάβασα ότι με μια τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκαν τα χρώματα της οθόνης, ισχύει;

Μονιμα εννοεις συνδεδεμενο?Φανταζομαι να πιανει τουλαχιστον μια γραμμη.Μπορει και 4.30 ωρες ,ισως και παραπανω.Εξαρταται και τι αλλο κανεις βεβαια πχ κλησεις σμσ κλπ

Δημήτρης

Μονιμα εννοεις συνδεδεμενο?Φανταζομαι να πιανει τουλαχιστον μια γραμμη.Μπορει και 4.30 ωρες ,ισως και παραπανω.Εξαρταται και τι αλλο κανεις βεβαια πχ κλησεις σμσ κλπ

Όταν το είχα , πάνω από 2-2,5 δεν μου είχε βγάλει με τίποτα , γι' αυτό ρωτάω.

Με ενδιαφέρει , να βγάλει τμηματικά μέχρι το μεσημέρι περί τις 3 ώρες οθόνη και 2,5 ώρες ομιλία και να έχω έστω ένα 25-30% υπόλοιπο.,

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όταν το είχα , πάνω από 2-2,5 δεν μου είχε βγάλει με τίποτα , γι' αυτό ρωτάω.

Με ενδιαφέρει , να βγάλει τμηματικά μέχρι το μεσημέρι περί τις 3 ώρες οθόνη και 2,5 ώρες ομιλία και να έχω έστω ένα 25-30% υπόλοιπο.,

Αν παίζεις με Αυτομάτη φωτεινότητα κάτι γίνεται..Αλλά οριακά..

Αν παίζεις με Αυτομάτη φωτεινότητα κάτι γίνεται..Αλλά οριακά..

Ναι , με αυτόματη είμαι συνήθως εκτός κάποιων περιπτώσεων που είμαι έξω σε συννεφιά κλπ.

Μονο Wi-Fi και με ένα σοβαρό κερνελ σίγουρα πάνω από 3-3.5 ώρες

Άν περάσω του Φράνκο για να σετάρω και τα χρώματα της οθόνης θα είμαι εντάξει? Επίσης από σταθερότητα τι λέει αυτός?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Άν περάσω του Φράνκο για να σετάρω και τα χρώματα της οθόνης θα είμαι εντάξει? Επίσης από σταθερότητα τι λέει αυτός?

Η τελευταια εκδοση είναι πολύ γρήγορη και σταθερή..

Μηπως υπαρχει καποιος που να ξερει πως λεγεται αυτο το widget για το ρολοι. Προσπαθω παντου να το βρω αλλα δεν μπορω.

Μια απαντηση καποιος; Δεν γνωριζει κανεις;

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Έχω ενα προβληματάκι με το σήμα. Εκεί που περνώ καποιες φορες τηλ και μηλαω για κάνα λεπτο κλείνει η γραμμή και μου βγάζει ενδειξη: εκτός περιοχης καλυψης !!! Ενα το άλλο μου το κινητό έχει σήμα. Ξέρει κανεις τι παιζει ?

Έχω ενα προβληματάκι με το σήμα. Εκεί που περνώ καποιες φορες τηλ και μηλαω για κάνα λεπτο κλείνει η γραμμή και μου βγάζει ενδειξη: εκτός περιοχης καλυψης !!! Ενα το άλλο μου το κινητό έχει σήμα. Ξέρει κανεις τι παιζει ?

Σύνθεση του κινητου;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μια απαντηση καποιος; Δεν γνωριζει κανεις;

Κατά 99% είναι θέμα του uccw. Αν έχεις υπομονή ψαξτο στο xda ή στο deviant art.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

το dashclock εννοεις?

Γιάννη πληροφοριακά πήγα πίσω στη stock 4.2.2 με περασμένο boot loader radio stock ήμουν μόνο root και twrp, και παλι δεν το πέρασε . πήγε recovery αυτόματα και εκεί που περνούσε το update σε 2' σταμάτησε και με πήγε πάλι στην αρχική του recovery.. όταν θα ρθει η 4.4 θα τα περάσω με το took kit

Μήπως αντιμετωπίζεις αυτό αν είσαι σε 4.3;

http://www.androidpolice.com/2013/08/26/bug-watch-android-4-3-radio-bugs-causing-cell-connection-drops-on-some-nexus-4-handsets-fixes-in-sight/

Κατά 99% είναι θέμα του uccw. Αν έχεις υπομονή ψαξτο στο xda ή στο deviant art.

Λογικα του uccw ειναι αλλα επειδη ειναι πολυ γνωστο πρεπει να ψαξω πολυ πισω στο xda γιατι δεν το αναφερουν πουθενα. Παντως ευχαριστω.

το dashclock εννοεις?

Δεν νομιζω να ειναι dashclock, εμενα πιο πολυ το elegante widget μου θυμιζει.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Στο Nexus S ίσχυε το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή με λιγότερο από 1 GB ελεύθερο είχε συνεχώς freezes και συνολικά πιο αργή απόκριση. Υπήρχε μάλιστα και επιβεβαίωση από το xda όπου και πρότειναν σχεδόν 2-3 GB ελεύθερα για smooth χρήση κάτω από όλες τις συνθήκες. Οι μνήμη στο N4 πρέπει να είναι παρόμοια οπότε θεωρώ λογικό να υπάρξει κάποια υστέρηση αν πέσεις στα 600-700 που αναφέρεις. Δεν ξέρω αν λόγω ισχυρότερης cpu και περισσότερης μνήμης είναι λιγότερο εμφανές το φαινόμενο. Για τον συγκεκριμένο λόγο και μόνο, και επειδή είχα αντιμετωπίσει ακριβώς αυτό το πρόβλημα στο Nexus S θα έπαιρνα το 16άρι.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

μετά το τελευταίο update 4.3 y έχω πρόβλημα με το σήμα. ενώ πριν ήταν πάντα έστω και μια γραμμή τώρα είναι σχεδόν συνέχεια χωρίς σήμα. ένα παράξενο επίσης είναι όταν ανοίγω wifi το σήμα πάει φουλ τέρμα και αυτόματα όταν το κλείνω στο τίποτα. δοκίμασα το φιξ με τις υπηρεσίες κινητής που εδειναν σε παρόμοιο πρόβλημα δεν έγινε τίποτα μπορεί και χειρότερα να πω. βαριέμαι πάλι στήσιμο εξ αρχής..... μεγάλα φάουλ η Google και μιλάμε για τηλέφωνο. θα μου πεις το έκανα ροοτ οπότε όπως και να έχει το πείραξα ενώ δεν έπρεπε αλλά και πάλι μόνο με clear install official rom είχε ξαναφτιαξει στο παρελθόν!! αν αργισει το fix απο Google η το νέο 4.4 update.... το Σάββατο με βλέπω πάλι απ την αρχή.......
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Εγώ κάτι φώτο που πήρα χτες, οι πρώτες με 4.3, μου φαίνονται λίγο σαν ξεπλυμενες.

Έχει δει άλλος κάτι τέτοιο

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)