ea6gka Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 που το ειδες ρε τρελα ποτε ειναι φτιαγμενο? :) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 βγαλτο απο τις ζελατινες μην λασπωσει τοτε :D Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδιά γίνεται με κάποιον (εύκολο) τρόπο να αγοράσω το nexus 4 από το playstore..? Και εάν όχι ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του στην Eλλάδα σε τιμές playstore..? Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 δες εδω http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδιά γίνεται με κάποιον (εύκολο) τρόπο να αγοράσω το nexus 4 από το playstore..? Και εάν όχι ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του στην Eλλάδα σε τιμές playstore..? 1. http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html?m=1 2. Πιθανόν όταν βγεί το νέο nexus και μετά... Edit : είσαι πιο γρήγορος mpacardi! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) αν θα υπαρχει στο play store γιατι βλεπω τα ξεπουλανε πολυ γρηγορα με την τιμη που το κατεβασανε Edited September 5, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 αν θα υπαρχει στο play store γιατι βλεπω τα ξεπουλανε πολυ γρηγορα με την τιμη που το κατεβασανε Ήδη κάποια στοκ ακούγονται να έχουν τελειώσει Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα το τηλ. από google play USA με σκοπό να μου το φέρει ένας φίλος που έρχεται την Δευτέρα! Καθυστέρησαν όμως να το κάνουν ship και η UPS από το site βγάζει ημερομηνία παράδοσης την ημέρα που φεύγει ο φίλος δηλαδή την Δευτέρα! Παίζει αν στείλω κάνα email ή πάρω τηλ. να δώσουν priority? Έχει κανείς ιδέα;;; Sorry αν είναι off topic η ερώτηση αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι έτοιμος να σκάσω!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα το τηλ. από google play USA με σκοπό να μου το φέρει ένας φίλος που έρχεται την Δευτέρα! Καθυστέρησαν όμως να το κάνουν ship και η UPS από το site βγάζει ημερομηνία παράδοσης την ημέρα που φεύγει ο φίλος δηλαδή την Δευτέρα! Παίζει αν στείλω κάνα email ή πάρω τηλ. να δώσουν priority? Έχει κανείς ιδέα;;; Sorry αν είναι off topic η ερώτηση αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι έτοιμος να σκάσω!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: Έπρεπε να το χεις κανει χτες αυτο που λες!μη σ πω οτι θα έπαιρνα τηλ .έτσι κ στο στείλουν απο κει παιζει να πληρωσεις τελωνείο.αν είσαι τυχερός μονο τα μεταφορικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) παιδιά μιας που ο φίλος ανέφερε την Αμερική έχω έναν συγγενή εκεί για μελλοντικές αγορές λογικά γίνεται να το πάρει αυτός μέσω play να του αποσταλεί σπίτι του εγώ τον πληρώνω μέσω τραπέζης όλα οκ ως εδώ.. αυτός πως μου το στέλνει? και από εγγύηση? ξέρω από Ευρώπη λόγο ευρωπαϊκής ένωσης είναι οκ αλλά Αμερική? ευχαριστώ Edited September 6, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 παιδιά μιας που ο φίλος ανέφερε την Αμερική έχω έναν συγγενή εκεί για μελλοντικές αγορές λογικά γίνεται να το πάρει αυτός μέσω play να του αποσταλεί σπίτι του εγώ τον πληρώνω μέσω τραπέζης όλα οκ ως εδώ.. αυτός πως μου το στέλνει? και από εγγύηση? ξέρω από Ευρώπη λόγο ευρωπαϊκής ένωσης είναι οκ αλλά Αμερική? Εγγύηση θα εχεις σε nexus 4.Αλλα παιζει τελωνείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το ποσοστό στη μπαταρία απο που το εμφανίσουμε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το ποσοστό στη μπαταρία απο που το εμφανίσουμε; ευχαριστώ πρέπει να βάλεις custom rom!! η αλλιώς κάποια εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το ποσοστό στη μπαταρία απο που το εμφανίσουμε; ευχαριστώ Notification toggle απο play store Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το ποσοστό στη μπαταρία απο που το εμφανίσουμε; ευχαριστώ Μπορείς να φλασαρεις και κάποιο mod απο xda αν είσαι ροοτ και εχεις custom recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 καλησπέρα μια ερώτηση το ποσοστό στη μπαταρία απο που το εμφανίσουμε; ευχαριστώ Έχω σταματήσει να βάζω εφαρμογή που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας εδώ και δύο χρόνια. Αυτό το κλασικό μπλε χρώμα είναι ότι πρέπει να χαίρεσαι το τηλέφωνο χωρίς περιττό άγχος. Στην τελική, Κατεβάζεις με δύο δάχτυλα την notification bar και είναι μπροστά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 δες εδω http://www.doctorandroid.gr/2013/02/how-to-shop-nexus-device-from-other-country-play-store.html παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά οπως είδατε ρωτάω για κάποιον εύκολο τρόπο.. το συγκεκριμένο τρόπο τον βρήκα με ένα γρήγορο g. search αλλά μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω με όλα αυτά... και αυτή η google δεν μπορούσε να έχει και ένα shop στην Ελλάδα..? Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μηπως υπαρχει καποιος που να ξερει πως λεγεται αυτο το widget για το ρολοι. Προσπαθω παντου να το βρω αλλα δεν μπορω. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Nipcollector και nip wakelocs.ξέρουμε τι τα προκαλεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 google services, location services. Το εχουν ξεφτυλισει στην 4.3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Nipcollector και nip wakelocs.ξέρουμε τι τα προκαλεί? Τα ίδια και εγώ. Και τα 2, έχει το καθένα 1.4% χρήση (12m) σε 15ώρες μπαταρίας Επίσης δεν πρόσεξα τρελή παραπάνω κατανάλωση το βράδυ. Με ανοιχτό wifi έχασα 17% σε 10 ώρες Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 google services, location services. Το εχουν ξεφτυλισει στην 4.3 Κλεισε το location reporting μεσα απο το gmaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Κλεισε το location reporting μεσα απο το gmaps http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45208617&postcount=73 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Παιδια, πηρα το nexus 4 πριν 3 μερες. Η μπαταρια κραταει 23 ωρες με νορμαλ χρηση. :( Ειναι γρηγορο. Μονο εχω θεμα με το πληκτρολογιο. Δεν με βολευει το QWERTY.. Θελω το κλασικο με τα εικονικα πληκτρα 4χ3. Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα να το αλλαξω.. Ξερει κανεις πια ειναι καλη εφαρμογη στο store να μην εχω προβλημα; Επισης εχει μπροστα στη κατω πλευρα της οθονης μικρο φωτακι που αναβοσβηνει και σε ενημερωνει για χαμενη κληση, ειδοποιηση gmail, κ.λ.π.; ; Δεν το εχω παρατηρησει... Ειναι χαμηλος φωτισμος; Πρεπει να το ενεργοποιησω ή ειναι by default στη συσκευη? Edited September 7, 2013 by jim19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Μπορει καποιος να μου πει αν οσο γεμιζεις το κινητο με δεδομενα πεφτει η αποδοση του κινητου? Μιλαω οχι για τη μνημη του κινητου αλλα το "δισκο" του κινητου. αν ας πουμε σε ενα 8αρι μεινουν καμια 600-700mb θα πεσει η αποδοση του σε σχεση αν ειχε 2Gb ελευθερα? Η απορια ειναι ουσιαστικα αν αξιζει να παρω το 8αρι ή 16αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts